- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.181
evet bitanem benim 2.bebek,bir oğlum var 5 yaşında ama şunu diyebilirim ki,oğlumdan çok farklı bir gebelik geçiriyorum,oğlumda ilk 4 aya kadar hiç birşey yaşamamıştım,çok rahat bir gebelikti,bunda ise hamile kaldığımdan beri problem var,kanamalarım kesilmedi bir türlü,
birde oğlumda çok tatlı ve et istiyordu çanım,bundada portakal suyu tuzlu şeyler istiyor çanım,tatlıyla pek aram yok...16 haftada belli olur ançak çinsiyeti oğlanda öyle olmuştu,dün drde aynı dedi zaten ama benden 2.li test aldı dün dr ondaki bir değere göre bir kesin olmayan bir tahminde bulunabiliyorlarmış,
kızlarr günaydın ... dün bebikimi gördüm büyümüş artık net herşeyi belli oluyor bize show yaptı inanılmaz hareketli elini ağzına sokuyo ayağını tutuyo kafasına koyuyor elini kıpır kıpır sürekli muhteşem bi duyguydu...ikili testimizde sorunsuz çıktı... inşallah hepiniz bu ikili testi sorunsuz geçirirsiniz...
kızlar ne kadar güzel testi atlatmışsınız...opuyorumnanaktan
ben de bugun doktora gideceğim ikili test için bu doktora ilk defa gidiyorum am burda çok ünlü biri son çarem zaten.. lütfen bana dua edin ikli test sonucu iyi çıksın.. inşallah herkesin iyi çıkar..korkuyorum:çok üzgünüm:mafoldumben:sinifsinif:
kızlar ne kadar güzel testi atlatmışsınız...opuyorumnanaktan
ben de bugun doktora gideceğim ikili test için bu doktora ilk defa gidiyorum am burda çok ünlü biri son çarem zaten.. lütfen bana dua edin ikli test sonucu iyi çıksın.. inşallah herkesin iyi çıkar..korkuyorum:çok üzgünüm:mafoldumben:sinifsinif:
korkma inşallah inşallah iyi çıkıcak seninde ikili test...net görürse ense kalınlığınıda ölçer bugün
sağol çanım,inşallah seninde sonuçların güzel çıkar ende yarın alıçam sanırım sonuçları,
benimkinin 1.8 di,hemen ultrasonda bakıyorlar,boyuda 44.8mmdi,11 haftalıkken..opuyorumnanaktanTeşekkürler, ense kalınlığı rüyamde 1,9 çıkıyordu doktor iyi diyor ama suratı tedirgindi.. ayy hemen çıkıyor ense kalınlık sonucu değilmi?? ben çatlamak üzereyim de...rüyalarla olmuyor yani..:kedi:
Teşekkürler, ense kalınlığı rüyamde 1,9 çıkıyordu doktor iyi diyor ama suratı tedirgindi.. ayy hemen çıkıyor ense kalınlık sonucu değilmi?? ben çatlamak üzereyim de...rüyalarla olmuyor yani..:kedi:
:lepi:benim 11+4 biraz büyük yani hareketlerini zamanında gördüm kocaman olmuş zaten sıpa muhteşemdi
günaydın nilüfercim
:lepi:
günaydın nilüfercim
listenin son halini uzun zamandır görememiştim
ellerine sağlık
yalnız bazılarının cinsiyet tahminleri bile var bu kadar erken belli olabiliyor mu ya :asigim:
kızlar selammm.bugün bebişimle doktordaydık yine.doktor korkma o iyi dedi rahatladım kanama nedenimin plesente prevıa olduğunuda söyledi.kızlarrrrr bebişim meleğim kımıldadııdelikafadulden.doktor bu oynuyormu ne dedim tabiki dedi sen hissetmesen o kımıldıyor dedi.çok harika bir duygu bu yaşadığımız bunu birkez daha anladım.allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin onları kucaklamyı nasip etsin hepimize :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar ne kadar güzel haberler vermişsiniz böle.bende yarın dr gidicem.kalp atışı için inş. bi sorun çıkmaz.nolur dua eddin.inş. yarın akşam bu saatlerde listede kalbi atıyo yazısını ekleyebiliriz
valla ben eskidende severdim meyveyi ama bu araalr üzüme çok düştüm.canım sende yazmışsınya amiyo sıvısı için iyi diye şimdi daha çok yerim ben.acaba başka hangilerine ağırlık vermeliyiz.Ben hiç muz yemedim da ama çok meyve yiyorum amiyo sıvısı iicn üzüm karpuz ve tabi ana kaynak su hazır varken bol meyve yiyin
benim canım bugün simit istedi :)
birde mercimek köftesi sizce yemelimiyim
arkadaslar burdan sürekli okuyorumda testlerinizi hep özel hastanelerde mi yaptiriyonuz.diger normal hastaneler yapmiyo mu bunu?özele gitmek sizin seciminizmi,hamile oldugunuz icin devlet masraflari karsilamiyomu?merak ettim dogrusu.
kızlarr günaydın ... dün bebikimi gördüm büyümüş artık net herşeyi belli oluyor bize show yaptı inanılmaz hareketli elini ağzına sokuyo ayağını tutuyo kafasına koyuyor elini kıpır kıpır sürekli muhteşem bi duyguydu...ikili testimizde sorunsuz çıktı... inşallah hepiniz bu ikili testi sorunsuz geçirirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?