- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.461
Bizim 11 . haftada yapılacak.
kızlar bizim ikili test haftaya yapılacak inanılmaz stresliyim dua edin bizim içinde :ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben bugün meleğimi gördüm çok şükür iyi kalp atışlarını tekrardan gördüm 18 mm olmuş 2 hafta geriden geliyodum şimdi yavaş yavaş yetişmeye başladık günümüzü 1 hafta geriden geliyoz onuda doktorum önemsemedi geç döllenme olmuş olabilir dedi inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler umarım güzel tatlı paylaşımlarda bulunuruz...
off daha benim çok var ...canım 11. ve 14. haftalar arası yapılıyor
off daha benim çok var ...
CANIMCIM,az kalmış,ALLAH hayırlısını versin:Saruboceq:
Canım benim hesaplarıma göre 6 hafta 3günlüğüz ama doktorumuz 1 hafta önden gittiğimizi söyledi..kaç haftalıksın şuan ?? haftalar çabuk geçiyor ama
Canım benim hesaplarıma göre 6 hafta 3günlüğüz ama doktorumuz 1 hafta önden gittiğimizi söyledi..
Ya işte pıtpıtları dinletmedi doktor meraktan 4 gün önceden erken gittiğimiz içindoktora göre kaç haftalıksın?? sen pıt pıtları duydunmu canım bu aralar duymuş olman lazım
kızlar selam.ben bugün çok kötüyüm.ne yediysem çıkardım uyandığımdan beri.su bile içemiyorum.şu ana kadar böle bişey yoktu.acaba yeni mi başlıyor bulantılarım.aman bebeğim sağlılı olsunda ben razıyım bunlara.
bu arada benide listeye ekleyin....bilgilerimi vermiştim ama eklenmemişim:1shok:
Ya işte pıtpıtları dinletmedi doktor meraktan 4 gün önceden erken gittiğimiz için( Bu hafta gidicez dinlicezz ama vajinal utrasonda ekrandan gösterdi pıtpıt atio ama sesini dinlemedik.
Birde kızlar haftasonu istanbul dışına çıktık Assos'a gittik yolda tıngır mıngır sallana sallana..
Eşim ve ben çok huzursuz olduk kendimi kasmaktan heryerim ağrıdı bişey olmaz dimi araba yolculuğu sorasında bebişime ??
Canım sen hangi doktora gidiyorsun?yaa nasıl dinletmez 6 haftalıkken pıt pıtlar duyuluyor hiç bir zararıda olduğunu sanmıyorum olsa doktorum bana dinletmezdi 6 haftalıktım ve rahim ağzından ameliyat olmuştum sinir oldum doktoruna...
canım bişey olmamıştır bebişe ama ilk 3 ay gezmelere ara vermek lazım yolculuk iyi değil diye biliyorum ....
kızlar merhaba bişey sorucam.bugün adet günüm normalde. dün akşam bi kaç damla geldi. adet oluyorum sandım. bugün de bir kaç damla geldi ama gerisi yok. test yaptım negatif. 10 günden beri mide bulantılarım var, her gün olmasa da bir kaç günde bir kusuyorum.3-4 günden beri de adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. içinizden böyle bişey yaayıpta hamile olduğunu sonra öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?