2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim korkma sakın.bazı salak dr var böyle işte.benim de ilk gittiğimde 5 haftalıktı aynen 2 mmdedi keseye dr.o zaman minicikti bebeğim.bak diğer dr ne güzel anlatmış sana.allahın izniyle bebeğini kucağınada alırsın inşallah.bazı dr ilk zamanlar yani 4 yada 5 haftalıkken kese çok küçük olunca göremiyorlar.güönlünü freah tut.allahım bebişlerimizi korusun.

ayy kızlar günaydın demeyi unuttum.hepinize günaydınnn.ben rüyamda sürekli bebeğimle ilgili şeyler görüyorum.normalmi sizce.yani daha cinsiyetini bilmiyorum.ama cinsiyetiyle ilgli şeyler görüyorum.

ayy kızlar günaydın demeyi unuttum.hepinize günaydınnn.ben rüyamda sürekli bebeğimle ilgili şeyler görüyorum.normalmi sizce.yani daha cinsiyetini bilmiyorum.ama cinsiyetiyle ilgli şeyler görüyorum.

sanirim normaldir canim bende bu aksam sabaha kadar ikizlerimi gördüm ama hic bisey dogru düzgün hatirlamiyorum yaramazlar bizi böylelikle daha cok heyecanlandiriyorlar bence hihoyyyt

bilinçaltımızda sürekli bebiklerimiz var,oyüzden bende nerdeyse her akşam bebikle ilgili bi rüya görüyorum..annelik duygusunu birebir yaşıyorum nerdeyse:CüvCüv: :CüvCüv:

ya kızlar bide şu endişelerim olmasa.sürekli acaba iyimi diyorum.büyüyormu.bide kalp atışını gördümya alalha şükürler olsun.allah korusun demek bile istemiyorum kalbine birşye olmamıştır dimi diye kendimi yiyorum.normal değilim dimi.bana yardım edin nolur.belkide ben tekim aranızda böyle düşünen.

Günaydın hanımlar, ben bugun güne berbat bir durumda başladım, çok midem bulanıyo, öğürüp duruyorum, umarım sizler güzel bir gün geçirirsiniz..

günaydın arkadaşlar,
simenaycım çok geçmiş olsun, ah o bulantı, hep böyle başlıyor.
inşallah geçici bişeydir canım, kuru ekmek falan yemeye çalış, bastırıyor biraz.
haber ver bize de...

günaydın arkadaşlar,
simenaycım çok geçmiş olsun, ah o bulantı, hep böyle başlıyor.
inşallah geçici bişeydir canım, kuru ekmek falan yemeye çalış, bastırıyor biraz.
haber ver bize de...

günaydın canım,.bende mide bulantısına çözüm buldum,bi parça ekmek yiyorum,anında kesiyo,tavsiye edilir.bosna arkadaşımızın dediği gibi:lepi:

canım tek değilsin yaa, ne kadar engel olmaya çalışsam da bazen ben de aynı korkulara saplanıp kalıyorum.
doktor randevum 3 hafta sonra, o arada allah korusun bir terslik olsa, ruhumuz bile duymayacak diyorum, elim ayağım kesiliyor.
sonra saçmalama diyorum kendi kendime, getirme aklına böyle şeyler...
yavrularımız Allah'a emanet, hiç birine hiç birşey olmayacak O'nun izniyle...

canım ALLAH korusun,bendede biraz böyle korkular var,.ama kalp durmasının belirtisi,kanama şeklinde oluyo genelde..benim iki düşüğüm olduğu için tecrübeyle sabittir.tabiki şunuda belirtmekte yarar var.her kanamada kötü bişey değil,.aman ha öyle şeylerde aklınıza getirmeyin..ama tabiki hemen doktora gitmek şart.

Kizlar sabah ilk idrarım çok koyü oluyor rengi sarisi gün icinde sıvı aldimdan açık renk bu bı sorunmu

gülencim, sabahları ilk idrarın koyu olması normal sanırım, bütün gece sıvı almadığımız için oluyor. sıvı alımından sonra rengi açılıyorsa, problem olmaz diye biliyorum ben... hatta gün içinde yeterli sıvı alıp almadığını idrarının renginden anlayabilirsin demişti benim doktorum. yeterli sıvı alıyorsak çok açık sarı ya da renksiz olması lazımmış...

canım çok sağol.içim ferahlattın.allahım bütün hepimizin bebeğini korusun.aslında hiç iyi değil bu tür endişeler.yüce rabbime emanet hepsi.annelik içgüdüsü sanırım.şimiden başladık endişelere.

Sizin de hamileliğinizle birlikte ergenlik sivilceleriniz geri geldi mi???
Yüzümün her yeri sivilce içinde.. Cildim çook yağlı.
Bu durumda olan tek ben miyim?

meerhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim.bebişimin kalp atışını duydum.nasip olursa mart 23 doğum.sat 16 haziran.herkese sevgiler.allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…