- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.381
merhaba kızlar
geçmişi okudum şimdi.. bazı arkadaşlar 10 haftalık hamileyken bebeklerinin 20 cm olduğunu yazmış.. yanlışınız olmalı kızlar.. şimdiden 20 cm olursa 1,5 m olarak doğurursunuzlülülülülülü
bildiğim kadarıyla 5-6 cm arası olması gerek zemuszemus
ben inşallah bir aksilik olmazsa yarın doktora gideceğim. ikili test yapılacak.. bakalım boyu ne kadarmış:dance:
maşallah benimde 11+2 oldu alla şükür en son 9 haftada 20cm olmuştu:ecrin_bebek:
sekie esada cok tatlisiniz yaaaa cok seker olmus gobislerinizzzz kiskansim benim daha o kafar belli degil zaten biraz kilaloluyum pek anlamiorum ciktimi cilkmadimi
evet onlarda çokkatkı maddesi var,evde yapmak daha iyi,limonatayıda bir limonu sıkıyorum içine su ekliyorum bir bardakj kadar oluna içinede şekerde koyuyorum içiyorum hazırdan iyidir,ama en azından benim ihtiyaımı kesiyor...arkadasım hazır limonatalar tavsiye etmem çünkü çogunda boya var özellikle toz alıp evde sulandırdıklarımız varya.
ben16 ay önce sigarayı bırakmıştım.. bu bana 12 kg olarak ve 5 aylık hamile göbeği kadar büyük bir göbek olarak geri döndü.. o sebeple benim karnımın büyümesini daha uzun zaman beklemem gerekecek.. şimdi 5 aylık hamile gibiyim zatensırnaşık şeysırnaşık şey
Günayyydın Fasülyemin Teyzeleri :)
dün yoktum nekadar güzel şeyler konuşup paylaşmışsınız... Kızlar bende de göbüş çıktı bi ara resmini çekip bende koycam.. Bende biraz ayva göbeğide vardı aslında ama alttan baskı olunca daha bir yukarıya firladı sanırım. Bende hala mide bulantısı yok allaha şükür, hafif kasık ağrılarım devam ediyor açık kahve rengi akıntım var.. Bugün 19 tane test sonucu ile doktora gidicez 5de doktroda olucam çok heyecanlıyım bakalım ne durumda küçük fasülyem...
7. haftamızı bitirdik.. herşey allaha şükür yolunda ...
Öpüyorum hepinisiiiii opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar,
bugün sohbet süpermiş, geç kaldım ben.
midem çok kötüüüü
yeni arkadaşlarımız hoşgelmiş, sefalar getirmiş...
göbişlerinizin, bebişlerinizin fotolarını göremedim ben nedense... ama eminim çok güzeldir, maaşallah, Allah nazardan saklasın.
benim sadece çıplakken hafif bir şişlik var karnımda, giyinikken pek birşey belli olmuyor, sabırsızlıkla bekliyorum büyümesini.
Bosnacım canım çok geçmiş olsun, ben dün gittim doktora, bulantı hapı verdi, dünden beri çok iyiyim valla, iyi ki gitmişim doktora, yoksa hala sürünüyordum şimdi..
merhaba arkadaşlar,
bugün sohbet süpermiş, geç kaldım ben.
midem çok kötüüüü
yeni arkadaşlarımız hoşgelmiş, sefalar getirmiş...
göbişlerinizin, bebişlerinizin fotolarını göremedim ben nedense... ama eminim çok güzeldir, maaşallah, Allah nazardan saklasın.
benim sadece çıplakken hafif bir şişlik var karnımda, giyinikken pek birşey belli olmuyor, sabırsızlıkla bekliyorum büyümesini.
Bosna geçmiş olsun canım miden mi bulanıyor? Benim de kahvaltıdan sonra öyle.zaten kahvaltı dediğime bakma birşey yiyemiyorum bir parça tost o da bastırıyor iyi geliyor. Ama meyve yiyorum bari onu yiyelim eee malum yaz mevsimi meyve de bol.şimdiden yemek lazım.
kizlar masallah ama biriniz diyor 10 CM BIRINIZ DIYOR 20 CM pardon ama nasil oluyor anlamadim ben 11+1 DE GITTIM 4.5 CM DI VE DRUM HERSYIN COK GUZEL OLDUGUNU SOYLEMISTI KAFAM KARISTI
Canımcım,arkadaşım bende dün gittim 7+5 im .dr benden hiç tahlil istemedi ya.sadece 12-13 . haftada tahlilleriniz var dedi.kafam karıştı başka dr mı gitsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?