- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.801
canım benim korkma sakın.bazı salak dr var böyle işte.benim de ilk gittiğimde 5 haftalıktı aynen 2 mmdedi keseye dr.o zaman minicikti bebeğim.bak diğer dr ne güzel anlatmış sana.allahın izniyle bebeğini kucağınada alırsın inşallah.bazı dr ilk zamanlar yani 4 yada 5 haftalıkken kese çok küçük olunca göremiyorlar.güönlünü freah tut.allahım bebişlerimizi korusun.slm kıslar
bugün dra gittim,önce birisine gittim kese boş dedi ben de hemen kendi hastanemde başka bi dra gittim,kese boş değil bebek işte burda 2 mm olmuş,kavun çekirdeğinin yarısı kadar dedi
ben 6+2 diyodum sata göre dr 5+3 dedi
kıslar nasıl korktum anlatamam öbür salak dr çok korkuttu beni ama ben emindim kese de bebeğin olduğundan çünkü üç gündür mide bulantılarım başlamıştı
dr 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi,hatta bebeğin şu an kalbinin bişeyi oluşmakta dedi ben anlamadım,sizce 5+3 e göre bebeğin 2 mm olması vs normal mi beni ferahlatın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy kızlar günaydın demeyi unuttum.hepinize günaydınnn.ben rüyamda sürekli bebeğimle ilgili şeyler görüyorum.normalmi sizce.yani daha cinsiyetini bilmiyorum.ama cinsiyetiyle ilgli şeyler görüyorum.
Günaydın hanımlar, ben bugun güne berbat bir durumda başladım, çok midem bulanıyo, öğürüp duruyorum, umarım sizler güzel bir gün geçirirsiniz..
günaydın arkadaşlar,
simenaycım çok geçmiş olsun, ah o bulantı, hep böyle başlıyor.
inşallah geçici bişeydir canım, kuru ekmek falan yemeye çalış, bastırıyor biraz.
haber ver bize de...
ya kızlar bide şu endişelerim olmasa.sürekli acaba iyimi diyorum.büyüyormu.bide kalp atışını gördümya alalha şükürler olsun.allah korusun demek bile istemiyorum kalbine birşye olmamıştır dimi diye kendimi yiyorum.normal değilim dimi.bana yardım edin nolur.belkide ben tekim aranızda böyle düşünen.
ya kızlar bide şu endişelerim olmasa.sürekli acaba iyimi diyorum.büyüyormu.bide kalp atışını gördümya alalha şükürler olsun.allah korusun demek bile istemiyorum kalbine birşye olmamıştır dimi diye kendimi yiyorum.normal değilim dimi.bana yardım edin nolur.belkide ben tekim aranızda böyle düşünen.
Kizlar sabah ilk idrarım çok koyü oluyor rengi sarisi gün icinde sıvı aldimdan açık renk bu bı sorunmu
canım ALLAH korusun,bendede biraz böyle korkular var,.ama kalp durmasının belirtisi,kanama şeklinde oluyo genelde..benim iki düşüğüm olduğu için tecrübeyle sabittir.tabiki şunuda belirtmekte yarar var.her kanamada kötü bişey değil,.aman ha öyle şeylerde aklınıza getirmeyin..ama tabiki hemen doktora gitmek şart.
Sizin de hamileliğinizle birlikte ergenlik sivilceleriniz geri geldi mi???
Yüzümün her yeri sivilce içinde.. Cildim çook yağlı.
Bu durumda olan tek ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?