- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.881
ebrucum şaka maka senin drun verdiği tarihe ne kalmışki,erkekin erken davranmaz inşallah,15 şubat ne demek ya:lepi:valla çok güsel ve tatl bi heycen ,inan bana benim daha 5 haftam var gibi ama bana bile zaman geçmiyor,hergün oh bugünde geçti diyorum,seni düşünemiyorum ya,hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider cnm
Günaydın arkadaşlar...
Hasretcim güzel haberlerle gel inşallah doktordan.
Dilacım, arkadaşının babası için üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah bulunur babası, dua edeceğim onun için..
Kızlar bende cumartesi günü doktora gittim, malum kontrolümüz vardı, kızım 35+1 de 2500 gr. doktor haftasına göre iyi olduğunu söyledi, 1 haftada 200 gr. almış, bana az gibi geldi, moralim bozuldu, üzüldüm biraz... Nst de hiç sancım çıkmadı, ha gayret 2 hafta daha dayanmamız lazım, ultrasonda plasentayı gösterdi doktorum, 2-3 hafta ancak dayanır dedi, sanırım ben 20-21 şubat gibi sezeryan olacağım..
Günaydın kızlar.Dila ne güzel bilgiler öğrenmişsin bizimle de paylaştığın için teşekkürler.Selkie doğum yapmadın değil mi?Ben de dün gece bel ağrısından uyuyamadım nerdeyse doğuracağım sandım...
Hadi hayırlısı olsun tatlım...Allah sağlıklı sıhhatlı doğmasını nasip etsin..Günaydın arkadaşlar...
Dilacım, arkadaşının babası için üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah bulunur babası, dua edeceğim onun için..
Kızlar bende cumartesi günü doktora gittim, malum kontrolümüz vardı, kızım 35+1 de 2500 gr. doktor haftasına göre iyi olduğunu söyledi, 1 haftada 200 gr. almış, bana az gibi geldi, moralim bozuldu, üzüldüm biraz... Nst de hiç sancım çıkmadı, ha gayret 2 hafta daha dayanmamız lazım, ultrasonda plasentayı gösterdi doktorum, 2-3 hafta ancak dayanır dedi, sanırım ben 20-21 şubat gibi sezeryan olacağım..
sağol hayatım inşallah...
valla ne anlatayım bilmemki.
siz sorun..ama aklıma gelen bişey var çocuk doktoru dediki hacı şakirin toz sabununu kullanın içinde herhangi bitkisel bişey olmasın...bazı bitkisel diye aldığınız toz deterjanların içindeki bitkiler çocuğa alerji yapabilir.
bebek iki ay sonra etrafını tamamen görmeye başlar ve sizin tepkilerinize göre karakter kazanır...sürekli bir serenat halinde uykuya dalarsa bir sonraki sefer hani arkadaşlar nerde beni uyutmaya gelceklerdi diye bekler dedi.
kesinlikle sallamayın siz aynı zamanda onun hayat koçusunuz siz ona değil o size adapte olacak anne karnında bebeği sallıyomusunuz sanki bu bi reflekstir sallamayın çok zararlı dedi.
odası 22-24 dereceyi geçmesin 3.aydan itibaren odasına yatırın sonra ayıramazsınız ve odası karanlık olsun dedi gece vücut bi hormon salgılıyomuş kansere sebep olan o ışıkta salgılanıyomuş.beşiğinin altına koyup gece yerleri aydınlatmanız açısından iyi olabilir dedi.
memişi küçük olanla büyük olan aynı sütü üretir siz emzirkikçe beyninize süt üretilmesi gerektiğine dair uyarı gider her emzirdiğinizde bir sonrakine hazırlık olur ne kadar emzirirseniz sütünüz okadar çok olur önemli olan memeyi doğru kavramasıdır didi ayy yoruldum bea.
Selkie, heyecanlandırdın beni, seni düşünmekten ben doğuracam nerdeyse :)) Sen git arkandan geliyorum :)) Mutluyu solladım ben bu arada...
hadi bakalım hasretcim iyi haberlerini bekliyoruz.günaydın kızlar.. ben erkencigillerden yine bu sabah we bu ay hersabah kocam sabahçı oldu malum.. birazdan izin alıp gelecek we doktora gidicem.. meraklardayım acaba açılmam arttımıeyvahedigeldismile sancılar ne durumda, çiroz kızım kilo aldımıkaydirigubbakcemile3
canım gözünaydın maşşallah iklim e.hiçte kilosu kötü değil bir haftada 200 gr gayet iyi sakın bunu takma kafana.Günaydın arkadaşlar...
benden sonra hemen gelçeksen,ben azıçık daha sıkayım çanım dişimi! :)))) gel gel arkadan doğuralım beraber
günaydın hepinize kızlar.iyi haftalar diliyorum herkeseopuyorumnanaktan
hadi bakalım hasretcim iyi haberlerini bekliyoruz.
canım gözünaydın maşşallah iklim e.hiçte kilosu kötü değil bir haftada 200 gr gayet iyi sakın bunu takma kafana.
Merhab arkadaşlar
Geçmişi okuyamadım.Simenaycım doktordan güzel haberler getirmişssin.sağlıklı bebişin maaşallah ona.kilosu iyi olmasa doktorun söyler.Doktoruna güven.gayet ii beikin.sende ii ol.
FTY bilgiler için saol canım.
Kızlar bende cumartesi doktoraydım. 32+3 deydik. 42 cm boy. 1890 gr dı bebğim. doktor iyi dedi.bende öylece avunuyorum işte. umarım iyidir. çok kıpırdak bi kızım var hiç durmuyo. doktorum 36 yı bitirsin roblem yok dedi. yani 3.5 haftamız var.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pazar günü gezmek istedim.Ama belimden gezemedim.Çok iş vardı. ama ben sadece markete girip kocamla eksikleri tamamladım. sonra bahaouse dan alıncaklar vardı.oraya girmedim.eşim gitti.arabada bekledim. Brde kızımın odasına armut minder almak istiyom. Minderzadede ( beylikdüzü) 80-90 tel dedi.üstelik taksityok.almadım.daha uygun nerden bulabilrim kızlar yardımcı olurmusunuz?
Ayrıca kim sormuştu unuttum.saç boyatma konusunda doktorum son günlerde olabileceğini söyledi. ama annelik ayrı bi güzellik boyatmamak tabi daha ii dedi.
Merhab arkadaşlar
Geçmişi okuyamadım.Simenaycım doktordan güzel haberler getirmişssin.sağlıklı bebişin maaşallah ona.kilosu iyi olmasa doktorun söyler.Doktoruna güven.gayet ii beikin.sende ii ol.
Kızlar bende cumartesi doktoraydım. 32+3 deydik. 42 cm boy. 1890 gr dı bebğim. doktor iyi dedi.bende öylece avunuyorum işte. umarım iyidir. çok kıpırdak bi kızım var hiç durmuyo. doktorum 36 yı bitirsin roblem yok dedi. yani 3.5 haftamız var.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pazar günü gezmek istedim.Ama belimden gezemedim.Çok iş vardı. ama ben sadece markete girip kocamla eksikleri tamamladım. sonra bahaouse dan alıncaklar vardı.oraya girmedim.eşim gitti.arabada bekledim. Brde kızımın odasına armut minder almak istiyom. Minderzadede ( beylikdüzü) 80-90 tel dedi.üstelik taksityok.almadım.daha uygun nerden bulabilrim kızlar yardımcı olurmusunuz?
Ayrıca kim sormuştu unuttum.saç boyatma konusunda doktorum son günlerde olabileceğini söyledi. ama annelik ayrı bi güzellik boyatmamak tabi daha ii dedi.
Merhab arkadaşlar
günaydın herkese herkes nasıl
kızlar henüz doğuran olmadığı için sevindim
selkie simenay iyiymişsiniz galiba burdamısınız
bende artık sancıdan geceleri kalp atışından 2 gündür zor uyuyorum
benim bebeğimde 3500 gr 51 cm olmuş suyum azalmış perşembe tahlillerim yapılacak sezeryan olursam kanama zamanıma filan bakılsın dedi doktorum kafası hala 40 haftayla uyumlu bebek iri dedi sancılarım hala düzensiz ama 100leri 90ları görüyor hep rüyalarımda sezeryan oluyorum dedim druma içine malummu oluyor dedi
dila ne güzel bilgiler vermişsin bende biberon vereyim diyordum vermeyeyim o zaman ama ilk 6 ay bırakıp hiç biyere gidemeyiz yada kaşıkla verilecek demekki süt
lavinaebruda gidecekti o neler yapmış
başka dra giden varmı
günaydın herkese herkes nasıl
kızlar henüz doğuran olmadığı için sevindim
selkie simenay iyiymişsiniz galiba burdamısınız
bende artık sancıdan geceleri kalp atışından 2 gündür zor uyuyorum
benim bebeğimde 3500 gr 51 cm olmuş suyum azalmış perşembe tahlillerim yapılacak sezeryan olursam kanama zamanıma filan bakılsın dedi doktorum kafası hala 40 haftayla uyumlu bebek iri dedi sancılarım hala düzensiz ama 100leri 90ları görüyor hep rüyalarımda sezeryan oluyorum dedim druma içine malummu oluyor dedi
dila ne güzel bilgiler vermişsin bende biberon vereyim diyordum vermeyeyim o zaman ama ilk 6 ay bırakıp hiç biyere gidemeyiz yada kaşıkla verilecek demekki süt
lavinaebruda gidecekti o neler yapmış
başka dra giden varmı
masallah bebisine canim.
benim bebis 32+0 da 1840 gr.di. 2 hafta sonra 34+1 de 2340 gr olmustu. bugunde doktor randevum var bakalim kac olmus bizim minik oglan. yani bi anda hizli hizli almaya basliyorlar kiloyu minisler.
Teşekkürler Yazcım, takmıyorum artık, o gün düşündüm biraz işte, 2 hafta daha dursa 3 kiloya yakın olacak sanırım, bu da yeterlidir heralde.. Bu arada senin sancılar ne alemde, iyi misin şimdi?
Hilos seninde gözün aydın, doktordan güzel haberlerle gelmişsin, armut minder fikri çok güzel, bende sallanan koltuk düşünmüştüm ama bebek odasında yer kalmadı malesef :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?