- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.481
Canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Ben central hospital, bostanci 2. gidişim
doktor araştırması yapıyorum birde henüz kararımı veremedim...
Peki muayenesi özel olduğu için masraflımı oluyor çok ??canım ben profesöre gidiyorum çapa tıp fakültesinin doktoru ama muayenehaneside var çok iyi bi doktor uzmanlık alanı riskli gebelikler ama riskli gebelik olması gerekmiyor gitmek için insanın içini çok rahatlatıyo çıktığında hiç bir soru işareti kalmıyor...ayrıca bütün testleri hastanede yaptırtıyor ve sana öncelik tanınıyor hastanede de ve duymuşsundur belki en iyi makinalar çapa ve cerrahpaşada o yüzden test sonuçlarıda çok güvenilir .... ben özel hastane ve doktorlarına çok güvenmiyorum özel hastaneler artık hastaya para olarak bakıyorlar
Peki muayenesi özel olduğu için masraflımı oluyor çok ??
evet haklısın zaten bende özel sigorta yaptıramadan hamile kaldım, SSK karşıladığı ve yakın olduğu için ve birkaç arkadaşım tavsiye ettiği için bu hastaneyi tercih ettim ama sürekli doktorlar değişiyormuş
Sen Çapadamı doğum yapacaksın?
yas 25 sat 23 haziran tahmini dogum 30 mart kilo 58
canım ben profesöre gidiyorum çapa tıp fakültesinin doktoru ama muayenehaneside var çok iyi bi doktor uzmanlık alanı riskli gebelikler ama riskli gebelik olması gerekmiyor gitmek için insanın içini çok rahatlatıyo çıktığında hiç bir soru işareti kalmıyor...ayrıca bütün testleri hastanede yaptırtıyor ve sana öncelik tanınıyor hastanede de ve duymuşsundur belki en iyi makinalar çapa ve cerrahpaşada o yüzden test sonuçlarıda çok güvenilir .... ben özel hastane ve doktorlarına çok güvenmiyorum özel hastaneler artık hastaya para olarak bakıyorlar
cnm özelden isim ve addresini telefonunu verebilir misin,özele göndermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama
BİŞEY SORCAM kalp atışları muanesi alttanmı yapılıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?