2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret sen daha burdamısın gitmedin mi kızz???

yok cnm sinir harbi yaşıyorum we ben bu sinirle iyi dayandım 36+2deyim we doğurmadım die düşünüyorum, bu arada sancılarım war kızlar doktora gider ayak doğurup kurtulurum inşallah dicem doktora 1 hafta yatırın beni burda we ziyeretçi kabul etmeyin özellklede kocam olacak denyoyuklava:

Simenaycım bu arada ben bir yerde okudum bebeğe kilı aldıran şeyler,
kuru meyveler ve bakliyat (içinde demir barındırıyormuş...) özellikle badem...ceviz..yer fıstığı..tabi hali ile bunlar sanada biraz kilo aldırıcak...hergün yumurta ve süt tüketiyosun dimi?
birde buharda haşlanmış brokoli çok ii diyolar ama hiç denemedim..

beknur bende koku kaşınma filan yok adı nidazol 14 tablet bana 5ini kullan dedi ama hala başlamadım ya ben fitil sevmiyorum ama bu akşam deniycem
kızlar drlar neden çatı muayenesi yapıp duruyor en son zaten mecbur yapacak doğum şeklide en son gün belli olurmuş bence 1 kere yaptırın

belki beraber doğururuz kız,günlerimiz tututyor..ama seninki kalsın daha..benimki meçburiyetten doğaçak en geç pazartesi,,,

Benim ki bir 2 hafta daha dursun ablası biraz çiroz benim kız hiç değilse 3 kiloyu geçsin öyle doğsun...Evi temizletmekle iyi yapmışsın , ben de bugün yarın çantamı arabanın arkasına koyacağım ...

YAZ34: canım saol teşekür ederim.
SıMENAY: kız çok hamaratsın bakıyorum hiç durmadan örüyorsun.Paspasların resmini koyda görelim şeker.
DıLA:güzel bilgiler için mersi.
HASRET: güzel hbrler getir bebikten bize.
BEKNUR: kızım sen delimisin divanemesin? yapma bukadar iş. gerçi bende yapıyom sora pişman oluyom.Pazar günü süpürdüm dip köe toz aldım sildim tuvalet banyo cifledim ütü yaptım.kocama pazar kahvaltısı hazırladım. duş aldım ve kocamla markete gittik. carrefourda 5 dakka dolandım.ve pilim bitti. arabada ağlamaya ancıdan kıvranmaya başladım. ordan 2 yere daha uğredik ama arabadan inemedim. eşim halletti. artık çok koşturmak bize yaramıyo. canım bişi yemek istemişti kocam restaurana girelim dedi ama yediremedim valla eve gidelim dedim. ağzım sulanıyodu kaç gündür yicem diye ama düşünün onu bile gözüm görmedi. eve geldim.eşim sipariş etti evde yedim:)))) ütün gece yattım sonra.
BEKNUR: doktoruma çok güveniyorum ve bir zararı olmadığını söylemişaha nezaman sordumdu ben. ama işte arada sol arada sağ tarafıma çok yorulunca sırt üstü yatıyomvalla. Allah korusun meleklerimizi.
MERVEEGE:cannım maaşallah bebeikine. senden 3 gün ileriyim ben galba. ama benim bebek seninkine göre zayıf.1890 gr 42 cm dedi doktor. oyüzden maaşallah bebikine tatlım allah nazardan saklasın.

canım maşallah kuzuna hayırlısı olur inşallah kendini sıkma rahat ol sağlıcakla doğar inşallah kuzun sizi okuyunca selkie de haftaya bugün doğurucam diyo beni heyecan basıyo vallaeyvahedigeldismile

masallah bebisine canim.
benim bebis 32+0 da 1840 gr.di. 2 hafta sonra 34+1 de 2340 gr olmustu. bugunde doktor randevum var bakalim kac olmus bizim minik oglan. yani bi anda hizli hizli almaya basliyorlar kiloyu minisler.

canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah maşallah kilo alımı çok güzelmiş inşallah böyle devam eder kaydirigubbakcemile2

Ayy bu çevredekilerin dedikleri beni öldürecek zaten, yorum yapmasalar şişerler sanki, zaten heyecanlıyız birde bunlarla uğraşıyoruz yaa..

onu bana söyleyen arkadaşımda hamile 5 hafta geriden geliyor erken doğuma konsantre olmuş kıss

aferin sana canım gerçi bugün bende mutfak dolaplarını elden geçirmeyi düşünüyorum kendimi iyi hissediyorum havada güzel iş yapasım var
fazla hareket edince akıntı çoğalması bende de oluyor canım

Canım, bakliyat, badem, ceviz, yumurta tüketiyorum, pekmez içiyorum, günde 1 lt. süt içiyorum, bol bol sebze ve meyve yiyorum, iştahım yerinde maşallah, canımın istediği herşeyi yiyorum, çok şükür bağırsak ve mide sorunum da yok, brokoliyi duymamıştım deneyeyim, severim ben brokoliyi..

en son günmü ollldu doğum anına kadar bilmeyelim yani ne şeklde doğuracağımızı, sezaryen olmamız gerekiyorsa mesela boş yere sancı çekelim.. ya da son anda o sancıyla dr artık neye yönlendirirse ona razı gelelim:dilcikar: en geç 37 de yapılmalıymış çatı muayenesi senin dr tabi enteresan olduundan bu konudada yapmış yine ilginçliğinidelikafadulden

Hiloscum, tamamı bitsin koyacam resimleri..
Kuju, o arkadaşın erken doğurur bence, konsantre olmuş çünkü, zorla çağırıyor..

kızlar merhaba
biz doktordan geldik oğluşum gayet iyiymiş şuan 36 ya girdik 2750 kg muz 47 cm de boyumuz
başı aşağıya dönmüş ama henüz inmemiş aşağıya suyu oldukça iyi durumdaymış şuan için erken gele durumu yokmuş normal beklenen doğum tarihi 09. mart

umarım sizde de haberler güzeldir geçmişi okuyamadım

hiloş iyi ya senin de bebiş,en korktugum şey bebişimin tombiş doğması,sonradan öyle gidiyo tosun tosun.benimki iyiydi zayıftı,2 haftada nolduysa birden büyüdü.belki geçici bi süreçtir benimki normale döner:ecrin_bebek:

ben bu hafta pek ilgilenemedim kendimle cevizimi bademimi meyvemi ihmal ettim bi sütümü hiç aksatmadım günde bi litre içiyorum ama bu hafta artık aksatmadan beslenmeye kaldığım yerden dvm edicem pekmezin gerçekten fark yaptığını gördüm kıslar onu hiç ihmal etmeyin her sabah her gece yatmadan 2şer kaşık yiyorum
tabii bu arada bende şişiyorum ama olsun bebikime yarıyozemuszemus

kuju sağol herşey hayırlısı heyecan basmaya başladı bizleri ama sende sakin ol daha erken heyecan için

hayır her iki haftada bir filan yapılmasına gerek yok bence 1 kere yapılsım ama son anda bebek plasenta önden gelirse bebek yerleşmeyebilirmiş sezeryan önerirmiş dr annemde diyr bizlerin en son muayene edilirdi diye arkadaşım 3 yılönce doğurdu oda hiç muayene olmadım diyor ben perşembe olacağım

canım maşallah kuzuya herşeyin yolunda olmasına sevindim

ben çıkıorum bu sefer çükücem bu herifi heee:mymeka:

hadi bakalım canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah ve sinirlenme datlımm bebişini görcen nst yatağında yatıcan :))opuyorumnanaktan

Merhaba Kızlar,

geçmişi okuyamadım.. Yine uykusuzummm...
34. haftasında çalışan bir anne adayı olarak hafif iğne batmaları hissediyourm...Sanıclarınız nasil ?
Kasılma sancısı nasil birşey aceba sancımı çekiyorum??
Tecbüreli teyzoşlar yardım lütfen...

günaydın güseller, nasılsınız bakalaım,ben kabus gibi bir gece çıkardım yatağa yattım gece sonra ne varsa birden lavaboya koşup çıkardım ama öyle böyle değil yani eşim ble korktu anlamadıkm bişi sonra kıvrana kıvrana uyumuşum,şimdi daha iyiz doktara gidicek arkadaşlar hadi hayırlı haberler ile gelin inşallah

Ya çok geçmiş olsun haftasonu benimde ayiptir söylmesi baarsaklarım bozuldu ama öyle böyle değil...Çıkamadım WC'den değişik birşeyde yemedim ama anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…