2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm hamileliğin son aylarında görülmesi muhtemel bişey
Bir arkadaşım da baya sıkıntı çekmişti, o yüzden bende bol bol su içiyorum
Geçmiş olsun tekrar, dediklerini ihmal etmeden yapmaya devam et, toparlarsın inş.
canım pimpiriklenmekte haklı adam aman dikkatli ol oturarak kıl namazını.çok geçmiş olsun.
Sağolasın yazcım olumunekankayizsmile
hımm şöyle düşününce oda çok güzel olur eminim yap bizede göster ama.çok teşşekkür ederim dimplecim.
Evet çok şık duruyor, bir blog sitesinden modelini çaldım :))
Haftaya izne çıkınca yapıcam inş., paylaşırım sizinle a.s
bizim burdada tam tersi canım hastanede çikolata evdede lokum verirler.
Hımmbilmek lazım böyle şeyleri
Ben bir de gelenlere lohusa şerbeti ikram etmeyi çok istiyorum
Baılıyorum çok güzel oluyor, karanfilli miss kokuluu bayanssulusmile

Sen de huyu bana çeksin deseydin...:roflol::roflol::roflol:

Ben fotoyu gösterir göstermez eşimin aynısı di mi anne dedim... Böylece dış mihraklara benzemesinden kurtuldum...:icecream:

Ben de koçtaştan fosforlu kar taneleri aldım erkeğimize kaydirigubbakcemile5
Bir de jelibon gibi stickerlar vard tam yanında onlardan da aldım zemuszemus
polenscim yoğun kilo aldığımız 5-6-7. aylar varya, işte o aylarda stok yapıyormuş vücut, bebeğin hızlı gelişeceği son ay için a.s
Bir yerde okumuştum şükür ki doğruymuş :lepi:
Ben de ilk defa bu hafta kg almamışım :teytey:

Bu arada narin de yıkadım...
30 derecede ya 600 ya 800 devirdi...

sağol canımcım bende öyle yapayım

bende ondan alayım hastane çantasına koyucam inşallah ilk zamanlar lazım olmaz dediğin gibi

canım Allah korumuş dikkat et kendine
çok özeniyorum yaa ne güzel namaz kılıyorsunuz ben kılamıyorum o yüzden tesbih çekiyorum okuyorum Rabbim kabul etsin inşallahh

Bosna onu istiyorum...
Bu arada elektrikli kalorifer peteği aldım...

bende alıcam mecbur bizim evimin soğuk oluyo ufo var ama yatak odasına şart gece ufoyu yakamam çünkü en iyisi yağlı petek almak zaten alıştık bi dünya elektrik parası vermeye bebişim üşemesin yeterki

geçmiş olsun canım iyi olursun biran önce inşallahh
örtü bende koymayı düşünüyorum daha az tozlanır gibi geliyo bana

kussebfilal bunu ben kendim yaptım canım toplam 20 lirya falan mal oldu.tabi kapıya taktığımızda daha güzel görünecek fikir olsun diye koydum.

canım çok güzel olmuş eline sağlık
ben havuzluhan dan alıcam 10 tl den başlıyo çokda güzeller sepetide 15tl den başlıyo
hastaneye bişey götürmiycem sanmıyorum özel odam olmaz sanırım gata da doğum yapmayı düşünüyorum çünkü bakalım eğer gerekirsede eşim gelirken alır

maşallah canım tontişine nazar değmesin sende daha iyisin sanırım midende geçer inşallah

bi çamaşır asıp geleyim

dışarda kar yağıyorr benim içme yağmuuuuur ağlama göz bebeğim biraz daha duuuuurrrr...

deli oldum mal kocam anneme bağırdı az önce alicam sinirden nerdeyse giderken anneme dediki yemek hazırla hasrete yoğurdu çıkar ısınsın falan 15 dak.sonra geldi seslendi ewe anneme hazırlamadınmı yemek die annemde sordum istemiyorum dediğimi söyledi. bu da bağırdı sen ona ne bakıyosun ben hazırla ddim yemiyosa geçir tepsiyi kafasına sonra bana geldi ben senlemi uğraşıcam dio bana:sinifsinif: mal yaa sanki mecvburum o ye dediğinde yemeye istemiyo canım işte zorlamı zaten şu karın ortasına soyunup yatasım war ateş basmış yüreğimi bağırmnak istiyorum! bide üstüme gelio ş.siz

Keşke doğuma kadar biz böyle kalsakta bebişler bizim depodan almaya devam etseler kilolarını.Ne güzel olur demi :)

canım Allah korumuş dikkat et kendine
çok özeniyorum yaa ne güzel namaz kılıyorsunuz ben kılamıyorum o yüzden tesbih çekiyorum okuyorum Rabbim kabul etsin inşallahh

Allah razı olsun canımcım :1hug:
Rabbim senin dualarını, yaptıklarını da kabul etsin ve sana da nasip etsin bu güzelliği, huzuruna çıkmayı olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İlahi alemsin sen.Eminim çok iyi bir çiftsinizdir eşinle.Adam düşünüyor işte seni yesin yemeğini diyor ne kızıyon ay ?

ayy canım takma kafana sakin ol hiç bişiyi düşünme sadece bebeğini düşün sonradan pişmanlık yaşama

Canım çoook geçmiş olsun...Procto Glyvenol diye bir krem var...
Ondan az sürüp çıkan memeyi yerine sokarsan rahatlarsın...

Örtü işini halletim ben...
Kapitone aldım, kestim... Arkalı önlü diktim birbirine...
Şimdi bir kere de bebe deterjanı ile yıkayıp sereceğim...

ee biz alıştık birbirimize gelemeyenler utansın....misallll sen.

Rezil dila...klava:
Bir hafta önceden mobilyacı randevusu verilmişti....
Geldin o günü buldun...klava:

Dur tahmin edeyim bu cts saat 1 de buluşursunuz siz...klava:
Nereden bildim? Çünkü benim müdür beni o saatte mesaiye çağırdı....klava:

DİMPLE bizdede kaynatırlar bebe şerbetini baharatlı annem çok güzel yapar içine ne koyuyo bilmiyorum ama
Ben de tam bilmiyorum, kıpkırmızı bişiy iştee opuyorumnanaktan
Aaa senin düşünceli cengizin mi böyle yapan
Biri kızdırmış olmalı CADIARZU
Keşke doğuma kadar biz böyle kalsakta bebişler bizim depodan almaya devam etseler kilolarını.Ne güzel olur demi :)
Hem de nasııılll hihoyyyt

Doktor da bunu yazmış sanırım. Akşama belli olur.

Ben de bir şeyler sereyim diyorum ama nasıl bir şey olur, becerebilir miyim bilmiyorum. Olmazsa diktiririm ben de az rafı var zaten. Sağ ol canım...

yaz34,
ellerine sağlık, çok guzel olmus yaa.. yapıp satabilirsin bence bunlardan netten:)
minik ayaklara bayıldım. keçe mi onlar, sen kendin mi kestin kumastan? boncukçularda varmidir?

abowww...
yani annene onu söylerken sesinin tonu önemli tabiiiki..çocuk azarlar gibim anamı azarlayamaz benim kocam azına tüpürürüm...
ama seninkide seni düşünmüş benikide burnumdan sokar o anda istediği şeyleri yemezsem...
çıldırmayın çıldırmayın az kaldı 1,5 ayyyy...dedimya bugün birilerini öldüresim var bide gönüllü çok aksi gibi birinden başlicam yani.

hasret kı neoldu amma dellenmişin ha.NEOLDU CİCİM YA.ADAM SENİ DÜŞÜNMÜŞ İŞTE.bacım bugün senin hormonlar fazla çalışıyo anlaşılan ama anneciğine bağırması o benide dellendirir işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…