- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.901
Mutlucum günaydın, bende seni merak ediyordum, doğurdun sandım :)) Bekle 2 hafta daha beraber doğuralım :)) Maşallah minik Metine bu arada, nasıl besliyon anacım sen, bende ne yiyeceğimi şaşırdım valla, sıkılmaya başladım artık yemek işinden, dün gece yine fazla kaçırdım, gece uyuyamadım bende..
Demek bugun doktora gidiyon, hayırlı haberler gel inşallah..
canım maşallah bebikineherşey yolundaymış ne güzel
sabah arayan arkadaşımda beni erken doğurtacak ne zaman konuşsak kaç günün var diyo söylüyorum ama daha erken gelebilir sen 36 dan itibaren hazır ol diyo öyle diye diye doğurtacak beni bu gidişle kafamçokkarıştı
belki beraber doğururuz kız,günlerimiz tututyor..ama seninki kalsın daha..benimki meçburiyetten doğaçak en geç pazartesi,,,
Aaaa plesenta yaşlanması neden olurmuş peeekiii:)) Gidişat onu gösteriyor, senden 1 hafta sonra sanırım doğuracam, doktorun dediğine göre plasenta yaşlanması yüzünden 2 hafta falan ancak dayanırmış. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalım sağlıklı olsunlarda..
sağol simenaycım iyiyim şimdi dün ara ara hafif sızılarım oldu bugün çok şükür yok bişey.tabii 3 kiloyu geçer bence buda yeterli olur.
HİLOS gözünaydın canım maşşallah bebeğine...
emiyorsa yanlış emziriyorsunuzdur yada kaynanamda eve demir attı gitmiyo deyip kafanızı bişeylere takıyosunuzdur süt gelmiyordur dedi...
Aaaa plesenta yaşlanması neden olurmuş peeekiii
Ya kızlar dün bişi yaptım sonra vicdan azabı çektim kızıma bişi olursa diye..
Eşim evde yoktu..Bende fırsattan istifade mutfağı dezenfekte ettim çünkü kötü kokuyodu..mutfağın heryerini çamaşır suyu ile sildim...evi komple değil ama sadece mutfak...sonra nevresimleri değiştirp çamaşır attım..ayakkabılığı düzelttim...ama nevresim geçirene kadar nefes nefese kan ter içinde kaldım..belim koptu hemen 2 dakkada..sonra bel kemerimi bağlayıp canım sıkıldı alışverişe çıktım...okadar market alışverişim gelmiş ki sepeti doldurdum sonrada düşündüm ben bunları nası taşıycam diye...neyse marketin servisi ile sitenin önüne kadar geldim..tektek indirdim poşetleri..(baya ağırdı da) sonra teker teker 4 kerede apartmana asansöre taşıdım eve getirdim ama böyle bir ıslaklık yoğun bi ıslaklık vardı eyvah bişi oldu diye gittim tuvalete Allahtan akıntıymış...Sonrada pişman oldum kendimi yordum diye...Ama ben eskiden olduğu gibi kafama estiği gibi tyakılmak kısıtlanmak istemiyorum yaaaa...Bu hamilelik kafamda yapmak istediğim herşeti kısıtlıyor
Size oturup kalkar iken yada ağır kaldırırken akıntınız daha yoğun oluyor mu?
yazcım annemde diyorki merak etme bebek zamanını bilir o zaman doğar diye bende kendimi sakinleştiriyorumcanım yok kalp atışlarımda bir sorun olmadı sadece belim ve kasığımda çok fazla ağrı hissettim.senin artık geldi gelecek sağlıkla gelsiler inşaallah.
sorma tüm herkes alarm moduna geçti kıyamam eşim başımdan bir saniye ayrılmadı.kayınvalidemler ayaklandı.bende kesin doğuruyorum diye düşündümsempatiksalakcinni.fena oluyormuş yanii hasretcim.
canım maşşallah bebeğine.aman dikkatli ol.
fty sende hayırlı haberlele gel izin ne zaman başlıyacak selkie 1 ben 2 simenay 3 numara gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile5mutlucum masallah ogluna. artik ha dogurdun ha doguracan hadi hayirlisi canim.
selkie simenay ve sen bakalim hanginiz once doguracaksiniz :)))
saglikli olsun minislerin hepsi insallah.
canım ben artık çayı filan çok içiyorum hiç dikkat ettiğim yok günlük elmamı yiyorum sanırım meyve güzel büyütüyor bebeği yada kafa yapısıda hesaplamaya girdiğinden bir miktar kilolu görünüyor doktorum ctesi 10gün sonra hazırlıklı ol dedi bakalım son 20 günüm kaldı en son 27 mart görünüyor hayırlısı olsun hepimiz hakkındaMutlucum günaydın, bende seni merak ediyordum, doğurdun sandım :)) Bekle 2 hafta daha beraber doğuralım :)) Maşallah minik Metine bu arada, nasıl besliyon anacım sen, bende ne yiyeceğimi şaşırdım valla, sıkılmaya başladım artık yemek işinden, dün gece yine fazla kaçırdım, gece uyuyamadım bende..
Demek bugun doktora gidiyon, hayırlı haberler gel inşallah..
hasret moralini bozma bebeşini göreceksinben hala çıkamadım hastaneye gitmek üzre çünkü kocamın yine bütün gerginlik we stresi üzerinde laf söylenmiyo delüye oraya buraya su götürüyo arabayla adam off ya ben gidicem peşimden aramaya başlicak hadi hadi işe döncem diyemafoldumben şu dükkandan bir atsam kendimi rahatlicam zaten midem çok bulanıyor we gözlerim kapanıyor biran önce nst yatağına geçip uyumak istiyorum telefonumuda kapatıcam
Canım, plasenta yaşlanması, hamileliğin son üç ayında hemen hemen birçok hamilede olabilecek bişeymiş, plasenta kireçlenebiliyormuş ve bebeğe giden besin plasentadan geçemez oluyormuş, haliyle bebek iyi beslenemiyor, bizim elimizde olan bişey değil bu yaşlanma anlayacağın, bana doktor ultrasonda gösterdi, plasenta da yer yer beyazlıklar vardı, bunlar kireçlenme imiş..
Bu arada çok hareket edince akıntı bende de çoğalıyor, eskisi gibi iş yapayım deme sakın, yorma kendini, benim gibi hastanelik olursun bak sonra, dikkat et..
yazcım annemde diyorki merak etme bebek zamanını bilir o zaman doğar diye bende kendimi sakinleştiriyorum
fty sende hayırlı haberlele gel izin ne zaman başlıyacak selkie 1 ben 2 simenay 3 numara gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile5
canım ben artık çayı filan çok içiyorum hiç dikkat ettiğim yok günlük elmamı yiyorum sanırım meyve güzel büyütüyor bebeği yada kafa yapısıda hesaplamaya girdiğinden bir miktar kilolu görünüyor doktorum ctesi 10gün sonra hazırlıklı ol dedi bakalım son 20 günüm kaldı en son 27 mart görünüyor hayırlısı olsun hepimiz hakkında
hasret moralini bozma bebeşini göreceksin
beknur benimde akıntım oluyor dr bana fitil verdi ama hala kullanmadım mantar olmuşsundur dedi bana
Hımmm anladım canım bu hafta benimde kontrolüm var doktora bi sorıyım bakıyım benimki ne alemdeymiş...
Ayyy burada okudukça panik oluyorum şimdi inşallah biizmkisi erken filan gelmeye kalkmaz çünkü odamız 5 martta gelicek valla...park yatağı da bu hafta alıcaz...
yok yaa bundan sonra istesemde yapamam zaten kendimi hala eskisi gibi zannedip yükleniyorum...
hiiiç canımızın kıymetini bilmiyoruz...millet en ufak birşeyde ay sancım ay karnım deyip yatıyo valla ama ben yatamıyorum işte tez canlıyım...kafama koyduğumu yapıcam o an...
eşim dün diyor ki benim biraz çalışmam lazım diyor...ii benide geçerken alışveriş merkezine bırak diyorum..izin vermiyo gıcık oluyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bu arada perdeyi bitirmek üzereyim ben, ipleri aynı uzunlukta kesmek ne zormuş yaa, ayarlayana kadar canım çıktı, bir miktar ipi ziyan ettim bu sebeple, biraz daha ip almam gerekti, bugun yarın bitirecem inşallah, evin içinde heryer iplik oldu, hafta sonu eşim süpürken epey azar işittim, küçük çocuklar gibi dağıtmışsın evi diyor, ipler halıya yapışmış, süpürene kadar canı çıktı kocamın, bir dahaki sefer yere örtü serecem dökülmesin diye, öyle diyo kocam :))
Bir tane de paspas ördüm bu arada, klozet takımını yapıyom şimdi de.. İyi sardım ben bu işe..
yazcım annemde diyorki merak etme bebek zamanını bilir o zaman doğar diye bende kendimi sakinleştiriyorum
beknurcum naptın öyle sen yalmaz:çok yormuşsun kendini.gerçi benim de canım tez,oturamıyorum,ütü-çamaşır-temizlik dogum iznimi böyle geçiriyorum.
bebişim 32+0 da 2050 gr çıktı.haftaya 34+0 da gidicem,heyecanlıyım,2500 olur mu ki haftaya
kızlar açılmaya bakıyo ya doktor,alttan bakıyo di mi,kaçıncı haftada başlıyo bakmaya,ona göre hazırlıklı gideyim:kedi:
evet canım bundan sonra yapmıcam zaten daha dikkat edicem...beknurcum naptın öyle sen yalmaz:çok yormuşsun kendini.gerçi benim de canım tez,oturamıyorum,ütü-çamaşır-temizlik dogum iznimi böyle geçiriyorum.
bebişim 32+0 da 2050 gr çıktı.haftaya 34+0 da gidicem,heyecanlıyım,2500 olur mu ki haftaya
kızlar açılmaya bakıyo ya doktor,alttan bakıyo di mi,kaçıncı haftada başlıyo bakmaya,ona göre hazırlıklı gideyim:kedi:
merve sata göre 27 mayıs son günüm ama doktorum ctesi günü 10 günden hazırlıklı oldedi bana bebek iriryse sezeryan olabilirsin dedi sana bahsettimi böyle birşeymutlu tam anlayamadım cnm,27 mart beklenen dogum tarihi di mi?ne zaman gelebilir bebek dedi? benim 30 mart ama gelişimi 1-2 hafta önde gidiyo da o yüzden merak ettim.
beknur sanırım uzun süre yatmayacaksın ben arada 5dk filan yatıyorum kalp atışalrım hızlandığındaKızlar geçen hafta acil olarak gittiğim bir doktor söyledi sizinde bilginiz var mı?
Sırt üstü altına yastık koymadan sakın yatma çünkü bebeğe oksijen gitmez ani bebek ölümleri meydana geleblir diyor böyle bişi duydunuz mu?
bende geceleri heyecanlanıyorum artık normalmi sezeryanmı olacak diye korkuyorum anesteziden filandakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet çok fazla dökülüyor simenaycım.ben örtü serip yaptığım halde yinede halıya yapışmıştı.ipleri önce bayağı bir kes aynı boyutta sonra takmaya başla.ben öyle yapmıştım canım.
doğru söylemiş canım ozamanını bilir.stres heyecan yapmamak lazım aslında mutlucum ama pek kolay olmuyoropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?