- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.141
Ahh Bosnacım, su bile içemez oldum, sudan bile tiksiniyorum ben yaa, su içerken bile öğürüyorum ben, durdu durdu 8. haftadan sonra başladı bulantılar görüyor musun, ne güzel benim hiç yok diyordum, nazar mı değdi ne :))
o kadar paniğe kapılıyorumki o akıntı gelince koyu sarı olunca ister istemez korkutuyo insanı doktorum herşey iyi hamileliğinin keyfini çıkart dedi ama ben hala dikenler üstündeyim...
merhaba hamişler veya adayları
bende 12 haftalık hamileyim doktor 2 martta doğumumun olacağını söyledi
3 hafta daha düşük riski varmış ilki düşmüştü çok korkuyordum
hafta sonu bebeğimi gördüm okadar hareketliki doktor ense kalınlığını ölçerken baya uğraştı
gözünün yerini, omurgasını,ellerini,ayaklarını hep gösterdi, bende daha bi umut geldi bebeğimi görünce rahatladım arkadaşlarımla paylaştım hamileliğimi. :Saruboceq:
bitanem tebrik ederim önelikle benimde 2 mart beklenen doğum tarihi,bebeklerimizi sağlıçakla kuçaklarımıza alalım inşallah!
canım tebrikler.bende allahın izniyle 11 haftaya girdim.allahım hepimizin evladını korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu haftalarda başlıyormuş bizim bıcırıklar tekmelere.ama biz hissedemezmişiz.merhaba hamişler veya adayları
bende 12 haftalık hamileyim doktor 2 martta doğumumun olacağını söyledi
3 hafta daha düşük riski varmış ilki düşmüştü çok korkuyordum
hafta sonu bebeğimi gördüm okadar hareketliki doktor ense kalınlığını ölçerken baya uğraştı
gözünün yerini, omurgasını,ellerini,ayaklarını hep gösterdi, bende daha bi umut geldi bebeğimi görünce rahatladım arkadaşlarımla paylaştım hamileliğimi. :Saruboceq:
kızlar selammm.bugün bebişimle doktordaydık yine.doktor korkma o iyi dedi rahatladım kanama nedenimin plesente prevıa olduğunuda söyledi.kızlarrrrr bebişim meleğim kımıldadııdelikafadulden.doktor bu oynuyormu ne dedim tabiki dedi sen hissetmesen o kımıldıyor dedi.çok harika bir duygu bu yaşadığımız bunu birkez daha anladım.allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin onları kucaklamyı nasip etsin hepimize :Saruboceq:
arkadaslar ben 11 .haftanın içerisinddeyim kontrole en son 3 hafta önce gittim doktor kan ve idrar yapmıştı kanın düşük gibi diye.önümüzdeki hafta doktora gidicem yine özel bir sürü tahlil istemişti (antı hıv,cmv,kızamıkçık,toksoplazma,anti hcv ,açlık kansekeri,ürik asit kreatin hemogram tiroksin......)hepsini özelde yaptırırsam çok tutacak siz hangi tahlilleri yaptırdınız en son özele giden varsa ne kadar tutuyor yaklaşık bilen varmı yoksa devlete gideceğimde .
bilenler cevaplarsa sevinirim...
canım bu dediklerini ben de özel hastanede yaptırmıştım pek fazla tutmuyor ama tabi sağlık güvencen varsa.ben emekli sandığına tabiyim muayene ücretim 5 tl ve bu gibi kan testleri için extra çok cüzi miktar talep ediyorlar.Sağlık güvencen yoksa fazla tutar.
ssklıyım koşuyolu medipolde orada leyla hanıma gidiyorum oranın muayene ücreti en son 20 ydi sskya.tahlillerini düşünemiyorum
Bende seni tebrik ederim canım
inşallah sağ salim Allah'ın izniyle doğarlar, senin 2. bebekmi farklı bişeyler hissediyormusun?
cinsiyeti ne zaman belli oluyor? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?