2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir de ismin baş harfinden altın yastığı yapacağım inş. bayanssulusmile
Gelsinn izin günlerimmm boshayallersmile

masallah canm bbişin,e

doktorum bana 5.aydan itibaren baslattı be panten kullanıorum

canım benm ewde kira küçük, ,mecburen opturmA oıdama aldım besigi..
ben kapı susumu 15 tl aldım :)

dikkat et canım gecmiş olsun
ben yataFI güzelce silip kapiyone yerleştrdim

kussebfilal bunu ben kendim yaptım canım toplam 20 lirya falan mal oldu.tabi kapıya taktığımızda daha güzel görünecek fikir olsun diye koydum.
canım benm süppper olmus ya bende pembe yuvarlak yaptım..
masdallah canımm
Sen de huyu bana çeksin deseydin...:roflol::roflol::roflol:

Ben fotoyu gösterir göstermez eşimin aynısı di mi anne dedim... Böylece dış mihraklara benzemesinden kurtuldum...:icecream:
zaten bi anneye benzetilmezzzzz sinir oluyorum en iyisi babaya benziyo demek
tebrikler..
canım dorıtos ıstıyo delikafadulden
cips yasaaaak diyene baaaaakk

eline saglık canım bende ütülerini yaptm bebikjimin

Gulencim,
Odayı hazırlayayım, fotolarını koyacagım...
sen koyana kadar dogurmumm haa
benim kaynanam dikicektide dikmedi başkasına diktirsem laf olur eminim kendim yapabilrisem ne ala ya

ay canım ben halı bulamıyorum bir kere markalarda yok yani markasız halılar oluyorya bazı yerledrde bilirsin yanı tandıık olmayan markalar belki onlarda vardır gümüşsuyunda 2 adet var ancak iki halından başka renklerde benim evimde var
bir tanede mavi zemini bi köşesinden krem bi köşesinden siyah çizgiler çıkıyo hiç uymuyo aglıcam artık ya yok bulamadım burasıda berbat karlı doktora gidicez 4 subatta o zaman donuşte bakarız artık napım anca yani sizin gördünüz bi halı falan varsa bana söyle bende direk gidim bakım oraya sen halını değiştirmişsin ya belki gözüne çarpmıştır

iyi canım bitmiş ohh ne güzel güle güle büyüsün bebişin odasında sende dinlen artık şimdi

kızz gülen ne yapıyon:mymeka: burası hamileler topiki anam canı isteyen olur yapamaz edemez yazma kıss şunlarıı

benim kocişim gelir şimdi kızlarr şimdilik iyi akşamlar diyorum hepinize öpüldünüz anacım bayyolumunekankayizsmile

Yaz canım ne marifetlisin valla ben böyle şeyler görünce ağzım açık bakıyorum.. Çok hoş olmuş..
çok sağol canım.çok severim böyle şeylerle uğraşmayı.hem beni oyalıyor hem ortaya çıkan şeyler beğenilince hoşuma gidiyor.

Ben bir de ismin baş harfinden altın yastığı yapacağım inş. bayanssulusmile
Gelsinn izin günlerimmm boshayallersmile
onuda düşündüm isminin baş harfinden düşünmemiştim ama eminim çok güzel olacaktır.yastık yapmak istiyorum da bakalım.
canım benm süppper olmus ya bende pembe yuvarlak yaptım..

çok teşekkür ederim ebrucum.ee senin hazırlıklarında resimlerini bekliyoruz amakaydirigubbakcemile5

kıs ebru bir sürü alıntı yaptın o kadar ugrastın ama yorum yazmamışsın kaydirigubbakcemile3

cips yasak deil bebişimm yani doritos iyi değilde cheetos felan fırınlanmış oldu için dr bana yiyebilirsin dedi ben valla ne bulursam yiyom

Edabiyatçı çok çok geçmiş olsunnn..

BEN hamilelikden öncede hemoraitten cekiyordum hatta bu sebepden hamilelikde napacağım diye hep erteliyordum.ameliyatta oldum ama olmadı..
sana tavsiyem ılık oturma banyoları bire bir tuvaletten önce işe gitmeden önce akşam gelince ılık suya otur.. bak acında hafifleyecek rahatlıyacaksın ..
birde akşam yatmadan önce incir ve ılık sütt süperrr geliyor.. kaydirigubbakcemile
ihmal etme...

ulennn ne hamaratsınızz maşallahh anammm
banada anlatında bizlerde yapalımm aaa
sizi gidi becerikliller sizi
kalıplardanmı ölçüm aldınız ya
bende yapsamya oğluşuma gerci ben altın yastıgı felan hazır aldımda olsun gözüm doymuyo ne yapım hihoyyyt

kuju canım zaten ben onları hayal ettim bacım hepimiz sebze agırlıklı yiyoz
babam bendeydi dedi yumurtan varmı - yok
kuru fasulye - yok
arpacık tamı ytok -oda yok dedim adamcaz bakkala gitti :jeyyar:

benim eşimde ılık suya vbi ilaç katıp oturuyodu sonra gecti çok şükür

kıslarr
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...2231252z-h305c-deg305ltam-alt305-taneler.html
bakınn

eline saglık canım bende ütülerini yaptm bebikjimin
Senin de ellerine sağlık canım...
Ben hep beyaz ağırlıklı baktım canım valla pek gözüme çarpmadı.. Ayrıca da gözlerim karardı o kadar çok model bakmaktan.. Bir elimde mobilyanın çekmecesinin tutacağı, bi elimde beşiğin fotoğrafı.. Renk uyuyo mu diye gezmediğimiz yer kalmadı cts.. En sonunda eşimin stresten dudağı uçukladı.. Pazar günü de annemle çıktık... ıyi kötü bişey beğendik inşallah.. Bak bunlar hep Royal halı:

Bi de dinarsu da mavi modeller vardı galiba..

ınşallah caınm.. artık dinlenmeye gerçekten çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:
kıslar konu acalım sinannuray ilk annemiz
2010 Mart Bebiklerimiz Geliyoorrr mu desek

zmbakk ayy ne kaadr misafir perversin şekerimm keşkee yakın olsakta gelsekk yahu biskivüde verirdin bize

frambuaz dinarusnun halısının üzeirnkil şekiller asında egenin dolap kulupları öyle çicekli ancak erkek beege cicekli halı uyarmı

yaww yorum ,yaptm ,cıkmamışş annesi iyi beslemişin oglusunu ,masallah ya tombik ,yanaklarını ısırrmmm ,onuuuuun..biliomusun hiç 4 bytl sg d göremedim bebegimi..doktorum zararlı gerek yok ticari amaclı yapıldıgını söyledi bende ona güvendiiimiçin yaptrmadıum..halbuki herkes yaptırıyo..esime dedim içimde uhde kalacak bi renkli usg de göremedim diyecem dedim..oda doktorun aynasdını tutuyo bana zararlı ymışnapalım diyoooo,amA NE GÜSSSEL CIKMIŞ YAVRUCUUUN BENDEEE İSTİORUUMM

Mobilyada çiçek uyuyo da halıda nie uymasın ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…