- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.601
canım pimpiriklenmekte haklı adam aman dikkatli ol oturarak kıl namazını.çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.
Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
canım arkadan gelmiştir o kan yoktur bişey merak etme.bende daha ne çanta ne bişey hiçbirşey yok ortada kıyafetleride gelmedi hava muhalefetinden.çekmecelerin içine koçtaşta örtü gibi ama farklı kaymaz bişey onlardan alacağım.Biz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
Yaz, eline sağlık çok güzel olmuş. Ben hiç uğraşamıyorum böyle şeylerle, eskiden el işini çok severdim oysa...
canım ben örtü serdim altlarına eşyaların...
yaz çoook güzel olmuş.....
ayrıca bende hastanede çikolata düşünüyorum evde şeker.
Ayyy canım geçmiş olsun ne rahatsız verici bir durumdur eminim.Doktor ilaç falan verdimi peki?
merhaba canım maşallah bebişine büyümüş.İlaçlarıda dert etme ben kızımda minoseti çok kullandım zararlı olsa doktor vermez zaten.merhabaaaaa annişler
C.tesi biz kontrole gittik.. Herşey yolunda 32+5 2200 gr. oğluşum.. Ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz büyümüş maşallah.. Benim akıntım vardı süt gibi onu sordum. Eğer kaşıntı ve yanma yoksa sorun yok normal dedi.. Başım ağrıdı 3 gün geçmeden Minoset verdi.. Mide yanması içinde Rennie verdi...baş ağrım geçti ilacı kullanmadım ama migdem hala kötü.. Mide ilacına bugün başlıcağım sanırım. Keşke hiç ilaçsız atlatsak ama olmuyor işte....Geçmişi şimdi okuyorum, Umarım tüm anneler sağlıklı ve iyidir....
canım arkadan gelmiştir o kan yoktur bişey merak etme.bende daha ne çanta ne bişey hiçbirşey yok ortada kıyafetleride gelmedi hava muhalefetinden.çekmecelerin içine koçtaşta örtü gibi ama farklı kaymaz bişey onlardan alacağım.
.
merhabaaaaa annişler
C.tesi biz kontrole gittik.. Herşey yolunda 32+5 2200 gr. oğluşum.. Ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz büyümüş maşallah.. Benim akıntım vardı süt gibi onu sordum. Eğer kaşıntı ve yanma yoksa sorun yok normal dedi.. Başım ağrıdı 3 gün geçmeden Minoset verdi.. Mide yanması içinde Rennie verdi...baş ağrım geçti ilacı kullanmadım ama migdem hala kötü.. Mide ilacına bugün başlıcağım sanırım. Keşke hiç ilaçsız atlatsak ama olmuyor işte....Geçmişi şimdi okuyorum, Umarım tüm anneler sağlıklı ve iyidir....
Sağ ol arkadaşım. Birkaç bir şey yazmış ama bakmadım daha. Krem falan sanırım. Önce kendi doktoruma danışacağım kullanmak için. Ne olur ne olmaz...
merhabaaaaa annişler
çok sağol yaparsın sende canım neden beceremeyesin.YAZ34 çok güzel olmuş ya eline sağlık ben becerebilirmiyimki güle güle kullan canım.
sağol canımcımopuyorumnanaktangüzel oluyor süslü süslü al bence.Ay ne marifetlsiniz maaşallah.Ben bir şey almadım kapıya.Alsammı acaba?
hımm şöyle düşününce oda çok güzel olur eminim yap bizede göster ama.çok teşşekkür ederim dimplecim.Yazcım ellerine sağlık, ben de kendim yapmayı düşünüyorum
Puset şeklinde a.s
canım gözünaydın maşşallah büyümüştür tabii.bendede var o akıntı özellikle ayakta kalınca çoğalıyor.ama normal olduğunu duyunca rahatladım şimdi.merhabaaaaa annişler
deniz yıldız benim cubugum bundan ancak bu turkuaz benimki canlı mavi , tülümde mavi organze öncekii kurdelelerde beyaz üzeirne aynı tondamavi yazılı ve bende birde ayretten o kurdelelerin üzerine takılyorum kristal mavi emzik var 44 adet hastanede dagıtıcam
Bende hastaneye lokum eve çikolata düşünüyorum ama terside olabilir.
Bu ara koçtaşa ben de uğramak istiyorum, ne var ne yok bakmak lazım.
Canım geçmiş olsun mide yanmaları bende de başladı.Sinir oluyorum bu duruma.Hamileliğimin ilk 4 ayı bu yanmalar yüzünden beni mahvetmişti şimdi tekrar başlaması iyice korkuttu beni.Henüz bir şey kullanmıyorum ama aşırı boyuta gelirse mecbur bende kullancam...
biz dün uğradık canancım.zaten ben oraya girince araştırmacı kesiliyorum resmen.neler var ne işe yarıyor diye.en sonunda bebeğin odasına fosforlu mcqueen çıkartması ve tavana yıldızlar falan aldım.ama gözüme kestirdiğim bayağı bişey oldu onlarıda zamanla alacağım.
sağol canım ..eğer tekrar başlarsa baş ağrım alırım ilacı.merhaba canım maşallah bebişine büyümüş.İlaçlarıda dert etme ben kızımda minoseti çok kullandım zararlı olsa doktor vermez zaten.
Sağol canım. İlk aylar yanma hiç olmadı bende..şimdi ne yesem yanıyor süt içsem bile.. ama zorluyorum .Bu arada kızlar ben geçen aydan bu aya hiç kilo almamışım bebişim 600 gr almış. En son 1600 gr dı.. Nasıl oluyor bu... Ben çok yiyiyorum ama... Şu ana kadar 9 kilo aldım 8 ayda.. Eşimde iyi değil deyip duruyor.. Ben seviniyorum ama..
Ben nuk'un cam biberonunu aldım, bir tane...
Tedbiren bulunsun diye...
İnşallah ilk zamanlar ihtiyaç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?