2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız?bnde evde temizlik var ,ne olur ne olmaz doğururum belki diye evi temizleteyeyim dedim...

ya inşallah erken davranmaz..planlı programlı gitmek hastaneye daha iyi...benim için zaman durdu zaten ...
bu arada ben de sançı falan yok hala!

çanım maşallah bebişine....bençe güzel kilo almış..

belki beraber doğururuz kız,günlerimiz tututyor..ama seninki kalsın daha..benimki meçburiyetten doğaçak en geç pazartesi,,,

günaydın güzellera.s.
güzel bi hafta diliyorum hepinize
hasretcim güzel haberlerle gelirsin inşallah
simenaycım maşallah canım bebişe kilosu güzel sıkma canını normal haftasında ilerliyor demekki benimki gibi
dila canım geçmiş olsun arkadaşının babasına çok üzüldüm Rabbim sağsalim kavuşturur ailesine inşallah kurtulmuştur
bugün yatıcaktım güyaa 11 e kadar sabah sabah arkadaşım aradı uyandım çamaşırları attım makinaya kahvaltı edicem şimdi hazırlıyorum

Fty ve Dila, sağolun kızlar, cumartesi günü çok kafama taktıydım ama şimdi düşünmüyorum artık bebeğin kilosunu, sağlıklı doğsunda varsın minik olsun..
Bu arada Dilacım, paylaşımın için teşekkürler, aklına geldikçe yaz, güzel bilgilermiş....

Selkie, heyecanlandırdın beni, seni düşünmekten ben doğuracam nerdeyse :)) Sen git arkandan geliyorum :)) Mutluyu solladım ben bu arada...

Hadi hayırlısı olsun tatlım...Allah sağlıklı sıhhatlı doğmasını nasip etsin..
ben doktora sordum canım dert etme..Bizim için kilolu bebek önemli değil...3 kilo olsun ideal, ve doğar doğmaz annesinin memesine yapışıp emsin önemli olan o dedi

Dilacım arkadaşına geçmiş olsun...
verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederiz...
süper faydalı yaniiii...

ee ilk doğduğunda iki saatte bir kaldırıp emzirin ilkler size eziyet olabilir çünkü emme güdüsü var çocukta süt gelmese bile emecek sizinle dalga geçecek ama sonra bu süreler yavaş yavaş inecek 15 dk 10 dk...asla bi kere emmedi diye biberon vermeyin biberondaki emzikten sıvı akıyo bebek kendini emmek için zorlamıyo dolayısıyla bir kere biberon verirseniz ve o rahata alışırsa sizin memenizi istemeyecektir...eğer çok aç kaldığını düşünüyorsanız sütünüzü sağıp kaşık biberonla verin sakın normal biberonla bişi vermeyin asla 6 aydan önce ek gıdaya geçmeyin emiyorsa yanlış emziriyorsunuzdur yada kaynanamda eve demir attı gitmiyo deyip kafanızı bişeylere takıyosunuzdur süt gelmiyordur dedi...
ılık duştan sonra süt kendi kendine bile akarmış...
ek gıdanın dışına bakaersınız aaa bundaki demir anne sütünden fazlaymış diye verirsiniz ama ondaki demir bebeğin kanına hemen katrışmaz karışana kadarda bişey kalmaz..anne sütü öyle bir yaratılmışki 2 gr demir anında bebeğin kanına karışır dedi...

günaydın hepinize kızlar.iyi haftalar diliyorum herkeseopuyorumnanaktan

hadi bakalım hasretcim iyi haberlerini bekliyoruz.
canım gözünaydın maşşallah iklim e.hiçte kilosu kötü değil bir haftada 200 gr gayet iyi sakın bunu takma kafana.

Merhab arkadaşlar
Geçmişi okuyamadım.Simenaycım doktordan güzel haberler getirmişssin.sağlıklı bebişin maaşallah ona.kilosu iyi olmasa doktorun söyler.Doktoruna güven.gayet ii beikin.sende ii ol.

FTY bilgiler için saol canım.

Kızlar bende cumartesi doktoraydım. 32+3 deydik. 42 cm boy. 1890 gr dı bebğim. doktor iyi dedi.bende öylece avunuyorum işte. umarım iyidir. çok kıpırdak bi kızım var hiç durmuyo. doktorum 36 yı bitirsin roblem yok dedi. yani 3.5 haftamız var.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pazar günü gezmek istedim.Ama belimden gezemedim.Çok iş vardı. ama ben sadece markete girip kocamla eksikleri tamamladım. sonra bahaouse dan alıncaklar vardı.oraya girmedim.eşim gitti.arabada bekledim. Brde kızımın odasına armut minder almak istiyom. Minderzadede ( beylikdüzü) 80-90 tel dedi.üstelik taksityok.almadım.daha uygun nerden bulabilrim kızlar yardımcı olurmusunuz?

Ayrıca kim sormuştu unuttum.saç boyatma konusunda doktorum son günlerde olabileceğini söyledi. ama annelik ayrı bi güzellik boyatmamak tabi daha ii dedi.

Dilacim super bilgiler. ve gercektende benim dusundugum ve uygulamak istedigim gibi hersey. umarim sorun cikmadan basaririz herseyi.....

benden sonra hemen gelçeksen,ben azıçık daha sıkayım çanım dişimi! :)))) gel gel arkadan doğuralım beraber

:)) Gidişat onu gösteriyor, senden 1 hafta sonra sanırım doğuracam, doktorun dediğine göre plasenta yaşlanması yüzünden 2 hafta falan ancak dayanırmış. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalım sağlıklı olsunlarda..

ıstanbulda Amerikan Hastanesinin de böyle eğitim seminerleri var ücretsiz ilgili arkadaşlara duyurulur

günaydın herkese herkes nasıl
kızlar henüz doğuran olmadığı için sevindim
selkie simenay iyiymişsiniz galiba burdamısınız
bende artık sancıdan geceleri kalp atışından 2 gündür zor uyuyorum
benim bebeğimde 3500 gr 51 cm olmuş suyum azalmış perşembe tahlillerim yapılacak sezeryan olursam kanama zamanıma filan bakılsın dedi doktorum kafası hala 40 haftayla uyumlu bebek iri dedi sancılarım hala düzensiz ama 100leri 90ları görüyor hep rüyalarımda sezeryan oluyorum dedim druma içine malummu oluyor dedi
dila ne güzel bilgiler vermişsin bende biberon vereyim diyordum vermeyeyim o zaman ama ilk 6 ay bırakıp hiç biyere gidemeyiz yada kaşıkla verilecek demekki süt
lavinaebruda gidecekti o neler yapmış
başka dra giden varmı

Teşekkürler Yazcım, takmıyorum artık, o gün düşündüm biraz işte, 2 hafta daha dursa 3 kiloya yakın olacak sanırım, bu da yeterlidir heralde.. Bu arada senin sancılar ne alemde, iyi misin şimdi?

Hilos seninde gözün aydın, doktordan güzel haberlerle gelmişsin, armut minder fikri çok güzel, bende sallanan koltuk düşünmüştüm ama bebek odasında yer kalmadı malesef :))

canım maşallah bebikine herşey yolundaymış ne güzel
sabah arayan arkadaşımda beni erken doğurtacak ne zaman konuşsak kaç günün var diyo söylüyorum ama daha erken gelebilir sen 36 dan itibaren hazır ol diyo öyle diye diye doğurtacak beni bu gidişle kafamçokkarıştı

masallah bebisine canim.
benim bebis 32+0 da 1840 gr.di. 2 hafta sonra 34+1 de 2340 gr olmustu. bugunde doktor randevum var bakalim kac olmus bizim minik oglan. yani bi anda hizli hizli almaya basliyorlar kiloyu minisler.

mutlucum masallah ogluna. artik ha dogurdun ha doguracan hadi hayirlisi canim.
selkie simenay ve sen bakalim hanginiz once doguracaksiniz :)))
saglikli olsun minislerin hepsi insallah.

Mutlucum günaydın, bende seni merak ediyordum, doğurdun sandım :)) Bekle 2 hafta daha beraber doğuralım :)) Maşallah minik Metine bu arada, nasıl besliyon anacım sen, bende ne yiyeceğimi şaşırdım valla, sıkılmaya başladım artık yemek işinden, dün gece yine fazla kaçırdım, gece uyuyamadım bende..

masallah bebisine canim.
benim bebis 32+0 da 1840 gr.di. 2 hafta sonra 34+1 de 2340 gr olmustu. bugunde doktor randevum var bakalim kac olmus bizim minik oglan. yani bi anda hizli hizli almaya basliyorlar kiloyu minisler.

Demek bugun doktora gidiyon, hayırlı haberler gel inşallah..

sağol simenaycım iyiyim şimdi dün ara ara hafif sızılarım oldu bugün çok şükür yok bişey.tabii 3 kiloyu geçer bence buda yeterli olur.

HİLOS gözünaydın canım maşşallah bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…