- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.161
bu arada nst iyi dedi doktor ama sizin bahsettiğiniz şekilde 20-30 gibi bir sancı ölçümünden falan bahsetmedi....elimdeki kağıtta ölçümler 150 satırında inip çıkıyor...bu kalp atışı mı????
SNOW canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım gözünaydın.. İnşallah kazasız belasız bitiririz şu hamileliği..
bu arada nst iyi dedi doktor ama sizin bahsettiğiniz şekilde 20-30 gibi bir sancı ölçümünden falan bahsetmedi....elimdeki kağıtta ölçümler 150 satırında inip çıkıyor...bu kalp atışı mı????
günaydın:))mutlu günlera.s.
son günlerimiz ama zorluyor artık..söylediklerinin hepsi bende de var dr un verdiği surup işe yaradı da midem rahatladı biraz..ama eşime yazık sırtıma ve belime masaj yapmaktan bıktı garibim :))işe yarıyor hijyenim haberin olsun..bu ara tek temasımız masaj seklinde zaten:))ben de fırsatı değerlendiriyorumkaydirigubbakcemile3
Tatlım yavaş yavaş bu rahatsızlıklar yine gündeme gelmeye başladı artık vücudumuz yoruluyor ve ağırlaşıyor dönerken bile çok yavaş dönüyorum bende ...
Günaydın kızlar bayanssulusmile
Bence de boshayallersmile
herkese günaydın
biz geldik doktordan....:ecrin_bebek:
kendi doktorumu özellikle arayıp sormuştum var mı diye bi gittim nöbetini değişmiş başkasıylaklava:
başka doktora muayene olduk ama çok şeker biriydi Allahtan...
maşallah bıdığım gayet sağlıklı teyzeleri...2240gr olmuş boyu da 45cm
doktor amca bir problem yok dedi...gelişimi gayet güzel 2500ü de geçti mi artık korkacak bir şey yok dedi...memlekete gideceğim dedim sorun yok yola çıkabilirsin dedi.çok sevindim:dance:
bi de NST ye girdim ilk kez...biraz uzun kaldım ama çok şükür doktor bunda da sorun yok...az az sık sık ye günde 1 elevit al yeter dedi...magnezyuma falan gerek yok dedi!!!
sırt ve kasık ağrılarımı sordum gebeliğin olağan seyriyle alakalı normal şeyler dedi...ve büyük ihtimal sezaryen adayısın dedi o da boyuma bakarak ama yine de son haftalar da çatı muayenesiyle kesinleşirmiş.
şimdilik bu kadar bizden...sizler nasılsınız???
eve canım o kalp atımı miniğinin
Kesinlikle delikafadulden :roflol: :roflol:Evet evet...
Hatta, rahat ayakkabı bulamadığım için şimdi ben 37 numara ayaklarıma 40 numara ayakkabı aldım... Gerçekten çooook rahat... Hem ayaklarım büyüyünce de giyerim değil mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Gözün aydın herşey yolunda, sezeryan konusunda da hakkında en hayırlı olan olsun artık napalım bilmiyorumkismilesağol canım...öyle artık bi şekilde sağlıkla doğsun da nerden çıkarsa çıksın minikler inşallah...
Çok fazla be arkadaşım her ay ne kadar zorlar bilmiyorumkismilebenim doktorun muaynesi 200 tl ssk gecmiyor özel sigortada yok giriyor her ay
Hadii ya bak bunu duymamıştım :roflol:tmm canım sağol...peki sancı çıkmadığı için mi bir şey söylememiştir...bi de aynı anda 3 kişiyi bağlıyorlar nstye birinden bi ara şırrr diye sesler gelmeye başladı...hemen sordular bu ne diye meğer bebecik çiş yapıyormuş...çok güldüm ya...bekledim ama benimki yapmadıdelikafadulden
tmm canım sağol...peki sancı çıkmadığı için mi bir şey söylememiştir...bi de aynı anda 3 kişiyi bağlıyorlar nstye birinden bi ara şırrr diye sesler gelmeye başladı...hemen sordular bu ne diye meğer bebecik çiş yapıyormuş...çok güldüm ya...bekledim ama benimki yapmadıdelikafadulden
Evet canım o kalp atışı...2 çizgi olması gerekiyo. Biri senin kasılmaların. Diğeri bebeğinin kalp atışları..
Güzel haberlerine sevindim canım maşallah bebeğine de
:lepi:
Gözün aydın herşey yolunda, sezeryan konusunda da hakkında en hayırlı olan olsun artık napalım bilmiyorumkismile
aynı kağıdın alt kısmında bir çizgi daha olması lazım aynı kalp atımını gösteren çizgi gibi o sancı çizgisi oluyor olsa zaten söylerlerdi sana merak etme
nasııı neryee gidiyonn sen bakımmmdoktora hiç para vermedim hastaneye de vermicem dr a doğumdan sonra bişeyler yapacam artık
kalp atışlarıdır osancılar kagıdın alt kısmında yer alıyorrbu arada nst iyi dedi doktor ama sizin bahsettiğiniz şekilde 20-30 gibi bir sancı ölçümünden falan bahsetmedi....elimdeki kağıtta ölçümler 150 satırında inip çıkıyor...bu kalp atışı mı????
tmm canım sağol...peki sancı çıkmadığı için mi bir şey söylememiştir...bi de aynı anda 3 kişiyi bağlıyorlar nstye birinden bi ara şırrr diye sesler gelmeye başladı...hemen sordular bu ne diye meğer bebecik çiş yapıyormuş...çok güldüm ya...bekledim ama benimki yapmadıdelikafadulden
aynı kağıdın alt kısmında bir çizgi daha olması lazım aynı kalp atımını gösteren çizgi gibi o sancı çizgisi oluyor olsa zaten söylerlerdi sana merak etme
merhaba kızlar,
kızımla bir uyumuşuz bir uyumuşuz ki sorma... çook iyi geldi vallaha...
şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...
lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile
Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:
heralde benden garibanı yok
1 aydır uyku problemiyle can çekişiyorum
sabaha kadar zerre uykum yok
ancak güneş doğarken uyuyorum ve öğle 11:30 kadar
bu hamileliğimde sorunlu geçiyor zaten
başlarda düşük tehlikem vardı
daha sonra erken doğum tehlikesi oluştu
bir müddet bunun için iğne oldum
şimdide kanda pıhtılaşma olmuyormuş
doğumumda zora girecek
sezeryanla olacağım zaten
ilk bebeğim sezeryan olmuştu çünkü
allah bağışlarsa birtane 3 yaş 4 aylık oğlum var
ikincisi ise kız bebek
ama bu hanımefendi fazlaca uğraştırıyor bizi
3 gündürkü hastanedeyim ve yarın yine gide,icem
işte bende böyle kızlar
srekli takip ediyorum ama nedense bir türlü yazmak nasip olmuyordu
bugün içimi boşaltmak istedim sanırım
Günaydın kızlar biz doktordan gittik. Doktor birşey demedi şükür tekrar sizle devam etmek istiyorum dedim burda doğum yapmak istiyorum dedim tamm dedi sorun değil dedi güller yüzle karşıladı içim rahatladı valla sonra bebeğimi gördüm çok tatlı melek gibi birşey ya herşey yolunda olduğunu söyledi 33 haftalık olmuş kilosu ise 2 500 grm olmuş Maşalllah tosunuma benim birde nts bağladılar 20 dk herhangi bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem ama bir tek sorun kordon dolanmış 1 kere boynuna ama kendisi çıkarmış dolaştığı için sorun olmaz dedi korkulacak birşey yok dedi ama anna yüreği işte takıyor kafaya günde 10dan az hareket ederse ara beni kesin dedi... burnu aynı bana benziyormuşeşimin söylediğine göre. Rapormuda aldım artık izinliyim...
günaydın:))mutlu günlera.s.
yine kabus dolu bir gece gecirdim..bu hafta hazırlıklarımı bitiricem artık yoksa bu rüyalardan rahat yok bana:)
vee süper bir gün haberi kayınvalidem gelmek istiyormuş şimdiden..yardım edecekmiş bana.doğuma da burda olmak istiyormuş.küçük görümcem de finallerden bunalmış tatile gelecekmişşşş...gerek yok ben işimi yapıyorum dedim bakalım nasıl olacak kafama takıldıı
dua edin arkadaşlar gelmekten vazgecsinler:Saruboceq:
gözün aydın yağmurcum..maşallahiznin de baslamış süper olmuş:lepi:
son günlerimiz ama zorluyor artık..söylediklerinin hepsi bende de var dr un verdiği surup işe yaradı da midem rahatladı biraz..ama eşime yazık sırtıma ve belime masaj yapmaktan bıktı garibim :))işe yarıyor hijyenim haberin olsun..bu ara tek temasımız masaj seklinde zaten:))ben de fırsatı değerlendiriyorumkaydirigubbakcemile3
Ayyy, inşallah gelmezler Hepatitcim yaa...
Hadi doğumda yanında olması kaçınılmaz gibi ama şimdiden gelmez umarım.
Benimki yurtdışından 7 Şubat'ta dönmeye karar vermiş, oynayacaktım nerdeyse haberi alınca :)
Masaj bana da çok iyi geliyor.
Akşamları belim, totom ve bacaklarım çok ağrıyor, eşimim her akşam masaj mesaisi var nerdeyse...
Çok güldürdün beni temas konusunda, biz bi de beraber yatabildiğimiz geceler benim kendisine sürekli çarpmam suretiyle temas ediyoruz kaydirigubbakcemile3 Arada sarılmaya da çalışıyoruz ama göbeklerimiz izin vermiyor...
Günaydın annecikler;
Bağırsak sorunu yaşayan varmı benim gibi bilmiyorum ama magnezyum içmekten sanırım GAZMAN'a döndüm ve karnıma 2 günden beri ağrılar girerek ishal gibi tuvaletimi yapıyorum doktorumu aradım ara ver magnezyuma dedi 2 haftada bir iç dedi. İşe geldiğimden beri tuvaletteydim arkadaşlar bide merak etti beni bisey oldu sandılar...Şuan rahatladım walla ....Gece meleğimin ayakları kasığıma kadar vuruyor kafası ve gövdesi yerinde durmadı walla çok hareketli kızım ...Gece sütünden sonra nasıl uyudumda uyandım onu bile hatırlamıyorum deliksiz uyumuşum
Tatlım yavaş yavaş bu rahatsızlıklar yine gündeme gelmeye başladı artık vücudumuz yoruluyor ve ağırlaşıyor dönerken bile çok yavaş dönüyorum bende ...
Canım gözün aydın sanada artık izindeyiz ama ben yarında gelcem işe ondan sonra artık iş yok meleğimin işleriyle ilgileneceğim..Bebeğinde maşallah ama dikkat et kendine ....Bir ben göremedim renkli olarak meleğimi ama kontrole gittiğimde isteyeceğim renkli usg de görmek istiyorum artık diye....
Senin kocan bir melek kızçende çok şanslı eşim geç gelmese bana da yardım eder sadece banyo yaparken yardımcı oluyor bana yada ağır bisey kaldırmama izin vermez onun dışında kızımızla da 10 dk ilgilenir elini koyar konuşur hareketlerini izler sonra işinin başına döner raporlarını iletmesi için yatana kadar bilgisayar başındadır..
Canım Hadı hayırlısı..bebeğinede maşallah..
Ya arkadaşlar sabahtan beri canım çok sıkkın moralim bozuk..ben daha 30+2 yim ama bebeğimin hareketlerini 2 gündür eskisi kadar güçlü hissetmiyorum..hani 18 haftalık iken duyduğumuz o küçük vuruşlar gibi duyuyorum..Napıyım sizce bişeymi oldu kiiimafoldumben
Günaydın kızlar..
Bebek odamız nihayet dün akşam gelebildi... Ama aldığımız halı mobilyayla kel alaka oldu.. :sinifsinif: Haftasonu bakalım değiştirelim dedi eşim ama artık benim gezecek halim yok. Ayaklarım çok şişiyo. Yarım saatte mahvoluyorum.. Bi de şimdi kar başladı.. mafoldumben Offfff!!! Dün doktor da artık okul kapansın, iyice dinlen evden çıkma demişti.. Malum dün anlatmıştım bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı diye.. :bbo:
merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)
günaydınnn..
franbuazz hayırlı olsun..çok güzel halıyı dert etme bu kadarı olmuş ya oda olurrrr...kuzun mışıl mışıl uyusun inşallah.
size bir şey sorucam ben hiç nts girmedim,nts neyi ölçüyor bana söylermisiniz??
birde 2. tetenoz aşı olma günümü 10 gün geçtim. şimdi yaptırsam bir şey olurmu???
bilmiyorumkismile
ya ben o yastiklardan almadim evdeki yedek yastiklardan kullaniyorum ama yinede rahat edemiyorum. bi de esim yorgana sevgilisi gibi muamele edip sarmas dolas yattigindan yorganlarimizi ayirdi benim ustumu acmamak icin. yatagin icinde 2 tane cift kisilik yorgan benim kafamda 2 yastik cevremde 2 yastik artik yatakta yatacak yer bulamiyorum ya. dun gece yastiklarimdan birini esimin kafasina dogru atarken yakaladim kendimi nasil daraldiysam artik dusunun.
bu arada su yaptigin lambanin fotosunu koysana merak ediyorum nasil bisi cikardin hadiii........
herkese günaydın
biz geldik doktordan....:ecrin_bebek:
kendi doktorumu özellikle arayıp sormuştum var mı diye bi gittim nöbetini değişmiş başkasıylaklava:
başka doktora muayene olduk ama çok şeker biriydi Allahtan...
maşallah bıdığım gayet sağlıklı teyzeleri...2240gr olmuş boyu da 45cm
doktor amca bir problem yok dedi...gelişimi gayet güzel 2500ü de geçti mi artık korkacak bir şey yok dedi...memlekete gideceğim dedim sorun yok yola çıkabilirsin dedi.çok sevindim:dance:
bi de NST ye girdim ilk kez...biraz uzun kaldım ama çok şükür doktor bunda da sorun yok...az az sık sık ye günde 1 elevit al yeter dedi...magnezyuma falan gerek yok dedi!!!
sırt ve kasık ağrılarımı sordum gebeliğin olağan seyriyle alakalı normal şeyler dedi...ve büyük ihtimal sezaryen adayısın dedi o da boyuma bakarak ama yine de son haftalar da çatı muayenesiyle kesinleşirmiş.
şimdilik bu kadar bizden...sizler nasılsınız???
Arkadaslar tesekkurler benide aranıza kabul ettiginiz icin, selinius seninde ellerine saglık cok guzel olmus takvim :)
vovvv senıı yaramaz sen aksam ustu bici olmamışmıydınnn guclubacismile
yok len akşamüstü üşendim,eşim geene kadar uzandım,az kestirmişimkaydirigubbakcemile5
evet onlar sancı iştetamam canım...evet ikinci çizgi de var başlangıcı biraz yüksek ama geri kalan çoğunluğu ilk satırda...0-100 arası 10 eşit parçaya bölünmüş buna göre başlangıç 30 a geri kalan kısım 10 ve 20 arasına denk geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?