2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız senin neren tosun gibi dötün yok bişyein yom senin de karnına gitmiş direkt
hem süpper gözüküyon valla bak:lepi:

canım benim sağolasın:1hug: ne güzel moral veriyosun ama gel görki aynalara acı acı bakıyorum maalesef boyum kısa benim ondan penguen gibi görünüyorum özellikle yürürken

inşallah canım sağlıklı sıhhatli alırız bebişleri kucağımıza kaydirigubbakcemile5
aminnnn insallah canim.

amin sagolasin.seninde bebisin saglikli uzun omurlu hayirli olsun insallah.

tosun gibi görünen benim sanırımmafoldumben
bende tosun gibiyim.hatta bu boyla cam yarmasi gibi oldum

tosunun bir tanesi de burada...

o zamanca canını sıkmana gerek yok canım ya...
ben de sık sık çarpıntım oluyor..
bu sabha fenalaşır gibi oldum...
ağırlaşıyoruz ondan herhalde...
benim surekli carpintim var bak hic onemsememistim.

kızlar sırtım acayip ağrıyor dayanılmaz bişi ya,sizde de var mı

kat kat yaglarim oldugu icin hic agri falan olmuo sirtimda

Allah iyiliğini versin senin ben de ne diyor diyorum,ne kat kat yağı kız,sen kendini abrtıp kendine haksılık ediyorsundur bence

asinazcım benim de sırtım belim kasıklarım ağrıyor biraz oturup sonra yerimden kalkarken çok zorlanıyorum o yüzden uzun süre oturmak istemiyorum kütük gibi oluyo sonra heryerim

canım benim sağolasın:1hug: ne güzel moral veriyosun ama gel görki aynalara acı acı bakıyorum maalesef boyum kısa benim ondan penguen gibi görünüyorum özellikle yürürken

aman şurda ne kaldı Allahın izni ilevericez doğumdan sonra,hem o kilolar bizlere güzellik katıyor diye düşünüyorum,çünkü çok kutsal şeylerden birini yaşıyoruz çok şükür,Rabbim isteyen olmayan herkesede yaşatsın tamamına erdirsin inşallah

asinazcım benim de sırtım belim kasıklarım ağrıyor biraz oturup sonra yerimden kalkarken çok zorlanıyorum o yüzden uzun süre oturmak istemiyorum kütük gibi oluyo sonra heryerim

aynen cnm valla,ben daha fazla dayanamıyorum bu sırt ağrısına,pekmezimi içimde yatim,sabah zaten yeterince geç kalkıyorum,iyice bozuldu düzenim ama yeni doğum yapan arkadaşım uyu valla uyuyabildiğin kadar diyorkaydirigubbakcemile3neyse cnm hepinize iyi geceler,yarına görüşmek dileğiyle,Allah rahatlık versin size ve minnoşlarınızaopuyorumnanaktan

canlarım benim kocişim uyukluyo yarın malumm iş günü ben yatmazsam gitmez yatağa o yüzden bende yatayım hepinizi öpüyorum yarın bir haftanın yorgunluğunu atayım öğlene kadar yatarım artık gece uyku yok nasıl olsa bana
şimdilik hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

yok canim keske haksizlik ediyor olsam kendime ama malesef sirtimda 3 kat yag olmus kivrim kivrim.goguslerim sarkmis.offfffffsempatiksalakcinni

benim de dötüm ile göğüslerimde hafif çatlaklar var mor mor göbüşte bişi yok aman takma cnm geçicek ne de olsa benimde minicik ceviz kadar dı göğüsler büyüdü bi de üstüne sarktı,s.et boşver,hadi kaçtım ben canlaropuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

iyide canim benim cagla sikel heidi klum bu kadinlarda hamileydi.biri 45 biride 60 gun sonra podyuma cikti bayanssulusmile
acaip taktim kilolarima kilo alimim durmuo bi turlu.kesemiyorumda oglum kilo almayacak diye korkuyorumda

haklısın canım Rabbim her isteyene yaşatsın bu güzelliği inşallah
iyi geceler Allah rahatlık versin
opuyorumnanaktan

benim ağrımıyor ya maaşallah bazen sağ kalçamda bir ağrı oluyor yürürken...

yok canim keske haksizlik ediyor olsam kendime ama malesef sirtimda 3 kat yag olmus kivrim kivrim.goguslerim sarkmis.offfffffsempatiksalakcinni

ben de kendimi mors balığı gibi hissediyorum..

iyide canim benim cagla sikel heidi klum bu kadinlarda hamileydi.biri 45 biride 60 gun sonra podyuma cikti bayanssulusmile
acaip taktim kilolarima kilo alimim durmuo bi turlu.kesemiyorumda oglum kilo almayacak diye korkuyorumda

kızım çağla şikel doğurdu kedi gibi bir şey... hamileleik boyunca yok yoga yok bilmeme ne diyetisyen... biz onlarla bir olabilir miyiz...

kizlar aranizda kol agrisi ceken varmi?

canım uyuşma mı?

Günaydınn
dün kocama iş yaptırdım evi süpürdü halıları kaldırdı
yerleri ben sildim tuvalet banyo yıkandı
oh ev mis kimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…