2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gidip gelmelerin zor olmayacak mı karşıda Yeditepe hastanesine doğumuna Oranın muayene paraları yüksek branşlara göre değişiyor

Canım çok güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah bebişine...
Sağlıkla gelsinler de, nerden isterlerse ordan çıksınlar artık, napalım :)

Kızlar sormayı unutuyorum, kaban aldınız mı yoksa zor mu kapatıyosunuz yada benim gibi önü açıkmı geziyosunuz??? :)

Annemin ince bi montu var, onu verdi, önü kapanıyor.
Onu giyip üzerime kalın bir şal sarıyorum.
Yeni birşey almayacağım, zaten izne çıkınca fazla ihtiyacım olmayacak.

Hayırlısı olsun Beknurcum, inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun.
Yeditepe Üniv. Hast. benim evime çok yakın, orda doğum yaparsan gelirim seni görmeye...
Kadıköy Şifa'nın muayene ücreti de yeni yılla birlikte 190 TL olmuş, ben sadece %20'sini ödüyorum.
Sağşık sigortası olmasa hayatta başa çıkamazdım...

dogum ıcın ne kadar vereceksınız
benım doktorun dogum parası 2.5 milyar
artı hastane ne kadar ısterse

guzel haberlerle gelmissin canim. masallah bebisine ve sana. Allah dogum icin en hayirlisini versin canim.

sağol canım...amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur...

Kızlar sormayı unutuyorum, kaban aldınız mı yoksa zor mu kapatıyosunuz yada benim gibi önü açıkmı geziyosunuz??? :)
ben almadım kabanımın düğmeleri sabah okula giderken tam ilikleniyor ama dönerken en üst ve en altı ilikleyebiliyorum panço almıştım zaten siyah bir tane bu konuda rahatım çok şükür....

cANIM Çok güzel haberlerle gelmişsin MAŞALLAH MELEĞİNEde ne alaka boyla sezeryan ilişkisi boyun kısa mı? dikkat et yollarda hasret giderirsiniz

sağol canım...evet 150cm nin altı sezaryen diyorlar direkt ben de 150yim sınırdayım maalesef...ablamda da aynı durum olmuştu keza muayenede de çatısı dar çıkınca sezaryenle doğum yaptı...annem de bizim kadardır ama 4 normal doğum yaptı...bilemiyorum artık...ya eskiden zor da olsa anneye acımadan normal yaptırıyorlardı ya şimdi anneyi riske atmak istemiyorlar ya da kolaylarına geliyor...Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah....

Canım hadi bakalım süper yaa maşallah bızdıkta baya kilo almışşş

teşekkürler teyzesi :)

masallahh masaallahh darısı bıze olsun ıns benımde nst bısıcık cıkmaz
inşallah canım...korkma ama dün bir arkadaşımla konuştum 31 hafatalık dğm yapmış gebelik zehirlenmesi nedeniyle 1 ay yoğun bakımda kalmış bebeği ama şimdi çok sağlıklı maşallah...seninkinin hem haftası hem kilosu iyi doğsa da korkma ama tabii bekler inşallah...

Arkadaşlar dediğiniz gibi açık tonlarda düz renk bi halı uygun olur bence de.. Mobilya zaten desenli.. Duvar kağıdı da öyle..inşallah kafama göre bişeyleri çok dolaşmadan bulabilirim..
Gülencim dediğin gibi gerçekten bebek mobilyaları çok pahalı. Bebekle ilgili olan herşey çok pahalı. Bi sektör yapmışlar bundan resmen.
Biz mobilyamızı 1850TL ye aldık canım ama burda çok seçme şansımız olmadığı için o parayı mecbur gözden çıkardık.. :mymeka:

Ailelerimiz ne kadar ileri görüşlüymüş delikafadulden

Evet evet...
Hatta, rahat ayakkabı bulamadığım için şimdi ben 37 numara ayaklarıma 40 numara ayakkabı aldım... Gerçekten çooook rahat... Hem ayaklarım büyüyünce de giyerim değil mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gidip gelmelerin zor olmayacak mı karşıda Yeditepe hastanesine doğumuna Oranın muayene paraları yüksek branşlara göre değişiyor
canım benim doktorum ztn avrupa yakasındaydı ben anadolu yakasında oturduğumdan benim doktor gelemem karşıya ben doğuma dedi...
o yüzden bende anadolu yakasında sigortamın ücretsiz ve limitsiz doğum teminatı verdikleri hastaneleri tercih ediyorum...seçeneklerim memorial (ama oda karşıda), kadıköy şifa, yeditepe üniv hast. ondan yani..evet muayeneleri yüksek ama sigorta %100 karşılıyor o yüzden bişi ödemiycem

gözün aydın canım maşallah büyümüş bebeğin..

teşekkürler teyzesi :)

Canım çok güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah bebişine...
Sağlıkla gelsinler de, nerden isterlerse ordan çıksınlar artık, napalım :)

sağol canım...öyle artık bi şekilde sağlıkla doğsun da nerden çıkarsa çıksın minikler inşallah...

Bana kalsa eski kabanımla idare ederdim. Zaten bu sene kış da gelmedi. ama annem düdük gibi oluyosun diye diye en sonunda indirimden bi kaban aldı bana.. 150den 50 ye düşmüş.. 1 ay giycem ne gerek var dediysem de dinletemedim...

İyi bir karar vereliniortak inş. gönlüne göre bulursun yerimseniben

SNOW canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım gözünaydın.. ınşallah kazasız belasız bitiririz şu hamileliği..

bu arada nst iyi dedi doktor ama sizin bahsettiğiniz şekilde 20-30 gibi bir sancı ölçümünden falan bahsetmedi....elimdeki kağıtta ölçümler 150 satırında inip çıkıyor...bu kalp atışı mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…