2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktoruna sormalısın bu kişiden kişiye değişir bana seyahat yok mesela ama yasak yeni geldi..
e heralde sen rahat ol kuzum hastane odası resimlerimden anlarsınız zatenolumunekankayizsmile
kızlar merhaba birşey sorucam size

dün akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde kasık bölgeme ve dahada aşağıya iğneler batıyo bunların nedeni ne olabilir bilgisi olan varmı

o bndede oldu cnm dün we önceki gün sancıların başlamış sanırım seninde hafiften dinlen geçer.. dr kontrolünde sor bunu sana ağırlaştın artık bu ağrıları tanımaya başlamalıyız dicek ama korkulcak bişiy yok

tşk ederim kızlar yok çok mecbur deilim,
ama ablamın yanına gitmek istiyorum alanyaya
annem gitti babamla ablamlarda cuma günü gidiyo bende gitmek istiyodum.
hem biraz kafa dagıtırdım iyice sıkıldım.kaynanayla akşama kadar otur otur.

bugün valla beş dak dötümün üzerine oturmadım bi kalktım daha yeni oturdum arada bi dinlensem de nafile valla,çok yoruldum fazla da giremedim topiğe kızlar valla buygün geçmişi okucak durumda değilim ancak gece okurum

senii ekledımm
gülay adım

ben gecen hafta abanta gıttım 1 saat yol 15 dk yuruyuş ama keske gıtmıyeydım bu hafta sancılarım basladı bılmıyorum onunda etkısı varmı

dün akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde kasık bölgeme ve dahada aşağıya iğneler batıyo bunların nedeni ne olabilir bilgisi olan varmı
canım bu iyi bişi degıl surmemesı gerek dr ara canım

sen zatenn bugun evii kırkladınn kendınıde bıcıı yaptınn

canım çıkmışsın ama belki sonra okursun
nedenini bilmiyorum ama ara sıra faklı şekillerde bende de kasılmalar ağrılar oluyor sen en iyisi doktorunu bi ara

hasretcim benim kardeşimin facesinden baktım sana yerim senin o koca göbüşünün içindekini ben
Şeniz
Kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıı bakın

Hasretcım numaramı yolladım ıns. özel msj ısını becerebılmısımdır
Facedede ekledım kabul edersen

gorusuruz hepizi öpüyorum
aldım cnm gülcan dimi ismin kaydediorum

kız alanya 13,14 saat o kadar yol olmaz arabayla falan abartma bnde bursa balıkesir falan dicek sanıorum uçakla git bari ona da izin kağıdı isterler tabii dr.dan

kocişim geldi badem şekerlerim herkese şimdilik iyi akşamlar öpüyorum hepinizi yarın anneme gidicem mevlüt var görüşmek üzereopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

sen zatenn bugun evii kırkladınn kendınıde bıcıı yaptınn[/QUOTE]

he valla doğru diyon,ama belimi de mahvettim,çok ağrıyor belim ağır iş yapmadım kendimi zorlıcak ama ayakta durmak bile biz hamilelri yoruyor

Şeniz

kız alanya 13,14 saat o kadar yol olmaz arabayla falan abartma bnde bursa balıkesir falan dicek sanıorum uçakla git bari ona da izin kağıdı isterler tabii dr.dan
eet uçakla rapor istiyolar uçak olmaz hem çok korkuyom ben uçaktan oracıkda dogururum valla :))
kocişim geldi badem şekerlerim herkese şimdilik iyi akşamlar öpüyorum hepinizi yarın anneme gidicem mevlüt var görüşmek üzereopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
iyi akşamlar cnm..

he valla doğru diyon,ama belimi de mahvettim,çok ağrıyor belim ağır iş yapmadım kendimi zorlıcak ama ayakta durmak bile biz hamilelri yoruyor[/QUOTE]
cnm çok zorlama ayakta durmak bile yoruyo bende 10 dk iş 30 dk mola öyle yapıyorum işlerimi artık ne yapayım.
ben gecen hafta abanta gıttım 1 saat yol 15 dk yuruyuş ama keske gıtmıyeydım bu hafta sancılarım basladı bılmıyorum onunda etkısı varmı
benimde yürüyünce oluyo sancım dr gittim yalancı sancı olur öyle çok düzenli olursa mutlaka gel dedi..

benım sureklı oldu oyle sancı dıyınce ben bıcak sokup çıkıcak deyu bekledım ancak sureklı bı agrıyla gıttım dr
benımde galba yarım satte 3 kere karnım kasıldı
veya ege benı gıdı yaspıyo anlıyamadım elım karnımda beklıyom bıda olsunda kasılmamı hareketmı anlım

beklesinler yauww ne aceleleri war bnm kocam dioki benmim kızım çok akıllı bu soğukta doğmaz dio martta doğacak dio zamanından önce gelmez diohihoyyyt

bende dıyomm aman napcan sımdı dogup bı suru soguk varr subatın 2.haftasındsan sora gelebulurr

buarada kasılma dıılmış ege hareket edıyomuş

merhaba
kimse varmı
kızlar bugün gidip 2 saat yürüdüm abartıyarum galiba bir tane boydan gecelik aldım dünde sabahlık almıştım ben hep pijama ve lohusa pijaması almıştım geceliğide doğumda giyerim diye düğmesiz almışım tecrübesizlik işte doktor sezeryandan filan bahsedince galiba sezeryande gecelik giyilir pijama dikişleri acıtır diye aldım artık almayacağım 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlık oldu arasından seöip götürcema rtık doğum şekline göre

sağol canım beni düşündüğün için o doktorum satından eminmisin dedi ilk başta bende eminim deyince hep bir hafta 10 gün filan çnde gidiyor diyordu zaten ama en son hesaplamalarına göre 2 hafta önde çıktı oda şimdi 37 haftalık kabul edelim diyor sata göre ben 35 haftalık filan çıkıyorum peki aranızda 35 haftalık olan varmı bebeği 50cm ve 3000kg olan varmı bu ölçülere bakarsam doktorun dediği normal çıkıyor canım satım 23 mayıs arkadaşlar lütfen satı benzeyenler bebeişin kilo ve boyunu yazabilirmi dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşı

beklesinler yauww ne aceleleri war bnm kocam dioki benmim kızım çok akıllı bu soğukta doğmaz dio martta doğacak dio zamanından önce gelmez diohihoyyyt

bende dıyomm aman napcan sımdı dogup bı suru soguk varr subatın 2.haftasındsan sora gelebulurr

buarada kasılma dıılmış ege hareket edıyomuş

tabi ondan oncekıler kasılmamıydı anlıyamadım

tabi cnm bizim bebekler akıllı gelmezler zamanından önce:))
cnm kasılma karnın sertleşiyo öyle deilmi bebek oraya toplanıyo ve orda sancı oluyo...bende anlamadım bilmiyorumkismile

23 MAYIS SAtın
benımde 29 mayıs
yanı 33 hafta 5 gunum

ben yarın kontrole gıdıcem
cuma gunu usg gırdım
33 artı 0 ıdım
2520 gr ıdı boyunu olcmedı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…