- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.921
hasret sen daha burdamısın gitmedin mi kızz???
belki beraber doğururuz kız,günlerimiz tututyor..ama seninki kalsın daha..benimki meçburiyetten doğaçak en geç pazartesi,,,
günaydın herkese herkes nasıl
kızlar henüz doğuran olmadığı için sevindim
selkie simenay iyiymişsiniz galiba burdamısınız
bende artık sancıdan geceleri kalp atışından 2 gündür zor uyuyorum
benim bebeğimde 3500 gr 51 cm olmuş suyum azalmış perşembe tahlillerim yapılacak sezeryan olursam kanama zamanıma filan bakılsın dedi doktorum kafası hala 40 haftayla uyumlu bebek iri dedi sancılarım hala düzensiz ama 100leri 90ları görüyor hep rüyalarımda sezeryan oluyorum dedim druma içine malummu oluyor dedi
dila ne güzel bilgiler vermişsin bende biberon vereyim diyordum vermeyeyim o zaman ama ilk 6 ay bırakıp hiç biyere gidemeyiz yada kaşıkla verilecek demekki süt
lavinaebruda gidecekti o neler yapmış
başka dra giden varmı
masallah bebisine canim.
benim bebis 32+0 da 1840 gr.di. 2 hafta sonra 34+1 de 2340 gr olmustu. bugunde doktor randevum var bakalim kac olmus bizim minik oglan. yani bi anda hizli hizli almaya basliyorlar kiloyu minisler.
Ayy bu çevredekilerin dedikleri beni öldürecek zaten, yorum yapmasalar şişerler sanki, zaten heyecanlıyız birde bunlarla uğraşıyoruz yaa..
Aaaa plesenta yaşlanması neden olurmuş peeekiii
Ya kızlar dün bişi yaptım sonra vicdan azabı çektim kızıma bişi olursa diye..
Eşim evde yoktu..Bende fırsattan istifade mutfağı dezenfekte ettim çünkü kötü kokuyodu..mutfağın heryerini çamaşır suyu ile sildim...evi komple değil ama sadece mutfak...sonra nevresimleri değiştirp çamaşır attım..ayakkabılığı düzelttim...ama nevresim geçirene kadar nefes nefese kan ter içinde kaldım..belim koptu hemen 2 dakkada..sonra bel kemerimi bağlayıp canım sıkıldı alışverişe çıktım...okadar market alışverişim gelmiş ki sepeti doldurdum sonrada düşündüm ben bunları nası taşıycam diye...neyse marketin servisi ile sitenin önüne kadar geldim..tektek indirdim poşetleri..(baya ağırdı da) sonra teker teker 4 kerede apartmana asansöre taşıdım eve getirdim ama böyle bir ıslaklık yoğun bi ıslaklık vardı eyvah bişi oldu diye gittim tuvalete Allahtan akıntıymış...Sonrada pişman oldum kendimi yordum diye...Ama ben eskiden olduğu gibi kafama estiği gibi tyakılmak kısıtlanmak istemiyorum yaaaa...Bu hamilelik kafamda yapmak istediğim herşeti kısıtlıyor
Size oturup kalkar iken yada ağır kaldırırken akıntınız daha yoğun oluyor mu?
Simenaycım bu arada ben bir yerde okudum bebeğe kilı aldıran şeyler,
kuru meyveler ve bakliyat (içinde demir barındırıyormuş...) özellikle badem...ceviz..yer fıstığı..tabi hali ile bunlar sanada biraz kilo aldırıcak...hergün yumurta ve süt tüketiyosun dimi?
birde buharda haşlanmış brokoli çok ii diyolar ama hiç denemedim..
beknur bende koku kaşınma filan yok adı nidazol 14 tablet bana 5ini kullan dedi ama hala başlamadım ya ben fitil sevmiyorum ama bu akşam deniycem
kızlar drlar neden çatı muayenesi yapıp duruyor en son zaten mecbur yapacak doğum şeklide en son gün belli olurmuş bence 1 kere yaptırın
en son günmü ollldu doğum anına kadar bilmeyelim yani ne şeklde doğuracağımızı, sezaryen olmamız gerekiyorsa mesela boş yere sancı çekelim.. ya da son anda o sancıyla dr artık neye yönlendirirse ona razı gelelim:dilcikar: en geç 37 de yapılmalıymış çatı muayenesi senin dr tabi enteresan olduundan bu konudada yapmış yine ilginçliğinidelikafadulden
kızlar merhaba
biz doktordan geldik oğluşum gayet iyiymiş şuan 36 ya girdik 2750 kg muz 47 cm de boyumuz
başı aşağıya dönmüş ama henüz inmemiş aşağıya suyu oldukça iyi durumdaymış şuan için erken gele durumu yokmuş normal beklenen doğum tarihi 09. mart
umarım sizde de haberler güzeldir geçmişi okuyamadım
ben çıkıorum bu sefer çükücem bu herifi heee:mymeka:
Ya çok geçmiş olsun haftasonu benimde ayiptir söylmesi baarsaklarım bozuldu ama öyle böyle değil...Çıkamadım WC'den değişik birşeyde yemedim ama anlayamadım...günaydın güseller, nasılsınız bakalaım,ben kabus gibi bir gece çıkardım yatağa yattım gece sonra ne varsa birden lavaboya koşup çıkardım ama öyle böyle değil yani eşim ble korktu anlamadıkm bişi sonra kıvrana kıvrana uyumuşum,şimdi daha iyiz doktara gidicek arkadaşlar hadi hayırlı haberler ile gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?