- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.021
soguktada iş yapılmaz anacıım bugün burda hava süper bebikimin battaniyesini yıkadım dün giysilerini ütüledim..bugünde biras temzlik yaptım ama camö sılmem lazımmmmmm-tatlicadiarzu-
Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı
Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito
Kızlar bende yarın doktora gidiyorum.Akşamüstü gidicem.umarım iyi şeyler söyler.kızlar ben daha fazla tepindiğini duyuyom bebeğimin bu normal dimi.
Zaman nasıl geçer şimdi onlarla? Ben hepsiyle bir yıldan fazla zamandır küsüm. Eşim askerdeyken çok ezdiler beni, telefonla rahatsız ettiler, eşimden boşanmamı istediler. Merhaba, nasılsından başka konuşmam. Konuşamam çünkü kişiliğim böyle. Eşim babasıyla çarşıya çıktı. Karşımda kaynana görümce oturmuş tv izliyor ben de netteyim. Nasıl geçer bu zaman nasıııll? Çok gerginim, sanırım oğlum da öyle içimde itekleyip duruyor, canımı acıtıyor.
soguktada iş yapılmaz anacıım bugün burda hava süper bebikimin battaniyesini yıkadım dün giysilerini ütüledim..bugünde biras temzlik yaptım ama camö sılmem lazımmmmmm-tatlicadiarzu-
kıyafetmi almışlar senın oglana ,Evimde gezinmelerini bile istemiyorum. Anası dizinden yeni ameliyat oldu, yürüyemiyor. Kardeşi de bugün masadaki tabakları alacaktı, bırak sen diye bağırdım daha da bulaşmaz. Ben yaparım işleri... Onlar bana bulaşmasın yeter.
bişi dedimi kardeşi
neden kavga ettiniz siz da onceden c-valla aslında tepkı gostermıcen normal davrancan utansınlar deyu
ben sınpaca takılcam yaa o cok cool kalıyo bu konuda sempatiksalakcinni
Kızım onlar benimle uğraşırken ben de susmadım yaptım yapacağımı. Bana bulaşamazlar daha da. Anasını falan idare ederim, sonuçta büyüğüm ve eşimin annesi ama kardeşi çirkefin teki. Utanma arlanma yok. Konuşuyorlar ana kız kendi aralarında.
Eşim bi sürü şey almış annem diyordu, hele bi çıkarsın onları ortaya "Arayıp sormadınız bunların da kıymeti yok..." diyeceğim.
Offff, çok gerginim...
ay bu süppperrrdelikafadulden bende yapıcam iyi oldu ekledigin fıstıgımbenım esim yapmıyorr bee bırak ıyı yapmamayı yorgunmuş o sırtında tas tasıyor cunkulum hahh akannehir
neyse onun burnundan gelcekk bunnlarr
kız benım makınem kocaman ben onu nası cekelıyeyımm
benım dolaplarım cekmecelerım cok dagnık yaa
http://img372.imageshack.us/img372/6019/cimg0309.jpg
işte böyle bişi oldu ama ben bır kez jelatıne doladım bırde benım kuyrukları da uzun oldu
bak şimdi içim daha rahat walla millet dikkat etmez bebekleri 4 kilo dogar dikkat edeninde kimi zamam zayıf dogar demekki plasenta cok önemli..
benım herıf dıyokıne bazen sınırlenınce
elını kanamı bulucaksın karnın burnunda hem ben bebek bezlerını hapishaneyemı getırcem deyu
yok be canım benim camların boyu cok kısa ben içten silicem dısınıda anneme bırakırım artık yoksa uzansam doguruveririm zaten düşük tasıyorum bebişimi..Camı senmi silicen canım
Maaşallah minişine ne güzel şimdiden benzetmeler başlamış.Ben kızımın 4 boyutluda en son halini gördüğümde 'suratsız' demiştim.Pek güleryüzlü bir kız değil benimkisi galiba....
CAnım ben sahsen eşimin yaptıgı işi bengenmıyorum erkek adam ne kadar yapsada yapamaz
Bende bır gun yapıorum bır gun bırakıyorum ama bıraktıgım gun butun ewın ıcıne afedersen edıyorum tek basıma ben neden bu kadar dagınıgım yaaaa :mymeka::mymeka:
gözünaydın hepatit masallah fıstıgına insallah zamanlarında gelirler kısss bişi kalmadı 9 ayı tamamlıcaz nerdeyse yaaa bak yine heycanlandımdelikafaduldenben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))
yok be canım benim camların boyu cok kısa ben içten silicem dısınıda anneme bırakırım artık yoksa uzansam doguruveririm zaten düşük tasıyorum bebişimi..
kıyafetmi almışlar senın oglana ,
ne ızlıyolar anam fox mu
Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı
Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito
Gülencim biz iyiyiz , ben o dediğin topiği okudum ondan sonra zaten iyi ki gelmiyecekler dedim...Ben hastayken zaten çok huysuz olurum bir de lohusalıkta kendimi düşünemiyorum.Şimdiden hormonlar tavan yaptı dün eşime durup dururken kızdım ağlamaya başladım
ayy siz baya samimisiz galibaBen hiç soramam öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?