- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.641
Rezil dila...klava:
Bir hafta önceden mobilyacı randevusu verilmişti....
Geldin o günü buldun...klava:
Dur tahmin edeyim bu cts saat 1 de buluşursunuz siz...klava:
Nereden bildim? Çünkü benim müdür beni o saatte mesaiye çağırdı....klava:
ya aşırıya kaçıyo bazen çok üstüme gelio iki çorap giy bilmemne giy donumada karışacak nerdeyse sıkıldım:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İlahi alemsin sen.Eminim çok iyi bir çiftsinizdir eşinle.Adam düşünüyor işte seni yesin yemeğini diyor ne kızıyon ay ?
ayy canım takma kafana sakin ol hiç bişiyi düşünme sadece bebeğini düşün sonradan pişmanlık yaşama
o adam olsunda önce kendi strese sokmamayı öğrensin beni, yemekle olmuyo sadece onun yüzünden suratı asık dolaşıp üzülünce bebeğimiz dahamı iyi oluyo sanıyokötükedihüso
Ben de tam bilmiyorum, kıpkırmızı bişiy iştee opuyorumnanaktan
Aaa senin düşünceli cengizin mi böyle yapan
Biri kızdırmış olmalı CADIARZU
Hem de nasııılll hihoyyyt
abowww...
yani annene onu söylerken sesinin tonu önemli tabiiiki..çocuk azarlar gibim anamı azarlayamaz benim kocam azına tüpürürüm...
ama seninkide seni düşünmüş benikide burnumdan sokar o anda istediği şeyleri yemezsem...
çıldırmayın çıldırmayın az kaldı 1,5 ayyyy...dedimya bugün birilerini öldüresim var bide gönüllü çok aksi gibi birinden başlicam yani.
dışarda kar yağıyorr benim içme yağmuuuuur ağlama göz bebeğim biraz daha duuuuurrrr...
deli oldum mal kocam anneme bağırdı az önce alicam sinirden nerdeyse giderken anneme dediki yemek hazırla hasrete yoğurdu çıkar ısınsın falan 15 dak.sonra geldi seslendi ewe anneme hazırlamadınmı yemek die annemde sordum istemiyorum dediğimi söyledi. bu da bağırdı sen ona ne bakıyosun ben hazırla ddim yemiyosa geçir tepsiyi kafasına sonra bana geldi ben senlemi uğraşıcam dio bana:sinifsinif: mal yaa sanki mecvburum o ye dediğinde yemeye istemiyo canım işte zorlamı zaten şu karın ortasına soyunup yatasım war ateş basmış yüreğimi bağırmnak istiyorum! bide üstüme gelio ş.siz
Allah razı olsun canımcım :1hug:
Rabbim senin dualarını, yaptıklarını da kabul etsin ve sana da nasip etsin bu güzelliği, huzuruna çıkmayı olumunekankayizsmile
lan oğlum senin müdürüne göremi ayarlicam ben buluşmayı beaaaa...
geçen buluştuğumuzda saat 12 ydi bu sefer fty ayarlicak saati ama ben 1 den önce katılamam herhalde çünkü sitelere gitcem kızımın yatağını almaya ordan kocişim beni bırakıcak kızların yanına söz verdi...
maşallah pek bi sevdinis birbirinisi dedi...
ya aşırıya kaçıyo bazen çok üstüme gelio iki çorap giy bilmemne giy donumada karışacak nerdeyse sıkıldım:çok üzgünüm:
o adam olsunda önce kendi strese sokmamayı öğrensin beni, yemekle olmuyo sadece onun yüzünden suratı asık dolaşıp üzülünce bebeğimiz dahamı iyi oluyo sanıyokötükedihüso
ayy dila gel we benim kocamı öldür lütfen hem sen tatmin olmuş olursun hem ben kurtulmuş olurumÇok üzgünüm çoook
fazla düşünmesin beni bu kadar zorla yemek yiorum şuan onun yüzünden:sinifsinif:
hasret kı neoldu amma dellenmişin ha.NEOLDU CİCİM YA.ADAM SENİ DÜŞÜNMÜŞ İŞTE.bacım bugün senin hormonlar fazla çalışıyo anlaşılan ama anneciğine bağırması o benide dellendirir işte.
Ben sizin ne yaptığınızı da biliyorum o kadar hamile ama konuşturma beni şimdi...
Armada nın yemek katını talan etmişsiniz...
Ne bulduysanız yemişsiniz...
Herkes de size ne oburlar diye bakıyormuş....
ya aşırıya kaçıyo bazen çok üstüme gelio iki çorap giy bilmemne giy donumada karışacak nerdeyse sıkıldım:çok üzgünüm:
ayy dila gel we benim kocamı öldür lütfen hem sen tatmin olmuş olursun hem ben kurtulmuş olurumÇok üzgünüm çoook
fazla düşünmesin beni bu kadar zorla yemek yiorum şuan onun yüzünden:sinifsinif:
ben öldürürümde sen çok üzülürsün sonra kıyamazsın...
bende bazen boğucak gibi oluyorum yinede kıyamıyorum sıpaya...
misal dün anasına yemek almaya gitti ben aç aç onu bekliyorum eve geldi kendi yemiş zorla yedirdiler babam yiyodu bende oturdum dedi...haa öylemi dedim gönderdiği yemekleri attım
peynir ekmek yedim...
senin azına mıçarım bidaa orda karnını doyurup gelirsen dedim hadi karnını doyurdun bana niye haber vermiyon acabaaa aç aç seni bekliyomdelirdim uleynnnn....yemez bidaha aynı şeyi yapmak kedinin bacağını baştan ayırıcan anam olmuyo yüz verince.
Benim de kocam böyle strese sokar beni bazen, abartır düşünürkeno adam olsunda önce kendi strese sokmamayı öğrensin beni, yemekle olmuyo sadece onun yüzünden suratı asık dolaşıp üzülünce bebeğimiz dahamı iyi oluyo sanıyokötükedihüso
amin canım inşallah doğumdan sonra Rabbim nasip eder insan yapmaya yapmaya unutuyor çoğu bildiğim duayı unutmuşum daha doğrusu okurken karıştırıyorum
inşallah doğumdan sonra başlıycam bende
hee yidik biz o buluşmaya rahat rahat yiyos diye katıldık herkeslerde maşşaallaah dedi.
kussebfilalcim bnde zaten anneme sesini yükseltmesine sinir oldum sonrada gelip bana bağırıyo zaten uykusuzum sinirlerim bozuk off ya ewet hormaonlarım tawan yaptı sanırım:sinifsinif:
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir...
öncelikle sınavım için bana dua eden, sonrasında tebrik eden herkese ççokkk ama çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan... Allah hepinizden razı olsun... dualarınızı hep yanımda hissettim.
sınav çok berbat bir deneyimdi. üç profesörün önünde (biri taaa Konya'dan gelmişti sırf bu sınav için) epey bir ter döktüm eyvahedigeldismile. 13.30'da girdiğim sınavdan, 16.00'da çıktım. Aman Allahım neler sordular. kolay değil 7 yıldır ne gördüysem hepsi... Neyse ki dualarınız sayesinde Allahım hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etti. ben de artık mesleğimin doktoru oldum. zemuszemus bundan sonra umarım bana da üniversitede ders vermek nasip olur... :Saruboceq:
sınavdan çıktığımda lapa lapa kar yağıyordu. halbuki Balıkesir'e indiğimde hava günlük güneşlikti. sonrasında mahsur kaldık. bilet almaya gittik. bilet satışları yok.pazar gelecektim. ancak bugün gelebildim. o da sabah kalktık. lapa lapa kar yağıyor her tafaf bembeyaz. aldı bizi bir korku ya yolda kalırsak, ya yolda doğurursam..eyvahedigeldismile neyse ki yollarda sorun yoktu.. sağ salim gelebildik. aman hamişler sakın evinizden çıkmayın. hele şehirdışı mı ASLA!
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir...
öncelikle sınavım için bana dua eden, sonrasında tebrik eden herkese ççokkk ama çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan... Allah hepinizden razı olsun... dualarınızı hep yanımda hissettim.
sınav çok berbat bir deneyimdi. üç profesörün önünde (biri taaa Konya'dan gelmişti sırf bu sınav için) epey bir ter döktüm eyvahedigeldismile. 13.30'da girdiğim sınavdan, 16.00'da çıktım. Aman Allahım neler sordular. kolay değil 7 yıldır ne gördüysem hepsi... Neyse ki dualarınız sayesinde Allahım hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etti. ben de artık mesleğimin doktoru oldum. zemuszemus bundan sonra umarım bana da üniversitede ders vermek nasip olur... :Saruboceq:
sınavdan çıktığımda lapa lapa kar yağıyordu. halbuki Balıkesir'e indiğimde hava günlük güneşlikti. sonrasında mahsur kaldık. bilet almaya gittik. bilet satışları yok.pazar gelecektim. ancak bugün gelebildim. o da sabah kalktık. lapa lapa kar yağıyor her tafaf bembeyaz. aldı bizi bir korku ya yolda kalırsak, ya yolda doğurursam..eyvahedigeldismile neyse ki yollarda sorun yoktu.. sağ salim gelebildik. aman hamişler sakın evinizden çıkmayın. hele şehirdışı mı ASLA!
Bugün senin yeterliliğin mi vardı?
tebrik ederim canım çok seindim senin adına Rabbim gönlüne gire versin bundan sonrada inşallahh
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?