- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.281
[sıze="2"]bende nasipse yarın bebikimi görmeye gidicem..inşallah bi sorun yoktur.:saruboceq:iki gündür mide bulantısı çekmiyorum,allaha şükür..sadece tiksinti,vede kokulara karşı hassasiyet devam ediyo..[/sıze]
ayy canım oylemı senın sonucların bu sonuclara gıre dr ıı dedı dımı sana.cok sevındım ya benımde dra gıttıgımız gun 11+1 dı crl 4.5 cm nt ıse 1.5 cıkmıstı ama kan falan verdım sonra daha sonucları alamadık yanı bırdahakı kontrolumuzde ogrenıcez 8 eylulde maalesef bende endıse edıyordum nasıl acaba dıye yanı normal dıyebılırmıyım
bazen kabak bazen ay .çekirdeği :) tuzlu falan..
ben 10 haftalıkken gittimde 4 kilo almıştım .. diyet verdi ama sözüm ona.. yok artık benim yengem 35 kilo aldı bazıları çok inceliyor sanki bizim annelerimiz çokmu dikkat ettiler yediklerine ben cheetos bile yiyorum fırınlanmış o kızartılmış değilmiş..
zaten annem fakirlikten peynir yedimiz yoktu dişyor maşallah abimde bende saglıklıyız.. yalnız abimin bir elinde 6 parmak varmış.. bu gittimde parmaklarını saydırıcam bende
evet canım :) ama nette hamilelik aşamları resimli yaz oada bi kadın koymış10 haftalık baya çıkmış onun 7 haftalıkta karnı içine girik..
GORURSN CANIM MERAK ETME AMA ANLATILMAZ BISIY YAAA BEN KALP ATISINI DUYUNCADA HALIYLE CCOOOOKK SEVINDMISTIM AMA HAREKETLERINI GORUNCE RESMEN AGLADIM O ELLER KOLLAR YARABBIM SANKI DANS EDIO ALLAH EN KISA ZAMNDA HEPNIZE GOSTERSINkaydirigubbakcemile5
ben de 2 kilo verdimmm.
karnımda bi şişlik var, eski pantolonlarım kapanmıyor artık. ama bebekten mi göbekten mi bilmiyorum :)
bende 2 kilo verdim.ama göbek çıktı seninkide bebektir canım.ben pantalonların düğmeleri tam kapatmıyorum üstüme uzun giyiyorum.napıyım sıkıyor.:kedi:
sağlık ocağına kayıt mı olmamız gerekiyor bir de. Olmasak ne olur acaba? Bu konuda bize bilgi verin kızlar
selkie bizim seninle günümüz aynıymış canım. Şimdi görünce hatırladım.
Bu arada nilufer benim hala listede kese görüldü diyo ben onu düzeltmiştim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?