- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.421
nilsu arkadaşım,sende tam bilgilerini yaz,ekleyim listeye:1hug:
8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım “fetus”, bu Latince “genç” demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm. Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza “ben sadece bebek istedim sivilce değil” dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, “sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler” deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı “tırnak” dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar.
http://www.bebek.com/bebek-yolda-ceninin-guncesi-2-ay-cnt2-2-1-905.html
Ben de en ufak şeyde ağlamaya başlıyorum. Televizyon izlemiyorum, mutsuz hikayelerden uzak duruyorum. Pozitif olmaya çalışın kızlar, uzak durun bunlardan.
kıslar bu sizlere de oldu mu bilmiyorum o kadar stres ve heycanla doluyum ki anlatamam,bebeğimi görür kalbini duyarım di mi işallah Rabbim,benim mide bulantık yok başlamadı belki de bu yüzden hamile olduğuma inanamıyorum bir türlü iki yıl sonunda dileğime kavuştum ama bu düşünceler mahvediyor beni bebeğimi görür müyüm kalbini duyar mıyım vs vs vs keseyi 30 temmuzda gördük çok şükür ama bilmiyorum nasıl geçicek bu günler
bende kalp atımını duyuncaya değin,sürekli diken üstündeydim,.yani normal şeyler bunlar,.bu heyecan bile güzel:lepi:
benide ekleyin listeye bende varımmmhihoyyyt
kilo=56
sat=11 haziran
18 mart tahmini doğum tarihi.
kalp atışı görüldü pıt pıt miniğim çok şükür.
inşallah ben de duyarım kıslar,yani şimdi ben çarşamba gitem 6 hafta 2 günlükken görüp duyar mıyım
2009 Mart anneleri bebişler geldikten sonra birbirlerine hediyeler almışlar. Yavrularımıza sağlıkla kavuşalım biz de yapalım bunu
Hayırlı olsun, sağlık diliyorum size ve bebeğinize.... a.s.
amin canım, inşallah...
mide bulantısı için henüz ilaç vermedi doktor, umarım verir, yoksa bir deri bir kemik kalıcam...
kaçıncı haftadan itibaren vermişti ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?