2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o işe bende çok takılmıştım bak söylediğin iyi oldu yatamıyorum yaw sola zorla mı sağ tarafa dönersem melek gibiyim benim dr um dalga bile geçti benle senin ki tarafta da plasenta var bişey olmaz diye kafa buluyor benle zırtapoz :))

Bu erkekleri anlamak mümkün değil, benim adam benim önümdekileri de alıp yiyor, kim hamile şaşırıyorum, iyice kilo aldı, göbek aldı başını gitti, ben doğumdan sonra veririm bu kiloları ama onunkiler kesin kalacak, acıyorum bazen haline, geleceği pek iç açıcı değil :))
Magnezyumu bende azaltayım bari, çok fena yaa, sürekli bir guruldama var karnımda ve ishal yaptı..

ben magnezyumu günde iki kere kullanıyorum kızlar ama güzel yanı bebekler kuduruyor onu içince deli gibi tepişmeye başlıyorlar hoşuma gidiyor a.s

Benim kızda beni sağ tarafa yatırmıyor artık, hemen tepiklemeye başlıyor, ayağı ile itekliyor, ama şöyle bir durum var, dün gece sol tarafıma da yatırmadı, hiç uyuyamadım, ne tarafa yatacağımı şaşırdım, kalktım bir süre oturdum, gözümden de nasıl uyku akıyor ama ne mümkün uyumak, bir arkadaşım ben oturur vaziyette uyuyordum son zamanlarımda demişti de, hadi len demiştim içimden, sanırım bende öyle yapacam artık :))

Ankara nın taşına bak gözlerimin yaşına baaaaak özledim Ankara yı bi doğurayım Şanlı Edessa da yemek yemek olacak ilk işim :)

Bu arada Selinius, Tuna ve ıpek ismi çok güzel, isimleriyle yaşasın minikler...
Bizim evde misafir vardı dün akşam, gelenler karı-koca, adam öğretmen, iki isim koyuyorlar çocuklar okulda çok zor oluyor, acıyorum çocuklara v.s. dedi, benim eşimde sanırım anasının adını koymaktan vazgeçecek gibi, inşallah vazgeçer..

gülen sende baya para veriyormuşsun ben sağlıkçı ind 150 veriyorum bıçak parasına henüz karar veremedik siz dr sordunuz
simenay slm mg sabah ve akşam iç iyi geliyor birde hergün yürüyüş yaparsan çok güzel uyursun canım

Ben kaçar kızlar hepinize bebişlerinizle birikte coooek guzel gunler..Komsum gelecekmiş hava o kadar guzelki balkonda denize karşııı bir kahve içelim kaydirigubbakcemile3
ulan bu söylencek laf mı nasıl deniz manzarasını cnm çekti içim gitti ya ben deniz çocuğum zaten deniziniçinde büyüdük,banane ya ben de antalayay annemlere gitmek istiyorum,mis gibi güneşlidir şimdi oaralar
valla biimkide artık tosunum diye sevmeye başladı
ne oldu dedim kuzudan tosuna transfer olduk,eee olcak o kadar diyokaydirigubbakcemile3
hepatit kayınvaliden gelicekmiş,hadi hayırlısı diyelim cnm

odamız bu

bahsettiğim özel yapım halı bu

cnm odanızda halınızda çok güselmiş,sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

sağol canım benim evet iki isim zor ama çok kısa olucak tek isimle de

Canım bana doktor günde bir kere tok karnına iç dedi, bende akşamları yemekten sonra içiyorum, yürüyüş konusunda çok tembelim sorma, iki adım atayım sıkışıyorum hemen.

onlar çapkın kişilikler kırmızı nokta hesaaaabı parayı veren düdüğü çalıyo kuşum bastırdılar parayı özel üyelik aldılar

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…