2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadıı bee dogurmak içinmiiş gelıyoo ammann allahımm kaydirigubbakcemile

Deniz mi? Kahve mi?

Denize aşerdim şimdi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy hakkatt yaa nasıı bişi buuu bende kıskandımm

gülencim odanız çok hoş güle güle kulllanın

saoll mutluu

sorma vallaboshayallersmilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
Deniz mi? Kahve mi?

Denize aşerdim şimdi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gel sinpac :) benim balkonda içeriz kahveleri...bugünde hava güneşli deniz durgun:)

kızlar sol yanıma doğru bebişim ayağını bir uzatıyor resmen acıtıyor artık sizede oluyormu arada içimde silkeleniyor sanırım

hehe hem de nasıl ama canım acımıyor artık alıştım sanırım bir de benimkilerin ikisininde kafası aşağıda ayaklarıyla depikliyorlar kaburgamın alt tarafını önceleri acıyordu artık uyuştu sanırım acımıyo arada da sanki deprem oluyo bi dalgalanıyo karnım gülme krizine giriyorum işte o zaman delikafadulden

bende gelimm ya

oyy ısımlerıyle yasasınlarr ınsallahh sen oda yaptınmı naptınn senı dogumdan sora zor goruruzz artık bız tek cocukla ugrasırkennee

kızlar sol yanıma doğru bebişim ayağını bir uzatıyor resmen acıtıyor artık sizede oluyormu arada içimde silkeleniyor sanırım

sorma mutlu dün ağlıyordum acıdanne yaptıysa bitarafıma yığıldı gene ayağımı kafasımı bilemedim gözümden yas geldi valla...bazende geriniyor sanki titreme gibi..şimdi de kaburgalarıma ayağını takmış gibi acıtıyorkafamçokkarıştı

evet benımde acıyorr
dun ayanı cıkardı herhalde karnımın yanında cok hoştu bende hafıf bastırdım cekicek gıbı oldu ancak tekrar cok hızlı vurdu bıda yapmıcam kızdı delıkanlı

bende gelimm ya

oyy ısımlerıyle yasasınlarr ınsallahh sen oda yaptınmı naptınn senı dogumdan sora zor goruruzz artık bız tek cocukla ugrasırkennee

sağol canım ben oda yapmadım genç odam vardı onu süsledik biraz park yatak aldım onlara oda küçük çünkü 1 yaşında felan ancak oda alırım diye düşünüyorum resimlerini çeker koyarım az sonra

randevuma 5 saat var
koca dev gobek sen nezman dogurucan

Super ya cok guldurdun beni ikiz bebek isin biraz zor olacak ama cok guzel ve muhtesem bi duygu olmalı, simdiden kutlarım seni

günaydın hepinize güzel mart anneleri gününüz güzel olsun umuyorumopuyorumnanaktan

canım maşşallah bebeğine gözün aydın.artık evde bol bol dinlenirsin.
odası çok güzel frambuazcım güle güle sağlıkla kullansın kızın.evet halıyı gördüm pek uymamış.değiştirsin canım üzülme arkadaşların tavsiye ettiği düz renk halılar çok hoş olur.

benimkide aynı şeyi sağ tarafımda yapıyor.yani banada oluyor.ama bu halleri çok hoşuma gidiyor. boshayallersmile

Canıma okuyor sıpa :)
Sol kasığım zaten ağrıyor o küçük fıtıktan...
Bu da elini mi ayağını mı, bir yerini uzatıp oyuyor orayı resmen, hem canım acıyor hem de hareketini duymaktan çok mutlu oluyorum.
Ayrıca içerdeki depremleri, dalgalanmaları, bir tarafa yaslanıp nefes kesmeleri saymıyorum :asigim:

randevuma 5 saat var
koca dev gobek sen nezman dogurucan
şubat ın son haftası canım bir aksilik olmazsa
Super ya cok guldurdun beni ikiz bebek isin biraz zor olacak ama cok guzel ve muhtesem bi duygu olmalı, simdiden kutlarım seni

teşekkür ederim ama nedense hiç gözüm korkmuyor umarım düşündüğüm gibi olur evet güzel bir duygu kesinlikle ama hamileliği biraz zor sanki kaydirigubbakcemile5

ayy hayırlıı olsunn ne sanslısın rabbım ıkısınıde tattırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…