2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

12 haftalığım canım 13-14 arası belli olur dedi doktorum 10 gün sonra çağırdı işte doktorum çok heyacanlıyım...sanki erkek gibi içime doğuyor ama meraktan çatlıcam :ecrin_bebek:

ya bende sıkıştırayım dr mi o zaman,bana 16 haftada ançak dedi de! -tatlicadiarzu-

ayy maşallah ne güzel gözüküyor karnın canım.benimde çıkmaya başladı.senin kaçıncı haftadaydı.
teşekkürederim çanım benim 11+3 bugün oldu,,,
Bize de annemle kayınvalidem yemek yapıp yolluyolar. Altı üstü 2 kişiyiz, sanki orduya yemek yapıyo gibiler maşallah. Haliyle bitmiyo hiçbişey..

ay ne güzel keşke banada yemek yollayan olsa...benimkiler hep uzakta kayınvalidemde annemde...kaydirigubbakcemile3

bitanem maşşallah,ne kadar güzel olmuş,,,

ya bende 11+2 oldum bugün.ne güzel.miden ne durumda.

dr banada az ve sık ye demişti.meyve özellikle aksatmıyorum.işede getirdi meyve. burdada yiyorum.

bende çok meyve yiyorum özellikle yeşil elma ,böyle sanki içim yanıyo serinleteçek şeyler arıyorum çok,portakal suyu limonata gibi ekşi şeyler çok istiyor çanım açayip bişey!tatlı görüneçede çok fena oluyorum hele şerbetli tatlıları,bayıyo sanki beni!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…