P
pamukege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.161
iyi akşamlar kızlar ne kadar güzel haberler vermişsiniz böle.bende yarın dr gidicem.kalp atışı için inş. bi sorun çıkmaz.nolur dua eddin.inş. yarın akşam bu saatlerde listede kalbi atıyo yazısını ekleyebiliriz
merhaba ne güzel kalp atışlarını duymak değilmi.... o istenilen testleri nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu aynılarını benden de istediler haftaya gidicem inşmerhaba arkadaşlar
tatilden sonra aranıza fazla katılamadım
işyerimiz taşındı.. baya yoğunluk var :gitme:
elhamdülillah kalp atışlarını biz de duyduk geçen hafta
ve biçok tahlil ve test istendi..
rubella.. toxoplazma.. cmu img gibi ...
hepinizde de herşey yolundadır inş.
Allah a emanet olun a.s.
canım çok sağol.seninle aynı haftadamıyız ne güzel.senin sıkıntıalırn ne bu haftalarda.bide ikili test yaptırdınmı.
armut kabız yapıyor diye biliyordum ben ,hatta oğlum ishal olduğunda dr miz bol muz ve armut yedir demişti,,,ordan hatırlıyorum bir yanlışımmı var aCaba CANIM DRUN DEDIYSE DOGRUDUR AMA BEN ANNEMDEN BILIORUM O BANA HEP OYLE DERDI VE ISEDE YARIYORDU
Ben hiç muz yemedim da ama çok meyve yiyorum amiyo sıvısı iicn üzüm karpuz ve tabi ana kaynak su hazır varken bol meyve yiyin
benim canım bugün simit istedi :)
birde mercimek köftesi sizce yemelimiyim
bizde oğlanda işe yarıyordu ama ben beraberinde haşlanmış patates falanda veriyordum belkide o kesiyordu,deneyip test etmek lazım....opuyorumnanaktanarmut kabız yapıyor diye biliyordum ben ,hatta oğlum ishal olduğunda dr miz bol muz ve armut yedir demişti,,,ordan hatırlıyorum bir yanlışımmı var aCaba CANIM DRUN DEDIYSE DOGRUDUR AMA BEN ANNEMDEN BILIORUM O BANA HEP OYLE DERDI VE ISEDE YARIYORDU
arkadaslar burdan sürekli okuyorumda testlerinizi hep özel hastanelerde mi yaptiriyonuz.diger normal hastaneler yapmiyo mu bunu?özele gitmek sizin seciminizmi,hamile oldugunuz icin devlet masraflari karsilamiyomu?merak ettim dogrusu.
tabikii çookkk güzel.. çok şükür ...]
merhaba ne güzel kalp atışlarını duymak değilmi.... o istenilen testleri nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu aynılarını benden de istediler haftaya gidicem inş
ohh ne şanslısınız.. benim istirahat etmek gibi bir durumum yokBende ilacl atlattım bulantilari arada bı ağrım oluyor eskisi kadar uzun surmuyor ins sizinkilerde gecer sizler is güç yapiyormusunuz ben hep istirat ediyorum annemkaliyor gündüz şimdide esim yemeğimi getiricek mutfaktan çıkamıyor :))
ye tabiiii :)) canın birşeyler istiyorken yeBen hiç muz yemedim da ama çok meyve yiyorum amiyo sıvısı iicn üzüm karpuz ve tabi ana kaynak su hazır varken bol meyve yiyin
benim canım bugün simit istedi :)
birde mercimek köftesi sizce yemelimiyim
maşaallah yaakızlarr günaydın ... dün bebikimi gördüm büyümüş artık net herşeyi belli oluyor bize show yaptı inanılmaz hareketli elini ağzına sokuyo ayağını tutuyo kafasına koyuyor elini kıpır kıpır sürekli muhteşem bi duyguydu...ikili testimizde sorunsuz çıktı... inşallah hepiniz bu ikili testi sorunsuz geçirirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?