- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.861
günaydın kızlar.. ben erkencigillerden yine bu sabah we bu ay hersabah kocam sabahçı oldu malum.. birazdan izin alıp gelecek we doktora gidicem.. meraklardayım acaba açılmam arttımıeyvahedigeldismile sancılar ne durumda, çiroz kızım kilo aldımıkaydirigubbakcemile3
bizde yarın gidicez dr
açılma için iğne oluyomusun hasret 0587
benım kaynana yorgan almışta anca seneye kullanılır canım ben battanıoye kullanıcasmBen de bir şey sorayım. Park yatak alan anneler, yorgan, nevresim, uyku seti vs. ne yaptınız, nasıl aldınız? Yorgan falan kullanılır mı?
ayy canım bendede bazen oluyooİyi akşamlar kızlar..
geçmişe fazla bakmadım bir yaramazlık yok inşallah...
Selkie bence sen doğuracan canım bu aralar haydi hayırlısı sağlıkla olsun inşallah...
ben bu sabah az kalsın fenalaşıyordum. lavaboda balıklarımın motorunu temziliyordum. birden gözlerim kararır gibi oldu, terledim kendimi oturma odasına zor attım (neyse ki banyonun karşısında)...
sabhaları böyle oluyor bana halsizliik çarpıntı falan ama uzun zamandır böyle fenalaşmamıştım. bir de bugün iki kere vajinam çok ağrıdı... bilmiyorum bana neler oluyor...
benımde bugun annem gelcekyazgı canım geçniş olsun sanada bundan sonra artık sancılar olacak ağırlaşıcaz inşallah yalancı sancılardır mart bebekleri aceleci olmaya başladı bi durmuyolar durdukları yerde valla.
ASİNAZ hayırlı olsun aldıkların bebiş güle güle kullansın.Bizde cuma yaptık bebek alışverişini dün hava güzeldi bende ona güvenip uyku setini battaniyelerini kundaklarını yastıklarını alt açmasını geceden yıkadım sabahta bir yağmur bir fırtına.İçerde kurutmaya çalışıyorum.Kendimin pijama bez çoçuk için bez iç çamaşırı falan kaldı bide temizlik yapılcak evde of of çok iş var.
canım ne testı ıstedıkıkızlar slm herkese , sıkıntı yaşıyanların tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum
istanbudayım dün dr gittim medipole bahar hanıma randevu aldım , bebeğimin kg 2.147 gr çıktı (karsta 2 dr gittiğimdede 2.148 gr) çıkmıştı, belki aradaki makinadandır dedi farklılık için, belkide bebek gelişmiyor olabilir dediağlamaya başladım ben çok duygusalım sormayın (((( nts girdim kızım hiç hareket etmedi dr çok nazlı dedi bebeğime:) kalp atışları normal dedi bir sürü test istedi sabah 9 gidip onları yaptıracağım. bişey olmaz demi bebeğime
yaw ne alakası var dr ıyı degıll özellelakası yokya özel hastaneler böyle işte işi hemen paraya wurur bnce hiç bişey yok yarın başka bi dr.a gitmeyi dene. kaç haftadasın bu arada?
37. hafta iş göremez raporunu aynı yerden almakzorundasınhe birde ben doktoruda hastaneyide degistirdim artik delta ya hakan bey e gidiyorum.
37.hafta isgoremez raporunu delta dan alsam problem oluyor mu ?
benım kafası asada ama hala hıckırıyoCanım muhasebeci halleder o işleri sanırım. Sen bunun için de sıkma canını. Benim de vajinama bıçak girip çıkıyor sanki bu aralar, çığlığı basıyorum o anda. Böyle böyle gelecek galiba.
Bu arada her gün hıçkırırdı bebeğim, üç dört gündür hiç hıçkırmıyor. Dönmüş olabilir mi? :)))
preklamsı olmaasınn sakınn canımtekrar iyi geceler kızlarr
birşey sormak istiyorum benim bu ara sık sık başım dönüyor oturduğum yerde bile ama tansiyonum normal yaklaşık 40 45 sn sürüyor ayaktayken biyerlerden tutunmasam düşecek gibi oluyorum gözümün önünde beyaz beyaz ışıklar oluyor sizde de oluyormu??
54 ile kaldıom76 yım şuandaben 52 kg ile hamile kaldım şimdi 64 olmuşum,ama görünürde göbekten başka bişi yok ellerim ayaklarım şişti ama tosun gibi gözükmüyorum sadece karnım var
ama sadece karnıma gitmesi belimi sırtımı mahvetti
Ben gidip uyuyacam ya
Gece uyumadım hıc 2 gundur sureklı yalancı mıdır nedır o sancıdan cektım
Offf gecmez bu 4 hafta ben doğurmak ıstıyorum :gitme:
bizde yarın gidicez dr
açılma için iğne oluyomusun hasret 0587
günaydın kıslar...
moralim çok bozuk aslında özetlicem.
hasretcim noldu ya ne açılması geçmişe dönemedim anlat.
şindddii ben cumartesi tohtora gittim emzirme seminerimiz vardı asortikya benim tohtor.
bi çocuk doktoru geldi bi medikalc geldi bidee cücü vardı işte yaklaşık 2,5 3 saat sürdü.
çok keyifliydi.memişlerinizle ilgili bi soru olursa cevaplayabülürüümmmm...
neyse bu sabah içimde bir sıkıntı uyandım arkadaşlarımdan biri serviste yoktu ama uyuya kalmıştır belki belki hastadır diye aramadım.
biraz önce aradım babasının teknesi balık tutarken alabora olmuş bulamıyolarmış cumartesiden beri kayıp bi yere girse bile hava çok soğuk donmuştur diyo.of çok kötü oldum yazarken bile neyse.
dila cok gecmıs olsdunn arkadasına
memcolarla ılgılı sorum var
sol gogsumu sıkınca ucu ıcerı kacıyor
otekını sıkınca normal dısarda duruyo
geçen hafta dra gittiğimde 1cm açılmam wardı cnm, ama önemsenecek kadar sayılmıyomuş bugün tekrar gideceğim...
hangi ildeymiş ki babası? teknede açılmış falan?
Dilacim, insallah babasi en kisa zamanda bulunur arkadasinin.
meme seminerine gelince sen ara ara anlat bizden sormayi bekleme :)))
Günaydın arkadaşlar...
Hasretcim güzel haberlerle gel inşallah doktordan.
Dilacım, arkadaşının babası için üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah bulunur babası, dua edeceğim onun için..
Kızlar bende cumartesi günü doktora gittim, malum kontrolümüz vardı, kızım 35+1 de 2500 gr. doktor haftasına göre iyi olduğunu söyledi, 1 haftada 200 gr. almış, bana az gibi geldi, moralim bozuldu, üzüldüm biraz... Nst de hiç sancım çıkmadı, ha gayret 2 hafta daha dayanmamız lazım, ultrasonda plasentayı gösterdi doktorum, 2-3 hafta ancak dayanır dedi, sanırım ben 20-21 şubat gibi sezeryan olacağım..
Günaydın arkadaşlar...
Hasretcim güzel haberlerle gel inşallah doktordan.
Dilacım, arkadaşının babası için üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah bulunur babası, dua edeceğim onun için..
Kızlar bende cumartesi günü doktora gittim, malum kontrolümüz vardı, kızım 35+1 de 2500 gr. doktor haftasına göre iyi olduğunu söyledi, 1 haftada 200 gr. almış, bana az gibi geldi, moralim bozuldu, üzüldüm biraz... Nst de hiç sancım çıkmadı, ha gayret 2 hafta daha dayanmamız lazım, ultrasonda plasentayı gösterdi doktorum, 2-3 hafta ancak dayanır dedi, sanırım ben 20-21 şubat gibi sezeryan olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?