2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben bugün meleğimi gördüm çok şükür iyi kalp atışlarını tekrardan gördüm 18 mm olmuş 2 hafta geriden geliyodum şimdi yavaş yavaş yetişmeye başladık günümüzü 1 hafta geriden geliyoz onuda doktorum önemsemedi geç döllenme olmuş olabilir dedi inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler umarım güzel tatlı paylaşımlarda bulunuruz...

hoşgelmişsin canımcım,.bebikin baya büyümüş,maşallah :teytey:

doktora göre kaç haftalıksın?? sen pıt pıtları duydunmu canım bu aralar duymuş olman lazım
Ya işte pıtpıtları dinletmedi doktor meraktan 4 gün önceden erken gittiğimiz için ( Bu hafta gidicez dinlicezz ama vajinal utrasonda ekrandan gösterdi pıtpıt atio ama sesini dinlemedik.
Birde kızlar haftasonu istanbul dışına çıktık Assos'a gittik yolda tıngır mıngır sallana sallana..
Eşim ve ben çok huzursuz olduk kendimi kasmaktan heryerim ağrıdı bişey olmaz dimi araba yolculuğu sorasında bebişime ??

kızlar merhaba bişey sorucam.bugün adet günüm normalde. dün akşam bi kaç damla geldi. adet oluyorum sandım. bugün de bir kaç damla geldi ama gerisi yok. test yaptım negatif. 10 günden beri mide bulantılarım var, her gün olmasa da bir kaç günde bir kusuyorum.3-4 günden beri de adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. içinizden böyle bişey yaayıpta hamile olduğunu sonra öğrenen var mı?

kızlar selam.ben bugün çok kötüyüm.ne yediysem çıkardım uyandığımdan beri.su bile içemiyorum.şu ana kadar böle bişey yoktu.acaba yeni mi başlıyor bulantılarım.aman bebeğim sağlılı olsunda ben razıyım bunlara.

bu arada benide listeye ekleyin....bilgilerimi vermiştim ama eklenmemişim:1shok:

canımcım listedesin.ekledim seni,.343.sayfaya bi bak istersen:lepi:

yaa nasıl dinletmez 6 haftalıkken pıt pıtlar duyuluyor hiç bir zararıda olduğunu sanmıyorum olsa doktorum bana dinletmezdi 6 haftalıktım ve rahim ağzından ameliyat olmuştum sinir oldum doktoruna...

canım bişey olmamıştır bebişe ama ilk 3 ay gezmelere ara vermek lazım yolculuk iyi değil diye biliyorum ....

Canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Ben central hospital, bostanci 2. gidişim
doktor araştırması yapıyorum birde henüz kararımı veremedim...

hiç mi yok böyle yaşayan?lütfen yardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…