- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.621
Hımm hamileliğin son aylarında görülmesi muhtemel bişeyTahriş olmanın ötesinde hemoroid memesi çıkmış dışarı onunla uğraşıyorum kaç gündür. Çok da kanadı, çok şükür ki azaldı. Şimdi tuvalee gitmeye korkuyorum, sürekli su içiyorum ve yumuşak sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum...
Sağolasın yazcım olumunekankayizsmilecanım pimpiriklenmekte haklı adam aman dikkatli ol oturarak kıl namazını.çok geçmiş olsun.
Evet çok şık duruyor, bir blog sitesinden modelini çaldım :))hımm şöyle düşününce oda çok güzel olur eminim yap bizede göster ama.çok teşşekkür ederim dimplecim.
Hımmbilmek lazım böyle şeyleribizim burdada tam tersi canım hastanede çikolata evdede lokum verirler.
sinpac
gaynanan azıcık masaj yapsınn :enbuyukkk:
:)eşimde diyor neyseki huyu sana benzemiş zira kayınvalidem bu fotodan
alnını kayınbiradere
burnunu kendine
agzını galba eşime
kulakları zaten eşimyanaklarınıda kayınpedere benzetmiş
hah dedim bi yerinide bana benzetemedimi :mymeka:
Ben de koçtaştan fosforlu kar taneleri aldım erkeğimize kaydirigubbakcemile5biz dün uğradık canancım.zaten ben oraya girince araştırmacı kesiliyorum resmen.neler var ne işe yarıyor diye.en sonunda bebeğin odasına fosforlu mcqueen çıkartması ve tavana yıldızlar falan aldım.ama gözüme kestirdiğim bayağı bişey oldu onlarıda zamanla alacağım.
polenscim yoğun kilo aldığımız 5-6-7. aylar varya, işte o aylarda stok yapıyormuş vücut, bebeğin hızlı gelişeceği son ay için a.sSağol canım. İlk aylar yanma hiç olmadı bende..şimdi ne yesem yanıyor süt içsem bile.. ama zorluyorum .Bu arada kızlar ben geçen aydan bu aya hiç kilo almamışım bebişim 600 gr almış. En son 1600 gr dı.. Nasıl oluyor bu... Ben çok yiyiyorum ama... Şu ana kadar 9 kilo aldım 8 ayda.. Eşimde iyi değil deyip duruyor.. Ben seviniyorum ama..
Bu arada narin de yıkadım...
30 derecede ya 600 ya 800 devirdi...
Ben hep kendim yapmak istiyordum ama bu kaplumbağa gibi halimle biraz zor görünüyor :)
Sanırım şu bebek figürlü çikolatalardan alacağız sanırım.
Burası Çayırova girişi canım.
Sinpacim, o fotosunu koyduğun emzirme koltuğundan mı alacaksın?
Ben nuk'un cam biberonunu aldım, bir tane...
Tedbiren bulunsun diye...
İnşallah ilk zamanlar ihtiyaç olmaz.
Merhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.
Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
Bosna onu istiyorum...
Bu arada elektrikli kalorifer peteği aldım...
Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
merhabaaaaa annişler
C.tesi biz kontrole gittik.. Herşey yolunda 32+5 2200 gr. oğluşum.. Ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz büyümüş maşallah.. Benim akıntım vardı süt gibi onu sordum. Eğer kaşıntı ve yanma yoksa sorun yok normal dedi.. Başım ağrıdı 3 gün geçmeden Minoset verdi.. Mide yanması içinde Rennie verdi...baş ağrım geçti ilacı kullanmadım ama migdem hala kötü.. Mide ilacına bugün başlıcağım sanırım. Keşke hiç ilaçsız atlatsak ama olmuyor işte....Geçmişi şimdi okuyorum, Umarım tüm anneler sağlıklı ve iyidir....
Ben de koçtaştan fosforlu kar taneleri aldım erkeğimize kaydirigubbakcemile5
Bir de jelibon gibi stickerlar vard tam yanında onlardan da aldım zemuszemus
polenscim yoğun kilo aldığımız 5-6-7. aylar varya, işte o aylarda stok yapıyormuş vücut, bebeğin hızlı gelişeceği son ay için a.s
Bir yerde okumuştum şükür ki doğruymuş :lepi:
Ben de ilk defa bu hafta kg almamışım :teytey:
Allah razı olsun canımcım :1hug:canım Allah korumuş dikkat et kendine
çok özeniyorum yaa ne güzel namaz kılıyorsunuz ben kılamıyorum o yüzden tesbih çekiyorum okuyorum Rabbim kabul etsin inşallahh
dışarda kar yağıyorr benim içme yağmuuuuur ağlama göz bebeğim biraz daha duuuuurrrr...
deli oldum mal kocam anneme bağırdı az önce alicam sinirden nerdeyse giderken anneme dediki yemek hazırla hasrete yoğurdu çıkar ısınsın falan 15 dak.sonra geldi seslendi ewe anneme hazırlamadınmı yemek die annemde sordum istemiyorum dediğimi söyledi. bu da bağırdı sen ona ne bakıyosun ben hazırla ddim yemiyosa geçir tepsiyi kafasına sonra bana geldi ben senlemi uğraşıcam dio bana:sinifsinif: mal yaa sanki mecvburum o ye dediğinde yemeye istemiyo canım işte zorlamı zaten şu karın ortasına soyunup yatasım war ateş basmış yüreğimi bağırmnak istiyorum! bide üstüme gelio ş.siz
dışarda kar yağıyorr benim içme yağmuuuuur ağlama göz bebeğim biraz daha duuuuurrrr...
deli oldum mal kocam anneme bağırdı az önce alicam sinirden nerdeyse giderken anneme dediki yemek hazırla hasrete yoğurdu çıkar ısınsın falan 15 dak.sonra geldi seslendi ewe anneme hazırlamadınmı yemek die annemde sordum istemiyorum dediğimi söyledi. bu da bağırdı sen ona ne bakıyosun ben hazırla ddim yemiyosa geçir tepsiyi kafasına sonra bana geldi ben senlemi uğraşıcam dio bana:sinifsinif: mal yaa sanki mecvburum o ye dediğinde yemeye istemiyo canım işte zorlamı zaten şu karın ortasına soyunup yatasım war ateş basmış yüreğimi bağırmnak istiyorum! bide üstüme gelio ş.siz
DİMPLE bizdede kaynatırlar bebe şerbetini baharatlı annem çok güzel yapar içine ne koyuyo bilmiyorum ama
Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
ee biz alıştık birbirimize gelemeyenler utansın....misallll sen.
Ben de tam bilmiyorum, kıpkırmızı bişiy iştee opuyorumnanaktanDİMPLE bizdede kaynatırlar bebe şerbetini baharatlı annem çok güzel yapar içine ne koyuyo bilmiyorum ama
Aaa senin düşünceli cengizin mi böyle yapandışarda kar yağıyorr benim içme yağmuuuuur ağlama göz bebeğim biraz daha duuuuurrrr...
Hem de nasııılll hihoyyytKeşke doğuma kadar biz böyle kalsakta bebişler bizim depodan almaya devam etseler kilolarını.Ne güzel olur demi :)
Canım çoook geçmiş olsun...Procto Glyvenol diye bir krem var...
Ondan az sürüp çıkan memeyi yerine sokarsan rahatlarsın...
Örtü işini halletim ben...
Kapitone aldım, kestim... Arkalı önlü diktim birbirine...
Şimdi bir kere de bebe deterjanı ile yıkayıp sereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?