- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.901
Bugün de bitti çok şükür...
İyi akşamlar herkese, sevgiler opuyorumnanaktan
Kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıı bakın
Hasretcım numaramı yolladım ıns. özel msj ısını becerebılmısımdır
Facedede ekledım kabul edersen
gorusuruz hepizi öpüyorum
doktoruna sormalısın bu kişiden kişiye değişir bana seyahat yok mesela ama yasak yeni geldi..mrb kızlar, herkes çıkıyo ben öyle giriyorum..
ya paylaşmak istediyim o kadar çok konu varki ama
neden bilmem yazamıyorum ağlamak geliyo içimden.mafoldumben
sunu sorayım ağlamam heraldekaydirigubbakcemile3
benim uzun yola yolculuk yapmam sakıncalı olurmu acaba?
e heralde sen rahat ol kuzum hastane odası resimlerimden anlarsınız zatenolumunekankayizsmileEVET PAT DİYE ÇIKTIN ÖNÜME EKLEDİM SENİ OJE SÜRMEYİ DE UNUTMA GERÇİ VARDIR SÖYLEMEME GEREK YOK CİCİM .....bayanssulusmilebayanssulusmileDOĞUMA GİDERKEN ARABADA SON KEZ BAKARSIN HALİNE bayanssulusmile aklinialirimsmileaklinialirimsmile:CüvCüv:
kızlar merhaba birşey sorucam size
dün akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde kasık bölgeme ve dahada aşağıya iğneler batıyo bunların nedeni ne olabilir bilgisi olan varmı
doktoruna sormalısın bu kişiden kişiye değişir bana seyahat yok mesela ama yasak yeni geldi..
senii ekledımme heralde her daim fönlü yatıcam zaten kuaförde hallederim fön olayını weya düzleştiricim war onla banyodan sonra düzleştiririm, birde çok zor çıkan pembe bi rujum war onuda süreceğim manikürü pedikürüm zaten hep war.. tamam işteaklinialirimsmile
nie özeldenn yazıon yaz herkes eklesin
hasretmadendere die yazın çıkarım koca göbeğimle karşınıza:CüvCüv:
ben gecen hafta abanta gıttım 1 saat yol 15 dk yuruyuş ama keske gıtmıyeydım bu hafta sancılarım basladı bılmıyorum onunda etkısı varmımrb kızlar, herkes çıkıyo ben öyle giriyorum..
ya paylaşmak istediyim o kadar çok konu varki ama
neden bilmem yazamıyorum ağlamak geliyo içimden.mafoldumben
sunu sorayım ağlamam heraldekaydirigubbakcemile3
benim uzun yola yolculuk yapmam sakıncalı olurmu acaba?
canım bu iyi bişi degıl surmemesı gerek dr ara canımkızlar merhaba birşey sorucam size
dün akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde kasık bölgeme ve dahada aşağıya iğneler batıyo bunların nedeni ne olabilir bilgisi olan varmı
bugün valla beş dak dötümün üzerine oturmadım bi kalktım daha yeni oturdum arada bi dinlensem de nafile valla,çok yoruldum fazla da giremedim topiğe kızlar valla buygün geçmişi okucak durumda değilim ancak gece okurum
kızlar merhaba birşey sorucam size
Şenizhasretcim benim kardeşimin facesinden baktım sana yerim senin o koca göbüşünün içindekini ben
aldım cnm gülcan dimi ismin kaydediorumKızlar bende cıkıyorum kendınıze ıı bakın
Hasretcım numaramı yolladım ıns. özel msj ısını becerebılmısımdır
Facedede ekledım kabul edersen
gorusuruz hepizi öpüyorum
tşk ederim kızlar yok çok mecbur deilim,
ama ablamın yanına gitmek istiyorum alanyaya
annem gitti babamla ablamlarda cuma günü gidiyo bende gitmek istiyodum.
hem biraz kafa dagıtırdım iyice sıkıldım.kaynanayla akşama kadar otur otur.
eet uçakla rapor istiyolar uçak olmaz hem çok korkuyom ben uçaktan oracıkda dogururum valla :))Şeniz
kız alanya 13,14 saat o kadar yol olmaz arabayla falan abartma bnde bursa balıkesir falan dicek sanıorum uçakla git bari ona da izin kağıdı isterler tabii dr.dan
iyi akşamlar cnm..kocişim geldi badem şekerlerim herkese şimdilik iyi akşamlar öpüyorum hepinizi yarın anneme gidicem mevlüt var görüşmek üzereopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
benimde yürüyünce oluyo sancım dr gittim yalancı sancı olur öyle çok düzenli olursa mutlaka gel dedi..ben gecen hafta abanta gıttım 1 saat yol 15 dk yuruyuş ama keske gıtmıyeydım bu hafta sancılarım basladı bılmıyorum onunda etkısı varmı
benım sureklı oldu oyle sancı dıyınce ben bıcak sokup çıkıcak deyu bekledım ancak sureklı bı agrıyla gıttım dr
benımde galba yarım satte 3 kere karnım kasıldı
veya ege benı gıdı yaspıyo anlıyamadım elım karnımda beklıyom bıda olsunda kasılmamı hareketmı anlım
sağol canım beni düşündüğün için o doktorum satından eminmisin dedi ilk başta bende eminim deyince hep bir hafta 10 gün filan çnde gidiyor diyordu zaten ama en son hesaplamalarına göre 2 hafta önde çıktı oda şimdi 37 haftalık kabul edelim diyor sata göre ben 35 haftalık filan çıkıyorum peki aranızda 35 haftalık olan varmı bebeği 50cm ve 3000kg olan varmı bu ölçülere bakarsam doktorun dediği normal çıkıyor canım satım 23 mayıs arkadaşlar lütfen satı benzeyenler bebeişin kilo ve boyunu yazabilirmiMutlucum özellikle sana ayrı yazıyorum umarım bunu yarın okursun.Bak canım bebekte her haftan önemli yok 32 ydin yok 33 oldun yok 37 den 33 düştüm bunlar çok saçma şeyler.Doktorun profösör olabilir ama bence sen bir doktora daha git veya hiçbişey yapamıyosan internette hesaplayıcılar var son adet tarihini yaz gününü öğren.Bebeğin gününü doldurduğu an anne karnında bir gün dursa bile ona zarar artık.Bak günü geçer hiç istemediğin sonuçlar doğar lütfen bu yazımı dikkate al.
dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşıGünaydın annecikler a.s.
Doktordan gelen arkadaşlarıma ve bebişlerine maşaallah
Mutlucum kusseb arkadaşımıza ben de katılıyorum a.s sen s.a.tarihini dikkate al bencede
Seyyalcim havadisleri çokk merak ediyoruz, ama müsait olmadığın için yazamadın tabii, inş. evinize geçebilmişsinizdir..
Dila ne iyi etmişsin ohh dinlenmişsin, geceliğinde şimdiden hayırlı olsun :)
beklesinler yauww ne aceleleri war bnm kocam dioki benmim kızım çok akıllı bu soğukta doğmaz dio martta doğacak dio zamanından önce gelmez diohihoyyyt
bende dıyomm aman napcan sımdı dogup bı suru soguk varr subatın 2.haftasındsan sora gelebulurr
buarada kasılma dıılmış ege hareket edıyomuş
tabi ondan oncekıler kasılmamıydı anlıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?