2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım o kalp atışı...2 çizgi olması gerekiyo. Biri senin kasılmaların. Diğeri bebeğinin kalp atışları..

kaydirigubbakcemile5 deneyeceğim masaj işini sağ ol canım

Tatlım yavaş yavaş bu rahatsızlıklar yine gündeme gelmeye başladı artık vücudumuz yoruluyor ve ağırlaşıyor dönerken bile çok yavaş dönüyorum bende ...

olumunekankayizsmile evet az kaldı sabır ne yapalım canım

Günaydın kızlar bayanssulusmile

Bence de boshayallersmile

yerimseniben

Güzel haberlerine sevindim canım maşallah bebeğine de

Taykara aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Frambuaz oda süper
:lepi:

eve canım o kalp atımı miniğinin

tmm canım sağol...peki sancı çıkmadığı için mi bir şey söylememiştir...bi de aynı anda 3 kişiyi bağlıyorlar nstye birinden bi ara şırrr diye sesler gelmeye başladı...hemen sordular bu ne diye meğer bebecik çiş yapıyormuş...çok güldüm ya...bekledim ama benimki yapmadıdelikafadulden

Kesinlikle delikafadulden :roflol: :roflol:
sağol canım...öyle artık bi şekilde sağlıkla doğsun da nerden çıkarsa çıksın minikler inşallah...
Gözün aydın herşey yolunda, sezeryan konusunda da hakkında en hayırlı olan olsun artık napalım bilmiyorumkismile
benim doktorun muaynesi 200 tl ssk gecmiyor özel sigortada yok giriyor her ay
Çok fazla be arkadaşım her ay ne kadar zorlar bilmiyorumkismile
Doğum da çok pahalıymış eyvahedigeldismile

Hadii ya bak bunu duymamıştım :roflol:

aynı kağıdın alt kısmında bir çizgi daha olması lazım aynı kalp atımını gösteren çizgi gibi o sancı çizgisi oluyor olsa zaten söylerlerdi sana merak etme

Evet canım o kalp atışı...2 çizgi olması gerekiyo. Biri senin kasılmaların. Diğeri bebeğinin kalp atışları..

tamam canım sağol....
Güzel haberlerine sevindim canım maşallah bebeğine de
:lepi:

çok sağol canım...darısı tüm doktora gideceklerin başına....

Gözün aydın herşey yolunda, sezeryan konusunda da hakkında en hayırlı olan olsun artık napalım bilmiyorumkismile

çok sağol canım...öyle artık...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....

doktora hiç para vermedim hastaneye de vermicem dr a doğumdan sonra bişeyler yapacam artık
nasııı neryee gidiyonn sen bakımmm

kalp atışlarıdır osancılar kagıdın alt kısmında yer alıyorr

nasıı yaa ben cuma kaçkere baglandımm hecc duymadımm tühh ya bende duysaydımm keşkeee bugün giricem belki işer benim oglan

aynı kağıdın alt kısmında bir çizgi daha olması lazım aynı kalp atımını gösteren çizgi gibi o sancı çizgisi oluyor olsa zaten söylerlerdi sana merak etme

tamam canım...evet ikinci çizgi de var başlangıcı biraz yüksek ama geri kalan çoğunluğu ilk satırda...0-100 arası 10 eşit parçaya bölünmüş buna göre başlangıç 30 a geri kalan kısım 10 ve 20 arasına denk geliyor....

iliğimiz kurudu artık arkadaşlar birde endokrine gidiyordum ayda 400 kagıt veriyorduk zaetn 2 tüp denemesi yaptık çok paradan cıktık gecen cuma sabah ben başka dr gittim çünkü dogum nerden baksanız 4 milyardan aşa olmucak yukarısı olur ama aşası olmaz 2ç5 milyar bıcak parası zaten ama cuma akşamı sancılanınca kendi doktorum riskli gebelikler uzmanı başka dr güvenemedim yine onu aradım allahtan adama seni bırakıyoruz dememiştim henüz şu saatten sonrada riske atıp balşka dr gidemem erken dogum riskimden dolayı bebeğimiz saglıklı olsun yeterki dimi ne diyelim

Dualarım seninle olacak, inşalah sonuç istediğin gibi olur..

Uykusuzluk bende de var, çok geçmiş olsun, anlaşılan epey zor geçiyor senin hamilelik, umarım herşey yoluna girer bir an evvel..

Yagmur, maşallah bebişine, raporunda hayırlı olsun..

Hepatit, hazırlıklarını bir an evvel yap arkadaşım, o zaman insan bir nebze olsun rahatlıyor, kabuslar bitiyor..

Göbek tokuşma olayına çok güldüm, İlahi Bosna yaa, bizde aynı durumdayız, benim adamın göbeği benimkinden de büyük, yatakta sürekli bir itiş-kakış oluyor bizimde, sığmıyoruz artık yatağa :))

Hiç farkında değildim, demek magnezyum gaz yapıyor, bende kaç gündür bu gaz ve ishal neden oluyor diyordum, çok rahatsızım bende bu konuda..

Beknurcum, bebeklerinde dinlenmeye ve uyumaya ihtiyacı var, takma kafana, yemekten sonra hareketlenir meraklanma, bende çok takıyordum kafama, eşimden azar işitene kadar, 24 saat anne bak nasıl hareketliyim diye sana tekmil mi verecek çocuk dedi bana eşim, haklı aslında, bizde şimdiden çok şey istiyoruz bebeklerden sanırım :)

Canım oda takımınız çok güzel, güle güle kullanın, ayrıca halınızda bana çok uyumsuz gibi gelmedi, sen bilirsin yine de ama bunu da kullanabilirsin sanki..

merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)

Aramıza hoşgeldin, hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum...

Bende 2. dozu olurken bu soruyu sağlık ocağında sordum, en fazla 1 hafta gecikebilir fazla geç kalam demişlerdi..

Canım merhaba, bende benim adamı sürekli yatakta itekleyip tekmeleyenlerdenim, birde horluyor sorma, zaten uyuyamıyorum, sinir oluyorum çıkardığı seslere, geeçn gün öyle bir tekme attım ki, neye uğradığını şaşırdı, yatakları ayıracaz sanırım.. Bu arada elimdeki uyuşmayı sormuşsun, evet devam ediyor ama çok rahatsız edecek boyutta değil, ayaklarımda uyuşmaya başladı, özellikle sabahları yataktan kalkınca bir süre üstüne basmakta zorlanıyorum ama sonra geçiyor, doktora sormuştum bende, ileri derece de olmadığı sürece bişey olmaz normal demişti, çok rahatsız olursan haber ver dedi, ama dediğim gibi şu an çok rahatsızz etmiyor beni, ellerim için aç-kapa egzersizi yapıyorum, parmaklarımı oynatıyorum, iyi geliyor..

Gözünaydın, maşallah bebişe, sezeryan içinde çok fazla takılma, sağlıkla doğsunlarda, artık ne şekilde olursa olsun bence..

Sabah sabah ne çok kaynatmışsınız, oku oku zor bitirdim valla, atladıklarım olduysa kusura bakmayın, ben yine uykusuz bir gece geçirdim, şimdi böyleysek ilerde ne olacak merak ediyorum..

:roflol: :roflol:
Ben de duymak istiyorum.
Cumartesi kontrolüm var, bağlamazsa da tutturayım o zaman beni NST'te bağlayın diye :)

evet onlar sancı işte
ilk acılış dogru sonuc değil yani30 seni baglamıyor 10 -20 senn sonucun
20den yukarısı sancı kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…