2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aramıza hoşgeldin :)
Bildiğim kadarı ton balığını haftada 3 kereden fazla yemek zaralı.
Sen bir araştır istersen.

kızlar geldim ben.doktora gittim.allaha şükür bebeğim iyi.doktorum bebeğin rahim ağzına yakın yerleştiğini bu yüzden kahverengi kanamam olabileceğini söyledi.ama ikimizde iyiyiz.istirahatteyiz.yine gördüm onun minicik kalbini.bu çok güzel bir duygu.allah her isteyene nasip etsin.bizede sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlarıda göstersin:Saruboceq:.

anim bende sabah ilk uyandigimda kellogsun corflakes yiyorum sutle... Daha sonra peynir zeytin,kepekli ekmek,normal kahvalti ediyorum yani.. meyve mutlaka 3 4 tane yiyorum gunde..

Yaz gözün aydın.Benim de kahverengi lekem olmuştu dr. kanama olmadığı sürece problem yok demişti.Zaten sonradan da kesildi.Endişe etme yani.

anaaa vallaa ne yazikkk... ben simdiden cok merak ediyorum catlicam :))) nsallah erken goruruz...

aynen bende öyle gerci hic fark etmez erkek veya kiz yeterki eli ayagi düzgün saglikli versin onu rabbim bize ama yinede insan nasil merak ediyor. ben hatta bu ara cok eksi yiyorum kendi kendime yorum yapiyorum kizmi diye derler ya ye eksiyi cikar ayseyi diye :dance:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim.evet bu tür kanama olduğunu duymuştum.yerleşme kanamasıymış.allahım bebişlerimizi korusun inşallah.

Hadi gözün aydin canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder insallah

darisi yarin benim basima INSALLAH

gözün aydıınnn opuyorumnanaktan
çok sevindim haberlerin iyi olmasına, umarım bundan sonra da herşey böyle yolunda gider...

Kızlar beslenmeye dikkat etmek için biraz erken galiba.Ben dr. hiç bir şey yiyemiyorum demiştim o da yeme farketmez demişti.İlk 3 ayda kullandığımız vitamin yeterli geliyormuş bebişe.

bende aynı şeyi sordum dr.kendini sıkma bu kadar demişti.ben ceviz yiyem,yorum ya çok tiksindim.bana dr vitamin verdi onu içiyorum akşamları.ton balığının çoğu zararlıymış.duymuştum bende
18 ağustota ikili test var.allahın iziniyle iyi çıkar inşallah.

canım evet bende öyle biliyorum bebiş anneden beslenmiyor.benim ağrılar bitmedi hala.

yok kizlar ya öyle sey olurmu hic..ben sormustum ilk haftadan basliyor dedi...beslenmene artik cok dikkat et dedi madem benden beslenmior neden dikkat et desinki...nasi besleniyo o zaman..size doktorunuzmu dedi merak ettim aceba yanlismi biliyorum

anim bende sabah ilk uyandigimda kellogsun corflakes yiyorum sutle... Daha sonra peynir zeytin,kepekli ekmek,normal kahvalti ediyorum yani.. meyve mutlaka 3 4 tane yiyorum gunde..

canımcım kellgsun corflakes demişsin,bu biz hamileler için yararlımı,.merak ettimde,.bi özel sebebi varmı:uhm:bu arada canım istedi,.işten çıkınca bi koşu markete dalamdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda

yok kizlar ya öyle sey olurmu hic..ben sormustum ilk haftadan basliyor dedi...beslenmene artik cok dikkat et dedi madem benden beslenmior neden dikkat et desinki...nasi besleniyo o zaman..size doktorunuzmu dedi merak ettim aceba yanlismi biliyorum

Esincim dr. demişti.Metabolizma öyle yaratılmış ki düşün ilk 3 ay anne mide bulantısından bir şey yiyemiyor içemiyor , bu durumda anne bir şey yiyemediği için bebeğin çok büyümemesi gerekir.O yüzden ilk 3 ayda yediklerimzi bebeğe yaramıyor.Ama 3 aydan sonra bebek direk annenin yediklerinden besleniyor.

ayy kizlar yaa bende bebisim beslenemez diye nefret ede ede balik yemistim..zorla canimin cekmedigi seyleri yiyorum beslensin diyebosami gidiyo simdi yaa kafam karisti peki nasi büyüyo bizden beslenmiyoda

benim doktorumda,şimdi miden bulanıyorsa,ilk üç ayda yemeyebilirsin.ama ilerde yemek zorundasın.şimdiden yersen eğer tiksinirsin,kesinlikle yiyemezsin.bu daha kötü demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…