2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı

Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito
soguktada iş yapılmaz anacıım bugün burda hava süper bebikimin battaniyesini yıkadım dün giysilerini ütüledim..bugünde biras temzlik yaptım ama camö sılmem lazımmmmmm-tatlicadiarzu-

Buna rağmen iyi yüzsüzce çıkıp gelebiliyorlar evine pes doğrusu.Kıyamet alametimidir nedir yüzsüzlükler çok arttı son zamanlarda.Yuh diyesi geliyor insanın.Alttan alma yüz verme bunca sıkıntı çektirmişler birde bu halinle hizmet falan bekleyemezler senden.Ay onları sen benim elime versene? Benim bir yengem birde ablam var onları getiririm tepelerine iki günde kaçırırlar valla adamı çeneleriyle

kıyafetmi almışlar senın oglana ,
ne ızlıyolar anam fox mu

Gülencim biz iyiyiz , ben o dediğin topiği okudum ondan sonra zaten iyi ki gelmiyecekler dedim...Ben hastayken zaten çok huysuz olurum bir de lohusalıkta kendimi düşünemiyorum.Şimdiden hormonlar tavan yaptı dün eşime durup dururken kızdım ağlamaya başladım

ay bu süppperrrdelikafadulden bende yapıcam iyi oldu ekledigin fıstıgım

ben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))

Maaşallah minişine ne güzel şimdiden benzetmeler başlamış.Ben kızımın 4 boyutluda en son halini gördüğümde 'suratsız' demiştim.Pek güleryüzlü bir kız değil benimkisi galiba....

kaydirigubbakcemile3yerim ben onun suratsızlığını,ben bundan öncekinde gittiğimde eşim yoktu dr yine seni anımsatıyor sanırım dedi,bu gittiğimizde de çenesinde güzel bi kıvrım var dedi,eşimde annesinde de var o güzellik o kıvrım dudakları ve çenesi annesine benziyor,öle de olur inşallah dediopuyorumnanaktanhayırlısı ve sağlıklı olsunlar yeter,bu arada drumuz kızçemize pek bi asık suratlıyız bugün yoksa babaya mı naz yapıyoruz dedikaydirigubbakcemile3

Canım tekrar üzerinden geçmezsen hemen dağılıyor ev.Ben sürekli elimde bez yerdeki tüylere kadar alıyorum.Bir bıraksam 2 günde yine batar ortalık.Eşim lavabodan çıktıktan sonra tekrar girip temizliyorum onuda bıraksam yine kirlenecek.Yani robot gibi oldum anlayacağın.Şimdilik zamanım ve gücüm varken yapıyorum çok şükür.Doğum sonrası yapamam diye korkuyorum o yüzden böyle dolanıyorum galiba.Birde kimsenin yaptığı işe güvenemiyorum.Yeğenime yada anneme elektrik süpürgesi açtırınca yüzeysel alıp çıkıyorlar.Oysa ben arkalarından bakınca yerdeki tüylerin hala durduğunu görüyorum içim rahat etmiyor bir daha açıyorum süpürgeyi.Ben bu takıntıyla ne yapacağım doğum sonrası bilemiyorum.

gözünaydın hepatit masallah fıstıgına insallah zamanlarında gelirler kısss bişi kalmadı 9 ayı tamamlıcaz nerdeyse yaaa bak yine heycanlandımdelikafadulden

kıyafetmi almışlar senın oglana ,
ne ızlıyolar anam fox mu

Gülencim, bizimki uzun hikaye, beni hiç sevmiyorlar, birçok yönden fark var aramızda. Aile yapısı falan... Bir şey olmamış gibi davranamıyorm çünkü "sen insan değilsin" bile dediler. Eşimden ayrılırsam çok mutlu olacaklarını söylediler. Benim saf kocam da bir şey diyemiyor onlara. KArdeşinden bile korkar çünkü. Ben de eşimin yanında kahlaha atıyorum, gülüyorum onlara surat asıyorum. Görsünler mutlu olduğumuzu... Amaaaann!! Uzatmayayım. Şimdi benim ağrım olur, gider yatarım di mi, doğurmak üzere olan bir hamileyim ben, dinlenmem lazım :)))

Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı

Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito

Zaten dışarı çıkınca hemen üşüyüp yukarı kaçıyorum bizim minişler buz gibi havaya denk gelecekler demekki.Doğumdan sonra hastaneden titreye titreye çıkarız aertık....

yok be nevın sen sakın bi kızsınn sınırlenmezsın senn
ayy okudukca ınsan hırslanıyor yahuu millet psikopata bağlıyor ben aştım direk deli danaya bağlıyoırum gamyoncuiremsu

ayy siz baya samimisiz galiba Ben hiç soramam öyle şeyler

kayınvalidemin bazen beni sinir ettiği doğrudur hatta bazen çıldırma derecesine gelirim,bazen ben çok takar büyütürüm,hiç belli olmaz ama iyidir gerçketne,dün geldi aylık tenizliğimi yaptı yemeğimi yaptı,ütümü yaptı,gitti sağolsun,aslada evinde ya da başka bi yerde iş yaptırmaz,bi yere gidelim ev gezmesine önce beni ve eltim oturtur çocuk gibi bizim karnımızı doyurmamaızı bekler,bizim kendi anamız gibi hiç ortada bırakamaz bizi,ev gezmelerinde alır bulaşığı elimizden o yıkar siz gidin keyfinize bakın der,eli defalarca öpülücek kadın,Allah bin kere razı olsun,ama ben de ona saygıda kusur etmem ve iç yabancı gibi durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…