2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn...

Toprakcım güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Ben de bayılıyorum bunlara ama beceremem kanımca :)
bence becerirsin canım biraz zahmetli ama yaptığında insan çok büyük zevk alıyooo

aa beknur cok mantıklı genelde dışarıdan tatlı cıkolata felan alınıyorr nerden alıcan kalıpları ve tarifi nası tutturucan
canım ben yapıyorum zaten bunlardan 1 kez yeğnime yaptım doğum gününde birde akrabamız anaokulu öğretmeni çucuklara dağıtması için yaptım ekte resmi var yaptıklarımııınnn

caım çalabilirsin tabii bunlar şimdi çok moda doğum cupcakeleri ve kurabiyeleriiii...
kalıpları pastamalzemeleri satan yerlerde bulunuyo..eminönünde nüans pastacılık, kadıköyde bilko, acıbadem hasanpaşa tarafında da bakeshop var ben oralardan alıyorum..seviyorum bunlarla uğraşmayııı...

Eklentiler

• $IMG_0461.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_0442.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0444.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 24

Dimii, ben öyle yapayım o vakit
Çifte kavrulmuş lokum koyarım 2 şer tane süper olur :lepi:

süper olur bence....

a n güel olmuş bunlar,ne beçeriklisin kız sen.........

Teşekkür ederimm :1hug:
Bana tarifini verebilir misin o vakit
ve üzerindeki dekorları nasıl yapıyorsun CADIARZU
süper olur bence....
kaydirigubbakcemile5

EVETT dogumdann sonraa inşşallah buluşucaz akucularrayy nee pahalı ayol al bı kutu ulker tememm

benim altın yastığım eski usul iğne oyası kırmızı satene dantel gerçi biz bunları boşa yapıyoruz altın olmu 90-100 ytl kim takar bu pahalılıkta altını ya.
kaynnanmda oyle yapım dedı ben seker seklınde ıstemıstım ama 45 tl edıler almadım bende buarada altın gelır yaw akrabalardann ben 40 adet beklıyom aklinialirimsmile
annemler bır tane yarım bı tane ceyrek asıcaklar banada bılezık hazırladılar bılemm
Belımde gecmeye bı agrı var 3 saattır

dr aradım mınoset ıc bundan sonra 6 saatte bı dedı

annenlerrdemıı canım gıysııler
ben senin o oğluşun dötünü yerim
kaydirigubbakcemile
ulan geçmişi oku oku bitmiyor,gülay biraz uzan geçer bence çok totounun üzeriene mi oturuyorsun
yok kıs sabah bıraz arkaya desteksız one egılerek oturdum yazı yazdım pcde o ara obasladı dada gecmedi
Gülay bir dr. ara istersen , allah korusun sancı olmasın...
canım sancı guıbı degıl belıme kutukle vurmuşlar gıbı
ayy banada tarıf verırmıısınn yaa bırde gıda boyasını nerden alıyon
gülencim geçti mi belinin ağrısı???

gecmedı anacımm da mınosette ıcmedım yengem alıcak getırcek oda nst gırmıds 3200 olmuş kızı 37 haftada

annenlerrdemıı canım gıysııler

gecmedı anacımm da mınosette ıcmedım yengem alıcak getırcek oda nst gırmıds 3200 olmuş kızı 37 haftada

evet canım istanbulda benim ailemde kıyafetler getireceklerdi havalar bozdu artık önümüzdeki haftalarda getirirler heralde.maşşallah yengenin kızına.

oyy cok guzell
ben boyle adam yapamam yaw bassıt bısıler yaparım bıberın onluk kımı

evet canım istanbulda benim ailemde kıyafetler getireceklerdi havalar bozdu artık önümüzdeki haftalarda getirirler heralde.maşşallah yengenin kızına.

oyy ne guzell olurr doguma ksadarda kalırlar demı

günaydın kızlar biz geldik..
herkes iyidir umarım geçmişe bir bakayım ben..sositososito

gunaydınn kahvaltı ettınnmıı?
buarada dun yazamadım kayıoların olmuş ınş bunu saglıkla kucaklarsın hayatımm
ınş hepımızde zamanında saglıklı cocuklar dunyaya getırırız

süper olur bence....

a n güel olmuş bunlar,ne beçeriklisin kız sen.........
saol canımcım...çok seviyorum bunlarla uğraşmayı herkes dalga geçio bebek olunca bunlarla zor uğraşırsın dieeee...
en büyük hayalim; butik pasta ve kurabiye dükkanı açmak bayanssulusmile

Teşekkür ederimm :1hug:
Bana tarifini verebilir misin o vakit
ve üzerindeki dekorları nasıl yapıyorsun CADIARZU

kaydirigubbakcemile5
canım internet bloğum var... onu veriyim orda açıklamalı olarak yazıo..
dekorları da kurabiye kalıbı ile şeker hamurunu açıp kalıpla kesip ballı su ile üstüne yapıştırıosun ben resimdeki şekillendirmeleri bıçak ucu ve kürdan ucu ile yaptımmm...

Beknurcum, ne güzel bunlar yaa, çok güzel yapmışsın hakkaten, maşallah..
saol canım teşekkür ederimmm

canım gida boyası değilde pasta malzemeleri satan yerde 5 renkli paketlenmiş şeker hamurları satılıo ondan almıştım..yada beyaz alıp ayrı ayrı gıda boyası alabilirsin...pasta malzemeleri satan yerlerde var...

http://nursahinhayaldunyasi.blogspot.com/

Son düzenleme:
günaydın güzellerrra.s.
nasılsınız canlarım herkes iyidir inşallah
yeni geldim doktordan kahvaltı edicem çok acıktım geçmişe bakamadım bu arada

neyse kızlar oğluşumu gördüm geldim çok şükür herşey yolunda
en çok taktığım bu hıçkırık olayını sordum çok sık ve uzun süre oluyor dedim bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir hiç dert etmeyin dedi
bu arada minik bebeğim 2135gr olmuş boyuda 43cm iki hafta sonraya gün verdi çatı muayenesini sordum 37. haftada bakıcaz dedi normal doğum pozisyonunda devam ediyo oğlum şimdilik bizden haberler böyle kahvaltımızı edip gelicez öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan

slm güzel anneler kahvaltıdan sonra veya yemekten sonra çarpıntınız oluyormu nabızım 100 oluyor benim bu arada 33 haftalığım bebek büyüdükçemi oluyor acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…