- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.581
Heyy benide ekleyin bende Allah nasip ederse,mart annisi olucamm..
Yas : 26
kilo : 62
Bu arada,benim sikayetlerim zaman zaman bulanti,bazi yiyeceklere karsi tiksinti var, kizlar mesela yaklasik 3 haftadir et ,tavuk,yiyemiyorum sadece ton baligi yiyebiliyorum. Zarari olurmu acaba bebegime ??
Bu arada 6 haftada vajinal ultrasonda, kalp atislarini gorduk cok sukur :)/B]
selamlar hanimlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilim yurt disinda yasiyorum ben ve bu aksam annem Türkiyeye geliyor 4 haftaligina ve ben annemden ilk defa bu kadar uzun süre ayrilacam cok üzülüyorumInsallah cabuk gecer önümüzdeki 4 hafta. Yarin sabahda bebisimle randevumuz var insallah kalbini duyacam Allah izin verirse birazda tedirginim ama neden bilmiyorum Insallah hersey yolundadir Rabbim herkesin bebisini korusun benimkinide...... mafoldumbenmafoldumben:Saruboceq::Saruboceq:
canım tebrikler.allah kucağımızda alamyı nasip etsin hepimizinkini.benim bulantılar 6 haftada başladı hala devam ediyor.sarımsaklı hiç birşey yiyemiyorum.cacık,sarımsaklı yoğurt
acayip tiksintim
bide ceviz tiksindim ya ilk başlarda yedim şimdi yiyemiyorum.senin ağrıalr varmı.nazar değidirdim kendime gene başladı kasık ağrıları.bu arada seninki kaç haftalık
canım sıkıntıya sokma kendini.annesi bebişinde hisseder gerginliğini.inşallah duyucaksın kalp atışını.burdanda bize yazıcaksın.
bende mart annesiyim eger hipertiroidimde sorun cıkmazda cocugum dusmezse
dualarınıza ihtiyacım var insallah hepimizin Allah yardımcısı olsun
ben gibi hipertiroid olan varsa solerse sevinirim
Papatya kalp atışı için geç kalmışsınız.Biz 6. haftada dinledik kalp atışını.
selam kızlar... maşallah listemiz kabarmaya devam ediyo inşallah hiç eksilme olmaz bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler umarım sorunsuz bir şekilde hamileliklerini sürdürmek nasip olur kızlar bişey sorucam sizde de oluyormu benim gün arasında ara ara rahmimin üst kısmı bide belime ağrılar vuruyo böyle adet ağrısı gibi sizdede oluyomu böyle ağrılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?