- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.921
Ben kuru ekmeğin içindeki mayanın miktarını ayırt edebilecek düzeydeyim. Maya hemen kusturuyor beni... Ekşi ise tadına baktığım anda bile beni kusturuyor.... Annem bir kere ağzıma bir tanecik vişne vermeye çalışmıştı da, annemlerin salonuna kusmuştum...
Bu arada artık bazen lavoboya yetişemiyorum. İşyerinde yemekhanede bir kızın üstüne kustum...:sinifsinif: Rezil oldum... :bbo: Ne zaman bitecek bu bulantılar Allahım?
jnaz bence hamilelerin bir günü diğer gününe uymuyor...ben de bi gün çok halsiz uykulu oluyorum bi gün bomba gibi....kasık ağrıları normal..ancak yine de doktora gidip bahsetmen lazım...benim de bulantım yok ve sanırım bulantısı olmayanlar da neredeyse bulantı olanlar kadar çok:)
gribin ilaç alamadığın için geçmiyor olabilir...ben de bugün iyi hissetmiyorum boğazım ağrıyor ve sürekli burnum tıkanıyor...inşallah grip olmam
Hepimizin belirtileri aynı kızlar.
Kasık ağrısı, akıntı, halsizlik, bulantı, grip vs. Bünyemiz zayıf düştü ondan sanırım.
Bugün 27 yıldır ilk defa uçuk çıkardım.
Sürekli halsizim bu hafta. Kanepede sızıp kalıyorum bütün gün. Benim de kasık ağrılarım iyice azaldı, iki gündür hiç yok. Bulantılarım başladı benim de üç dört gündür. Rezalet... Bugün temizlik yaptık eşimle. O deterjan kokuları, yemek kokuları... :sinifsinif:
Ağzımdaki kötü tat, ilk haftalardan beri var.
Diş etlerim zayıfladı.
Grip belirtileri bende de var. Ara sıra çok kötü üşüyorum ve sonra terliyorum. Burnum tıkanıyor.
Bunları hiçbirini takmamaya çalışıyorum. Midem bulansa da yemek yiyorum. Bebeğimin sağlığı için dua ediyorum sık sık.
İkili testi de 11. haftadan sonra yapıyorlar. Ben 23 Ağustos'ta gitmeyi düşünüyorum.
Bu arada forumda yazılanları çok fazla okumamaya çalışıyorum. İyice paronayak oluyorum yoksa.
Hepinize sağlıklı günler diliyorum kızlar. a.s.
kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,zeliş çok sevindim sanırım herşey yolunda,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok!
canım hoşgelmişsin..ne güzel tatilini yaptın geldin... çok şükür benim şu anda herşey yolunda görünüyo inşallah hep böyle devam eder.. peki senin kanaman niye hala devam ediyo doktor ne diyo..tarama testleri ne oluyo bildiğimiz hemogrammı yoksa ikili testlmi....
kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,zeliş çok sevindim sanırım herşey yolunda,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok!
canım hoşgelmişsin..ne güzel tatilini yaptın geldin... çok şükür benim şu anda herşey yolunda görünüyo inşallah hep böyle devam eder.. peki senin kanaman niye hala devam ediyo doktor ne diyo..tarama testleri ne oluyo bildiğimiz hemogrammı yoksa ikili testlmi....
ya ben tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum her tuvalete çıktığımda zorlamadan dolayı kanama oluyor salı gideçeğim işte pomad vereçekmiş bana,ayrıyeten progestan ve mağnezyum diasporal kullanıyorum...1 aydır yoktum yaa,muayene olamadım,benim dr nin taramna testi dediği test şu bebeğin problemli olup olmadığını kontrol ediyorlarya o test,sanırım 2 li test mi oluyor bu durumda...
arkadaşlar benim ağzımda arada kötü bir tat oluyor sizdede varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?