- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.221
Dimii, ben öyle yapayım o vakitlokum süper fikir bence...farklı olur....:lepi:
bence becerirsin canım biraz zahmetli ama yaptığında insan çok büyük zevk alıyoooGünaydınn...
Toprakcım güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Ben de bayılıyorum bunlara ama beceremem kanımca :)
canım ben yapıyorum zaten bunlardan 1 kez yeğnime yaptım doğum gününde birde akrabamız anaokulu öğretmeni çucuklara dağıtması için yaptım ekte resmi var yaptıklarımııınnnaa beknur cok mantıklı genelde dışarıdan tatlı cıkolata felan alınıyorr nerden alıcan kalıpları ve tarifi nası tutturucan
caım çalabilirsin tabii bunlar şimdi çok moda doğum cupcakeleri ve kurabiyeleriiii...
Off çok pahalıymış gerçekten
Ben yaptırmayacaktım pahalı diye, ama kendim de yapabilirim sonuçta niye kusur kalayım dimi :lepi:
Ben içine lokum koysam olmaz mııı ??
Beknurcum kurabiye iyi bir fikir
Fikrini çalabilir miyiiimm :))
Bu arada inş. o kalıplardan bulabilirsin
:)) bayanssulusmile
Dimii, ben öyle yapayım o vakit
Çifte kavrulmuş lokum koyarım 2 şer tane süper olur :lepi:
bence becerirsin canım biraz zahmetli ama yaptığında insan çok büyük zevk alıyooo
canım ben yapıyorum zaten bunlardan 1 kez yeğnime yaptım doğum gününde birde akrabamız anaokulu öğretmeni çucuklara dağıtması için yaptım ekte resmi var yaptıklarımııınnn
caım çalabilirsin tabii bunlar şimdi çok moda doğum cupcakeleri ve kurabiyeleriiii...
kalıpları pastamalzemeleri satan yerlerde bulunuyo..eminönünde nüans pastacılık, kadıköyde bilko, acıbadem hasanpaşa tarafında da bakeshop var ben oralardan alıyorum..seviyorum bunlarla uğraşmayııı...
Belımde gecmeye bı agrı var 3 saattır
Teşekkür ederimm :1hug:caım çalabilirsin tabii bunlar şimdi çok moda doğum cupcakeleri ve kurabiyeleriiii...
kalıpları pastamalzemeleri satan yerlerde bulunuyo..eminönünde nüans pastacılık, kadıköyde bilko, acıbadem hasanpaşa tarafında da bakeshop var ben oralardan alıyorum..seviyorum bunlarla uğraşmayııı...
kaydirigubbakcemile5süper olur bence....
EVETT dogumdann sonraa inşşallah buluşucaz akucularrayy nee pahalı ayol al bı kutu ulker tememmMayıs gibi görüşmüştük Gülen seninle epey olmuş vakit...Hastane fiyatını bugün soracağım Gülen , bildiririm sana...Ben de hastane için çikolata fiyatlarını araştırdım.Pelitte adet olarak satılıyormuş çikolatalar.Adeti 4 ile 12 TL imiş.1 kiloda 35-40 tane çikolata oluyormuş.Yani en ucuz çikolatanın kilosu bile 160-TL ye geliyor.Çok pahalı geldi bana...Karafırına sordum kilosu 100-TL dediler.Venüs pastanesi(ben ürünlerini çok beğenirim) kilosuna 80-TL dedi.Hacıbozanoğullarında da 90-TL demişlerdi...Fiyatlar şimdilik böyle kızlar...
Bu arada bosna teşekkürler , inş. güzel haberlerle geliriz....
kaynnanmda oyle yapım dedı ben seker seklınde ıstemıstım ama 45 tl edıler almadım bende buarada altın gelır yaw akrabalardann ben 40 adet beklıyom aklinialirimsmilebenim altın yastığım eski usul iğne oyası kırmızı satene dantel gerçi biz bunları boşa yapıyoruz altın olmu 90-100 ytl kim takar bu pahalılıkta altını ya.
Belımde gecmeye bı agrı var 3 saattır
annenlerrdemıı canım gıysıılerbenim hala hastane çantam hazır değil,bebişimin kıyafetleri gelmedi,şeker malzemesi almadım vs. vs.boshayallersmile
kuzumun burda birkaç parça bişeyi var geri kalanı istanbuldan gelecek.ancak ozaman hazırlarım çantayı.zaten bu listeler bana çok kabarık geliyor.bukadar fazla şey almam yanıma.
kaydirigubbakcemileben senin o oğluşun dötünü yerim
yok kıs sabah bıraz arkaya desteksız one egılerek oturdum yazı yazdım pcde o ara obasladı dada gecmediulan geçmişi oku oku bitmiyor,gülay biraz uzan geçer bence çok totounun üzeriene mi oturuyorsun
canım sancı guıbı degıl belıme kutukle vurmuşlar gıbıGülay bir dr. ara istersen , allah korusun sancı olmasın...
ayy banada tarıf verırmıısınn yaa bırde gıda boyasını nerden alıyonbence becerirsin canım biraz zahmetli ama yaptığında insan çok büyük zevk alıyooo
canım ben yapıyorum zaten bunlardan 1 kez yeğnime yaptım doğum gününde birde akrabamız anaokulu öğretmeni çucuklara dağıtması için yaptım ekte resmi var yaptıklarımııınnn
gülencim geçti mi belinin ağrısı???
annenlerrdemıı canım gıysııler
gecmedı anacımm da mınosette ıcmedım yengem alıcak getırcek oda nst gırmıds 3200 olmuş kızı 37 haftada
bence becerirsin canım biraz zahmetli ama yaptığında insan çok büyük zevk alıyooo
evet canım istanbulda benim ailemde kıyafetler getireceklerdi havalar bozdu artık önümüzdeki haftalarda getirirler heralde.maşşallah yengenin kızına.
günaydın kızlar biz geldik..
herkes iyidir umarım geçmişe bir bakayım ben..sositososito
oyy ne guzell olurr doguma ksadarda kalırlar demı
saol canımcım...çok seviyorum bunlarla uğraşmayı herkes dalga geçio bebek olunca bunlarla zor uğraşırsın dieeee...süper olur bence....
a n güel olmuş bunlar,ne beçeriklisin kız sen.........
canım internet bloğum var... onu veriyim orda açıklamalı olarak yazıo..
Teşekkür ederimm :1hug:
Bana tarifini verebilir misin o vakit
ve üzerindeki dekorları nasıl yapıyorsun CADIARZU
kaydirigubbakcemile5
saol canım teşekkür ederimmmBeknurcum, ne güzel bunlar yaa, çok güzel yapmışsın hakkaten, maşallah..
canım gida boyası değilde pasta malzemeleri satan yerde 5 renkli paketlenmiş şeker hamurları satılıo ondan almıştım..yada beyaz alıp ayrı ayrı gıda boyası alabilirsin...pasta malzemeleri satan yerlerde var...annenlerrdemıı canım gıysııler
kaydirigubbakcemile
yok kıs sabah bıraz arkaya desteksız one egılerek oturdum yazı yazdım pcde o ara obasladı dada gecmedi
canım sancı guıbı degıl belıme kutukle vurmuşlar gıbı
ayy banada tarıf verırmıısınn yaa bırde gıda boyasını nerden alıyon
gecmedı anacımm da mınosette ıcmedım yengem alıcak getırcek oda nst gırmıds 3200 olmuş kızı 37 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?