- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.261
kabak sevmemde patlıcanı ekmek arasında çok fena yerdimmm uffff ne tatlıııı ohhh
ben sık sık çekirdek iyiyom zararu varmıdır acep
canım senin kanaman plesantanın önde olmasından dolaymıydı yoksaben karıştırıyormuyum?
buarada benim dr salı günü progesteron iğnesini keser ama ben kessin istemiyorum..
olur canımm bende söylerimm
benim kaçlarım çatladı hemde kırmızı kırmızı da bişi kullanmıyom ama salı günü dr isticem ama badem yagı en iyisi hemide ucuz kremler çok pahalı alamam acıkcası napım yani
iştahım kabadı şuanda
yok canım benim rahim ağzından kaynaklanıyormuş,bebekle ilgili değilmiş,bende tablet olarak kullanıyorum progestanı ama çok şişirdi beni yaa,
kızlar benimde katnım çok çoktı gören daha büyük sanıyor bebeği,:kedi:bende kayısı susam ve zeytin yağı karıştırdım onu kullanıyorum susam yağını 2 kat katıyorum ama,hiç yırtık yok şimdilik,oğlumdada bunu kullanmıştım 36 kilo aldım ve hiç yırtık oluşmadı tavsiye ederim,ama asla kaşımayın karnınızı falan daha fazla yırtık olurmuş,kaşındıkca yağlanın kızlar...
ay canım ben avrupa yakasındayım ama ğmraniyede camlıca hastanesine gidiyodu kuzenim
kılzar 11 haftada karnı büyüyen varmı.
AMİN İNŞALLAH HEPİMİZİN İYİ ÇIKSIN!!ha benimde salı ense kalınlı birde ikili yapıcak inşalalh temiz çıkar Allahım
arkadaşlar ne kilo alması
ben 1-2 kilo verdim bile :gitme:
Selkie canım ben de başlayacağım senin bu karışıma.bu yağları sabah akşam mı sürüyorsun? nasıl zeytinyağı çabuk emiliyor mu kıyafetlerine bulaşmıyor mu?
acaba medicana çamlıca hastanesi mi çamlıca ömür mü tam isimlerini tam bilemiyorum ama .memnunmuydu orada hangi doktora gidiyordu acaba gülencim
benimkinin 1.8 di,hemen ultrasonda bakıyorlar,boyuda 44.8mmdi,11 haftalıkken..opuyorumnanaktan
seninde öyle bişey çıkar,merak etme iyi çıkaçak,eminim...opuyorumnanaktan
evet bende de vardı şişlik ama baya indiben de 2 kilo verdimmm.
karnımda bi şişlik var, eski pantolonlarım kapanmıyor artık. ama bebekten mi göbekten mi bilmiyorum :)
ayy maşallah maşallah.heveslendim şimdi ben 11 haftadayız inşallah bende görürüm o kadar net:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?