2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. ben erkencigillerden yine bu sabah we bu ay hersabah kocam sabahçı oldu malum.. birazdan izin alıp gelecek we doktora gidicem.. meraklardayım acaba açılmam arttımıeyvahedigeldismile sancılar ne durumda, çiroz kızım kilo aldımıkaydirigubbakcemile3

İnşallah canım guzel haberlerle gel :Saruboceq:

Ben gidip uyuyacam ya
Gece uyumadım hıc 2 gundur sureklı yalancı mıdır nedır o sancıdan cektım
Offf gecmez bu 4 hafta ben doğurmak ıstıyorum :gitme:

bizde yarın gidicez dr
açılma için iğne oluyomusun hasret 0587

hayır iğne falan olmadım zaten geçen hafta 1cm açılmam wardı dr abartılacak kadar bir açılma olmadıını söyledi.. bakalım bu gün ne durumdayım ona göre yapar belki sen ciğer iğnesindenmi bahsediorsun?

Ben de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
benım kaynana yorgan almışta anca seneye kullanılır canım ben battanıoye kullanıcasm
ıkeadan nevresım aldım onun ıcıne sokucam

ayy canım bendede bazen oluyoo
benımde bugun annem gelcek
mutfak storunu yıkıcak
pullu taslı salon takımını yıkıcak
gumuslugun ıcındekı ıvır zıvır yıkanıcak ooooo

canım ne testı ıstedıkı
ya özel hastaneler böyle işte işi hemen paraya wurur bnce hiç bişey yok yarın başka bi dr.a gitmeyi dene. kaç haftadasın bu arada?
yaw ne alakası var dr ıyı degıll özellelakası yok

he birde ben doktoruda hastaneyide degistirdim artik delta ya hakan bey e gidiyorum.
37.hafta isgoremez raporunu delta dan alsam problem oluyor mu ?
37. hafta iş göremez raporunu aynı yerden almakzorundasın
benım kafası asada ama hala hıckırıyo
preklamsı olmaasınn sakınn canım
54 ile kaldıom76 yım şuanda
Ben gidip uyuyacam ya
Gece uyumadım hıc 2 gundur sureklı yalancı mıdır nedır o sancıdan cektım
Offf gecmez bu 4 hafta ben doğurmak ıstıyorum :gitme:

ne olduuu gız

gunaydin hamiledaslarim.
umarim herkesler iyidir.
Ankarada su an inanilmaz bir ruzgar var. sabah bu agirligima ragmen ucacaktim :))))

günaydın kıslar...
moralim çok bozuk aslında özetlicem.
hasretcim noldu ya ne açılması geçmişe dönemedim anlat.
şindddii ben cumartesi tohtora gittim emzirme seminerimiz vardı asortikya benim tohtor.
bi çocuk doktoru geldi bi medikalc geldi bidee cücü vardı işte yaklaşık 2,5 3 saat sürdü.
çok keyifliydi.memişlerinizle ilgili bi soru olursa cevaplayabülürüümmmm...
neyse bu sabah içimde bir sıkıntı uyandım arkadaşlarımdan biri serviste yoktu ama uyuya kalmıştır belki belki hastadır diye aramadım.
biraz önce aradım babasının teknesi balık tutarken alabora olmuş bulamıyolarmış cumartesiden beri kayıp bi yere girse bile hava çok soğuk donmuştur diyo.of çok kötü oldum yazarken bile neyse.

dila cok gecmıs olsdunn arkadasına
memcolarla ılgılı sorum var
sol gogsumu sıkınca ucu ıcerı kacıyor
otekını sıkınca normal dısarda duruyo

geçen hafta dra gittiğimde 1cm açılmam wardı cnm, ama önemsenecek kadar sayılmıyomuş bugün tekrar gideceğim...
hangi ildeymiş ki babası? teknede açılmış falan?

dila cok gecmıs olsdunn arkadasına
memcolarla ılgılı sorum var
sol gogsumu sıkınca ucu ıcerı kacıyor
otekını sıkınca normal dısarda duruyo

geçen hafta dra gittiğimde 1cm açılmam wardı cnm, ama önemsenecek kadar sayılmıyomuş bugün tekrar gideceğim...
hangi ildeymiş ki babası? teknede açılmış falan?

gülencim şimdiden sıkma memişlerini uyarı olur kasılmaların artar tımammı?
içeri kaçsa bile allah sana o gücüvermiş hiç ucu olmasa bile emzirebilirsin önemli olan bebişin meme ucunu değil siyah olan alanı kavramasıymış...
bebek ilk emmeye başladığında azcık kenarlardan elini c şeklinde tutup bir damala akınca bebişin ağzına değdirces sonra o tadını alınca ağzını açmaya başlicak hemen vermicen bir iki saniye ağzını tam açıyo o anda bebeği o siyah noktaya kadar memocana kitliceksin.
ucundan tutarsa arkadaki yağlı süte asıl ihtiyacı olana hiçbir zaman ulaşamazmız bide memişler çatlarmış emzirmek istemezmişiz.
hasretcim geçmiş olsun yaa açılmasın kapansın aman aman kendinize dikkat edin son haftalar bea.
babası sivrihisara 60 km bi yerde göldeymiş anlayamadım tam kötüydü konuşamadı kız.

Günaydın arkadaşlar...
Ben bu gece uyuyamadım burnum tıkandı 5 te uyandım...
7 de kalkıp tuzlu su çekmek geldi aklıma..o iyi geldi ama 8 de kalkmak zorunda kaldım
bi geçmişe bakıp geliyorum

Dilacim, insallah babasi en kisa zamanda bulunur arkadasinin.
meme seminerine gelince sen ara ara anlat bizden sormayi bekleme :)))

Günaydın arkadaşlar...
Hasretcim güzel haberlerle gel inşallah doktordan.
Dilacım, arkadaşının babası için üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah bulunur babası, dua edeceğim onun için..

Kızlar bende cumartesi günü doktora gittim, malum kontrolümüz vardı, kızım 35+1 de 2500 gr. doktor haftasına göre iyi olduğunu söyledi, 1 haftada 200 gr. almış, bana az gibi geldi, moralim bozuldu, üzüldüm biraz... Nst de hiç sancım çıkmadı, ha gayret 2 hafta daha dayanmamız lazım, ultrasonda plasentayı gösterdi doktorum, 2-3 hafta ancak dayanır dedi, sanırım ben 20-21 şubat gibi sezeryan olacağım..

Son düzenleme:
Dilacim, insallah babasi en kisa zamanda bulunur arkadasinin.
meme seminerine gelince sen ara ara anlat bizden sormayi bekleme :)))

sağol hayatım inşallah...
valla ne anlatayım bilmemki.
siz sorun..ama aklıma gelen bişey var çocuk doktoru dediki hacı şakirin toz sabununu kullanın içinde herhangi bitkisel bişey olmasın...bazı bitkisel diye aldığınız toz deterjanların içindeki bitkiler çocuğa alerji yapabilir.
bebek iki ay sonra etrafını tamamen görmeye başlar ve sizin tepkilerinize göre karakter kazanır...sürekli bir serenat halinde uykuya dalarsa bir sonraki sefer hani arkadaşlar nerde beni uyutmaya gelceklerdi diye bekler dedi.
kesinlikle sallamayın siz aynı zamanda onun hayat koçusunuz siz ona değil o size adapte olacak anne karnında bebeği sallıyomusunuz sanki bu bi reflekstir sallamayın çok zararlı dedi.
odası 22-24 dereceyi geçmesin 3.aydan itibaren odasına yatırın sonra ayıramazsınız ve odası karanlık olsun dedi gece vücut bi hormon salgılıyomuş kansere sebep olan o ışıkta salgılanıyomuş.beşiğinin altına koyup gece yerleri aydınlatmanız açısından iyi olabilir dedi.
memişi küçük olanla büyük olan aynı sütü üretir siz emzirkikçe beyninize süt üretilmesi gerektiğine dair uyarı gider her emzirdiğinizde bir sonrakine hazırlık olur ne kadar emzirirseniz sütünüz okadar çok olur önemli olan memeyi doğru kavramasıdır didi ayy yoruldum bea.

canim gunaydin. bende tam seni dusunuyordum. nasil gecti doktor randevun diye. bebisin iyi kilo almis canim lutfen sıkma canını. masallah ikinizede. sevindim sancilarini azalmasina. ha gayret.

sağol canım inşallahhh...
tüh ya sen şubat annesi olucan şindi..gerçi tüh değil daha erken kavuşuyosun...kilosu iyi bence dert etme...
okadar doğan bebekler var.

Günaydın kızlar.Dila ne güzel bilgiler öğrenmişsin bizimle de paylaştığın için teşekkürler.Selkie doğum yapmadın değil mi?Ben de dün gece bel ağrısından uyuyamadım nerdeyse doğuracağım sandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…