2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bilmiyordum.fransiyum arkadaşımıza allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm.inşallah yüce rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat verir.onada tüm isteyenlerede.allahın taktiri.yüce rabbim hern zman hayırlısını versin.nilücüm sinirlenme canım.senin bilseydin siliceğini biliyoruz hepimiz.belliki bir yanlışlık var.arkadaşımızın acısını hepimiz paylaşıyoruz.

ben de bilmiyordum, çok üzüldüm, Allah sabır versin.
boşver nilüfercim, fransiyum arkadaşımız da biliyordur zaten başta sen olmak üzere, hiç birimizin art niyetli olmadığını...

bencede fransiyum biliyordur burda hepimizin arkadaş olduğunu paylaşımlarımızın nasıl olduğunu.çok ama çok üüzldüm.yüce rabbim sabrını versin.

benim de karnım çıkmaya başladı. Ama kilomda değişiklik yok. Ben tam bilemiyorum bazen de küçülüyor gibi. Bir de ben tedaviyle olduğu için çok hormon kullandım. Acaba hormonlardan mı diyorum ama, yine de göbeğim çıktı gibi sanki. Bünyeye göre de değişiyormuş.

selam kızlar midesiyle ilgili problem yaşyan varmı çok saçma ama mide bulantılarımı ağrılarımı ekşi bişeyler yiyerek bastırmaya çalışıyorum ve deli gibi acı yiyorum çivi çiviyi söker hesabı bi davranış ama acının ekşinin bi zararı olurmu aacaba CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:

nilüfercim hiç sinirlenme.bende bir bebeğimi kaybettim.allah telafisi olmayan dert vermesin.fransiyuma bende üzüldüm.allah sabır versin.ama ben inanıyorum ilerde yine hamile kalır.diyorum ya allah telafisi olmayan dert vermesin.ben hiç okuduğumu hatırlamıyorum.herşey insanlar için

bakın kızlar göbeğime ne kadar büyümüş demi?sizinde çıktımı bu kadar göbek yaaa,:kedi: yoksa benimmi çok büyük oldu...armut gibi oldum...

bu arada fransinyum arkaşımız için üzüldüm,Allah sabır versin,haberimiz yoktu...

Son düzenleme:

bakın kızlar göbeğime ne kadar büyümüş demi?sizinde çıktımı bu kadar göbek yaaa,:kedi:

bu arada fransinyum arkaşımız için üzüldüm,Allah sabır versin,haberimiz yoktu...
masallah ne güzel olmuş karnın benimkide hemen hemen seninki gibi Rabbim sıkıntı vermesin....

ay seninde öyle demi,benim çok büyüdü diye düşünmeye başlamıştım,bazısında hiç yokmuş ...amin inşallah sıkıntısız olur herşey...

benimde öyle merak etme 1 hafta içinde çıktı .acaba psikolojik olarak benmi karnımı çıkarıyorum diye düşünüyordum ama normal karnım öyle yani .tabii kişiden kişiye değişir karın yapısı çok önemli bazılarının iç karın yapısı geniş olduğundan fazla belli olmaz

canım sen sinirlenme eğer bilseydin durumunu tabikide silerdin.kimse buraya art niyet barındırarak yazmıyor.benimde haberim yoktu.

fransiyum arkadaşa allahım sabır versin.yaşadığı çok zor bir durum çok iyi anlıyorum.tez zamanda gücünü toplar inşaallah duyarız güzel haberlerini yine.

canım ne güzel çıkmış karnın maşşallah yakışmış valla

mrb kızlar duyduğuma göre bi liste varmış benide ekleyin yaaaa.Adet düzensizliğim olduğundan doktor tam söyliyemiyodu haftamı bende çekingen kalıyodum durumum neolcek diye.Bugün doktordaydım ve bebeğimin kalp atışlarını duydum.7+4 günlükmüş.doğum 14 mart falan dedi.mart ortası yani.tabii yüce rabbimin izniyle.

Merhaba,
8 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim ve bu foruma ilk mesajım. Bir bebek istiyorduk ama kendimize daha zaman vermiştirk. Süpriz oldu. Şaşkın ama mutluyuz.

Hamile olduğumu anladığım andan itibaren doktorumdan gideceğim hastaneye, yaşadığım sıkıntıların normal olup olmadığına kadar her türlü soruma bu forumdan yanıt buldum. Bu nedenle şükrediyorum sizin gibi anne adayları ve anne olmuş olanlar en ufak bir gizlilik olmadan hatta futursuzca her şeyi bu foruma yazdığı için :).

Son adet tarihim 17 Haziran, beklenen doğum tarihi 24 Mart 2010. Eşim içinde tut Nisan'da doğsun diyor :)

Korksamda normal doğum istiyorum. Korkudan son anda sezeryan isteyecek olsam dilerim doktorum der ki 'Hayır, sen normal doğum' yapmalısın. Hatta kimse bir şey demeden bebeğim kendi başına pat diye gelse -tabii vaktinde, vaktinden önce değil-.

Yemeğe çok düşkün biriydim. Artık yemek yemekte zorluk çekiyorum. Canım bir şey istiyor önüme gelince aslında onu yiyemeyeceğimi farkediyorum. Kendimi kaprissiz biri zannederdim. Hiç nazlım değilim derdim. Artık pek emin değilim.

Kanamam oldu, doktor hormon ilacı verdi. Geçtiğimiz hafta gebelik başlangıç testlerini yaptırdık. Cumartesi muayenem var. Testlerimle birlikte inşallah iyi haberler alırım.

Çok uzun bir mesaj oldu. Hepinize sağlıklı evlatlar dilerim. Sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Allah dileyen herkese evlat sahini olamayı nasip etsin. Sabrınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…