- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.701
Ben bir de ismin baş harfinden altın yastığı yapacağım inş. bayanssulusmilekocişime sipariş ettim gelirken alacak sende öle yap:lepi:
canım kartona ay çizdim önce sonra kestim onu kumaşın üstüne koyup kumaşa çizdim ay şeklini.kumaşı kestim.tabi iki kat olacak ki içini doldurabilesin.sonrada diktim işte dikimi biraz zor oluyor ama saten kumaş ya kaçıyor.kıvıra kıvıra diktim.azcık açık bıraktığım yerden elyafla doldurdum.
isimden yastık yap sende.zaten yastık gibi oluyor.yap yatağının yada dolabının üstüne falan koy güzel olur.
Ben doktora popomu göstermeye gidiyorum kızlar... (Eşim sinir oldu bu lafa. :))
gcmiş olsun canım o hemoid memesi bendede cıktı ama kanama cok kabızsam, oluyo
Dua edin de önemli bir şey olmasın ve hemen geçsin.
İyi bakın kendinize ve miniklere...
masallah canm bbişin,eselam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz ctesi dr gittik bebik 3100gr 49cm olmuş boyu uzamıyor ama kilo alıyor artık
2 hafta sonra çatı muayeneni yaparım dedi ortalama 37 haftalıkmış ama kafası 38 haftalık gibiymiş o yüzden 2 hafta sonra doğum şekli belli olacak guclubacismile drum sezeryan olabilir dedi ama kesin belli değil bakalım bebeğin kilosuda belirleyecek tabi
sizler neler yaptınız bakalım
sositososito evet vete mutlakla bak cck degişik takımlar var
mutlu hadi gzün aydın
subat veya ocak anneleri dogum yapanların tablosunda 34artı 3 3100 gr doguran birini gördüm ben dün yaa çok şaşırdım
haftASINA göre masallah demekki 9 ayını tamamlasaydı kac kiloı dogacaktı
sen sezeryanmı istiyon
doktorum bana 5.aydan itibaren baslattı be panten kullanıorumBen de şimdi bismillah diyip göğüs kremimi sürmeye başladım...Malum doğuma az kaldı...Geçenlerde sezeryanlla doğum yapan bir arkadaş bazı şeyler yazmış.Onları sizinle de paylaşayım istedim.Kendisi sezeryanla doğum yapmış ve sürekli hareket etmiş bu nedenler gaz sancısı olmamış...Yanında sıcak su torbası , kettle , humana ve rezene çayları götürmüş bunlar da gaz oluşumunu engellemiş.İlk gün 5 litreye yakın su içmiş...Göğüs kremini 1 ay öncesi kullanmaya başladığı için göğüsleride yara olmamış...
canım benm ewde kira küçük, ,mecburen opturmA oıdama aldım besigi..ohh maşallh sizde beşikler falan tamam bizde daha yeni kıyafetlerini falan aldık ancak herşeyi ben ve eşim yalnız yapınca anca bu kadar beşiğimizi alamadık daha karar da veremedik kızlar size de danışayım ben burda kira da oturuyorum 2 oda bi salon ve odalar küçük küçük eşyalar üst üste yatak odasında sanki beşik biraz zor olcak gibi ucu ucuna dolabımın önüne bırakırım ancak bende oturmaa odasında kalırım ilk zaman diyorum küçük burası daha çok ısınır nasıl bi beşik alsam acaba
ben kapı susumu 15 tl aldım :)
dikkat et canım gecmiş olsunMerhaba arkadaşlarr
Sayfalar dolmuş taşmış okuyamacağım malesef
Herşey yolundadır inş. öpüyorum hepinizi a.s.
Cumartesi işyerinden aradılar gelmeyin dediler
2 gün tatil yaptım, dün de kartopu oynadık eşim kardeşim ve ben, bol bol fotoğraf çekildik :lepi:
Belki uzun yıllar yine göremeyiz bu manzarayı dedik
Oğlumuz da oynadı, kıpır kıpırdı
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
ben yataFI güzelce silip kapiyone yerleştrdimBiz geldik. Doktor hiç bi yerime bakmadı, b,rkaç bi şey yazdı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum sadece kabız olmamaya çalış dedi. 4 ten ssonra da kendi doktorumla konuşup ona göre kullanacağım ilaçları.
iyiki bakmadı doktor..hamilelikte olabiliomuş..
Az önce tuvalete gittim çamaşırımın ön tarafında kan vardı. Arka taraftan gelmiştir herhalde değil mi? Ağrım sızım yok, ufaklık da kıpır kıpır.
Ben çanta falan hazırlamadım vallahi daha. Çok bi şey de koymayı düşünmüyorum zaten. Şimdilik buradaki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Evime de yakın 5-10 dk. Bir şey olursa hemen gelir evden ya da bulunur diye düşünüyorum. Bebeğe iki takım, kendime gecelik sabahlık o kadar. :))
Ben size bir şey sorayım, eşyaları dolaba hemen yerleştiriyor musunuz yoksa altına bir örtü falan serdiniz mi? Nasıl yapsam karar veremedim. Raflara ve çekmecelere sermek için örtü diktirsem mi? Diğer aylardaki annelerin dolaplarında vardı.
canım benm süppper olmus ya bende pembe yuvarlak yaptım..
masdallah canımmmerhabaaaaa annişler
C.tesi biz kontrole gittik.. Herşey yolunda 32+5 2200 gr. oğluşum.. Ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz büyümüş maşallah.. Benim akıntım vardı süt gibi onu sordum. Eğer kaşıntı ve yanma yoksa sorun yok normal dedi.. Başım ağrıdı 3 gün geçmeden Minoset verdi.. Mide yanması içinde Rennie verdi...baş ağrım geçti ilacı kullanmadım ama migdem hala kötü.. Mide ilacına bugün başlıcağım sanırım. Keşke hiç ilaçsız atlatsak ama olmuyor işte....Geçmişi şimdi okuyorum, Umarım tüm anneler sağlıklı ve iyidir....
zaten bi anneye benzetilmezzzzz sinir oluyorum en iyisi babaya benziyo demekSen de huyu bana çeksin deseydin...:roflol::roflol::roflol:
Ben fotoyu gösterir göstermez eşimin aynısı di mi anne dedim... Böylece dış mihraklara benzemesinden kurtuldum...:icecream:
tebrikler..merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir...
öncelikle sınavım için bana dua eden, sonrasında tebrik eden herkese ççokkk ama çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan... Allah hepinizden razı olsun... dualarınızı hep yanımda hissettim.
sınav çok berbat bir deneyimdi. üç profesörün önünde (biri taaa Konya'dan gelmişti sırf bu sınav için) epey bir ter döktüm eyvahedigeldismile. 13.30'da girdiğim sınavdan, 16.00'da çıktım. Aman Allahım neler sordular. kolay değil 7 yıldır ne gördüysem hepsi... Neyse ki dualarınız sayesinde Allahım hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etti. ben de artık mesleğimin doktoru oldum. zemuszemus bundan sonra umarım bana da üniversitede ders vermek nasip olur... :Saruboceq:
sınavdan çıktığımda lapa lapa kar yağıyordu. halbuki Balıkesir'e indiğimde hava günlük güneşlikti. sonrasında mahsur kaldık. bilet almaya gittik. bilet satışları yok.pazar gelecektim. ancak bugün gelebildim. o da sabah kalktık. lapa lapa kar yağıyor her tafaf bembeyaz. aldı bizi bir korku ya yolda kalırsak, ya yolda doğurursam..eyvahedigeldismile neyse ki yollarda sorun yoktu.. sağ salim gelebildik. aman hamişler sakın evinizden çıkmayın. hele şehirdışı mı ASLA!
cips yasaaaak diyene baaaaakkcanım dorıtos ıstıyo delikafadulden
Ben geldim kızlar.. Ne var ne yok???
Bugün çok yoruldum.. Bebek odamızı yerleştirdik. Kıyafetleri ütüledik, dolaplara koyduk falan..
Gören gelin çeyizi hazırlıyoruz sanır..O minicik şeylerin bu kadar zahmetli olacağını tahmin etmemiştim.. Örgüler, battaniyeler falan..:hulya: Kılımı kıpırdatacak halim kalmadı valla.. laelaelaelaelae
sen koyana kadar dogurmumm haaGulencim,
Odayı hazırlayayım, fotolarını koyacagım...
ay canım ben halı bulamıyorum bir kere markalarda yok yani markasız halılar oluyorya bazı yerledrde bilirsin yanı tandıık olmayan markalar belki onlarda vardır gümüşsuyunda 2 adet var ancak iki halından başka renklerde benim evimde varYok valla canım o kadar yoruldum ama daha da hepsi bitemedi maalesef...
Halı olayımızı da hallettik sayılır gülencim. İnşallah halımız da hafta sonuna kadar gelecek.
Bi de örtü diktiriyoruz. O da haftaya elimize geçermiş...
İnşallah eksiklerim tamamlansın o zaman eklicem fotoğrafını odamızın..
Sen naptın halı işini??
gece karanlığında fosforları sayesinde ışık veren yapışkanlar var ya, genelde yıldızlıdır hani
ben kar tanesi şeklinde olanından aldım, bebişin duvarına asıcam inş. boshayallersmile
haaa aayy çok güzelmişşşş ya ama afosfor vereceklermi benim yatak odamın kapısında var zira hiç vermiyor gıcık
:mymeka: bahsetme şöyle şeylerden yaa -tatlicadiarzu-
bana da bazen oluyor yağmurcum
evetttt :lepi:
Ben geldim kızlar.. Ne var ne yok???
Bugün çok yoruldum.. Bebek odamızı yerleştirdik. Kıyafetleri ütüledik, dolaplara koyduk falan..
Gören gelin çeyizi hazırlıyoruz sanır..O minicik şeylerin bu kadar zahmetli olacağını tahmin etmemiştim.. Örgüler, battaniyeler falan..:hulya: Kılımı kıpırdatacak halim kalmadı valla.. laelaelaelaelae
ay vallahi billahi artık sebze görmek istemiyorum ne yapıcam bu akşam ya içim cıkıcak artık pırasa ıspanak yemekten
şöyle bi kuru fasulye olsa pilav olsa tereyaglı
öğlende lokma yapsam ohh içine peynirkoysamm
doguruyum bi 20 kg da alcam
çok sağol canım.çok severim böyle şeylerle uğraşmayı.hem beni oyalıyor hem ortaya çıkan şeyler beğenilince hoşuma gidiyor.Yaz canım ne marifetlisin valla ben böyle şeyler görünce ağzım açık bakıyorum.. Çok hoş olmuş..
onuda düşündüm isminin baş harfinden düşünmemiştim ama eminim çok güzel olacaktır.yastık yapmak istiyorum da bakalım.
Ben bir de ismin baş harfinden altın yastığı yapacağım inş. bayanssulusmile
Gelsinn izin günlerimmm boshayallersmile
canım benm süppper olmus ya bende pembe yuvarlak yaptım..
Hemoroid olmşum da onun kanı canım. Dünden beri kızların başını ağrıttım, sen kaçırmışsın. Kanaması epey azaldı. Ama sonuncuya karar veremedim, vajinamdan mı geldi popodan mı? Vajinadan olsa ağrım falan olurdu sanırım...
Edabiyatçı çok çok geçmiş olsunnn..
BEN hamilelikden öncede hemoraitten cekiyordum hatta bu sebepden hamilelikde napacağım diye hep erteliyordum.ameliyatta oldum ama olmadı..
sana tavsiyem ılık oturma banyoları bire bir tuvaletten önce işe gitmeden önce akşam gelince ılık suya otur.. bak acında hafifleyecek rahatlıyacaksın ..
birde akşam yatmadan önce incir ve ılık sütt süperrr geliyor.. kaydirigubbakcemile
ihmal etme...
Senin de ellerine sağlık canım...eline saglık canım bende ütülerini yaptm bebikjimin
Ben hep beyaz ağırlıklı baktım canım valla pek gözüme çarpmadı.. Ayrıca da gözlerim karardı o kadar çok model bakmaktan.. Bir elimde mobilyanın çekmecesinin tutacağı, bi elimde beşiğin fotoğrafı.. Renk uyuyo mu diye gezmediğimiz yer kalmadı cts.. En sonunda eşimin stresten dudağı uçukladı.. Pazar günü de annemle çıktık... ıyi kötü bişey beğendik inşallah.. Bak bunlar hep Royal halı:ay canım ben halı bulamıyorum bir kere markalarda yok yani markasız halılar oluyorya bazı yerledrde bilirsin yanı tandıık olmayan markalar belki onlarda vardır gümüşsuyunda 2 adet var ancak iki halından başka renklerde benim evimde var
bir tanede mavi zemini bi köşesinden krem bi köşesinden siyah çizgiler çıkıyo hiç uymuyo aglıcam artık ya yok bulamadım burasıda berbat karlı doktora gidicez 4 subatta o zaman donuşte bakarız artık napım anca yani sizin gördünüz bi halı falan varsa bana söyle bende direk gidim bakım oraya sen halını değiştirmişsin ya belki gözüne çarpmıştır
iyi canım bitmiş ohh ne güzel güle güle büyüsün bebişin odasında sende dinlen artık şimdi
kızz gülen ne yapıyon:mymeka: burası hamileler topiki anam canı isteyen olur yapamaz edemez yazma kıss şunlarıı
frambuaz sen kaça diktiriyon örtüleri
yaww yorum ,yaptm ,cıkmamışş annesi iyi beslemişin oglusunu ,masallah ya tombik ,yanaklarını ısırrmmm ,onuuuuun..biliomusun hiç 4 bytl sg d göremedim bebegimi..doktorum zararlı gerek yok ticari amaclı yapıldıgını söyledi bende ona güvendiiimiçin yaptrmadıum..halbuki herkes yaptırıyo..esime dedim içimde uhde kalacak bi renkli usg de göremedim diyecem dedim..oda doktorun aynasdını tutuyo bana zararlı ymışnapalım diyoooo,amA NE GÜSSSEL CIKMIŞ YAVRUCUUUN BENDEEE İSTİORUUMMkıs ebru bir sürü alıntı yaptın o kadar ugrastın ama yorum yazmamışsın kaydirigubbakcemile3
cips yasak deil bebişimm yani doritos iyi değilde cheetos felan fırınlanmış oldu için dr bana yiyebilirsin dedi ben valla ne bulursam yiyom
zmbakk ayy ne kaadr misafir perversin şekerimm keşkee yakın olsakta gelsekk yahu biskivüde verirdin bize
frambuaz dinarusnun halısının üzeirnkil şekiller asında egenin dolap kulupları öyle çicekli ancak erkek beege cicekli halı uyarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?