2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kızın çokk tatlı yaa allah bagışlasın süper yorumlar....

gözün aydın canım.. geçmiş olsun..

hadi gözün aydın janım aferin sana hamişlerin gururu....

bu arada kızlar sanırım ew alıyoruz bizbilmiyorumkismile sewinsemmi üzülsemmi karmançorman oldum şimdi anlatıynm size eşimin ailesinn 3,5 dairesi warmış zamanında kayın pederim büyük oğlu çok borçlanıp milleti dolandırdığı için hep sata sata bitirmiş 1 tane kalmış uğurmumcu kartalda bu ew cengizin üstüne olduğundan satamamışlardı şimdi büyük oğlu we ailesi balıkesire yerleşti burdaki ewde kayın peder we kaynanaya kaldı kayınpeder gelip gitmek zor die dükkanda kalıyor zaten karısıda kıçının üstünde duramaz rahat batar bacısında kalıyo.. cengizde(eşim) ewi satalım (100,000değerinde ew) üstüne 50 falan koyalım burda kendimize ew alalım dedi ilk 1 yıl kirada tutarız sonra toparlanınca küçük bi dükkana taşırız dükkanı, we ewimize taşınırız dio bu dükkanın kirası 1500tlde neyse şimdi benim delirdiğim mewzu anası we babası ne olacak??? cengiz babasına dioki sizede ew tutarız babasıda dioki bize bi çekyat yeter zaten yılın yarısı köydeyiz dio zaten!!! yani sizle kalırız dmeye getiriyo!!! şuna bakın kızlar yaaa

we ben bu adama açık açık söyledim 2 ay önce siz olunca biz huzursuz oluyoruz ewimizden hayatımızdan uzak durun dedim
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum bana akıl werin

hasret muayene son zamanda kesinleşirmiş plesenta son zamanda yerleşirse bebeğin kafasıda büyükse normal doğum olmazmış

Sen bu halinle bir de yeterliliğe mi çalıştın?
Seni ayakta alkışlıyorum....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sen bu halinle bir de yeterliliğe mi çalıştın?
Seni ayakta alkışlıyorum....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çalıştım ne halt edeyim eyvahedigeldismile

şu anda hala çalışmam gerekiyormuş da sizinle gevezelik ediyormuşum gibi bir his var içimde kaydirigubbakcemile3

Bence dükkana yakın, eşin bir daire alsın...
Anne babası otursun...
Sonra da daire sizin olur?
Bilemedim yaaa şimdi...

kızlarr hani adet dönemine yakın bi ağrı girer insanın beline karnına öyle bi ağrı girdi şimdi acaba yoruldum ondanmıki??

yoruldunda ondan oldu canım.Geçenlerde bende yukardan aşağıya in çık temizlik yap koştururken bişey yoktu.Sonra oturunca heryerim ağrıdı hareket ederken hissetmiyo insan ayaklarını uzat yat.Gerekitse altına bir yastık koy ayaklarının.BEKOCUM sağol canım şimdiki zamane çoçukları işte böyle oluyolar.

kızlarr hani adet dönemine yakın bi ağrı girer insanın beline karnına öyle bi ağrı girdi şimdi acaba yoruldum ondanmıki??

dinlen canım uzan geçen benimde aynı öyle oldu acaba dedim doğummu başlıoCADIARZU ama geçti 2,saat sonra falan normal artık bebişim bu ağrılar uzan sen biraz

Bence dükkana yakın, eşin bir daire alsın...
Anne babası otursun...
Sonra da daire sizin olur?
Bilemedim yaaa şimdi...

nasıl yani bizim aldığımz dairedemi onlar oturacak! kızım bi daha çıkmazki onlar ordan zaten meraklılar gelinin poku tatlı gelio onlara surat asıyom ondanda anlamıolar, biz şimdi bi ew alınca zaten 100ü war 30,40ını kredii çekicez 1 sene kirada dursunki en azından kendi kendini öder bizde toparlanırız bebeğimizde büyümüş olur hem die düşünüyoruz ama bunlar ne olacak((((

yardıııııııımmmmmmmirmirmirmir

üfff çok zor bi durum yaa.Ev üstüne ev olurmu ya.İnsan rahat edemez kayınpederinin yanında.En iyisi dükkana yakın bir ev aldırmak böylelikle belki dükkanda kalırlar yine.Yada eşini ikna et işveni nazını yap bak biz rahat edemeyiz de ben babanlar yan odadayken nasıl seninle aşk yaparım de koynuna girmem valla de onlara biraz yakınınızda ev tutturt.

Ben de koçtaştan fosforlu kar taneleri aldım erkeğimize kaydirigubbakcemile5
Bir de jelibon gibi stickerlar vard tam yanında onlardan da aldım zemuszemus
ben neden görmedim o kartanelerini:sinifsinif:
çok sağol kujucum.evet havuzlu handa çok uygunmuş fiyatlar ama maalesef burda öyle değil ve çeşit yok bende kendim yapayım dedim.bende hastaneye götürmem gerek yok.
canım sakin ol seni düşünüyor oda ama annene bağırması yanlış haklısın.belki bişeye kızmıtır kendine gelince söyle özür dilesin.
yaz34,
ellerine sağlık, çok guzel olmus yaa.. yapıp satabilirsin bence bunlardan netten:)
minik ayaklara bayıldım. keçe mi onlar, sen kendin mi kestin kumastan? boncukçularda varmidir?
canım sağol.o ayakları tuhafiyeden aldım hazır yani.
çok teşşekkürler beko cum.
bendede oluyor canımcım o ağrılar yorulunca özellikle biraz uzan dinlen geçer.
ayy karışık bir durum olmuş bilemedim ne diyeceğimi.ev alacak olmanız çok güzel.ama anlaşamadığınız belli olmaz yani o iş.anlaşsanız bile ne bileyim ya ayrı bir kapı olmalı bence aynı evin içinde olmaz yani.eşin ne diyor peki?al karşına ben yapamam de.konuşssan etkisi olurmu?

Son düzenleme:

sizin şu an oturduğunuz daireye geçsinler... ya da temelli köylerine dönsünler...

yaa evinizin olması çok güzel olur ama ev üstüne de ev olmaz bide anlaşamıyorsanız hiç çekilmez doğrusu baiştaş da pahalı bi semt hadi onlara bi ev tuttunuz ayrı diyelim bi yandan kredi bi yandan ev kirası zor olur ee bebişde geliyo onunda masrafı var ayy ben bile gerildim hasret Allah kolaylık versin ne diyim bilemedim yani hayırlısı neyse o olsun bacımm

dinlen canım uzan geçen benimde aynı öyle oldu acaba dedim doğummu başlıoCADIARZU ama geçti 2,saat sonra falan normal artık bebişim bu ağrılar uzan sen biraz

sağolun kızlar sanırım ondan kalkarken yerimden çok zorlandım neyse güzeller benim yemek yapmam gerek şimdilik hepinizi çok öptüm görüşürüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…