2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Papatya kalp atışı için geç kalmışsınız.Biz 6. haftada dinledik kalp atışını.

olsun canim gec olsunda güc olmasin. Bizimki zaten süpriz oldu tatile giderken ögrendim kendim test yaptim ben yurt disinda yasiyorum sonra türkiyeye geldik kasik agrilarim oldu orda doktora gittim o zaman 5 haftalikdi duyamadik. simdi yani ilk randevumuz burdaki doktorda duyarim insallah.

canım inşallah rabbim yardım ederde bizde yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız bende de mide bulantısı yok bazen midemde yanma oluyo artık onada katlanıyorum bu ağrılarda olmazsa birazdaha rahatlıycam Rabbim yardımcımız olsun korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah...

bende mart annesiyim eger hipertiroidimde sorun cıkmazda cocugum dusmezse
dualarınıza ihtiyacım var insallah hepimizin Allah yardımcısı olsun
ben gibi hipertiroid olan varsa solerse sevinirim

canım hoşgeldin...
dualarım seninle, inşallah hiçbir sorun çıkmadan, sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Allah yardımcın olsun...

zeliş seninki kac haftalık ?

kızlar cinsiyet genelde 15 ve 16. haftalarda belli oluyo...bu arada kızlar nasıl besleniyosunuz ben sabahları kahvaltı etmeden önce 5 6 tane ceviz yiyorum bir bvardak süt içiyorum peşine kahvaltı ediyorum meyvemi yiyorum yoğurt yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum akşamda yatmadan önce süt içiyorum...

zeliş seninki kac haftalık ?

canım ben 9. haftamla gidşyorum bir hafta geriden geliyoz doktorum geç döllenme olmuştur dedi bende dün dr daydım bebişimin kalp atışlarını 2. kez gördüm 18 mm olmuş 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah herşey yolunda gidiyodur şu 3 ayı ve ikili testleri atlatsak zaten ondan sonra rahatlarız...

Kızlar beslenmeye dikkat etmek için biraz erken galiba.Ben dr. hiç bir şey yiyemiyorum demiştim o da yeme farketmez demişti.ılk 3 ayda kullandığımız vitamin yeterli geliyormuş bebişe.

benimkide 8 haftalıkyolundadır hersey kalbini ferah tut sen
ikili test yaptırmayın dio herkez
kotu cıkarsa uclu testi bekliomussun
ya herkez bişey dio insanın kafası allak bullak oluyor

Kızlar beslenmeye dikkat etmek için biraz erken galiba.Ben dr. hiç bir şey yiyemiyorum demiştim o da yeme farketmez demişti.İlk 3 ayda kullandığımız vitamin yeterli geliyormuş bebişe.

benim doktorum da aynı şeyi söyledi.
hiç kendine eziyet etme, bebek ihtiyacı olan herşeyi senin vücudundan alıyor zaten dedi.
yiyemiyorsanız çok dert etmeyin arkadaşlar, geçecek bugünler...
benim çok bulantım var ama bir yandan da gidip gelip atıştırıyorum, yoksa daha kötü oluyor midem.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, sorunsuz bir hamilelik geçirip, sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah, Rabbim hepimizin meleğini korusun...

Benimde kaç gündür canım hiç bir şey istemiyordu , kokuya karşı hassasiyetim vardı ama 2 gündür maşşallah iştahım çoğaldı.Darısı başınıza kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…