- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.741
Allah allah yaa.istesin istemesin o karar veremez böyle birşeye.ne güzel kirası ödenecek kendilerine ait olacak ev neyine istemezmiş.yaa hasretcim senin yapabileceğin tek şey eşinle konuşmak ama şimdi gerilirseniz bu sebeple olmaz.yapamayacağını eşine kesin ama tatlı bir dille söylesen geçerli sebepler versen yinede tartışırmısınız ki?eğer bu şartlarda olursa düzeniniz bozulur hzurunuz kaçar ama belli.
ohaoldumsmile ne şanslısınn
ama sorup öğrenirsin bi ara olurmu
zaetn şu ara bişi yapamam bi halı bi lamba alıcam
bu ay 500 hastaneye verdik sancıdan yattım için 200 dr muaynesi onuda karttan çektirdik ee aldıklarımız var önümüzdeki ay o bicim ödeme var yani
zaten tuhaf hissettim
babam yumurta 4 paket makarna 2 kg fasulye 2 kg nohut 2 kg mercimek 2 kg kesme almış utandım nedense
tamda üstüne annem geldi
babam kıza alışveriş yaptım yokmuş dedi - annemde başka seyleri alcaklarına onları alsınlar diyede lafı söyledi
bende aldıklarınızı alın o zaman dedim bi gitsinler ağlıcam hemen zor duruyorum
ah dogru söylüyosun sende çok pahalı dr gidiyosun bende aynı şekilde yavrum yaBebeği muayene ettirmedik canım, durduk yerde 150 TL veremiycem bu sıkışıklıkta, zamanını bekliyorum maalesef.
Bu arada doktorun verdiği fitil kortizonluymuş. Prospektüsünde hamilelerde kullanılmaması önerilir yazıyor. Doktorum da çok uzman biri ve güveniyoruz ama eşim kullanmama izin vermiyor. Yediklerine dikkat et falan diyor. Kortizon hamilelikte ve bebek üzerinde ciddi problemlere yol açıyormuş, Allah korusun. O yüzden kullanamıyorum. Bi şekilde geçireceğim artık.( Çok moralim bozuk. Her şey yolunda gidiyordu halbuki...
Canım ben çikolatayı hazır alıcam havuzlu handa bi yer buldum..Süslü bebek diye çok uygun fiyatları..merhaba kizlar,
hastanede falan dağıtmalık çikolata vs bişiler düsünüyormusunuz? kendiniz mi yapıcaksınız hazır mı alıcaksınız, fikirlerinizi paylaşır mısınız?? bilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendineeee
Bu arada geçen gece namaz kılıyordum, ayakta dualarımı okurken birden gözlerim karardı ve bayılmışım hatırlamıyorum
Eşim düşerken yakalamış Allah tan, yoksa vitrinin tam kenarındaydım, köşeli tv sehpası vardı, düşseydim kesin biryerlerim zarar görecekti, Allah korudu
Şimdi pimpirikli eşim daha da pimripikli oldu, wc ye bile yalnız gidemiyorum :1ninca:
Şu 1,5 ayı hayırlısıyla bir atlatsakk ...
Canım panik olma yorulunca ve stres olunca bu gibi sancılar görülüyo maalesef bgn bendede vardı stresten dolayıkızlarr hani adet dönemine yakın bi ağrı girer insanın beline karnına öyle bi ağrı girdi şimdi acaba yoruldum ondanmıki??
gerçekten zor bi durum canım ama eşin babası ile açık açık konuşup istemediğini kırmadan söylemesi lazımmmmbu arada kızlar sanırım ew alıyoruz bizbilmiyorumkismile sewinsemmi üzülsemmi karmançorman oldum şimdi anlatıynm size eşimin ailesinn 3,5 dairesi warmış zamanında kayın pederim büyük oğlu çok borçlanıp milleti dolandırdığı için hep sata sata bitirmiş 1 tane kalmış uğurmumcu kartalda bu ew cengizin üstüne olduğundan satamamışlardı şimdi büyük oğlu we ailesi balıkesire yerleşti burdaki ewde kayın peder we kaynanaya kaldı kayınpeder gelip gitmek zor die dükkanda kalıyor zaten karısıda kıçının üstünde duramaz rahat batar bacısında kalıyo.. cengizde(eşim) ewi satalım (100,000değerinde ew) üstüne 50 falan koyalım burda kendimize ew alalım dedi ilk 1 yıl kirada tutarız sonra toparlanınca küçük bi dükkana taşırız dükkanı, we ewimize taşınırız dio bu dükkanın kirası 1500tldeneyse şimdi benim delirdiğim mewzu anası we babası ne olacak??? cengiz babasına dioki sizede ew tutarız babasıda dioki bize bi çekyat yeter zaten yılın yarısı köydeyiz dio zaten!!! yani sizle kalırız dmeye getiriyo!!! şuna bakın kızlar yaaa
we ben bu adama açık açık söyledim 2 ay önce siz olunca biz huzursuz oluyoruz ewimizden hayatımızdan uzak durun dedim
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum bana akıl werin
Canım telaşlanma benimde her vurduğunda sanki alttan çıkıyomuş gibi hissediyorum ama şuana kadar gelen giden olmadğı için çok şükür durumu kabullendimkızlar benim oğlan hep kasığıma vuruyor ve çok açıtıyor acaba birşey mi rahatsız ediyor anlamadım ya hiç böyle olmamıştı sizde oluyor mu
maşallah .. harbiden patlıyacak bomba gibi. ben kendimi o halde düşünemiyorum dogrusuohaoldumsmileMaşallah kadın iyi taşımış yaaa innamıyorum... akannehirakannehir
biz bir taneyde Kıçımız çıktı kadın altı tane doğurmuş... ama maşallah....
ben hiç ekstra para vermedim kıs araştırdım hangi hastaenelerde 4d var diue noprmal muayne ücretini verdim 12 tl baktılar yanii sen nerdesin şehr olarak benim aşa yukarı bi bilgim var nerelerde oldunu
ay canım kocan söylesin sen karışmabiz 1,5 yıl beraber oturduk zaten kayanan we pederle we eşim çok iyi biliyor annesinden nefret ettiğimi aynı ewde oturmayacağımı adını nasıl biliyorsa bunuda o şekil biliyor, bana böyle bi teklifle gelirse sen al otur ananla babanla bnde kendi anam babamla otururum sorun olmaz dicem!!
ama ben çözümü buldum canlar 2 saattir düşünyorum ewe indim kayınpeder bugün yok gitti kesin karısıyla dertleşmeye yarın ona söylicem bu ew alınırsa ben sizle oturmak istemiyorum bizi huzursuz etmeyin lütfen, emekli maaşlarınız war karınında seninde ucuz bi ew bulurum ben size dicemklava: çözüm bu!!!
annem kıs annem benim annembunu söyleyen senin annen mi kayınvaliden mi
vadideki zambak yazı için teşekkürler canım hkkaten yararlı bilgiler var.
iyide yavrum sen bunları söylersen daha büyük huzursuzluk çıkmayacak mı?adam giderde doldurursa kocanı.daha önce deneyiminiz varmış kocan eğer ki anlayışlı ve mantıklı biriyse bunu sana teklif etmez bile.hasretcim bence bişey deme üzmesinler seni bu halinle sonra.biz 1,5 yıl beraber oturduk zaten kayanan we pederle we eşim çok iyi biliyor annesinden nefret ettiğimi aynı ewde oturmayacağımı adını nasıl biliyorsa bunuda o şekil biliyor, bana böyle bi teklifle gelirse sen al otur ananla babanla bnde kendi anam babamla otururum sorun olmaz dicem!!
ama ben çözümü buldum canlar 2 saattir düşünyorum ewe indim kayınpeder bugün yok gitti kesin karısıyla dertleşmeye yarın ona söylicem bu ew alınırsa ben sizle oturmak istemiyorum bizi huzursuz etmeyin lütfen, emekli maaşlarınız war karınında seninde ucuz bi ew bulurum ben size dicemklava: çözüm bu!!!
canım üzme kendini bozma moralini.tamam kullanma o ilacı.Allah beterinden saklasın bebeğine sağlık versin.inşaalah biran önce geçer.Bebeği muayene ettirmedik canım, durduk yerde 150 TL veremiycem bu sıkışıklıkta, zamanını bekliyorum maalesef.
Bu arada doktorun verdiği fitil kortizonluymuş. Prospektüsünde hamilelerde kullanılmaması önerilir yazıyor. Doktorum da çok uzman biri ve güveniyoruz ama eşim kullanmama izin vermiyor. Yediklerine dikkat et falan diyor. Kortizon hamilelikte ve bebek üzerinde ciddi problemlere yol açıyormuş, Allah korusun. O yüzden kullanamıyorum. Bi şekilde geçireceğim artık.( Çok moralim bozuk. Her şey yolunda gidiyordu halbuki...
Bebeği muayene ettirmedik canım, durduk yerde 150 TL veremiycem bu sıkışıklıkta, zamanını bekliyorum maalesef.
Magnezyumu ara ara kullanıyordum ama üç gündür düzenli içiyorum. Ne varsa deneyeceğim artık. Kayısı, incir, ılık süt, ılık su, sıcak su... İnşallah geçer...
hasretcim sen kocana anlat zaten biliyo diyosunda, kocan söylesin tatlı dillle sen kötü gelin olursun..biz 1,5 yıl beraber oturduk zaten kayanan we pederle we eşim çok iyi biliyor annesinden nefret ettiğimi aynı ewde oturmayacağımı adını nasıl biliyorsa bunuda o şekil biliyor, bana böyle bi teklifle gelirse sen al otur ananla babanla bnde kendi anam babamla otururum sorun olmaz dicem!!
beşyüzevler şafak hastanesi canım
yok canım normal doğum istiyorum..o yüzden yapıştım sülük gibi bu doktora bırakmak istemiyorum...bakalım artık o an nasıl bir güne denk gelecekbeknur gıdemeazsın soylım ben trafıkte evımden bahcelıevlere gıdemedım yolda dogurucam sandım sen sezeryanmı olucan
ay canım kocan söylesin sen karışma
annem kıs annem benim annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?