- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.421
bilirim..benimkilerde uzakta ama yetecek olan uzaktanda yetiyor..şükret dibinde olsa daha beter....
kızlar ya bebğin hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz? benim bazen karnınım altında seyirir gibi bazı tık tık atmalar oluyor o mu acaba hıçkırık?
kocam hasta olmus ya cumartesı gunu o karda tranwaylar calısmıyor dıye yarım saat yurumus sıfayı kapmıs ya bende hasta olursam ya of ne etcem ben sımdı mafoldumben
aynı problemi dünden beri bizde yaşıyoruz, kayınvalidem yüzünden erken doğum yapmassam iyidir, 2 gündür birbirimize girmiş vaziyetteyiz, eşimin babası yok, annesine cok düşkün ve anneside ona. annesiyle benim aramdaki dengeyi evlendikten beri kuramıyor, benden alıyo annesine annesinden alıyo bana taşıyor.. kadın ne nişanımda ne düğünümde ne de hamileliğimde en ufak bir yardım etmedi yada birgünden birgüne arayıp kızım bişeye ihtiyacın varmı vss hiçbişey demedi şimdiye kadar herseyimizle benim ailem ilgilendi.onun dışında oğlundan ne koparırsa kardır mantığıyla hareket edip eşimden sürekli para koparmaya çalışıyor. ama artık dün doldum taştım ve sonunda patladım.. aradım ağzıma ne geldiyse her türlü hakareti ettim, sonra sen git kadındaki yüzsüzlüğe bak babamı ara beni şikayet et, eşimide bigüzel doldurmuş, eşimlede bir güzel birbirimize girdik, bende tabi sinir krizine girdim evde ne varsa kırdım döktüm o sinirle sancılarımda tuttu, bende renk attı tabi tutustu bizimki sonra özür dilemeler vss... ama hala konusmuyorum sürtsün burnu..
ben de mart annesiyim az kaldı kızlar zaman yaklastıkça insan sabırsızlaşıyor.
eweet seni görüodum assagıda ama pek girmiodun sende arka fondasın yani..bende cok sabırszlanıorummmmm helekide o ocak bebeklerini gördümya ayyy nası kıskandım hemen dogursak alsak kucagımızaben de mart annesiyim az kaldı kızlar zaman yaklastıkça insan sabırsızlaşıyor.
ben de mart annesiyim az kaldı kızlar zaman yaklastıkça insan sabırsızlaşıyor.
eweet seni görüodum assagıda ama pek girmiodun sende arka fondasın yani..bende cok sabırszlanıorummmmm helekide o ocak bebeklerini gördümya ayyy nası kıskandım hemen dogursak alsak kucagımıza
Asınaz ben 70 kılo yazıcaktım 80 yazmısım aklinialirimsmile o ara yemeklerı dusunurken elım kaymıs sempatiksalakcinni
kısssslarrr selammm..asinaz nerelerdesin ..tostunu yaptnmı??
Kizlar birsey sorucam size ya,... SIzin bebikler dogum pozisyonunu almislarmi??? benim oglusum daha kafasi yukari kaburgamdsa,assgai inmemis,bugun doktor bakti,eger iki hafta icinde donmezse biz dondurmeye calisacaz eger bu sekilde olmazsa..Sezeryan olacak diyor ...(( Bende sezeryan olmak istemiyorum..
walla cok kıskandım onları su bir ay gecmek bilmezz genede zamanında gelsinlerdee işte cicili cicilide giydrmişler .merhaba canım ya ocak bebeklerini bende gördüm ay maşallah pek tatlılar insanın içi gidiyo bir anönce olsun istiyo ama zamanından önce olmasınlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?