- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.601
Papatya kalp atışı için geç kalmışsınız.Biz 6. haftada dinledik kalp atışını.
Hayırlı uğurlu olur inşallah yakında cinsiyetlerde belli olur yazılır:)) Yaşımı yazmamışımARKİDİŞLER,maşallahhh,listemizi tutabilene aşk olsun:teytey: kaydirigubbakcemile2 :teytey:
Rabbim şifalar versin tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Amin canim insallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik geciririz benimde kasiklarima belime agrilar giriyor zaman zaman ama senin dedigin gibi bende de migde bulantisi veya aserme yok cok sükür Insallahda olmaz valla etrafimda olanlari görüyorumda cok kötü ya ne bisey yiyebiliyorlar nede baska bisey Sükür edelim bizde olmasin olanlarinda Allah yardimcisi olsun :)
kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyordu yaa ??
bende mart annesiyim eger hipertiroidimde sorun cıkmazda cocugum dusmezse
dualarınıza ihtiyacım var insallah hepimizin Allah yardımcısı olsun
ben gibi hipertiroid olan varsa solerse sevinirim
kizlar cinsiyet ne zaman belli oluyordu yaa ??
canım inşallah rabbim yardım ederde bizde yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız bende de mide bulantısı yok bazen midemde yanma oluyo artık onada katlanıyorum bu ağrılarda olmazsa birazdaha rahatlıycam Rabbim yardımcımız olsun korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah...
canım hoşgeldin...
dualarım seninle, inşallah hiçbir sorun çıkmadan, sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Allah yardımcın olsun...
jnm 6. haftada dinlemişsin tam benlikvereliniortak
özelime hangi hastane dr vs atarsan çok sevinirim cnm[/QUO
Nilsu buradan hastane ismi yazmak yasak mı?Ben dr. değiştireceğim 3. aydan sonra Memorial a Dr. Figen hanıma gitmeyi düşünüyorum.Şu anki dr. bana uzak geliyor o yüzden değiştireceğim.
zeliş seninki kac haftalık ?
canım ben 9. haftamla gidşyorum bir hafta geriden geliyoz doktorum geç döllenme olmuştur dedi bende dün dr daydım bebişimin kalp atışlarını 2. kez gördüm 18 mm olmuş 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah herşey yolunda gidiyodur şu 3 ayı ve ikili testleri atlatsak zaten ondan sonra rahatlarız...
Kızlar beslenmeye dikkat etmek için biraz erken galiba.Ben dr. hiç bir şey yiyemiyorum demiştim o da yeme farketmez demişti.İlk 3 ayda kullandığımız vitamin yeterli geliyormuş bebişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?