- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.321
arkadaşlar biraz önce özel mesaj geldi,tanımadığım birisi mesaj atmış.bana birsürü bişeyler yazmış.fransiyum bebeğini kaybetmiş,hala listede niye adı varmış,niye acısını tazeliyomuşum. vs.vs.birincisi benim haberim yok,ve niye onu daha çok üzeyim,.listede bulundurarak,.sizlerin haberi varmıydı bu olaydan.bu arada fransiyumada ALLAH sabır versin diyorum.demem o ki herşeyde art niyet arar olduk.kii,ben iki bebeğini kaybetmiş biri olarak,onun duygusunu gayet iyi anlıyorum.şu an çok sinirlendim..mafoldumben mafoldumben
Selkie maşallah canım karnın çıkmış bayağı.Ama hoş görünüyor yakışmış :lepi:
canım ne güzel çıkmış karnın maşşallah yakışmış valla
benimde öyle merak etme 1 hafta içinde çıktı .acaba psikolojik olarak benmi karnımı çıkarıyorum diye düşünüyordum ama normal karnım öyle yani .tabii kişiden kişiye değişir karın yapısı çok önemli bazılarının iç karın yapısı geniş olduğundan fazla belli olmaz
mrb kızlar duyduğuma göre bi liste varmış benide ekleyin yaaaa.Adet düzensizliğim olduğundan doktor tam söyliyemiyodu haftamı bende çekingen kalıyodum durumum neolcek diye.Bugün doktordaydım ve bebeğimin kalp atışlarını duydum.7+4 günlükmüş.doğum 14 mart falan dedi.mart ortası yani.tabii yüce rabbimin izniyle.
Merhaba,
8 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim ve bu foruma ilk mesajım. Bir bebek istiyorduk ama kendimize daha zaman vermiştirk. Süpriz oldu. Şaşkın ama mutluyuz.
Hamile olduğumu anladığım andan itibaren doktorumdan gideceğim hastaneye, yaşadığım sıkıntıların normal olup olmadığına kadar her türlü soruma bu forumdan yanıt buldum. Bu nedenle şükrediyorum sizin gibi anne adayları ve anne olmuş olanlar en ufak bir gizlilik olmadan hatta futursuzca her şeyi bu foruma yazdığı için :).
Son adet tarihim 17 Haziran, beklenen doğum tarihi 24 Mart 2010. Eşim içinde tut Nisan'da doğsun diyor :)
Korksamda normal doğum istiyorum. Korkudan son anda sezeryan isteyecek olsam dilerim doktorum der ki 'Hayır, sen normal doğum' yapmalısın. Hatta kimse bir şey demeden bebeğim kendi başına pat diye gelse -tabii vaktinde, vaktinden önce değil-.
Yemeğe çok düşkün biriydim. Artık yemek yemekte zorluk çekiyorum. Canım bir şey istiyor önüme gelince aslında onu yiyemeyeceğimi farkediyorum. Kendimi kaprissiz biri zannederdim. Hiç nazlım değilim derdim. Artık pek emin değilim.
Kanamam oldu, doktor hormon ilacı verdi. Geçtiğimiz hafta gebelik başlangıç testlerini yaptırdık. Cumartesi muayenem var. Testlerimle birlikte inşallah iyi haberler alırım.
Çok uzun bir mesaj oldu. Hepinize sağlıklı evlatlar dilerim. Sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Allah dileyen herkese evlat sahini olamayı nasip etsin. Sabrınız için teşekkürler.
bakın kızlar göbeğime ne kadar büyümüş demi?sizinde çıktımı bu kadar göbek yaaa,:kedi: yoksa benimmi çok büyük oldu...armut gibi oldum...
Merhaba Selkie,
ablamın bir lafı var, "5.-6. aylara kadar sadece şişman bir kadınsın. Sonrasında hamilesin" diye. Ben zaten tombuş biriyim. Boyum 1,54 cm hamile kaldığım kilo 60kg. Normalde de göbeğim vardı. Reflü hastasıyım onunda yaptğı sürekli bir şişkinlik var. Bunların üstüne birde hamilelik göbeği. Hamile kaldığımdan beri hiç kilo almasamda vücudum gitgide daha da feci bir şekilsizlik içine giriyor. Giyecek konusunda sıkıntı yaşıyorum, hiçbir şeye sığmıyorum
Hoşgeldin diyen herkese teşekkürler. Hoşbuldum. :)
bakın kızlar göbeğime ne kadar büyümüş demi?sizinde çıktımı bu kadar göbek yaaa,:kedi: yoksa benimmi çok büyük oldu...armut gibi oldum...
bu arada fransinyum arkaşımız için üzüldüm,Allah sabır versin,haberimiz yoktu...
canımcım,göbüşün çok şeker duruyoo:CüvCüv: :CüvCüv:benim daha çıkmadımafoldumbenbir an önce büyümesini istiyorummm.:lepi:
http://img30.imageshack.us/img30/2716/melegim.jpg
Teyzeleri melegime bakıınnn :)) Dün mide bulantılarım için doktora gitmiştim ya, ultrasonda bebeğimi gördüm kızlar, çok hareketliydi, kıpır kıpır, ayakları kocaman olmuş, elini kafasına koyup bana selam bile verdi sıpa :))
Teyzeleri melegime bakıınnn :)) Dün mide bulantılarım için doktora gitmiştim ya, ultrasonda bebeğimi gördüm kızlar, çok hareketliydi, kıpır kıpır, ayakları kocaman olmuş, elini kafasına koyup bana selam bile verdi sıpa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?