2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende size soracaktım bazen çok az da olsa sarı akıntım oluyor . normalmi diye.çok şükür normalmiş.
NıLÜFERCıM zahmet olmazsa benim de pıt pıt atıyor kalbi yazarmısın.
çok şükür bugünüde atlattık.yüce rabbim hepimize normal gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

inşallah sende güzel haberlerle dönersin,dr dinletirse kalp atışlarını,insan çok heyaçanlanıyor,ne kadar hızlı atıyor bir duysan,benimki 160 atıyordu kalbi düşün artık...

merhaba arkadaşlar
tatilden sonra aranıza fazla katılamadım
işyerimiz taşındı.. baya yoğunluk var :gitme:

elhamdülillah kalp atışlarını biz de duyduk geçen hafta
ve biçok tahlil ve test istendi..
rubella.. toxoplazma.. cmu img gibi ...

hepinizde de herşey yolundadır inş.
Allah a emanet olun a.s.

]

merhaba ne güzel kalp atışlarını duymak değilmi.... o istenilen testleri nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu aynılarını benden de istediler haftaya gidicem inş

Son düzenleme:
O bahsettiniz testler için Alman hast benden 650tl istedi SSK falan gecmiyo bende medicalparkta 300tl yaptırdım SSK kapsamadı oradaki Dr muayne olursam 260imis Dr ücreti 40 tl imiş cok pahalı haftaya gene ikili ve seker yükleme yapilcak Asya klinikte yaptirican orad tanıdık Dr yazdiricam
benim Dr muay 200 tl birakmaiyorumda tiroitlerimi takip ediyolar ,Asya klinik bu değe önemli değil dedi dikkate almadı ama tedavi edilmezs bebektezeka geriliği olurmuş maddiyatimizda öyle aman ama. Değil tedavilere harcadık yeterince neyse öyle iste canlar

canım çok sağol.seninle aynı haftadamıyız ne güzel.senin sıkıntıalırn ne bu haftalarda.bide ikili test yaptırdınmı.

canım cok sukur bende mıde bulantısı falan hıc olmadı benım tek sıkıntım bel kasık ve bas agrısı evet canım pazartesı gunu yapıldı ama sonucu bırdahakı kontrolde ogrenıcem maalesef 8 eylulde

Birde o testlere inanmayip Alman'da tekrarlatilar bize tiroidim yavaşlamış gebelikten dolayı ekstra testler usg çekildi 2bin lira harcadık bu gidişle evde kendi basıma dogurucam bebeği :)
buarada hepimiz korkular içindeyiz bakıyorum en büyük bizim bebislere ama B'nde inanın hegun korkuyla geçiyor Rabbim hepimizin vlatlatini korusu. 4.ayı bı bitirelim ohhh cekerizzz

Bende ilacl atlattım bulantilari arada bı ağrım oluyor eskisi kadar uzun surmuyor ins sizinkilerde gecer sizler is güç yapiyormusunuz ben hep istirat ediyorum annemkaliyor gündüz şimdide esim yemeğimi getiricek mutfaktan çıkamıyor :))

Ben hiç muz yemedim da ama çok meyve yiyorum amiyo sıvısı iicn üzüm karpuz ve tabi ana kaynak su hazır varken bol meyve yiyin
benim canım bugün simit istedi :)
birde mercimek köftesi sizce yemelimiyim

Slm.Yapmış olduğunuz listeyi gördüm çok güzel bi fikir bence.benimkisi de inş. Şubat sonu olacak heralde.Sat.23 Mayıs kilo 52 .Allaha çok şükür. Beni de eklersiniz sevinirim

arkadaslar burdan sürekli okuyorumda testlerinizi hep özel hastanelerde mi yaptiriyonuz.diger normal hastaneler yapmiyo mu bunu?özele gitmek sizin seciminizmi,hamile oldugunuz icin devlet masraflari karsilamiyomu?merak ettim dogrusu.

arkadaslar burdan sürekli okuyorumda testlerinizi hep özel hastanelerde mi yaptiriyonuz.diger normal hastaneler yapmiyo mu bunu?özele gitmek sizin seciminizmi,hamile oldugunuz icin devlet masraflari karsilamiyomu?merak ettim dogrusu.

bitanem bende özele gidiyorum,bu benim terihim çünkü istanbulda devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor,çok önçeden randevu almak gerekiyor vs...yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama büyük ihtimalle yapılıyordur...

kızlarr günaydın ... dün bebikimi gördüm büyümüş artık net herşeyi belli oluyor bize show yaptı inanılmaz hareketli elini ağzına sokuyo ayağını tutuyo kafasına koyuyor elini kıpır kıpır sürekli muhteşem bi duyguydu...ikili testimizde sorunsuz çıktı... inşallah hepiniz bu ikili testi sorunsuz geçirirsiniz...

kıslar günaydın,dün ilk tahlilleri verdim ssk da,bi tanesinin sonucu aynı gübn ladık temiz diğerleri salı günü inşalah onlar da iyi çıkar,bu arada ben hem özele hem de ssk dan takip ettiriyorum gebeliğimi,ssk dan testler herşey ücretsiz olmuş oluyo,özele de gidiyorum doğumu özelde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz,bu arada ün yine minnoşumu gördüm kalp atışı herşeyi yerinde çok şükür,9.20 mm olmuş dr gelişimi gayet iyi dedi,ama beni sorarsanız dün sabah ve ondan önceki akşam resmen ölüyodum,mide bulantısından geçtim bir mide yanması bir ekşime arka arkaya defalarca çıkardım salı günü artık boğazımdan kan geldi vallahi,bugün de gece 3.5 ta mide bulanısıyla uyandım,bişiler yemeye çalıştım 1 saat kıvrandım yatakta uyumak için,tabi sabah yine şiddetli bir mide bulantısı aynen devam yani

]
merhaba ne güzel kalp atışlarını duymak değilmi.... o istenilen testleri nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu aynılarını benden de istediler haftaya gidicem inş
tabikii çookkk güzel.. çok şükür ...

ben tahlillerin bi kısmını devlette bi kısmını da özelde yaptırdım 86 tl falan ödedim
normalde hepsi için 150 tl civarı istenmişti..
ohh ne şanslısınız.. benim istirahat etmek gibi bir durumum yok
çalışıyorum ve de yoğun oluyorum
akşam eve geldiğimde direk seriliyorum

ayrıca bulantılar için hangi ilacı kullandınız
ben emedur kullandım bikaç sefer ama faydasını hiç göremedim :sinifsinif:
Ben hiç muz yemedim da ama çok meyve yiyorum amiyo sıvısı iicn üzüm karpuz ve tabi ana kaynak su hazır varken bol meyve yiyin
benim canım bugün simit istedi :)
birde mercimek köftesi sizce yemelimiyim
ye tabiiii :)) canın birşeyler istiyorken ye
bak ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum
yiyebildiğim en düzgün şey de simit ve kuru ekmek ..
maşaallah yaa
bu kadar erken başlıyor muyuz hareketlerini görmeye :lepi:
gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…