2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sekie esada cok tatlisiniz yaaaa cok seker olmus gobislerinizzzz kiskansim benim daha o kafar belli degil zaten biraz kilaloluyum pek anlamiorum ciktimi cilkmadimi

arkadaşlar dr. ikinci idrar testi istedi. sonucu aldım yine lokosit var. İltahabı kurutmak için antibiyotik verdi.. Bebeğe zararı yokmu dedim. Yok dedi eğer iltahap devam ederse bebeğe zararlı dedi.. Göz göre göre antibiyotik almak offff yaa... İnşallah ilaç işe yararda 2 kutuya gerek kalmaz.. Böyle sıkıntısı olan arkadaşlar varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Günayyydın Fasülyemin Teyzeleri :)

dün yoktum nekadar güzel şeyler konuşup paylaşmışsınız... Kızlar bende de göbüş çıktı bi ara resmini çekip bende koycam.. Bende biraz ayva göbeğide vardı aslında ama alttan baskı olunca daha bir yukarıya firladı sanırım. Bende hala mide bulantısı yok allaha şükür, hafif kasık ağrılarım devam ediyor açık kahve rengi akıntım var.. Bugün 19 tane test sonucu ile doktora gidicez 5de doktroda olucam çok heyecanlıyım bakalım ne durumda küçük fasülyem...
7. haftamızı bitirdik.. herşey allaha şükür yolunda ...
Öpüyorum hepinisiiiii opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
geçmişi okudum şimdi.. bazı arkadaşlar 10 haftalık hamileyken bebeklerinin 20 cm olduğunu yazmış.. yanlışınız olmalı kızlar.. şimdiden 20 cm olursa 1,5 m olarak doğurursunuzlülülülülülü
bildiğim kadarıyla 5-6 cm arası olması gerek zemuszemus

ben inşallah bir aksilik olmazsa yarın doktora gideceğim. ikili test yapılacak.. bakalım boyu ne kadarmış:dance:

çanım o 20 mm dir büyük ihtimal yazımda hata olmuştur...

merhaba arkadaşlar,
bugün sohbet süpermiş, geç kaldım ben.
midem çok kötüüüü
yeni arkadaşlarımız hoşgelmiş, sefalar getirmiş...
göbişlerinizin, bebişlerinizin fotolarını göremedim ben nedense... ama eminim çok güzeldir, maaşallah, Allah nazardan saklasın.
benim sadece çıplakken hafif bir şişlik var karnımda, giyinikken pek birşey belli olmuyor, sabırsızlıkla bekliyorum büyümesini.

arkadasım hazır limonatalar tavsiye etmem çünkü çogunda boya var özellikle toz alıp evde sulandırdıklarımız varya.
evet onlarda çokkatkı maddesi var,evde yapmak daha iyi,limonatayıda bir limonu sıkıyorum içine su ekliyorum bir bardakj kadar oluna içinede şekerde koyuyorum içiyorum hazırdan iyidir,ama en azından benim ihtiyaımı kesiyor...

ben16 ay önce sigarayı bırakmıştım.. bu bana 12 kg olarak ve 5 aylık hamile göbeği kadar büyük bir göbek olarak geri döndü.. o sebeple benim karnımın büyümesini daha uzun zaman beklemem gerekecek.. şimdi 5 aylık hamile gibiyim zatensırnaşık şeysırnaşık şey

CANIM ISTE BENDEDE AYNI SORUN VAR BEN DAHA ONCE TEDAVI GORDUM HORMON HAPLARINDAN COK KILO ALDIM ONLARI VEREMEDEN HAMIS KALMISIM SUPRIZ YUMURTA OLDU BIZE:)BENDE 4 5 AYLIK GIBIYIM:kedi:

arkadaşım bende dün gittim 7+5 im .dr benden hiç tahlil istemedi ya.sadece 12-13 . haftada tahlilleriniz var dedi.kafam karıştı başka dr mı gitsem.

Bosnacım canım çok geçmiş olsun, ben dün gittim doktora, bulantı hapı verdi, dünden beri çok iyiyim valla, iyi ki gitmişim doktora, yoksa hala sürünüyordum şimdi..

göbeği şimdiden 4-5 aylık gibi olan tek ben değilmişim önceden kilo olunca maalesef.... ama benim göbeğim aşağıdan iyice sertleşip yukarı doğru sivrilmeye başladı...kilo almadığıma göre bu bebek olmalı ...ve bugün 10.haftayı bitiriyoruz çok şükür:)

Bosnacım canım çok geçmiş olsun, ben dün gittim doktora, bulantı hapı verdi, dünden beri çok iyiyim valla, iyi ki gitmişim doktora, yoksa hala sürünüyordum şimdi..

simenaycım çok teşekkür ederim canım.
benim randevuma daha 2 hafta var, ama bugünkü gibi devam ederse o kadar bekleyemeyebilirim :)
çok iyi ettin gerçekten doktora gitmekle, ilaçla rahat edebileceksen sürünmenin anlamı yok tabi.
ben de mi gitsem... daha geçen hafta gittim, kovalayacak valla adam beni :)

Günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan valla oku oku bitmedi bugün sohbet iyi başlamış.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.mart anneleri çoğalıyoruz.göbüşü çıkanlar çok yakışmış.bende daha göbüş falan yok eski kıyafetlerimi rahatlıkla giyiyorum.

Bosna geçmiş olsun canım miden mi bulanıyor? Benim de kahvaltıdan sonra öyle.zaten kahvaltı dediğime bakma birşey yiyemiyorum bir parça tost o da bastırıyor iyi geliyor. Ama meyve yiyorum bari onu yiyelim eee malum yaz mevsimi meyve de bol.şimdiden yemek lazım.

ezgicim çok teşekkür ederim canım.
sadece bulanmıyor, garip bir hazımsızlık, huzursuzluk var.
özellikle öğleden sonraları, ne yesem taş gibi mideme oturuyor. akşamları yatamıyorum bile, ağrı, yanma, bulantı, hepsi var. normalde gastritim var benim, sanırım biraz da onun verdiği rahatsızlıklar bunlar...
tiksinmediğim herşeyi yiyorum, çıksa da, içerde kalanlar bıdığa gidiyordur sanırım.
ama en sevdiklerimiz çorba, peynir, ekmek...

arkadaşım bende dün gittim 7+5 im .dr benden hiç tahlil istemedi ya.sadece 12-13 . haftada tahlilleriniz var dedi.kafam karıştı başka dr mı gitsem.
Canımcım,
benim dokor heşeyi önceden bilmek istediği için bi sürü gereksiz şeyde istedi Hepatit,idrar tahlili,kan şekeri, toksoplazma ...vs birsürü test her doktor istemeyebiliyor ama iyi birşey tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…