2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok güzel olmuş çok sevimli maaşallah eline sağlık....

Benim bilen birilerine bişey sormam gerek lüten yardımcı olun arkadaşlar... Kafam çok karıştı...
Normalde bu hafta başında izine ayrılmam gerekiyor çünkü 32. haftamın içerisindeyim..Ancak doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazdığında ben atıyorum 34. yada 35. haftada doğum yaparsam aradaki 2-3 haftam yanıyormuş yada 37. haftaya kadar olan 5 haftalık iznim yanıyormuş ?? bunu nasıl önleyebilirim... şimdiden SSK dan izine ayrılsam ama çalışmaya devam etsem olurmu? Bunu kimden net öğrenebilirim?

gözünaydın hepatit masallah fıstıgına insallah zamanlarında gelirler kısss bişi kalmadı 9 ayı tamamlıcaz nerdeyse yaaa bak yine heycanlandımdelikafadulden

sağol tatlım..az kilo almış diye takıldım biraz bi de dönmemiş ya..
ne zamandır dekgelmedik gecenlerde seni rüyamda gördüm senin eve misafir gelmiştim..:))

kendini bu kadar germe,kafan kurup kurup,eskiden olanları düşünüp daha da sinirleneceksin bence gerek yok,herşey olacağına varır bence rolünü çokiyi yap onları sinir etmemenin başka yollarıda var kurnazca

bizdede durum cok farlı dün kaynvaldemdeydik mesela haftada bi gideriz oturmaya..bana dioki ebru yapılacak işin varsa geleyim ben arkandayım yani yaparım nolcak falan..bende yavas yavas yapmaya calısıorum sagol demen yeter dedim yani öyle gel sende su işimi gör sunu yap bu yapılcak diyemiorum bilmem yapım bu..kendi annemle idare edios bi şekilde..ama bu işler sorulmadan yapılır bence..

Maaşallah gayet iyi kilosu bebeğinin.Benim kızım bundanda zayıftır eminim... Olsun sağlıklı olsunlarda napalım bizim plasentalarda azmı yolluyorlar besini bebişlerimize acaba?

Oy oy maaşallah ne iltifatlar gelmiş öyle ana kıza doktordan babadan.Ne güzel yaaa... Benim kociş hiç demez bize öyle şeyler.Uyuz şey klava:

çok haklısın tatlım,benimde hiç sevmediğim bişi gelim mi yapim mi,gibi sorulmadan yapılması gereken şeylerin sorulması

sağol tatlım..az kilo almış diye takıldım biraz bi de dönmemiş ya..
ne zamandır dekgelmedik gecenlerde seni rüyamda gördüm senin eve misafir gelmiştim..:))
benimi gördün ciddimisin kıss sasırdım walla hayırlara cıksın ayy keske aynı yerlerde otursakta gelsen her zaman beklerim canım benm..hem bebişini kafaya takma dogum anında bile dönüyo minnoşlar ..kilo acısındanada sen nekadar beslenmene dikkat edersen et en önemli görew plasentanınmış ne kadar besin gönderebilioısda okadar iyiymiş yani ..sen düzenli beslen gerisi allah tan..

ankaralı kıslar..loya tekstil varya çıttır simitin yanında orda hamiş pijamaları 19,90 a düşmüş koşun yalnız bedenleri pek kalmamış yaf.almamış olsaydım alıcaktım.

Maaşallah canım Rabbim muhabbetinizi artırsın inş. Kolay değil bu zamanda böyle iyi insanlar bulmak...

PANCUBEN dogumgününü kutluyorum canımm ..doktora gidecek arkadaslar iyi haberlerinbizi beklioruss...benim kontrolde cumartesi ..hadi yavas yavas yaklasıoruz mutku sona..opuyorumnanaktan

Pancuben, doğum günün kutlu olsun...
Ankara'ya gel, biz seninle benim maaşı yeriz... Malum bugün ayın biri...:dance:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım ama şunu gördüm ben gerçek dostlarımın bir kısmı ,iş arkadaslarım bile hala aramadılar sizlerle burda 6-7 aydır beraberiz ben söylemesem sizlerde bilmeyeceksiniz ilk olarak Kadınlar klubunden mesaj geldi DOĞUM GÜNÜ Kutlaması önemlide değil artık yanımda eşim,ablam, manevi kızkardeşim var oturuyoruz ve keyif yapıyoruz
SİNPAC ben 4 ay maaş almıyorum ve bizim iş yeri sağolsun maaşımın yarısını karşılamayacakmış SSK dan toplam olarak alıcam parayı zor döneme giriyoruz anlayacağın.
BOSNA,ve NİLÜFER ; az daha sıkın dişinizi az kalmış izine çıkmanız ve evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz..Hala temizlik yapmadım ama yarın başlayacağım ufaktan ufaktan
HİJYENİM; Çarşamba sende görecekmişsin bebeğini hayırlı haberlerle gel ....
Şimdilik bu kadar daha kahvaltı soframız duruyor işlerimin başına döneyim flim seyredeceğiz eşimleee
HEPİNİZE SEVGİLERRRRRRRRRRRRR

ankaralı kıslar..loya tekstil varya çıttır simitin yanında orda hamiş pijamaları 19,90 a düşmüş koşun yalnız bedenleri pek kalmamış yaf.almamış olsaydım alıcaktım.

ben de iki tane altlı üstlü şirin mi şirin pijama aldım,bir tanede gecelik sadde bişi,üzerien bi sabahlık,ama sabahlık ve geceliği burdaki doğum yapan arkadaşım vericek,ben aldım hiç kullanmadım,bir tae fazlaydı alma dedi sanki bedenlerimiz aynı,hamile halimizde aynı gibi gidiyor,sağolsun valla,iç çamaşırlarımı aldım lohusa çamaşırını hiç kullanmadım dedi,normal aldım beyaz 3-4 tane,zaten aynı hastanede doğurucam ben de inşallah,drumuzda aynı,ondan soruyorum herşeyi sağolsun elinden geldiğince yardımcı olan bir arkadaş,Allah herkese böle bi arkadaş versin,zor gün dostu,odamıza bir halı uydurdum,yatak odam da duruyordu,beyaz pufidik bişi oyun parkını koyunca altında kaldı,bebeğimin odasına koydum bu kadar mı uyar,çok güzel ve şık durdu,şimdi perdemiz kaldı,kızlarrr koçtaştan,6.90 çok hoş bizim tarzımız olan bir avize bulduk,çok hoş ve çokkk ucuz,bu haftasonu alırız,az kaldı eksiklerimiz bi de annem gelse d aldıklarını görsen ve yaptıklarını atlıcam meraktan

Çok üzgünüm çoook:mymeka::dilcikar::umursamaz:

tatlım sen de bu durumu eşinle güsel ve samimi bi şekilde ama sakince konuş ben hep öle yaparım,eşime benim tarzımı ve karakterimi biliyorsun bana sorulunca ben yok derim,senin annene geçer nazın benim de bebnim anneme ben sölesem olmaz ama sen söylersen olur çünkü sen onun evladısın gitmez zoruna hatta hak bile verir sana,annene deki annacim sorma eime soruncva olsada yok der çekinir benim eşim ayıp olur diye vs vs vs akıllı ol kız biraz

Maaşallah gayet iyi kilosu bebeğinin.Benim kızım bundanda zayıftır eminim... Olsun sağlıklı olsunlarda napalım bizim plasentalarda azmı yolluyorlar besini bebişlerimize acaba?

sağol canım..ben kilosunu takmadım haftada ortalama 250 gr alıyordu bu kez azalmış da..ona takıldım dediğin gibi dr normal yolunda herşey dedi şükür.. darısı senin başına iyi haberlerini alalımmmopuyorumnanaktan

ya sorma ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3resmini de koymuşun ya :)) ne alaka hayır olsun inşallah dedim..güzeldi ama rüyam bence ..
canım plesentada falan problem yok şükür..son 10 gündür kaynanatör meselesi yüzünden cok gerildim sanırım o nedenle de bebeğim daha yavaş kilo aldoı..ben de kilo almamışım zaten..ama çok şükür sağlığımız yerinde..dr biraz zor döner bu dedi..yeri dar garibimin babası ööle diyoo anne minik olunca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…