- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.041
benım esim yapmıyorr bee bırak ıyı yapmamayı yorgunmuş o sırtında tas tasıyor cunkulum hahh akannehir
neyse onun burnundan gelcekk bunnlarr
kız benım makınem kocaman ben onu nası cekelıyeyımm
benım dolaplarım cekmecelerım cok dagnık yaa
http://img372.imageshack.us/img372/6019/cimg0309.jpg
işte böyle bişi oldu ama ben bır kez jelatıne doladım bırde benım kuyrukları da uzun oldu
Asinaz ismine karar verdinmi kızçenin :)
gözünaydın hepatit masallah fıstıgına insallah zamanlarında gelirler kısss bişi kalmadı 9 ayı tamamlıcaz nerdeyse yaaa bak yine heycanlandımdelikafadulden
kendini bu kadar germe,kafan kurup kurup,eskiden olanları düşünüp daha da sinirleneceksin bence gerek yok,herşey olacağına varır bence rolünü çokiyi yap onları sinir etmemenin başka yollarıda var kurnazcaEvimde gezinmelerini bile istemiyorum. Anası dizinden yeni ameliyat oldu, yürüyemiyor. Kardeşi de bugün masadaki tabakları alacaktı, bırak sen diye bağırdım daha da bulaşmaz. Ben yaparım işleri... Onlar bana bulaşmasın yeter.
Kızım onlar benimle uğraşırken ben de susmadım yaptım yapacağımı. Bana bulaşamazlar daha da. Anasını falan idare ederim, sonuçta büyüğüm ve eşimin annesi ama kardeşi çirkefin teki. Utanma arlanma yok. Konuşuyorlar ana kız kendi aralarında.
Eşim bi sürü şey almış annem diyordu, hele bi çıkarsın onları ortaya "Arayıp sormadınız bunların da kıymeti yok..." diyeceğim.
kendini bu kadar germe,kafan kurup kurup,eskiden olanları düşünüp daha da sinirleneceksin bence gerek yok,herşey olacağına varır bence rolünü çokiyi yap onları sinir etmemenin başka yollarıda var kurnazca
Offff, çok gerginim...
bizdede durum cok farlı dün kaynvaldemdeydik mesela haftada bi gideriz oturmaya..bana dioki ebru yapılacak işin varsa geleyim ben arkandayım yani yaparım nolcak falan..bende yavas yavas yapmaya calısıorum sagol demen yeter dedim yani öyle gel sende su işimi gör sunu yap bu yapılcak diyemiorum bilmem yapım bu..kendi annemle idare edios bi şekilde..ama bu işler sorulmadan yapılır bence..kayınvalidemin bazen beni sinir ettiği doğrudur hatta bazen çıldırma derecesine gelirim,bazen ben çok takar büyütürüm,hiç belli olmaz ama iyidir gerçketne,dün geldi aylık tenizliğimi yaptı yemeğimi yaptı,ütümü yaptı,gitti sağolsun,aslada evinde ya da başka bi yerde iş yaptırmaz,bi yere gidelim ev gezmesine önce beni ve eltim oturtur çocuk gibi bizim karnımızı doyurmamaızı bekler,bizim kendi anamız gibi hiç ortada bırakamaz bizi,ev gezmelerinde alır bulaşığı elimizden o yıkar siz gidin keyfinize bakın der,eli defalarca öpülücek kadın,Allah bin kere razı olsun,ama ben de ona saygıda kusur etmem ve iç yabancı gibi durmam
ben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))
kaydirigubbakcemile3yerim ben onun suratsızlığını,ben bundan öncekinde gittiğimde eşim yoktu dr yine seni anımsatıyor sanırım dedi,bu gittiğimizde de çenesinde güzel bi kıvrım var dedi,eşimde annesinde de var o güzellik o kıvrım dudakları ve çenesi annesine benziyor,öle de olur inşallah dediopuyorumnanaktanhayırlısı ve sağlıklı olsunlar yeter,bu arada drumuz kızçemize pek bi asık suratlıyız bugün yoksa babaya mı naz yapıyoruz dedikaydirigubbakcemile3
bizdede durum cok farlı dün kaynvaldemdeydik mesela haftada bi gideriz oturmaya..bana dioki ebru yapılacak işin varsa geleyim ben arkandayım yani yaparım nolcak falan..bende yavas yavas yapmaya calısıorum sagol demen yeter dedim yani öyle gel sende su işimi gör sunu yap bu yapılcak diyemiorum bilmem yapım bu..kendi annemle idare edios bi şekilde..ama bu işler sorulmadan yapılır bence..
benimi gördün ciddimisin kıss sasırdım walla hayırlara cıksın ayy keske aynı yerlerde otursakta gelsen her zaman beklerim canım benm..hem bebişini kafaya takma dogum anında bile dönüyo minnoşlar ..kilo acısındanada sen nekadar beslenmene dikkat edersen et en önemli görew plasentanınmış ne kadar besin gönderebilioısda okadar iyiymiş yani ..sen düzenli beslen gerisi allah tan..sağol tatlım..az kilo almış diye takıldım biraz bi de dönmemiş ya..
ne zamandır dekgelmedik gecenlerde seni rüyamda gördüm senin eve misafir gelmiştim..:))
Oy oy maaşallah ne iltifatlar gelmiş öyle ana kıza doktordan babadan.Ne güzel yaaa... Benim kociş hiç demez bize öyle şeyler.Uyuz şeyklava:
Çok üzgünüm çoook:mymeka::dilcikar::umursamaz:çok haklısın tatlım,benimde hiç sevmediğim bişi gelim mi yapim mi,gibi sorulmadan yapılması gereken şeylerin sorulması
kayınvalidemin bazen beni sinir ettiği doğrudur hatta bazen çıldırma derecesine gelirim,bazen ben çok takar büyütürüm,hiç belli olmaz ama iyidir gerçketne,dün geldi aylık tenizliğimi yaptı yemeğimi yaptı,ütümü yaptı,gitti sağolsun,aslada evinde ya da başka bi yerde iş yaptırmaz,bi yere gidelim ev gezmesine önce beni ve eltim oturtur çocuk gibi bizim karnımızı doyurmamaızı bekler,bizim kendi anamız gibi hiç ortada bırakamaz bizi,ev gezmelerinde alır bulaşığı elimizden o yıkar siz gidin keyfinize bakın der,eli defalarca öpülücek kadın,Allah bin kere razı olsun,ama ben de ona saygıda kusur etmem ve iç yabancı gibi durmam
PANCUBEN dogumgününü kutluyorum canımm ..doktora gidecek arkadaslar iyi haberlerinbizi beklioruss...benim kontrolde cumartesi ..hadi yavas yavas yaklasıoruz mutku sona..opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar...Nasılsınız?Asayiş bugün de berkemal , maşallah mart kedilerine ve bebiklerine...
Gülencim reflü olur tabi onu kafana tak bunu kafana tak ne olacak midene vuracak...
Pancupen nice mutlu senelere...
Hiloş benim doğumun olacağı günlerde kayınvalide kayınpederde umreye gidecekler...Doğrusu ben çok kafaya takmadım...Doğum sonrası lohusalıkta yanımda çok kalabalık olsun istemiyorum , zaten o dönem de hormonlar tavan yapıyor bir de yanımda olupta kalbini kırmayayım diyorum.Malum anneye nazın geçerde kayınvalide el onlara geçmez kötü gelin olursun...Diyorum ya benim kayınvalide de ne yaptınız ettiniz diye sormaz doğrusu bunu da kafaya takmıyorum , sağolsunlar çok iyi anlayışlı bir oğlan yetiştirmişler bu bana yeter...
Simenay iyi olmana çok sevindim tekrar geçmiş olsun...
günaydınlar cicişler,.geçmişi okumaya çalıştım,ama çok birikmiş,yarıda bıraktım inş bi sorun yoktur,.pancuben doğum günün kutlu olsun,.artı simenay canımcım inşallah bebikin acele etmez,üzmez bizi,.bu arada işyerimde son 9 günüm:teytey:hihoyyyt hihoyyytama maalesefki son günlerim olsa bile işyerinde canımı çıkarıyolar,evrakları yüklüyolarda yüklüyolar,yazık günah ya,son günlerim insan biraz insaf ederalsanaalsanasmile alsanaalsanasmileama neyseki sabredeyim biraz,az kaldı sonuçta,.şimdi gelelim asıl mevzuya,sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnicumartesi haktanımı gördüm,2.200 gr olmuş,yakışıklı erkekim benim yaa,esniyodu,canım benim..yalnız bi mevzuya üzüldüm,,hala ters pozisyonda,.o kadarda normal doğum olsun istiyorum,inşallah düzelirmafoldumben mafoldumben oğluşum yerini sevdi,değişirmi acepboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile
Günaydın kızlar ,
Simenaydan iyi haberler var çok sevindim umarım bundan sonrada hiç bir sorun yasamaz ve bebişi zamanında gelir annesinin kucagına.
Pancuben canım dogum gunun kutlu olsun eşinle ve bebişinle daha nice yıllara inşallah.
OOfff bende cok keyifsizim sinirlerim cok bozuk.Gece de uyuyamadım zaten dogru duzgun
vee şu sıralar coookk paranoyok bir insan oldum cıktımm sempatiksalakcinni
Pancuben, doğum günün kutlu olsun...
Ankara'ya gel, biz seninle benim maaşı yeriz... Malum bugün ayın biri...:dance:
Herkeze günaydın güzel hamişler,
Umarm iyi bir hafta sonu olmuştur herkeze.
Simenayın iyi omasına sevindim.SİMENAYcım dikkat et kendine tatlım.
PANCUPEN doğum günün kutlu olsun-nice yaşlar dilerim sağlıkla ve ailenle.
ASİNAZ bebiş sağlıklı ve iyimiş gözün aydın canım.
BEKOcum sanada gözün aydın iyiymiş bebikin.
SEYYAL ve HİJYEN:ay güle güle kullanmak nasip etsin Allah sağlıkla inşallah.
Benimde çok yoğun br hafta sonu geçirdiğim söylenebilir.
Kızımın odası kuruldu.Silindi temizlendi.Hereyini ütüleyip yerleştirdik.
Yatakodasınada Bambusu geldi.Kızlar çok heycan verici ya.Başından ayrılamıyorum.
Pazar günü de bir iki oyuncak ve süsleme aldık kızıma babasıyla.
Evimde yerleşti rahatladım biraz. Bi kadın çağırıp dip köşe temizlik yapılırsa dahada ii olucam.
Hastane çantamıda hazırladık.Valiz daha doğrusu:))) Annem ve teyzelerim çok panik nevarsa koydular.Daha eksiklerim var.Bebişinkiler hazır.Benim çamaşır koymam gerek. kağıt havlu ped kişisel bakım şeyleri falan.
Ya kızlar oda gelince ben bi ağlamaklı oldum.Dönencesini kurup kurup izledik babasıyla.İzlerken ağladık tabi.Malum biz ikimizde balığız.:)))
Şimdilik herkezi öptüm.
Ay birazdan bişi anlatcam anlatmasam çatlıcam.Neolur yorum yapın yanlış düşünüyrsam günaha girmeyim bari.
PENCUBENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKDAŞIM NİCE GÜZEL SENELERE VE UMARIM BURADAN KALICI DOSTLUKLARIMIZ OLUR....DAHA ÇOK YAŞALRINI KUTLARIZ...
eşim geldi ama biz hala evimzide bir oh diyemedik... önce iznimizi kar nedeni ile amcsıdna geçirmek zorunda kaldık sonra babamın aracı bozuldu biz onu lkullanıyorduk hamilelik malum eve gidip gelmek zor oluyor benim işyeri annemlerin lat katında o yüzden annemelrde kalıyoruz haftasonu geçebildik evimize oda kızımın beşiğini kurmak ve alışverişleri için koçturmaca ile geçti anlayacağınız biz hala toparlanamadık buraya işten fırsat buldukça gün içinde giriyorum ama genede eskisi gibi olmuyor çok yoğun bu aralar... ynur zaten söylemişti evlerinde internet bağlantısı olmadığı için giremeyecek o iznede ayrıldı ohh inşallah o keyişf yapabiliyordur...
Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar hepinize,
Bu, şirketteki son haftam ama sanırım en zor haftam olacak. Çok ağrım var, çok keyifsizim...
Geçmişe hızlıca göz atmaya çalıştım.
Pancubenim gelmiş, doğumgünüymüş, nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum eşi ve Hilal'iyle...
Asinazcım, Bekocum bebiklerinizi görmüşsünüz, sağlıklılar çok şükür, gözünüz aydın...
SnowWhiteQuenn kaç gündür aklımdaydın, gidebildin mi diye, gitmişsin, gözün aydın, anneciğine de çok geçmiş olsun...
Seyyalcim, Hijyenim, bebişlerin cicilerini almışsınız, güle güle, sağlıklı günlerde kullansınlar...
Simenay iyi haberlerini vermiş zaten çok şükür, ben de konuştum haftasonu, inşallah en az 2 hafta daha duracak aceleci İklim :)
Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın lütfen, işe başlamam lazım...
Gözlerimi açamıyorum, nasıl çalışacaksam :)
canım sen çok takıyorsun herşeyi,sanırım hormonlr tavan yapmış...takma kafana,inanki hepsi aynı,,,her erkeğin bir kusuru var....gerçekten adam gibi olanı yok! bende dün akşam bi adama sarayım dedim..bu arada dün geldi yoldan,bu aralar ona gıık oluyprum ,aslında herşeye gıçık olur oldum ya..sonra dedim kızım sarma şimdi,bi şu çoçuğu doğur ondan sonra hala gıçık olmaya devam edersem sararsın...sempatiksalakcinni hormonlardanmı yoksa gerçekten hakettiği içinmi sinir oluyorum onu ayırt edemiyorum...benimkide yüzüme bakmıyor çok ilgisiz geliyor bana..aslında hep öyleydi ama bu aralar iyice batıyor...
sanırım artık hormonlardan çıldırdık...
canım gözün aydın bebişi görmüşsün...canım bence bebeğin sağlığı daha önemli,doğunca çabuçak toparlar o kendisini annesi,yeterli sağlıklı olsun...
güzelim öncelikle doğum günün kutlu olsun,,bebişi görecekmişsin güzel haberler getir inşallah..birde yorma kendii artık..son zamanlardayız,dikkat etmek lazım..cicileriniz ve park yatağınızda hayırlı olsun...
bizde bebek geleçek yakında hala isimi seçemedik..dün akşamda emirhan olsun diyordu eşim...sürekli fikir değiştiriyor..hayırlısı artık...
sende fazla özletme kendini,tamammı?
Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum... a.s.
Asinaz kızçeni görmüşsün gözün aydın canım...
Pancubenciğim doğum günün kutlu olsun meleğinle; huzurlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim...
Bu arada ben iyiyim ben de çarşamba bebikimi göreceğim inşallah...
Gulencim şimdi uyuyorsun sanırım gece için geçmiş olsun...
Erkenden uyandırdı beni evlatcığım dün odasının halısınıda aldık..
Eksiklerimiz banyo ve bakım malzemeleri sadece...
Onları da internetten sipariş vereceğim sanırım ne marka alayım bi fikri olan var mı ?
tatlım akşam simenaydan haber geldi konuştuk sükür iyiymiş asinaz sormuş kızlar okuyamadım biri simenayın durumunu özetlermi demiz bir-noktada tek tek tüm sayfalardan aramış herseyi dökmüş altında aglayan animasyon ve ben mahvoldum yazısı var bende kız bu kadar ugraşmış mahvolmuş gibi düşündüm..bu kadar emek bende sevimlilik olsun diye altına gülen animasyon alkışlayan animasyon koydum gerçektende mahvolmuşsun yazdım.. kız tutmuş nelerle suçlamış..kim bu kadar kötü kalpli olabilirde karsısındakinin bu durumuyla dalga geçebilir...daha güzel bir dille yazsa bu kadar üzülmiycem ama ilk okumada görünce benimde kan begnime sıçradı...
ankaralı kıslar..loya tekstil varya çıttır simitin yanında orda hamiş pijamaları 19,90 a düşmüş koşun yalnız bedenleri pek kalmamış yaf.almamış olsaydım alıcaktım.
Çok üzgünüm çoook:mymeka::dilcikar::umursamaz:
Maaşallah gayet iyi kilosu bebeğinin.Benim kızım bundanda zayıftır eminim... Olsun sağlıklı olsunlarda napalım bizim plasentalarda azmı yolluyorlar besini bebişlerimize acaba?
benimi gördün ciddimisin kıss sasırdım walla hayırlara cıksın ayy keske aynı yerlerde otursakta gelsen her zaman beklerim canım benm..hem bebişini kafaya takma dogum anında bile dönüyo minnoşlar ..kilo acısındanada sen nekadar beslenmene dikkat edersen et en önemli görew plasentanınmış ne kadar besin gönderebilioısda okadar iyiymiş yani ..sen düzenli beslen gerisi allah tan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?