- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.141
Canım hadi bakalım süper yaa maşallah bızdıkta baya kilo almışşş
Arkadaşlar bende doktorum beni bıraktı demiştim ya..Karşıda benim doktorum..bende Yeditepe üniv hastanesini yada kadıköy şifayı düşünüyordum..yarın Yeditepe üniv hastanesini göemeye gidicez...Hem oradan bir doktordan randevu aldım hemde odaları gezicem yarın bakalım nasıl bir hastane ve doktoru da deniycem..Araştırmalarıma göre Tüp Bebek merkezi kurucularındanmış iyi bir doktormuş..Ama muayenesei 180 TL imiş çüşş didim..Allahtan özel sigortam var yaa hiçbişi ödemicem...Sorada olmassa kadıköy şifayı denerim Bosna'cığımın doktorunuuu..
fty tımam janım buluşmada gösteririm ben saaa
son 2 düğmesi kapanmıyor ama almayacağım kayınvaliden panço almış bana cmrt günü getirecek üzerine atar giyerim
herkese günaydın
biz geldik doktordan....:ecrin_bebek:
kendi doktorumu özellikle arayıp sormuştum var mı diye bi gittim nöbetini değişmiş başkasıylaklava:
başka doktora muayene olduk ama çok şeker biriydi Allahtan...
maşallah bıdığım gayet sağlıklı teyzeleri...2240gr olmuş boyu da 45cm
doktor amca bir problem yok dedi...gelişimi gayet güzel 2500ü de geçti mi artık korkacak bir şey yok dedi...memlekete gideceğim dedim sorun yok yola çıkabilirsin dedi.çok sevindim:dance:
bi de NST ye girdim ilk kez...biraz uzun kaldım ama çok şükür doktor bunda da sorun yok...az az sık sık ye günde 1 elevit al yeter dedi...magnezyuma falan gerek yok dedi!!!
sırt ve kasık ağrılarımı sordum gebeliğin olağan seyriyle alakalı normal şeyler dedi...ve büyük ihtimal sezaryen adayısın dedi o da boyuma bakarak ama yine de son haftalar da çatı muayenesiyle kesinleşirmiş.
şimdilik bu kadar bizden...sizler nasılsınız???
Kızlar sormayı unutuyorum, kaban aldınız mı yoksa zor mu kapatıyosunuz yada benim gibi önü açıkmı geziyosunuz??? :)
Arkadaşlar bende doktorum beni bıraktı demiştim ya..Karşıda benim doktorum..bende Yeditepe üniv hastanesini yada kadıköy şifayı düşünüyordum..yarın Yeditepe üniv hastanesini göemeye gidicez...Hem oradan bir doktordan randevu aldım hemde odaları gezicem yarın bakalım nasıl bir hastane ve doktoru da deniycem..Araştırmalarıma göre Tüp Bebek merkezi kurucularındanmış iyi bir doktormuş..Ama muayenesei 180 TL imiş çüşş didim..Allahtan özel sigortam var yaa hiçbişi ödemicem...Sorada olmassa kadıköy şifayı denerim Bosna'cığımın doktorunuuu..
Ailelerimiz ne kadar ileri görüşlüymüş delikafaduldenBen ortaokul kabanımı giyiniyorum...
Halen içinde yer varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ailelerimiz ne kadar ileri görüşlüymüş delikafadulden
guzel haberlerle gelmissin canim. masallah bebisine ve sana. Allah dogum icin en hayirlisini versin canim.
ben almadım kabanımın düğmeleri sabah okula giderken tam ilikleniyor ama dönerken en üst ve en altı ilikleyebiliyorumKızlar sormayı unutuyorum, kaban aldınız mı yoksa zor mu kapatıyosunuz yada benim gibi önü açıkmı geziyosunuz??? :)
cANIM Çok güzel haberlerle gelmişsin MAŞALLAH MELEĞİNEde ne alaka boyla sezeryan ilişkisi boyun kısa mı? dikkat et yollarda hasret giderirsiniz
inşallah canım...korkma ama dün bir arkadaşımla konuştum 31 hafatalık dğm yapmış gebelik zehirlenmesi nedeniyle 1 ay yoğun bakımda kalmış bebeği ama şimdi çok sağlıklı maşallah...seninkinin hem haftası hem kilosu iyi doğsa da korkma ama tabii bekler inşallah...masallahh masaallahh darısı bıze olsun ıns benımde nst bısıcık cıkmaz
dogum ıcın ne kadar vereceksınız
benım doktorun dogum parası 2.5 milyar
artı hastane ne kadar ısterse
Ailelerimiz ne kadar ileri görüşlüymüş delikafadulden
canım benim doktorum ztn avrupa yakasındaydı ben anadolu yakasında oturduğumdan benim doktor gelemem karşıya ben doğuma dedi...gidip gelmelerin zor olmayacak mı karşıda Yeditepe hastanesine doğumuna Oranın muayene paraları yüksek branşlara göre değişiyor
gözün aydın canım maşallahbüyümüş bebeğin..
Canım çok güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah bebişine...
Sağlıkla gelsinler de, nerden isterlerse ordan çıksınlar artık, napalım :)
Kızlar sormayı unutuyorum, kaban aldınız mı yoksa zor mu kapatıyosunuz yada benim gibi önü açıkmı geziyosunuz??? :)
İyi bir karar vereliniortak inş. gönlüne göre bulursun yerimsenibenArkadaşlar dediğiniz gibi açık tonlarda düz renk bi halı uygun olur bence de.. Mobilya zaten desenli.. Duvar kağıdı da öyle..inşallah kafama göre bişeyleri çok dolaşmadan bulabilirim..
Gülencim dediğin gibi gerçekten bebek mobilyaları çok pahalı. Bebekle ilgili olan herşey çok pahalı. Bi sektör yapmışlar bundan resmen.
Biz mobilyamızı 1850TL ye aldık canım ama burda çok seçme şansımız olmadığı için o parayı mecbur gözden çıkardık.. :mymeka:
hahahahh delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
benim doktorun muaynesi 200 tl ssk gecmiyor özel sigortada yok giriyor her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?