2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki tuhafınıza gidecek ama bırakın kaynanayı görümceyi (ki zaten burda değiller) ablam,annem,yengelerimden bile isteyemiyorum.Herkes dillerinin ucuyla şöyle bir söylüyor ileride 'gittik işini yaptık'demesin kimse diye inanın herşeyi kendim yaptım.Rabbime şükürler olsun onun verdiği güç sayesinde öyle böyle bitti bir şekilde.Üstüne birde bunca şeye rağmen evime misafir olarak ablalarım abilerim annemler yeğenlerim geldi.Misafir bile ağırladım.Allahtan geldiklerinde bütün işlerim bitmişti gördüler evin halini baktılarki yapacak iş kalmamış şimdi kimse teklif bile etmiyor.Ben sevmiyorum yapılan iyiliklerin söylenmesini.Birde bir işi yapacaksan 'geleyimmi' denilmezki.Şu gün sana geliyorum dersin çıkar gider işini yapar yardım eder gelirsin.eğer sorarsan tabii ki 'yok sağol ben yapıyorum' diye cevap veririm.Çünkü ben böyle yapmıyorum.Gidiyorum ve verilen iş neyse yapıyorum geliyorum.Eşimde bende insanımızın yapısını bildiğimiz için ileride laf olmasın yeterki diye bütün işi kendim yapıyorum.Kendi ailemede arkadaşlarımada eşimin ailesinede bir istekte bulunmadım bir şey söylediklerinde hep reddettim.Kafam böyle daha rahat oluyor sanırım.Kendi ailem bile ağzını açıp bir şey söyleyemiyor hatta mahçup bile oluyorlar bir şey yapamadıkları için.Maddi olarakda aynı şekilde şükürler olsun ablam yada annem bir şey yaptıklarında çaktırmadan karşılığını hediye olarak yada ablamın çocuklarına harçlık olarak vermeye çalışıyorum.Aman ölümlü dünya ne olur ne olmaz.Aklım kalmasın kesinlikle içim rahat olsun istiyorum hep.Bir çoğunuza garip gelecek biliyorum ama kötü bir güvensizlik sorunum var galiba.Bu nedenle asla altta kalmamaya çalışmanın mücadelesini veriyorum.Canım acıyormu evet ama en azından karşımda konuşacak kimsenin olmadığını bilmenin huzurunu yaşayım istiyorum....

pancuben gelmişşş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN PANCUBENN
nice mutlu sağlıklı yaşlara bebişinleeeeea.s.opuyorumnanaktan

Pancuben cim bu arada unutmadan ben ve kızımda doğum gününü kutluıyoruz.Nice seneler canım.......

sağolun canlarım benim amin cümlemizeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:

Şiddetli baş ağrısı, gözde ışık demetlerinin uçuşması, 2–3 gün zarfında hızlı kilo alma ve vücutta şişme olması (özellikle yüzde) önemli bir uyarıdır. Karında şiddetli bir ağrı, bulantı ve kusmanın olması durumunda acilen hastaneye gitmelisiniz. Mide bölgesinde ve karaciğere uyan bölgelerdeki ağrılar ciddi gebelik belirtisi olabilir. Bu belirtiler geç gebelik döneminde görülen, anne ve bebek açısından oldukça ağır bir hastalık olan preeklampsinin belirtileri olabilir. Preeklampside annenin tansiyonu yükselirken tüm vücutta ödem ve idrarda protein kaçağı söz konusudur.

canım ben bugün bunları okudum tansiyonunu bi ölçtür istersen. daha önce yazmış olabilirim bilgisayar biraz sapıttı.

benim pembe boncuklu bohçam vardı ona hazırladım.

nasıl yüzsüz insanlar yaaa... ben olsam durmam istenmediğin belli işte defol git...

inşallah zamanında gelilerler tatlım

aman bacım zamanında gelsinler de gerisi sorun değil...

maaşallah canım bebişe... amma çok ters sıpa var canım mart kedilerinde döner inşallah. 38'e kadar dönebiliyorlarmış.

canım o izni kurtaramazsın. rapor aldıktan sonra çalışırsan iş yeri suçlu duruma düşer. benim okulda küçük işlerim kalmıştı müdür niye geldin dedi bana. zaten raporu aldıktan sonra aktarma olmaz ki. doktorum da öyle söyledi bana. hiçç yorma kendini bebeği düşün git eve dinlen dedi.

eczaneye gittim elevit ve magnezyum aldım 7,5 lira fark ödedim. 12 lira da hastaneye ödemiştim. her ay bu devlete dünyanın primini ödüyorum. soyguna çıkmış resmen bunlar klava:

ltf. Yardımmmm...

Amin canım sağol bizde çarşamba gideceğiz bakalım doktorda müsait olursa kontrolümüzü olur geliriz bir sıkıntı problem çıkmaz inş.

kızlar bu arada söylemeyi unuttum..hıçkırıp duruyodu benim sıpa sinir oluyordum ya:)) dr ciğerleri gelişiyor dert etme dedi..durdurmanın yolu yokmuş hehe
ve doğum ile muayene fiyatı artmışşş( doğumda 2500-3500 olmuşş
allah hepimizin kesesine bereket versin ne diim :Saruboceq:

bu hıçkırık nasıl bir şey kızlar ya... ben hiç anlamıyorum abana da bi anlatıverin CADIARZU

Hımmm demekki hıçkırmaları gayet iyi bir şey.Ben bekliyordum zaten canım devlet özellere zam getirince yakındı onlarında fiyatlarına zam yapması.Ne yapacağız Allah yardımcımız olsun.Her yerimizden çekiştiriyorlar zaten... Bu arada bende minik olduğum için sanırım banada doktorum dönmez artık dedi.Benim kızın baş aşağıda doğum pozisyonunda.Hep her an doğuma gideceğim sancım olacakmış psikolojisi yaşıyorum aslında...

canım benimkilerde bana çok şey yaptılar,,ama ben yapamıyorum senin gibi,keşke yapabilsem,eşim beni pek tutmaz,onlarla birlik olur bu konularda,eşimle karşı karşıya kalıyorum ben,sen yapabiliyorsun ,haklarından gel,hiç taviz verme...

canım bence kilosu iyi zaten bundan sonra daha çok kilo alır...inşallah dönerde normal yaparsın doğumuda..önemli olan sağlığı...

sen bebek olunca biraz böyle zor koşarsın herşeyin peşinden...biraz daha rahat ol derim...yorma kendini...belliki titizsin...

aa pancuben janım doum günüsün kutlu olsun nice nice musmutlu yaşlara bebikinle tabiykiiii...
yoruldum kıslar yaaaa...
soluma yatıyorum gece tırmalar gibi hareketler yapıyo zilloşum artık uyandırıyo beni o hareketler sonra vicdan azabı çekiyorum acaba sıkıştırıyomuyum bebikimi diyorum uyurken çok feci bişeye dönüşüyorumda...
bide nerdeyse çıplak yatıyorum üstümde sadece askılı bir atlet üşüyomudurkiii?ama ben yanıyorumm...

ya kızlar benimki dayadı baçaklarını her iki kaburgamada fena oldun ya!sanki hareket etsem ayakları sıkışacakmış gibi geliyor...canımıda yakıyor..çekse bari...

yok canım oüşümüyordur emin ol

bende geceleri hiç uyuyamıyorum..ya sürekli tuvalete gidiyorum ..tam uykuya daliyorum bir tekmeyle uyandırıyor velet...birde 2 gündür gece felaket ecıkıyorum...bu gece 2 kez kalkıp meyve yedim açlıımı bastırsın diye..sanki günlerce yemek yememişim gibi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…