2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok fena bir zincir bu, bulandıkça yiyip içemiyorsun, susuz besinsiz kaldıkça daha çok bulanıyorsun. mide asit salgılıyor tabi. nasıl kırıcaz bu zinciri ben de bilmiyorum...
salı günüymüş randevun, daha bir hafta var, erken gitsen daha iyi olmaz mı? bir serum taksalar, susuz zorlanır vücudun... hem belki içine bulantıyı hafifletecek bişey de koyarlar...
çook geçmiş olsun tekrar, inşallah bir an önce geçer.
bizim ailenin kadınları doktorlarımızın bulantı için ilaç vermiyor olmasını çok yadırgıyor, hepsi fitiller, haplar kullanmış zamanında... benim doktorum vermiyooor :uhm:

benim dr söyledim midem bulanıyor diye ayın 18 gidicem bir dahaki gelişinde bakarız demişti.9 haftadayım o zaman.ama şimdi allaha şükür biraz da olsa azaldı.benim dr ilaç vermiyor.çubuk krakerden bile midem bulanıyor artık.bıktım yemekten.

o kadar paniğe kapılıyorumki o akıntı gelince koyu sarı olunca ister istemez korkutuyo insanı doktorum herşey iyi hamileliğinin keyfini çıkart dedi ama ben hala dikenler üstündeyim...

canım aynı akıntı bendede var.sarı yada beyaz gibi bende korktum ama duyduğuma göre hamilelikte normalmiş.allahım hepimizin evladını korusun.

kızlar bugün 11.haftaya girdik allahın izniyle.bebek bu haftada tekme atmaya ve yutkunmaya başlıyormuş.ama bu tekmeleri henüz hissedemezmişiz.kelebeğim benim canımın içi tekme atmaya başlamış.allahım kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.

merhaba hamişler veya adayları
bende 12 haftalık hamileyim doktor 2 martta doğumumun olacağını söyledi
3 hafta daha düşük riski varmış ilki düşmüştü çok korkuyordum
hafta sonu bebeğimi gördüm okadar hareketliki doktor ense kalınlığını ölçerken baya uğraştı
gözünün yerini, omurgasını,ellerini,ayaklarını hep gösterdi, bende daha bi umut geldi bebeğimi görünce rahatladım arkadaşlarımla paylaştım hamileliğimi. :Saruboceq:

bitanem tebrik ederim önelikle benimde 2 mart beklenen doğum tarihi,bebeklerimizi sağlıçakla kuçaklarımıza alalım inşallah!

bitanem tebrik ederim önelikle benimde 2 mart beklenen doğum tarihi,bebeklerimizi sağlıçakla kuçaklarımıza alalım inşallah!

Bende seni tebrik ederim canım
inşallah sağ salim Allah'ın izniyle doğarlar, senin 2. bebekmi farklı bişeyler hissediyormusun?
cinsiyeti ne zaman belli oluyor? opuyorumnanaktan

canım tebrikler.bende allahın izniyle 11 haftaya girdim.allahım hepimizin evladını korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu haftalarda başlıyormuş bizim bıcırıklar tekmelere.ama biz hissedemezmişiz.

arkadaşlar herkese selamlarrr... :1rolleyes:

bayadır bakmıyodum herkes iyidir inşallah :Saruboceq:

bulantısı olan arkadaşlara Allah sabır versin çoook şükür benim hiç olmadı

mutlu03 çok sevindim canım ve çok heyecanlandım off biran önce ben de görürüm inşallah bebişimin hareketlerini

herkese öpücüklerrr ve de bebişleree opuyorumnanaktan

bu arada ben kız istiyorum ama erkek olacak gibi hissediyorum listeye eklerseniz sevinirim

kızlar selammm.bugün bebişimle doktordaydık yine.doktor korkma o iyi dedi rahatladım kanama nedenimin plesente prevıa olduğunuda söyledi.kızlarrrrr bebişim meleğim kımıldadııdelikafadulden.doktor bu oynuyormu ne dedim tabiki dedi sen hissetmesen o kımıldıyor dedi.çok harika bir duygu bu yaşadığımız bunu birkez daha anladım.allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin onları kucaklamyı nasip etsin hepimize:Saruboceq:

arkadaslar ben 11 .haftanın içerisinddeyim kontrole en son 3 hafta önce gittim doktor kan ve idrar yapmıştı kanın düşük gibi diye.önümüzdeki hafta doktora gidicem yine özel bir sürü tahlil istemişti (antı hıv,cmv,kızamıkçık,toksoplazma,anti hcv ,açlık kansekeri,ürik asit kreatin hemogram tiroksin......)hepsini özelde yaptırırsam çok tutacak siz hangi tahlilleri yaptırdınız en son özele giden varsa ne kadar tutuyor yaklaşık bilen varmı yoksa devlete gideceğimde .
bilenler cevaplarsa sevinirim...

gözün aydın canım.Bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.Ben de bebişimin hareket ettiğini gördüğümde gözlerim dolmuştu işte o an varlığına inanmıştım çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatır inşallah :Saruboceq:

canım bu dediklerini ben de özel hastanede yaptırmıştım pek fazla tutmuyor ama tabi sağlık güvencen varsa.ben emekli sandığına tabiyim muayene ücretim 5 tl ve bu gibi kan testleri için extra çok cüzi miktar talep ediyorlar.Sağlık güvencen yoksa fazla tutar.

ssklıyım koşuyolu medipolde orada leyla hanıma gidiyorum oranın muayene ücreti en son 20 ydi sskya.tahlillerini düşünemiyorum

ssklıyım koşuyolu medipolde orada leyla hanıma gidiyorum oranın muayene ücreti en son 20 ydi sskya.tahlillerini düşünemiyorum

Ama o tahlillerin büyük bir kısmını ssk karşılar canım çok fazla olacağını sanmıyorum.Hastanene sorsan aslında onlar sana bilgi verirler bu konuda.ben idrar ve kan testi yaptırdım en son 1.5 tl ödedim yani oldukça cüzi bir miktar.Yani çok fark olacağını sanmıyorum.

Bende seni tebrik ederim canım
inşallah sağ salim Allah'ın izniyle doğarlar, senin 2. bebekmi farklı bişeyler hissediyormusun?
cinsiyeti ne zaman belli oluyor? opuyorumnanaktan

evet bitanem benim 2.bebek,bir oğlum var 5 yaşında ama şunu diyebilirim ki,oğlumdan çok farklı bir gebelik geçiriyorum,oğlumda ilk 4 aya kadar hiç birşey yaşamamıştım,çok rahat bir gebelikti,bunda ise hamile kaldığımdan beri problem var,kanamalarım kesilmedi bir türlü,
birde oğlumda çok tatlı ve et istiyordu çanım,bundada portakal suyu tuzlu şeyler istiyor çanım,tatlıyla pek aram yok...16 haftada belli olur ançak çinsiyeti oğlanda öyle olmuştu,dün drde aynı dedi zaten ama benden 2.li test aldı dün dr ondaki bir değere göre bir kesin olmayan bir tahminde bulunabiliyorlarmış,

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ne kadar güzel haberler vermişsiniz böle.bende yarın dr gidicem.kalp atışı için inş. bi sorun çıkmaz.nolur dua eddin.inş. yarın akşam bu saatlerde listede kalbi atıyo yazısını ekleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…