2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaaaa annişler
C.tesi biz kontrole gittik.. Herşey yolunda 32+5 2200 gr. oğluşum.. Ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz büyümüş maşallah.. Benim akıntım vardı süt gibi onu sordum. Eğer kaşıntı ve yanma yoksa sorun yok normal dedi.. Başım ağrıdı 3 gün geçmeden Minoset verdi.. Mide yanması içinde Rennie verdi...baş ağrım geçti ilacı kullanmadım ama migdem hala kötü.. Mide ilacına bugün başlıcağım sanırım. Keşke hiç ilaçsız atlatsak ama olmuyor işte....Geçmişi şimdi okuyorum, Umarım tüm anneler sağlıklı ve iyidir....

canım pimpiriklenmekte haklı adam aman dikkatli ol oturarak kıl namazını.çok geçmiş olsun.
canım arkadan gelmiştir o kan yoktur bişey merak etme.bende daha ne çanta ne bişey hiçbirşey yok ortada kıyafetleride gelmedi hava muhalefetinden.çekmecelerin içine koçtaşta örtü gibi ama farklı kaymaz bişey onlardan alacağım.
Yaz, eline sağlık çok güzel olmuş. Ben hiç uğraşamıyorum böyle şeylerle, eskiden el işini çok severdim oysa...

canım ben örtü serdim altlarına eşyaların...

yaz çoook güzel olmuş.....

çok sağolun canlarım.bende böyle şeylerle uğraşmaya bayılırım ama örgü falan sevmem mesela.şimdi şekerlerini yapacağım inşaallah.

merhaba canım maşallah bebişine büyümüş.İlaçlarıda dert etme ben kızımda minoseti çok kullandım zararlı olsa doktor vermez zaten.

Bu ara koçtaşa ben de uğramak istiyorum, ne var ne yok bakmak lazım.

Canım geçmiş olsun mide yanmaları bende de başladı.Sinir oluyorum bu duruma.Hamileliğimin ilk 4 ayı bu yanmalar yüzünden beni mahvetmişti şimdi tekrar başlaması iyice korkuttu beni.Henüz bir şey kullanmıyorum ama aşırı boyuta gelirse mecbur bende kullancam...

maşallah bebişe canım....

YAZ34 çok güzel olmuş ya eline sağlık ben becerebilirmiyimki güle güle kullan canım.
çok sağol yaparsın sende canım neden beceremeyesin.
Ay ne marifetlsiniz maaşallah.Ben bir şey almadım kapıya.Alsammı acaba?
sağol canımcımopuyorumnanaktangüzel oluyor süslü süslü al bence.
Yazcım ellerine sağlık, ben de kendim yapmayı düşünüyorum
Puset şeklinde a.s
hımm şöyle düşününce oda çok güzel olur eminim yap bizede göster ama.çok teşşekkür ederim dimplecim.
canım gözünaydın maşşallah büyümüştür tabii.bendede var o akıntı özellikle ayakta kalınca çoğalıyor.ama normal olduğunu duyunca rahatladım şimdi.

çubuk diince anlamamıştım canım, bence bunlar cok seker! yani çikolata üstüne bebek yapıştırıyorlar çok hosuma gitmiyor, bunlar sirinmis. kolay gelsin, simdiden ellerine sağlik
lavanta yaptım dedin, minik keseler mi yaptin? hastanelik mi yine?
çok cahilim.. ohaoldumsmile

Bu ara koçtaşa ben de uğramak istiyorum, ne var ne yok bakmak lazım.

biz dün uğradık canancım.zaten ben oraya girince araştırmacı kesiliyorum resmen.neler var ne işe yarıyor diye.en sonunda bebeğin odasına fosforlu mcqueen çıkartması ve tavana yıldızlar falan aldım.ama gözüme kestirdiğim bayağı bişey oldu onlarıda zamanla alacağım.

Sağol canım. İlk aylar yanma hiç olmadı bende..şimdi ne yesem yanıyor süt içsem bile.. ama zorluyorum .Bu arada kızlar ben geçen aydan bu aya hiç kilo almamışım bebişim 600 gr almış. En son 1600 gr dı.. Nasıl oluyor bu... Ben çok yiyiyorum ama... Şu ana kadar 9 kilo aldım 8 ayda.. Eşimde iyi değil deyip duruyor.. Ben seviniyorum ama..

Ben de dün sitesinde gezindim. Şu karlar bir erisin de ben biliyorum yapacağımı :)

Canım bir dönem kilo alışı duruyor galiba bende afedersin öküz gibi yiyorum şu aralar kesin almışımdır diyorum ama sabit duruyor.İşime geliyor bu durum ama bebişim alıyordur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…