- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.961
günaydın kıslar,kusura bakmayın topiğe giremiyorum kısaca durumumu anlatim hak vericeksiniz bana:
çok şükür cumartesi günü bebeğimizin kalbini gördü dr atıyor kalbimiz güzel bi şekilde minnoşta 5.4 mm olmuş ve de 6+4 günlük olmuş,buraya kadar tamam,ama nerdeyse bir haftadır ben de çok hafif yok bile sayılıcak derece de kahverengi akıntı oluyodum bir damla belki,sonra ben bunu ctsi günü dra heycan arada kaynadı unuttum sölemeyi,eve geldim baktım yine var hemen dr aradım eşimle gittik,düşük tehlikesi olabilir dedi,bebeğe baktı o iyi dedi,progestan verdi,tabi biz eşimle diplerdeyiz korkudan bana 1 hafta zorunlu yatış verdi kalkma yerinden progestanı da ihmal etme dedi,hevesimiz kursağımızda kaldı yani,şimdi sabah kalktım baktım yine var biraz sonra özür dilerim ama peçeteyle sildiğim zaman kahverengi kum tanesi kadar pütür pütür bişiler var eşimi aradım dr u aradım derken yarın sabah yine gitcez,ama çok şükür kan yok kanama yok sadece belli belirsiz kahverengi leke,lütfen yardımcı olur musunuz yoksa deliricem,zaten yatmaktan başka bi çarem yok,şimdi kaçtım geldim netin başına valla görseler gebertirler beni,yardım cvp lütfen
merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır nete giremiyordum. İşten ayrıldım.. Evdeyim evdeki nette bir var bir yok modem arızalı sanırım.. Arkadaşlar ben dr gittiğimde kan tetkikleri ve idrar testi istedi. Kan iyi çıktı idrarda ise bol miktarda lokosit çıktı.. Dr. idrar kültürü istedi bugün onun sonuçlarını almaya gideceğim. Böyle bir durumla karşılaşan varmı ? İdrarla iltahap olması acaba bebişi etkilermi ? İlaç vermedi ama bol su iç dedi..İdrar kültüründen sonra ilaç için karar verececek sanırım..Mide bulantım devam ediyor.. Ete karşı tiksinti oluştu.. Dönercinin önünden geçmemek için yolumu değiştriyorum o derece...
günaydın kıslar,kusura bakmayın topiğe giremiyorum kısaca durumumu anlatim hak vericeksiniz bana:
çok şükür cumartesi günü bebeğimizin kalbini gördü dr atıyor kalbimiz güzel bi şekilde minnoşta 5.4 mm olmuş ve de 6+4 günlük olmuş,buraya kadar tamam,ama nerdeyse bir haftadır ben de çok hafif yok bile sayılıcak derece de kahverengi akıntı oluyodum bir damla belki,sonra ben bunu ctsi günü dra heycan arada kaynadı unuttum sölemeyi,eve geldim baktım yine var hemen dr aradım eşimle gittik,düşük tehlikesi olabilir dedi,bebeğe baktı o iyi dedi,progestan verdi,tabi biz eşimle diplerdeyiz korkudan bana 1 hafta zorunlu yatış verdi kalkma yerinden progestanı da ihmal etme dedi,hevesimiz kursağımızda kaldı yani,şimdi sabah kalktım baktım yine var biraz sonra özür dilerim ama peçeteyle sildiğim zaman kahverengi kum tanesi kadar pütür pütür bişiler var eşimi aradım dr u aradım derken yarın sabah yine gitcez,ama çok şükür kan yok kanama yok sadece belli belirsiz kahverengi leke,lütfen yardımcı olur musunuz yoksa deliricem,zaten yatmaktan başka bi çarem yok,şimdi kaçtım geldim netin başına valla görseler gebertirler beni,yardım cvp lütfen
canım ben nerdeye bir aydır kullanıyorum ama oğlumda kullandığım bir karışımı kullanıyorum,hiç çatlağım oluşmamıştı,çildim esnesin diye şimdiden başladım yine,,,susam yağı,zeytin yağı ve kayısı yağı karıştırıp kullanıyorum ben...
Arkadaşlar merhaba ben de inşaallah mart annesi olacağım uzun süredir sizi takip ediyordum ama yazmaya cesaret edemedim.Benim ki riskli gebelik.Satım 22 haziran kilom 62 ile başladım keseyi ve çok şükür kalp atışını gördük.Tahmini doğum tarihi de 29 mart.Bir kaç sorum olacak; şu an da tam 7 haftalık oldu bebeğim.En son doktora 6+4 ken gittim ve kalp atışlarını gördük.Doktor tam idrar tahlili yaptı ve 6 hafta sonra gel dedi.Siz ne kadar zaman da kontrole gidiyorsunuz?Ben de rahim anamolisi var.Sonuçta riskli gebelik 6 hafta geç değil mi?
Amin canım.Bu arada sen de hoşgeldin aramıza a.s.
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişlera.s.bu arada arkadaşlar,down sendromu beni ençok korkutan mevzu,.ikili testlerde belli olacak,ALLAH herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:sağlıklı vede hayırlı evlat versin herkese:Saruboceq: :Saruboceq:
Nilüfer, Canım bende çok korkıyorum aklıma getirmek istemiyorum .. Ama kesin belli oluyor dimi bu testlerde yanılma payı yok değilmi?
canım bu yağlar demek işe yarıyor denemek lazım o zaman.badem yağını kullanmak istemiyorum tüyleri besliyormuş.seninki ilginç geldi bana.ama henüz erken değil mi kullanmak için ? ben bir de kakao yağını duymuştum o da iyiymiş.
merhaba kızlar hepinizin allah sağlıcaklan hayırlısıylan tamamına erdirsinn :Saruboceq:
ayy darısı banaaaaaa yawwww eğer bu ay gelirse bebişim mart annesi olucam bendeeeee bizler içinde bol bol dua edin emiiii opuyorumnanaktan
ben şimdiden başladim iyi beslenip nemlensin ve kolay esnesin diye yağlıyorum ,ne olur ne olmaz ben başladım kaşındıkça yağlanıyorum...hem kaşıntıyıda kesiyor,,,kaydirigubbakcemile3
kakao yağını hiç duymamıştım...bu arada içindeki zeytin yağı sızma veya saf olaçak!opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?