- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.621
Heyy benide ekleyin bende Allah nasip ederse,mart annisi olucamm..
Yas : 26
kilo : 62
Bu arada,benim sikayetlerim zaman zaman bulanti,bazi yiyeceklere karsi tiksinti var, kizlar mesela yaklasik 3 haftadir et ,tavuk,yiyemiyorum sadece ton baligi yiyebiliyorum. Zarari olurmu acaba bebegime ??
Bu arada 6 haftada vajinal ultrasonda, kalp atislarini gorduk cok sukur :)/B]
Canım aramıza hoşgeldin :)
Bildiğim kadarı ton balığını haftada 3 kereden fazla yemek zaralı.
Sen bir araştır istersen.
Kızlar merhaba.İlk 3 ay bebiş anneden besleniyormul o yüzden yemek yememenin bebişle bir zararı yokmuş.Rahat olun.Kasık ağrısı ben de de çok fazla.Bebiş içerde çalışma yapıyor diyorum...
kimininki 12. haftada belli oluyor canim ama bebegin yatis seklinede bagli kimi göstermiyor hemen benim görümcem 6 aylik hamile halen daha ögrenemedi zavallim :) Insallah biz cabuk ögreniriz :)
kızlar cinsiyet genelde 15 ve 16. haftalarda belli oluyo...bu arada kızlar nasıl besleniyosunuz ben sabahları kahvaltı etmeden önce 5 6 tane ceviz yiyorum bir bvardak süt içiyorum peşine kahvaltı ediyorum meyvemi yiyorum yoğurt yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum akşamda yatmadan önce süt içiyorum...
anaaa vallaa ne yazikkk... ben simdiden cok merak ediyorum catlicam :))) nsallah erken goruruz...
kızlar geldim ben.doktora gittim.allaha şükür bebeğim iyi.doktorum bebeğin rahim ağzına yakın yerleştiğini bu yüzden kahverengi kanamam olabileceğini söyledi.ama ikimizde iyiyiz.istirahatteyiz.yine gördüm onun minicik kalbini .bu çok güzel bir duygu.allah her isteyene nasip etsin.bizede sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlarıda göstersin:Saruboceq:.
anaaa vallaa ne yazikkk... ben simdiden cok merak ediyorum catlicam :))) nsallah erken goruruz...
kızlar geldim ben.doktora gittim.allaha şükür bebeğim iyi.doktorum bebeğin rahim ağzına yakın yerleştiğini bu yüzden kahverengi kanamam olabileceğini söyledi.ama ikimizde iyiyiz.istirahatteyiz.yine gördüm onun minicik kalbini .bu çok güzel bir duygu.allah her isteyene nasip etsin.bizede sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlarıda göstersin:Saruboceq:.
Kızlar beslenmeye dikkat etmek için biraz erken galiba.Ben dr. hiç bir şey yiyemiyorum demiştim o da yeme farketmez demişti.İlk 3 ayda kullandığımız vitamin yeterli geliyormuş bebişe.
canım evet bende öyle biliyorum bebiş anneden beslenmiyor.benim ağrılar bitmedi hala.
anim bende sabah ilk uyandigimda kellogsun corflakes yiyorum sutle... Daha sonra peynir zeytin,kepekli ekmek,normal kahvalti ediyorum yani.. meyve mutlaka 3 4 tane yiyorum gunde..
jnm 6. haftada dinlemişsin tam benlikvereliniortak
özelime hangi hastane dr vs atarsan çok sevinirim cnm[/QUO
Nilsu buradan hastane ismi yazmak yasak mı?Ben dr. değiştireceğim 3. aydan sonra Memorial a Dr. Figen hanıma gitmeyi düşünüyorum.Şu anki dr. bana uzak geliyor o yüzden değiştireceğim.
sanırım burdan yazmak yasak jnm,ben de değiştirmeyi düşünüyorum benim drum iyi hoş güleryüzlü ama hep olayları üstü kapalı söylüyo aklımda bir sürü soru işareti kalıyor burda bi arkadaş var aynı hastanede keselerimizi görmüşüz o erkek bidra gitmiş ben de benimkine bayana,onun dru keseyi net bi şekilde çok güzel çekmiş mm herşeyi sölemiş kıza plan bile yapmış ne zaman ne testini yaptırıcanı benim ki de ben dedim ki çıktı alabilr miyim öleee kapkara bişi verdi göstermedi bile bak kesen bu diye
zaten eşimle de akşam konuştuk kese nerde ben bişi anlamadım bundan dedi,bu yüzden değiştiricem yani,sözde özel bi dünya para veriyoz işe bak yaw
ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebende aynı şeyi sordum dr.kendini sıkma bu kadar demişti.ben ceviz yiyem,yorum ya çok tiksindim.bana dr vitamin verdi onu içiyorum akşamları.ton balığının çoğu zararlıymış.duymuştum bende
18 ağustota ikili test var.allahın iziniyle iyi çıkar inşallah.
yok kizlar ya öyle sey olurmu hic..ben sormustum ilk haftadan basliyor dedi...beslenmene artik cok dikkat et dedi madem benden beslenmior neden dikkat et desinki...nasi besleniyo o zaman..size doktorunuzmu dedi merak ettim aceba yanlismi biliyorum
ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?