- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.101
kız koca dev göbek ne o iki isimlilermii :)
bana son adet tarihini söyle kuşum bir de tahmini doğum tarihini yapim sana
hadıı bee dogurmak içinmiiş gelıyoo ammann allahımm kaydirigubbakcemile
Frambuazcım oda takımınızı çokk beğendim, çok şiriniyi günlerde kullansın yavrun
Halıyı değiştir bence içine sinmemiş çünkü, sonradan dert edersin kendine
Kırık beyaz üzerine mor ya da pembe halkalar, çizgiler çok hoş durur
Ama açık renk kullanışsız olur dersen, içindeki mor ağırlıklı arada krem desenleri olan bir halı bulmaya çalış, ya da düz mor, pembe şeklinde
Takım desenli olduğu için düz bir halı daha çok açar odayı bence a.s
Çok sağol tatlım olumunekankayizsmile
Doğurmak niyetinde sanırsam dimi aklinialirimsmile
ayy hakkatt yaa nasıı bişi buuu bende kıskandımmDeniz mi? Kahve mi?
Denize aşerdim şimdi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gülencim odanız çok hoş güle güle kulllanın
Frambuazcım oda takımınızı çokk beğendim, çok şiriniyi günlerde kullansın yavrun
Halıyı değiştir bence içine sinmemiş çünkü, sonradan dert edersin kendine
Kırık beyaz üzerine mor ya da pembe halkalar, çizgiler çok hoş durur
Ama açık renk kullanışsız olur dersen, içindeki mor ağırlıklı arada krem desenleri olan bir halı bulmaya çalış, ya da düz mor, pembe şeklinde
Takım desenli olduğu için düz bir halı daha çok açar odayı bence a.s
Çok sağol tatlım olumunekankayizsmile
Doğurmak niyetinde sanırsam dimi aklinialirimsmile
Deniz mi? Kahve mi?
Denize aşerdim şimdi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar sol yanıma doğru bebişim ayağını bir uzatıyor resmen acıtıyor artık sizede oluyormu arada içimde silkeleniyor sanırım
Ayyy canım cooookkk saol, benim son adet tarihi temmuz 8 :)
kızlar sol yanıma doğru bebişim ayağını bir uzatıyor resmen acıtıyor artık sizede oluyormu arada içimde silkeleniyor sanırım
bende gelimm ya
oyy ısımlerıyle yasasınlarr ınsallahh sen oda yaptınmı naptınn senı dogumdan sora zor goruruzz artık bız tek cocukla ugrasırkennee
hehe hem de nasıl ama canım acımıyor artık alıştım sanırım bir de benimkilerin ikisininde kafası aşağıda ayaklarıyla depikliyorlar kaburgamın alt tarafını önceleri acıyordu artık uyuştu sanırım acımıyo arada da sanki deprem oluyo bi dalgalanıyo karnım gülme krizine giriyorum işte o zaman delikafadulden
canım maşşallah bebeğine gözün aydın.artık evde bol bol dinlenirsin.Günaydın kızlar biz doktordan gittik. Doktor birşey demedi şükür tekrar sizle devam etmek istiyorum dedim burda doğum yapmak istiyorum dedim tamm dedi sorun değil dedi güller yüzle karşıladı içim rahatladı valla sonra bebeğimi gördüm çok tatlı melek gibi birşey ya herşey yolunda olduğunu söyledi 33 haftalık olmuş kilosu ise 2 500 grm olmuş Maşalllah tosunuma benim birde nts bağladılar 20 dk herhangi bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem ama bir tek sorun kordon dolanmış 1 kere boynuna ama kendisi çıkarmış dolaştığı için sorun olmaz dedi korkulacak birşey yok dedi ama anna yüreği işte takıyor kafaya günde 10dan az hareket ederse ara beni kesin dedi... burnu aynı bana benziyormuşeşimin söylediğine göre. Rapormuda aldım artık izinliyim...
odası çok güzel frambuazcım güle güle sağlıkla kullansın kızın.evet halıyı gördüm pek uymamış.değiştirsin canım üzülme arkadaşların tavsiye ettiği düz renk halılar çok hoş olur.Günaydın kızlar..
Bebek odamız nihayet dün akşam gelebildi... Ama aldığımız halı mobilyayla kel alaka oldu.. :sinifsinif: Haftasonu bakalım değiştirelim dedi eşim ama artık benim gezecek halim yok. Ayaklarım çok şişiyo. Yarım saatte mahvoluyorum.. Bi de şimdi kar başladı.. mafoldumben Offfff!!! Dün doktor da artık okul kapansın, iyice dinlen evden çıkma demişti.. Malum dün anlatmıştım bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı diye.. :bbo:
Ayyy canım cooookkk saol, benim son adet tarihi temmuz 8 :)
taykara senindemı oğlan
şubat ın son haftası canım bir aksilik olmazsarandevuma 5 saat var
koca dev gobek sen nezman dogurucan
Super ya cok guldurdun beni ikiz bebek isin biraz zor olacak ama cok guzel ve muhtesem bi duygu olmalı, simdiden kutlarım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?