- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.061
bizdede durum cok farlı dün kaynvaldemdeydik mesela haftada bi gideriz oturmaya..bana dioki ebru yapılacak işin varsa geleyim ben arkandayım yani yaparım nolcak falan..bende yavas yavas yapmaya calısıorum sagol demen yeter dedim yani öyle gel sende su işimi gör sunu yap bu yapılcak diyemiorum bilmem yapım bu..kendi annemle idare edios bi şekilde..ama bu işler sorulmadan yapılır bence..
pancuben gelmişşş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN PANCUBENN
nice mutlu sağlıklı yaşlara bebişinleeeeea.s.opuyorumnanaktan
Pancuben cim bu arada unutmadan ben ve kızımda doğum gününü kutluıyoruz.Nice seneler canım.......
seninki de içinde söylüyordur kesinlikle
sırnaşık şey Çok komiksin Gülay ya çok yaşa...yok be nevın sen sakın bi kızsınn sınırlenmezsın senn
ayy okudukca ınsan hırslanıyor yahuu millet psikopata bağlıyor ben aştım direk deli danaya bağlıyoırum gamyoncuiremsu
ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:
ebru bebeğin hastanede ilk giyeceği hemşireye verilcek giysileri önce jelatine sonrada tüle sardım cam sekeri gibi kenarlarında mavi kurdela taktım fiyonk yaptım birde önüne nazar boncugu astım harika oldu yalnız metresini tülün 2.5 tl aldım
Zaman nasıl geçer şimdi onlarla? Ben hepsiyle bir yıldan fazla zamandır küsüm. Eşim askerdeyken çok ezdiler beni, telefonla rahatsız ettiler, eşimden boşanmamı istediler. Merhaba, nasılsından başka konuşmam. Konuşamam çünkü kişiliğim böyle. Eşim babasıyla çarşıya çıktı. Karşımda kaynana görümce oturmuş tv izliyor ben de netteyim. Nasıl geçer bu zaman nasıııll? Çok gerginim, sanırım oğlum da öyle içimde itekleyip duruyor, canımı acıtıyor.
inşallah zamanında gelilerler tatlım
ben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))
Benim bilen birilerine bişey sormam gerek lüten yardımcı olun arkadaşlar... Kafam çok karıştı...
Normalde bu hafta başında izine ayrılmam gerekiyor çünkü 32. haftamın içerisindeyim..Ancak doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazdığında ben atıyorum 34. yada 35. haftada doğum yaparsam aradaki 2-3 haftam yanıyormuş yada 37. haftaya kadar olan 5 haftalık iznim yanıyormuş ?? bunu nasıl önleyebilirim... şimdiden SSK dan izine ayrılsam ama çalışmaya devam etsem olurmu? Bunu kimden net öğrenebilirim?
ltf. Yardımmmm...benim bilen birilerine bişey sormam gerek lüten yardımcı olun arkadaşlar... Kafam çok karıştı...
Normalde bu hafta başında izine ayrılmam gerekiyor çünkü 32. Haftamın içerisindeyim..ancak doktor 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu yazdığında ben atıyorum 34. Yada 35. Haftada doğum yaparsam aradaki 2-3 haftam yanıyormuş yada 37. Haftaya kadar olan 5 haftalık iznim yanıyormuş ?? Bunu nasıl önleyebilirim... şimdiden ssk dan izine ayrılsam ama çalışmaya devam etsem olurmu? Bunu kimden net öğrenebilirim?
sağol canım..ben kilosunu takmadım haftada ortalama 250 gr alıyordu bu kez azalmış da..ona takıldım dediğin gibi dr normal yolunda herşey dedi şükür.. darısı senin başına iyi haberlerini alalımmmopuyorumnanaktan
ya sorma ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3resmini de koymuşun ya :)) ne alaka hayır olsun inşallah dedim..güzeldi ama rüyam bence ..
canım plesentada falan problem yok şükür..son 10 gündür kaynanatör meselesi yüzünden cok gerildim sanırım o nedenle de bebeğim daha yavaş kilo aldoı..ben de kilo almamışım zaten..ama çok şükür sağlığımız yerinde..dr biraz zor döner bu dedi..yeri dar garibimin babası ööle diyoo anne minik olunca:))
Kıskanç benim koca.Bebek bana benzese kesin kıskanır.Ama zaten bebekler hep babalarına benziyor ....
kızlar bu arada söylemeyi unuttum..hıçkırıp duruyodu benim sıpa sinir oluyordum ya:)) dr ciğerleri gelişiyor dert etme dedi..durdurmanın yolu yokmuş hehe
ve doğum ile muayene fiyatı artmışşş( doğumda 2500-3500 olmuşş
allah hepimizin kesesine bereket versin ne diim :Saruboceq:
kızlar bu arada söylemeyi unuttum..hıçkırıp duruyodu benim sıpa sinir oluyordum ya:)) dr ciğerleri gelişiyor dert etme dedi..durdurmanın yolu yokmuş hehe
ve doğum ile muayene fiyatı artmışşş( doğumda 2500-3500 olmuşş
allah hepimizin kesesine bereket versin ne diim :Saruboceq:
Evimde gezinmelerini bile istemiyorum. Anası dizinden yeni ameliyat oldu, yürüyemiyor. Kardeşi de bugün masadaki tabakları alacaktı, bırak sen diye bağırdım daha da bulaşmaz. Ben yaparım işleri... Onlar bana bulaşmasın yeter.
Kızım onlar benimle uğraşırken ben de susmadım yaptım yapacağımı. Bana bulaşamazlar daha da. Anasını falan idare ederim, sonuçta büyüğüm ve eşimin annesi ama kardeşi çirkefin teki. Utanma arlanma yok. Konuşuyorlar ana kız kendi aralarında.
Eşim bi sürü şey almış annem diyordu, hele bi çıkarsın onları ortaya "Arayıp sormadınız bunların da kıymeti yok..." diyeceğim.
Offff, çok gerginim...
ben geldim:))
dr dan geldim kızlar sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. herşey yolundaymışş erken gelmek istemezse 1-2 mart gibi doğacak:)) ama dönmemiş hala poposuyla cıkmaya calışıyor.sıpam sadece 300 gr almış son15 gündür..az diye moralim bozuldu biraz..eşimi aradım hemen dedim senşn yüzünden moralimi bozdun strese soktun beni bebek beslenememiş(fırcalama fırsatını kaçırmadımkaydirigubbakcemile3) döner mi acep..son kilomuz 2700gr..
ortadan daldım valla gecmiş gözümde büyüdü ..:))
Canım tekrar üzerinden geçmezsen hemen dağılıyor ev.Ben sürekli elimde bez yerdeki tüylere kadar alıyorum.Bir bıraksam 2 günde yine batar ortalık.Eşim lavabodan çıktıktan sonra tekrar girip temizliyorum onuda bıraksam yine kirlenecek.Yani robot gibi oldum anlayacağın.Şimdilik zamanım ve gücüm varken yapıyorum çok şükür.Doğum sonrası yapamam diye korkuyorum o yüzden böyle dolanıyorum galiba.Birde kimsenin yaptığı işe güvenemiyorum.Yeğenime yada anneme elektrik süpürgesi açtırınca yüzeysel alıp çıkıyorlar.Oysa ben arkalarından bakınca yerdeki tüylerin hala durduğunu görüyorum içim rahat etmiyor bir daha açıyorum süpürgeyi.Ben bu takıntıyla ne yapacağım doğum sonrası bilemiyorum.
bu hıçkırık nasıl bir şey kızlar ya... ben hiç anlamıyorum abana da bi anlatıverin CADIARZU
bu hıçkırık nasıl bir şey kızlar ya... ben hiç anlamıyorum abana da bi anlatıverin CADIARZU
aa pancuben janım doum günüsün kutlu olsun nice nice musmutlu yaşlara bebikinle tabiykiiii...
yoruldum kıslar yaaaa...
soluma yatıyorum gece tırmalar gibi hareketler yapıyo zilloşum artık uyandırıyo beni o hareketler sonra vicdan azabı çekiyorum acaba sıkıştırıyomuyum bebikimi diyorum uyurken çok feci bişeye dönüşüyorumda...
bide nerdeyse çıplak yatıyorum üstümde sadece askılı bir atlet üşüyomudurkiii?ama ben yanıyorumm...
böyle pıt pıt atıyor içerde bebiş..öyle anlayabilirsin...
Aynı şekilde devam eden seyirme gibi bir şey düşün. Birkaç saniye arayla sürekli hareket ediyor pıt pıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?