2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanimlar ii aksamlar herkese ben mart annesi adayiyim ALLAH hepimize saglikli sorunsuz hamilelikler ve sonundada hayirmisiyla bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende 2010 mart annesi olcam inşallah tahmini doğum tarihimiz 14 mart geçen kontrolde kalp atışlarını gördüm bebeğimin bu ayın 25 inde tekrar kontrol var bakalım benim hamileliğimin başlangıcı oldukça problemliydi şu andada inanılmaz mide bulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum ama hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alınca bütün sıkıntılarımızı unuturuz herkese hayırlı günler

çanım benide düzelt listede bende kalp atışlarını duydum,,,

Günaydın kızlarr,
hekese güzel sorunsuz bir hafta diliyorum ... Göbüşünüz için ne zaman krem yada çatlak önleyici kullanmayı düşünüyorsunuz benim karnım sanki hafif hafif gerilmeye başladı belkide prsikolojikde olabilir?

canım ben nerdeye bir aydır kullanıyorum ama oğlumda kullandığım bir karışımı kullanıyorum,hiç çatlağım oluşmamıştı,çildim esnesin diye şimdiden başladım yine,,,susam yağı,zeytin yağı ve kayısı yağı karıştırıp kullanıyorum ben...

günaydın kıslar,kusura bakmayın topiğe giremiyorum kısaca durumumu anlatim hak vericeksiniz bana:
çok şükür cumartesi günü bebeğimizin kalbini gördü dr atıyor kalbimiz güzel bi şekilde minnoşta 5.4 mm olmuş ve de 6+4 günlük olmuş,buraya kadar tamam,ama nerdeyse bir haftadır ben de çok hafif yok bile sayılıcak derece de kahverengi akıntı oluyodum bir damla belki,sonra ben bunu ctsi günü dra heycan arada kaynadı unuttum sölemeyi,eve geldim baktım yine var hemen dr aradım eşimle gittik,düşük tehlikesi olabilir dedi,bebeğe baktı o iyi dedi,progestan verdi,tabi biz eşimle diplerdeyiz korkudan bana 1 hafta zorunlu yatış verdi kalkma yerinden progestanı da ihmal etme dedi,hevesimiz kursağımızda kaldı yani,şimdi sabah kalktım baktım yine var biraz sonra özür dilerim ama peçeteyle sildiğim zaman kahverengi kum tanesi kadar pütür pütür bişiler var eşimi aradım dr u aradım derken yarın sabah yine gitcez,ama çok şükür kan yok kanama yok sadece belli belirsiz kahverengi leke,lütfen yardımcı olur musunuz yoksa deliricem,zaten yatmaktan başka bi çarem yok,şimdi kaçtım geldim netin başına valla görseler gebertirler beni,yardım cvp lütfen

Canım benim başıma böyle bişi gelmedi gelmez diye ümid ediyorum ama arada birkaç kere çok keskin sancılar girdi kasığıma okadar... Bence çokta panik yapma uzan dinlen çok fazla yorma kendini çokta fazla sorgulama kafana takmammaya çalış... Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır..

sevgili nilsu,bu kahverengi lekeler çoğu kişide paniğe yol açıyo,ee tabiki haklısın,.kanamaya dönüşmediği sürece endişelenme,.mutlak doktorunla irtibatta ol.ve en önemlisi bol bol istirahat et,vede ev işi vs,.yapma..

günaydın arkadaşlar,
herkese huzurlu, sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
nilsucum geçmiş olsun, kendine dikkat et, yorulma, kalbini ferah tut canım...

nilsu kardeşim doktorunun dediğini yap inşallah bi şey olmaz içini ferah tut bebişine kendine stress verme güzelim...

bitanem geçmiş olsun önelikle benimde kanamalarım devam ediyor hala,dr bana progestan ve magnezyum diasporal verdi,kendini yormayaçaksın kanama olunça şimdi yat dinlen,stresede girme sakın,stres çok etkiliyor,,,kırmızı kanama daha tehlikeli,,,fazla endişelenme...

nilsucum canım çok geçmiş olsun hemen paniğe kapılıpda bebişinide huzursuz etme bende 6 haftalıkken bendede kahverengi lekelenme oldu progestan kullandım ve bol bol istirahat ettim benimki 10 gün kadar sürdü sonra birden kesildi bana doktorum kana dönüşmedikçe korkma dedi sakın yattığın yerden kalkma bol sıvı tüket inşallah bişey olmuyacaktır....

canım bu karışımı sen kendinmi yaptın yoksa aktarda hazır satılıyomu acaba benim oğlumda karnım hariç heryerim çatladı bende bu karışımı kullanayım o zaman...

canım bu karışımı sen kendinmi yaptın yoksa aktarda hazır satılıyomu acaba benim oğlumda karnım hariç heryerim çatladı bende bu karışımı kullanayım o zaman...

kendim alıyorum aktardan ben bunları karıştırıp bir fısfıslı şişede kullanıyorum,,,bun ender saraçtan duymuştum ben yıllar önçe....susam yağını daha fazla kat içine,mesela 2 küçük şişe susam birer küçük şişe diğer yaglardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…