2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bebğin hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz? benim bazen karnınım altında seyirir gibi bazı tık tık atmalar oluyor o mu acaba hıçkırık?

bilirim..benimkilerde uzakta ama yetecek olan uzaktanda yetiyor..şükret dibinde olsa daha beter....

inanırmısın eşimle şimdiye kadar başka bir konuda kavga etmişliğimiz yoktur, eğer biz kavga ediyorsak kesin annesinden dolayıdır, onun dışında en ufak problemimiz yok ama oda beni germeye yetiyor, hamileyim bi kere arayıp demedi bebeğin bi eksiği gediği varmı yada nasıl geçiyor hamileliğin vs hiç bişe sormadı şimdiye kadar, yedi kat yabancı bile soruyor gücüme giden bu..

kocam hasta olmus ya cumartesı gunu o karda tranwaylar calısmıyor dıye yarım saat yurumus sıfayı kapmıs ya bende hasta olursam ya of ne etcem ben sımdı mafoldumben

kocam hasta olmus ya cumartesı gunu o karda tranwaylar calısmıyor dıye yarım saat yurumus sıfayı kapmıs ya bende hasta olursam ya of ne etcem ben sımdı mafoldumben

canım ya o kadar sıkıntı yapma. hemen acil müdahale yap. limonlu bal, ıhlamur c vitamini...
daha da olmadı ver eline maskeyi... takma kafana...

klava:klava:klava:

cok gerıldım ya Allah kolaylık wersınn kötükedihüsokötükedihüso

CERENORA çok güzel bir kitap ben sonuncusunu alamadım çok merak ediyorum sürükleyici insanın bırakası gelmiyor elinden.
FTY maşallah bebişine umarım hep böyle güzel gider inşallah.
OCD kız 8 doktormu bacım sen her ay bir doktor değiştirmişin ay artık bir karar ver birisinde bak doğumun yaklaşmış.
ELıTUDA doğurmuş valla GÜLEN herşeyden haberin var maşallah.

BABYLOVE zor bir durum seninki eşin tek çoçuk galibaki annesi ona çok düşkün bide başında biri yok bacım gönder şu evlendirme programlarına evlendir kurtul.Uğraşıcak bi işi yokki sizle uğraşıyor.

ben de mart annesiyim az kaldı kızlar zaman yaklastıkça insan sabırsızlaşıyor.
eweet seni görüodum assagıda ama pek girmiodun sende arka fondasın yani..bende cok sabırszlanıorummmmm helekide o ocak bebeklerini gördümya ayyy nası kıskandım hemen dogursak alsak kucagımıza

eweet seni görüodum assagıda ama pek girmiodun sende arka fondasın yani..bende cok sabırszlanıorummmmm helekide o ocak bebeklerini gördümya ayyy nası kıskandım hemen dogursak alsak kucagımıza

merhaba canım ya ocak bebeklerini bende gördüm ay maşallah pek tatlılar insanın içi gidiyo bir anönce olsun istiyo ama zamanından önce olmasınlar ya.

Kizlar birsey sorucam size ya,... SIzin bebikler dogum pozisyonunu almislarmi??? benim oglusum daha kafasi yukari kaburgamdsa,assgai inmemis,bugun doktor bakti,eger iki hafta icinde donmezse biz dondurmeye calisacaz eger bu sekilde olmazsa..Sezeryan olacak diyor ... (( Bende sezeryan olmak istemiyorum..

Ben bu hafta gıdecem ıns donmustur 2 hafta oncekı doktorum bısı dememıstı kötükedihüsokötükedihüso

Bu doktor ıns. ılgılı cıkar ıkıde bı doktor degıstırmekten delı oldum her hastanede bı dosyam oldu Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…