- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.241
saol canımcım...çok seviyorum bunlarla uğraşmayı herkes dalga geçio bebek olunca bunlarla zor uğraşırsın dieeee...
en büyük hayalim; butik pasta ve kurabiye dükkanı açmak bayanssulusmile
canım internet bloğum var... onu veriyim orda açıklamalı olarak yazıo..
dekorları da kurabiye kalıbı ile şeker hamurunu açıp kalıpla kesip ballı su ile üstüne yapıştırıosun ben resimdeki şekillendirmeleri bıçak ucu ve kürdan ucu ile yaptımmm...
saol canım teşekkür ederimmm
canım gida boyası değilde pasta malzemeleri satan yerde 5 renkli paketlenmiş şeker hamurları satılıo ondan almıştım..yada beyaz alıp ayrı ayrı gıda boyası alabilirsin...pasta malzemeleri satan yerlerde var...
http://nursahinhayaldunyasi.blogspot.com/
günaydın güzellerrra.s.
nasılsınız canlarım herkes iyidir inşallah
yeni geldim doktordan kahvaltı edicem çok acıktım geçmişe bakamadım bu arada
neyse kızlar oğluşumu gördüm geldim çok şükür herşey yolunda
en çok taktığım bu hıçkırık olayını sordum çok sık ve uzun süre oluyor dedim bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir hiç dert etmeyin dedi
bu arada minik bebeğim 2135gr olmuş boyuda 43cm iki hafta sonraya gün verdi çatı muayenesini sordum 37. haftada bakıcaz dedi normal doğum pozisyonunda devam ediyo oğlum şimdilik bizden haberler böyle kahvaltımızı edip gelicez öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan
ettim cnm..gunaydınn kahvaltı ettınnmıı?
buarada dun yazamadım kayıoların olmuş ınş bunu saglıkla kucaklarsın hayatımm
ınş hepımızde zamanında saglıklı cocuklar dunyaya getırırız
günaydın cnm maşallah bebişe.ya bu çatı muayenelerini günlerini söylüyolarmı?37 hafta çok geç ozamana kadar dogum olursa ne edecez..günaydın güzellerrra.s.
en çok taktığım bu hıçkırık olayını sordum çok sık ve uzun süre oluyor dedim bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir hiç dert etmeyin dedi
bu arada minik bebeğim 2135gr olmuş boyuda 43cm iki hafta sonraya gün verdi çatı muayenesini sordum 37. haftada bakıcaz dedi normal doğum pozisyonunda devam ediyo oğlum şimdilik bizden haberler böyle kahvaltımızı edip gelicez öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan
slm güzel anneler kahvaltıdan sonra veya yemekten sonra çarpıntınız oluyormu nabızım 100 oluyor benim bu arada 33 haftalığım bebek büyüdükçemi oluyor acababilmiyorumkismile
gozunn aydınn canımm ulen bu satte kadarr ac durmasannaa bayılırsınngünaydın güzellerrra.s.
slm güzel anneler kahvaltıdan sonra veya yemekten sonra çarpıntınız oluyormu nabızım 100 oluyor benim bu arada 33 haftalığım bebek büyüdükçemi oluyor acababilmiyorumkismile
hoşgeldin canım.gözünaydın oğlunu görmüşsün.maşşallah annesi ona büyümüş.
hıçkırık olayı bizdede çok oluyor ama iyi bişey olduğunu öğrenince sevindim şimdi.bende çokkkkk özledim oğlumu çokkk.
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz.
ettim cnm..
akşam yemekte kaynanamı eşime şikayet ettim:))
dedim sabah kahvaltıyı yapmadan çıkıyo saat 6 da eve geliyo,
sonrada hastayım diyo dedim kaynanada
ben seni şikayet ediyomdamı sen beni ediyon dedi
bende varsa bir şeyim et dedim :))herşeyini hazır geliyo önünüze.
sağol canım benim ALLAH onların ömrünüde bu yavruma versin inşallah..
günaydın cnm maşallah bebişe.ya bu çatı muayenelerini günlerini söylüyolarmı?37 hafta çok geç ozamana kadar dogum olursa ne edecez..
hepsıı detayylıı yazıyy dımıı bagg
kalıp almışkenn pasta malzemerı satan yerden alırım sweker hamurları dınmı adıı mercandamı satılıyo
gozunn aydınn canımm ulen bu satte kadarr ac durmasannaa bayılırsınn
benım nabzım hepp oylee kaydirigubbakcemile2
off off agrıı demee banaa arkadasım catkladım artık agrıdan bıgunum agrısız gecmıyo mafoldumbenbuarada ist. kartal pendik bölgesinde oturan varsa bilirler kıyı pastanesi var oranın çikolataları güzel ve fiyatları çok pahalı değil bir bakın isterseniz
ben renkli badem şekerleri varya çikolatalı onlardan alıcam mavi ve beyaz hem daha uygun hemde çok lezzetliler
buaralar benimde ağrılarım arttı özellikle kasık ağrım şuan 34+3 teyiz haftaya cumaya doktor kontrolumuz var bakalım oglusum büyümüşmü
ee amma en heycanlı yerınde kestın o kadarla kaldımı muhabbet herıf bısı demedımıettim cnm..
akşam yemekte kaynanamı eşime şikayet ettim:))
dedim sabah kahvaltıyı yapmadan çıkıyo saat 6 da eve geliyo,
sonrada hastayım diyo dedim kaynanada
ben seni şikayet ediyomdamı sen beni ediyon dedi
bende varsa bir şeyim et dedim :))herşeyini hazır geliyo önünüze.
sağol canım benim ALLAH onların ömrünüde bu yavruma versin inşallah..
günaydın cnm maşallah bebişe.ya bu çatı muayenelerini günlerini söylüyolarmı?37 hafta çok geç ozamana kadar dogum olursa ne edecez..
hoşgeldin. aynı sorun bendede oluyo kahvaltıdan sonra özellikle biraz uzanıyorum geçiyo,,,
kızım kıçınıda yırtsan erken doğuramican işte 38.haftan dolmadan o çocuk doğmaz bu kadar zırıldanıyonya görcez,Belımde gecmeye bı agrı var 3 saattır
yaw bnimde çantam hazır değil ne sanki alcan walizi önüne doldurcan bişey yok sıkma canını, bebek şekeri falan bnde almadım almayıda bi düşünüyorum bi düşünmüyorum.. aman diorum kim gelcekki gelenede bi lohusa şerbeti tamam işte bilmiorum walla belki hiç girmem şeker meker işinebenim hala hastane çantam hazır değil,bebişimin kıyafetleri gelmedi,şeker malzemesi almadım vs. vs.boshayallersmile
kuzumun burda birkaç parça bişeyi var geri kalanı istanbuldan gelecek.ancak ozaman hazırlarım çantayı.zaten bu listeler bana çok kabarık geliyor.bukadar fazla şey almam yanıma.
keşke beşiktaşta otursaydınız eraya bolbol meyweli soda satardık limonlu, mandalinalı, narlı, tropik v.s. çeşit bol bizdesempatiksalakcinnibenimkide bıraksam bütün gün bişeyler içerek geçirir..meyve suyu vaya meyveli maden suyula..zorla yemek yediriyorum...6 yaşını dolduracak martta hala ben başına dikilip yemek yediriyorum düşün..bşr tek et ürünlerini güzel yer...gerisini kavga dövüş yeriz... :)))
ben zorla yediriyorum..çünkü kreşte tamamen aç kalıyor..yemiyor..bir görsen çubuk kraker gibi..uzun ama çok zayıf..20-22 kilo ancak geliyor...çokta yemek seçiyor...
bizimki gayet memnun bol bol süt içiriyo bana ballı ballısempatiksalakcinni boşwer acıkınca yine yersin kalsın sofrdabayanssulusmilebuarada eşim nediyo valla size süt dayandıramıyorum şu balkona bir inek takalım olsun bitsin sorunu kökünden halledelim diyo.Kız iki bardak ben bir bardak e günde hemen hemen bir şişe sütede zam gelmiş galiba.kahvaltı sofrası ortada valla ben öyle yazıyorum bağımlılıkmı yaptı ne burası.
döner cnm döner tmm işte 9gün önde kafa warsa kesin döner çünkü rahatsız oluyodur şimdi orda sende bol bol rahatsız et otururken kambur oturki kafası daha çok rahatsız olsun yeri daralsın we dönsünolumunekankayizsmilealkisalkisalkisKussebfilal bana bebek artık dönmez gibi geliyor ,bir de haftasından 9 gün önden giden bir kafası var o yüzden hiç ihtimal vermiyorum hanımefendinin dönüşüne...Küçük hanım ve beyler kendileri karar veriyorlar dünyaya nasıl teşrif edeceklerine...Canlarım benim...
Ben havlu şampuan sabun falan koymadım...
Zaten özel hastane, herşey oluyor, ihtiyaç olursa da evden getirir biri...
Normal doğumda da sezeryanda da havluymuş şampuanmış, gerek olacağını sanmıyorum ben.
Ama rujumu koydum bayanssulusmile
saol canımcım...çok seviyorum bunlarla uğraşmayı herkes dalga geçio bebek olunca bunlarla zor uğraşırsın dieeee...
en büyük hayalim; butik pasta ve kurabiye dükkanı açmak bayanssulusmile
Nurşahın hayal dünyası
günaydın güzellerrra.s.
buarada ist. kartal pendik bölgesinde oturan varsa bilirler kıyı pastanesi var oranın çikolataları güzel ve fiyatları çok pahalı değil bir bakın isterseniz
ben renkli badem şekerleri varya çikolatalı onlardan alıcam mavi ve beyaz hem daha uygun hemde çok lezzetliler
buaralar benimde ağrılarım arttı özellikle kasık ağrım şuan 34+3 teyiz haftaya cumaya doktor kontrolumuz var bakalım oglusum büyümüşmü
Kujucum, gözünaydın, maşallah bebike, hıçkırık olayını bende merak ediyordum, bilgilendirdiğin için sağol, kafama takmayım artık..
Yemeklerden sonra fenalaşıyorum bende ama bir süre uzanıp dinlenince geçiyor..
Bu ağrılar ilerledikçe artacak sanırım, bende de var, dün gece sabahı zor ettim..
teşekkür ederim tatlım
hastanede yedim ama benim gibi bi şişkoyu kesmedi tabii şimdi kendime kahvaltı hazırlıyorummcokacimcoook
abbovv buu cemkırmee ayoll ben sadece yemek yerden oturuyorum yastak odamda yatıyorum sureeklı notelook kullanıyorum bı saga bı sola donuyorum tek elle yazıyorummm alsanaalsanasmileherkese tünaydın şekercanlarım yine uzun bi uykudan uyanarak mecburi istikamet dükkandayım kociş işe söylene söylene gitti az önce uyuyosun bu saate kadar saat 1e gelio ben ne zamn giyincem n zamn çıkıcam yukarda siparişler birikmiş.. hiç sesimi çıkarmadım gittisempatiksalakcinni
kızım kıçınıda yırtsan erken doğuramican işte 38.haftan dolmadan o çocuk doğmaz bu kadar zırıldanıyonya görcez,
onu bunu bırakta belinde ağrırı kıçında kızım sabah geliorum burdasın, gece bi bakıym diorum yine burdasın o bel ne yapsın ki sana erken doğum riskim war diosun sandalye tepelerinden inmiosun! bu ne perhiz ne lahana turşusu hadi ben ewden girince laptop uzanıyorum kucağımda giriyorum sen ne haldesin merak ediorum doğrusu bütün gün bi gece uyumak için ayrılıyosun netin başından heraldealsanaalsanasmile ohh be sinirimi senden çıkardım şimdi otur düşün bunları ama sakın sawunmaya geçme:mymeka:
yaw bnimde çantam hazır değil ne sanki alcan walizi önüne doldurcan bişey yok sıkma canını, bebek şekeri falan bnde almadım almayıda bi düşünüyorum bi düşünmüyorum.. aman diorum kim gelcekki gelenede bi lohusa şerbeti tamam işte bilmiorum walla belki hiç girmem şeker meker işine
keşke beşiktaşta otursaydınız eraya bolbol meyweli soda satardık limonlu, mandalinalı, narlı, tropik v.s. çeşit bol bizdesempatiksalakcinni
bizimki gayet memnun bol bol süt içiriyo bana ballı ballısempatiksalakcinni boşwer acıkınca yine yersin kalsın sofrdabayanssulusmile
döner cnm döner tmm işte 9gün önde kafa warsa kesin döner çünkü rahatsız oluyodur şimdi orda sende bol bol rahatsız et otururken kambur oturki kafası daha çok rahatsız olsun yeri daralsın we dönsünolumunekankayizsmilealkisalkisalkis
aynen canım sanki doğuma başka ile gitcez gelen giden biri getirir ngerek olursa.. ki zaten özel hastane duş imkanı weriorsa şampuanlarıda werior tek kullanımlık bu otellerdekilerden:jeyyar:
zaten sezaryende duş falan olmaz bi kaç gün yıkanamaıosun bandajlı oluyor kesik bölge..
normal doğumdada 1 gün kalıyom hastanede kokmamm heralde:1closedeyes:
günaydın güzellerrra.s.
abbovv buu cemkırmee ayoll ben sadece yemek yerden oturuyorum yastak odamda yatıyorum sureeklı notelook kullanıyorum bı saga bı sola donuyorum tek elle yazıyorummm alsanaalsanasmile
saol şekercim..bende yeni açtım yavaş yavaş resimleri koymaya başladım işte yeni bi uğraş buldumcanım yaa çok güzel bi blog olmuş bi ara bende hergün geziyordum bu tarz blogları hatta senin gibi blog açmayı bile düşünmüştüm inşallah devamıda gelir ve istediğin gibi bi dükkanda açarsın alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?