- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.201
ayy çok güldüm delikafadulden
yağmurcum senin de gözün aydın....bugün bana da doktor burnu minicik sana benziyor dedi...biz babasına benzetmiştirk ama...doktor öyle diyince sevindim
bu arada doktora sola yatma meselesini sordum çünkü yatamıyorum uzun süre sırtım ağrıyor...sağda daha rahat ediyorum... o da çok takılma böyle şeylere, nasıl rahat ediyorsan öyle yat bebeğe yatarak zarar veremezsin o kendini korur dedi...rahat olman önemli ki o zaten yönlendirir dedi....demekki o yüzden sola yatınca ağrım oluyor diye düşündüm ben de....
E yiyor canımcım adam, en az benim kadar yiyor, şişiyor, ondan sonra bana tosun diyor :)
Magnezyum çok fena yapıyor valla, ben haftada birkaç defa içebiliyorum sadece. Doktorum da çok zorlama, içmen şart değil dedi, kasmıyorum.
Uykusuzluğumuzun ilerleyen dönemleri çok acıklı olacak gibi geliyor bana...
İşin fenası, doğumdan sonra rahatlaycağız diyemiyorum, uyumamaya aynı hızla devam edeceğiz bir süre...
tatlım tuna ve ipek çok güsel olmuş,isimleri ile sağlıklı uzun ömürler yaşasınlar inşallah
o işe bende çok takılmıştım bak söylediğin iyi oldu yatamıyorum yaw sola zorla mı sağ tarafa dönersem melek gibiyim benim dr um dalga bile geçti benle senin ki tarafta da plasenta var bişey olmaz diye kafa buluyor benle zırtapoz :))
canım ıskender ıstedı
ulan bu söylencek laf mı nasıl deniz manzarasını cnm çekti içim gitti ya ben deniz çocuğum zaten deniziniçinde büyüdük,banane ya ben de antalayay annemlere gitmek istiyorum,mis gibi güneşlidir şimdi oaralarBen kaçar kızlar hepinize bebişlerinizle birikte coooek guzel gunler..Komsum gelecekmiş hava o kadar guzelki balkonda denize karşııı bir kahve içelim kaydirigubbakcemile3
valla biimkide artık tosunum diye sevmeye başladısen iyi yastığı kocanın karnında bulmuşsun ben kocamı bulamadım yanımda :gitme: artık benimle yatmayacakmış beni rahatsız edermiş ayağını hep üstüme atardı çünkü bir de diyor ki daha seni kucaklayamıyorum sığmıyosun kucağıma :sinifsinif:
hepatit kayınvaliden gelicekmiş,hadi hayırlısı diyelim cnmFRAMBUAZ cım benim gözüme cok kötü görünmedi..tonları farklı gibi..bizim bebek odasını düşününce:))beşik mavi halı yeşil...eşimde hiçç yanaşmıyor halı değiştirmeye..nesi varmış diyor renkleri karıştırır zaten koca adamkaydirigubbakcemile3
odamız bu
bahsettiğim özel yapım halı bu
simenay senın nickin neden kırmızı
simenay senın nickin neden kırmızı
Bu arada Selinius, Tuna ve İpek ismi çok güzel, isimleriyle yaşasın minikler...
Bizim evde misafir vardı dün akşam, gelenler karı-koca, adam öğretmen, iki isim koyuyorlar çocuklar okulda çok zor oluyor, acıyorum çocuklara v.s. dedi, benim eşimde sanırım anasının adını koymaktan vazgeçecek gibi, inşallah vazgeçer..
gülen sende baya para veriyormuşsun ben sağlıkçı ind 150 veriyorum bıçak parasına henüz karar veremedik siz dr sordunuz
simenay slm mg sabah ve akşam iç iyi geliyor birde hergün yürüyüş yaparsan çok güzel uyursun canım
onlar çapkın kişilikler kırmızı nokta hesaaaabıparayı veren düdüğü çalıyo kuşum bastırdılar parayı özel üyelik aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?