2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kalp atışlarıdır osancılar kagıdın alt kısmında yer alıyorr

nasıı yaa ben cuma kaçkere baglandımm hecc duymadımm tühh ya bende duysaydımm keşkeee bugün giricem belki işer benim oglan

öyleymiş canım öğrendim olayı...ee bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış...teşekkürler hepinize...walla süper bi sesti çok şeker inşallah duyarsın...benimki de yapmadı ama yandaki yaptıkaydirigubbakcemile3

ben ayrıntılıya girdiğimde benim oğlan şarrr diye işemişti hah demişti dr idrar deliği doğru yerdeymiş bunu da görmüş olduk

Tırnak yiye yiye tırnak kalmadı sende kız...

bizde hıckırıkları duyduk aNCAK şırrr gıbı alıcıı degılddıı

tatlım maşşallah bebeğine kocaman olmuş annesi

Ya arkadaşlar sabahtan beri canım çok sıkkın moralim bozuk..ben daha 30+2 yim ama bebeğimin hareketlerini 2 gündür eskisi kadar güçlü hissetmiyorum..hani 18 haftalık iken duyduğumuz o küçük vuruşlar gibi duyuyorum..Napıyım sizce bişeymi oldu kiiimafoldumben[/QUOTE]

tatlım senin o bahsettiğin soruna benzer bişiyi ben de 28 haftalıkken yaşıyordum,hem karnımda müthiş setleşmeler oluyordu hem de hareketleri ara ara ve minicik minicikti,dra gittiğimde tabi az hissedersin bebeğin pozisyon değiştirmiş,başı yukarı dönmüş,hareket alanı kısıtlanmış dedi

çok sağol canım...öyle artık...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....
Amin kaydirigubbakcemile5

kızlar bir de sırtı öne dönükse daha az hissediliyor hareketleri yani sizin arkanızı tekmeliyor ama siz tabii onu hisedemiyorsunuz ama tabii en güvenlisi dr unuza danışmak stres yapmayın canlar iyice kasacaksınız kendinizi hiç hissetmiceksiniz

E yiyor canımcım adam, en az benim kadar yiyor, şişiyor, ondan sonra bana tosun diyor :)

Magnezyum çok fena yapıyor valla, ben haftada birkaç defa içebiliyorum sadece. Doktorum da çok zorlama, içmen şart değil dedi, kasmıyorum.

Uykusuzluğumuzun ilerleyen dönemleri çok acıklı olacak gibi geliyor bana...
İşin fenası, doğumdan sonra rahatlaycağız diyemiyorum, uyumamaya aynı hızla devam edeceğiz bir süre...

hatta o gün ne gülmüştüm eşim " aaaaa kızıma mı işiyo oğlum" dedi dr la ben krize girdik tabii

ayy çok güldüm delikafadulden

yağmurcum senin de gözün aydın....bugün bana da doktor burnu minicik sana benziyor dedi...biz babasına benzetmiştirk ama...doktor öyle diyince sevindim

bu arada doktora sola yatma meselesini sordum çünkü yatamıyorum uzun süre sırtım ağrıyor...sağda daha rahat ediyorum... o da çok takılma böyle şeylere, nasıl rahat ediyorsan öyle yat bebeğe yatarak zarar veremezsin o kendini korur dedi...rahat olman önemli ki o zaten yönlendirir dedi....demekki o yüzden sola yatınca ağrım oluyor diye düşündüm ben de....

cnm hayırlı uğurlu olsun,bol bol havalndır da çıksın kokusu benimki hala mobilya kokus taşıyor biraz,her gün havalandırıyorum

ben uyuyom yaa kimse benlen konuşmuyo boshayallersmile

oyyy kıyamam ne konuşmak istiyon ben konuşim seninlezemuszemus

inşallah pancuben hepimizinki inşallah :Saruboceq:

tatlım tuna ve ipek çok güsel olmuş,isimleri ile sağlıklı uzun ömürler yaşasınlar inşallah

merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)

hoşgeldin cnm aramıza,sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

maşşallah canım bebeğine gözün aydın.ee zaten 2500 a bişey kalmamış.Allah hepimizinkilere sağlık versin.

kızlarrrrr midem çok kötüüüü:sinifsinif:çok bulanıyor yaa.neden ki?bayılcam valla şimdiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…