2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin kanaman plesantanın önde olmasından dolaymıydı yoksaben karıştırıyormuyum?
buarada benim dr salı günü progesteron iğnesini keser ama ben kessin istemiyorum..

olur canımm bende söylerimm

benim kaçlarım çatladı hemde kırmızı kırmızı da bişi kullanmıyom ama salı günü dr isticem ama badem yagı en iyisi hemide ucuz kremler çok pahalı alamam acıkcası napım yani

iştahım kabadı şuanda

neresi orasıı canım aman avucumuzu yalıyalım
ben yunanistanlıyım bizde kızartma çok yapılır-dı :)

kabak sevmemde patlıcanı ekmek arasında çok fena yerdimmm uffff ne tatlıııı ohhh
ben sık sık çekirdek iyiyom zararu varmıdır acep

off off valla biz bu giidşler bayağ tombul olucaz:kedi:.ama bebişler için dimi kızlar herşey.
gülencim valla ne çekirdeği yiyorsun bende çok severdima ama çok yemiyorum açıkcsı.canım isteyince.çok yararlı değil diye duydum ama dr ne der bilmiyoum.

ay canım ben avrupa yakasındayım ama ğmraniyede camlıca hastanesine gidiyodu kuzenim

bazen kabak bazen ay .çekirdeği :) tuzlu falan..
ben 10 haftalıkken gittimde 4 kilo almıştım .. diyet verdi ama sözüm ona.. yok artık benim yengem 35 kilo aldı bazıları çok inceliyor sanki bizim annelerimiz çokmu dikkat ettiler yediklerine ben cheetos bile yiyorum fırınlanmış o kızartılmış değilmiş..
zaten annem fakirlikten peynir yedimiz yoktu dişyor maşallah abimde bende saglıklıyız.. yalnız abimin bir elinde 6 parmak varmış.. bu gittimde parmaklarını saydırıcam bende

evet canım :) ama nette hamilelik aşamları resimli yaz oada bi kadın koymış10 haftalık baya çıkmış onun 7 haftalıkta karnı içine girik..

Günaydın güzel anneler hihoyyyt bakıyorum maşallah Allah bozmasın güne neşeli başlamışız.ınşallah böyle devam eder.yazılanlar baya birikmiş onları okudum.Gülencim maşallah senin iştah yerinde darısı başıma.ben kilo alacağıma veriyorum.Neyse geçer herhalde zamanla tiksinmelerim.
Bebişlerinizi gördünüz demek.Ben de en son gittiğimde kıpırdıyordu miniğim evet çok güzel bir his.

yok canım benim rahim ağzından kaynaklanıyormuş,bebekle ilgili değilmiş,bende tablet olarak kullanıyorum progestanı ama çok şişirdi beni yaa,

kızlar benimde katnım çok çoktı gören daha büyük sanıyor bebeği,:kedi:bende kayısı susam ve zeytin yağı karıştırdım onu kullanıyorum susam yağını 2 kat katıyorum ama,hiç yırtık yok şimdilik,oğlumdada bunu kullanmıştım 36 kilo aldım ve hiç yırtık oluşmadı tavsiye ederim,ama asla kaşımayın karnınızı falan daha fazla yırtık olurmuş,kaşındıkca yağlanın kızlar...

Selkie canım ben de başlayacağım senin bu karışıma.bu yağları sabah akşam mı sürüyorsun? nasıl zeytinyağı çabuk emiliyor mu kıyafetlerine bulaşmıyor mu?

benimkinin 1.8 di,hemen ultrasonda bakıyorlar,boyuda 44.8mmdi,11 haftalıkken..opuyorumnanaktan
seninde öyle bişey çıkar,merak etme iyi çıkaçak,eminim...opuyorumnanaktan

ayy canım oylemı senın sonucların bu sonuclara gıre dr ıı dedı dımı sana.cok sevındım ya benımde dra gıttıgımız gun 11+1 dı crl 4.5 cm nt ıse 1.5 cıkmıstı ama kan falan verdım sonra daha sonucları alamadık yanı bırdahakı kontrolumuzde ogrenıcez 8 eylulde maalesef bende endıse edıyordum nasıl acaba dıye yanı normal dıyebılırmıyım

ayy maşallah maşallah.heveslendim şimdi ben 11 haftadayız inşallah bende görürüm o kadar net:1rolleyes:

GORURSN CANIM MERAK ETME AMA ANLATILMAZ BISIY YAAA BEN KALP ATISINI DUYUNCADA HALIYLE CCOOOOKK SEVINDMISTIM AMA HAREKETLERINI GORUNCE RESMEN AGLADIM O ELLER KOLLAR YARABBIM SANKI DANS EDIO ALLAH EN KISA ZAMNDA HEPNIZE GOSTERSINkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…