- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.361
12 haftalığım canım 13-14 arası belli olur dedi doktorum 10 gün sonra çağırdı işte doktorum çok heyacanlıyım...sanki erkek gibi içime doğuyor ama meraktan çatlıcam :ecrin_bebek:
teşekkürederim çanım benim 11+3 bugün oldu,,,ayy maşallah ne güzel gözüküyor karnın canım.benimde çıkmaya başladı.senin kaçıncı haftadaydı.
Bize de annemle kayınvalidem yemek yapıp yolluyolar. Altı üstü 2 kişiyiz, sanki orduya yemek yapıyo gibiler maşallah. Haliyle bitmiyo hiçbişey..
Bende sansli Mart annelerinden biriyim...
Allahin izniyle 10 Marti hesapladi doktorumuz...
Bakiyorum sizin göbekler cikmaya baslamis bile...
Bende daha hic bisey yok, hatta 4 kilo verdim ama
Bebegin gelisimi cok sükür iyi...
Iki doktora gittim ikiside normalden büyük dedi...
Iste buda 9hafta 5günlükken ki hali...
Alinti yapmayin lütfen silicem....
ya bende sıkıştırayım dr mi o zaman,bana 16 haftada ançak dedi de! -tatlicadiarzu-
teşekkürederim çanım benim 11+3 bugün oldu,,,
ay ne güzel keşke banada yemek yollayan olsa...benimkiler hep uzakta kayınvalidemde annemde...kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel keşke banada yemek yollayan olsa...benimkiler hep uzakta kayınvalidemde annemde...kaydirigubbakcemile3
valla bitanem benim midem bulanıyor hala,aç kalmamaya çalışıyorum,aç kalınça daha çok bulanıyor o nedenle hafif şeyler yiyiyorum ama sık sık yiyiyorum...ya bende 11+2 oldum bugün.ne güzel.miden ne durumda.
Ben sana yollim tatlım. Malum bize gelen yemekler aşiret doyurur.. :teytey:
Bu arada benim göbüş de bayağı çıktı kızlar, dışarıdan bakınca anlaşılıyor artık hamiş olduğum..
dr banada az ve sık ye demişti.meyve özellikle aksatmıyorum.işede getirdi meyve. burdada yiyorum.
ya bende sıkıştırayım dr mi o zaman,bana 16 haftada ançak dedi de! -
söyle doktoruna usg de iyiyse görülür heralde
ayy aynı ben.içim yanıyor sürekli ekşi olsun istiyorum.tatlıyı hiç sevmiyorum.ahh bir limonata olsaydı dimi.
ya bende sıkıştırayım dr mi o zaman,bana 16 haftada ançak dedi de! -
söyle doktoruna usg de iyiyse görülür heralde
ayın 25 inde gideeğim 13 haftayı bitirmiş olaçağım bir baksın bakalım...
valla şöyle içsek dimi?ama benim çanım daha çok portakal suyu istiyo,çıksada şöyle sulu portakallar sıkıp içsek!
dimi bencede p.suyu çok yararlıymış çıkınca hergün içicem.şu hazır limonatalar o tadı vermiyor ama içicez mecburen.
dimi bencede p.suyu çok yararlıymış çıkınca hergün içicem.şu hazır limonatalar o tadı vermiyor ama içicez mecburen.
ayy kırbir kere maşallah canım.kaç haftalıktı seninki.bende bebeğimi görmek istiyorum artık ya.allahım hepimizin evladını nazarlardan korusun.
canım çok teşekkür ederim, aminn, Allah nazarlardan korusun evet, benim şu an tam 10 haftalık oldu. boyu 16 cm. olmuş bebişin.
arkadasım hazır limonatalar tavsiye etmem çünkü çogunda boya var özellikle toz alıp evde sulandırdıklarımız varya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?