2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz 1,5 yıl beraber oturduk zaten kayanan we pederle we eşim çok iyi biliyor annesinden nefret ettiğimi aynı ewde oturmayacağımı adını nasıl biliyorsa bunuda o şekil biliyor, bana böyle bi teklifle gelirse sen al otur ananla babanla bnde kendi anam babamla otururum sorun olmaz dicem!!
ama ben çözümü buldum canlar 2 saattir düşünyorum ewe indim kayınpeder bugün yok gitti kesin karısıyla dertleşmeye yarın ona söylicem bu ew alınırsa ben sizle oturmak istemiyorum bizi huzursuz etmeyin lütfen, emekli maaşlarınız war karınında seninde ucuz bi ew bulurum ben size dicemklava: çözüm bu!!!

bunu söyleyen senin annen mi kayınvaliden mi

ah dogru söylüyosun sende çok pahalı dr gidiyosun bende aynı şekilde yavrum ya

buarada kullanma madem dogal yontemle idare et canım yediklerine dikkat et magnezyum alıyormusun ishal yapar o rahat edersin

merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
Canım ben çikolatayı hazır alıcam havuzlu handa bi yer buldum..Süslü bebek diye çok uygun fiyatları..
Hastane içinde bebek kurabiyeleri hazırlıycam kurabiye yapıp çubuklara takıp şeker hamuru ile kaplıycam

çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendineeee

kızlarr hani adet dönemine yakın bi ağrı girer insanın beline karnına öyle bi ağrı girdi şimdi acaba yoruldum ondanmıki??
Canım panik olma yorulunca ve stres olunca bu gibi sancılar görülüyo maalesef bgn bendede vardı stresten dolayı

gerçekten zor bi durum canım ama eşin babası ile açık açık konuşup istemediğini kırmadan söylemesi lazımmmm

kızlar benim oğlan hep kasığıma vuruyor ve çok açıtıyor acaba birşey mi rahatsız ediyor anlamadım ya hiç böyle olmamıştı sizde oluyor mu
Canım telaşlanma benimde her vurduğunda sanki alttan çıkıyomuş gibi hissediyorum ama şuana kadar gelen giden olmadğı için çok şükür durumu kabullendim

Maşallah kadın iyi taşımış yaaa innamıyorum... akannehirakannehir
biz bir taneyde Kıçımız çıktı kadın altı tane doğurmuş... ama maşallah....
maşallah .. harbiden patlıyacak bomba gibi. ben kendimi o halde düşünemiyorum dogrusuohaoldumsmile
ben hiç ekstra para vermedim kıs araştırdım hangi hastaenelerde 4d var diue noprmal muayne ücretini verdim 12 tl baktılar yanii sen nerdesin şehr olarak benim aşa yukarı bi bilgim var nerelerde oldunu

hangi hastaneye gittin cnm..

ay canım kocan söylesin sen karışma

bunu söyleyen senin annen mi kayınvaliden mi
annem kıs annem benim annem

Magnezyumu ara ara kullanıyordum ama üç gündür düzenli içiyorum. Ne varsa deneyeceğim artık. Kayısı, incir, ılık süt, ılık su, sıcak su... ınşallah geçer...

Kızlar öğlen doktorumla konuştum..Dedim ki ben dedim doğum başladığında gelebilirmiyim dedim..
ohooo hemde kaç kez dedi..Yani senin sandığın kadar kısa sürede olmuoki hemen dedi...
Benim kocaelinden tuzladan hatta romanyadan kalkıp gelen hastam var dedi..(bunu yanına gidince ayrıntılı anlatmasını isticem)
Yani %90 karar verdim ben gidip kendi doktorumda yapçam doğumu Allah kısmet ederse

iyide yavrum sen bunları söylersen daha büyük huzursuzluk çıkmayacak mı?adam giderde doldurursa kocanı.daha önce deneyiminiz varmış kocan eğer ki anlayışlı ve mantıklı biriyse bunu sana teklif etmez bile.hasretcim bence bişey deme üzmesinler seni bu halinle sonra.
canım üzme kendini bozma moralini.tamam kullanma o ilacı.Allah beterinden saklasın bebeğine sağlık versin.inşaalah biran önce geçer.

canım hangi hastaneye gidiyosun valla ben hastanede yattığımda 6 tane kortizion iğne nidilat ve fitil verdi kullandım da totodan değildi benim ki

beknur gıdemeazsın soylım ben trafıkte evımden bahcelıevlere gıdemedım yolda dogurucam sandım sen sezeryanmı olucan

Magnezyumu ara ara kullanıyordum ama üç gündür düzenli içiyorum. Ne varsa deneyeceğim artık. Kayısı, incir, ılık süt, ılık su, sıcak su... İnşallah geçer...

Canım benimde başından beri hassas bağırsak sendromu denen bir durumum var..bu da bende kabızlık yapıyor
Şİmdi her sabah ılık su içip 3 tane kuru erik ve 1-2 tane kayısı yiyorum ve hergün azar azar da olsa tuvalete çıkabiliyorum...bu oranı sen değiştirebilirsin ihtiyacına göre benim vücut bu şekilde alıştı memnunum o yüzden çok zorlanmıyorum ama sabah aç karnına uygulayıp tuvalete de tuvaletin gelmese de hep aynı saatlerde gitmeye çalış canım

hasretcim sen kocana anlat zaten biliyo diyosunda, kocan söylesin tatlı dillle sen kötü gelin olursun..lmaz:
beşyüzevler şafak hastanesi canım

daha önce haberim olsaydı giderdim oraya cnm,neyse ablamda hamile o gider en azından tşkler..

zambak bende kortizonlu kullandım çiğerleri gelişssin dıye ama bızımkı askım cananınkı farklı

beknur gıdemeazsın soylım ben trafıkte evımden bahcelıevlere gıdemedım yolda dogurucam sandım sen sezeryanmı olucan
yok canım normal doğum istiyorum..o yüzden yapıştım sülük gibi bu doktora bırakmak istemiyorum...bakalım artık o an nasıl bir güne denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…