2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosnacım canım çok geçmiş olsun, ben dün gittim doktora, bulantı hapı verdi, dünden beri çok iyiyim valla, iyi ki gitmişim doktora, yoksa hala sürünüyordum şimdi..
bulantı ilaçlarının pek işe yaradığını duymamıştım
hangi ilacı alıyorsunuz
eğer işe yarıyorsa bende alayım.. fena durumdayım :sinifsinif:
aynen çorba, peynir, kuru ekmek, simit, ayran :1closedeyes:

Buradan ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum, ''Zofer'' adında bir ilaç ama sakın doktoruna sormadan kullanma, herkeste aynı etkiyi yapmayabilir sonuçta, ben çok rahatladım ama sana iyi gelmeyebilir belki..

Bosnacım, çaresi varsa neden sürünelim ki canım, sende bi git istersen doktoruna, ben şu an istediğim herşeyi yiyorum valla, dün akşamdan beri, sanki uzun zamandır açmışım gibi yiyeceklere saldırdım :))

Kızlar bu arada ben 10 hafta da 2 kilo almışım, normaldir heralde dimi? Halbuki mide bulantısından ve tiksinmeden bişey yiyemiyordum, nasıl aldıysam kiloları artık :))

Buradan ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum, ''Zofer'' adında bir ilaç ama sakın doktoruna sormadan kullanma, herkeste aynı etkiyi yapmayabilir sonuçta, ben çok rahatladım ama sana iyi gelmeyebilir belki..
tabiiki sormadan kullanmayacağım
teşekkürler simenay a.s.

selam prenses, dimplehawk, pembe, nilüfer, simenay
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ???
eyisiniz eyisiniz maşallah, zemuszemus bebişler nasıl :CüvCüv:
prenses hemşirime ayrıca selam kaydirigubbakcemile5

EVET CANIM O SERTLESME BENDEDE VAR ASAGIDAN BASLIOR ONCEDEN COK YUMUSAKTI DAHA SERT SIMDI OLSUN BUDA BIZIM TESELLIMIZ CANIMkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler Mutlucum, çok iyiyim ben bugun.. Sende iyisindir umarım..?

iyilik simenay Allah'a şükür bulantım fazla yok ama sabah yumurta yedikten sonra filan yanma var onuda çözdüm 15-20 leblebi yiyorsun iyi geliyor sizde bulantı olunca deneyin birde sabah yataktan kalkmadan 3-5 kraker yemek gerekiyormuş, bu arada sendemi Ankara'dasın???

opuyorumnanaktanselamlar hepinize kızlar.biz maalesef erken kalkmadığımız için sohbete katılamadık.ama hepimiz için hoş bir gün sanırım.göbeği çıkan anneler çok tatlı olmuşsunuz maşşallah.inşaallah bu güzel dönemleri sağlıkla paylaşmaya devam ederiz.

kızlar birbirimizi daha iyi tanımak için birşeyler düşünsek ya.allahın izniyle 2010 mart ta hepimiz anne olacağız.bu ortak özelliğimiz.şimdiden iyice tanışsak çok güzel olmaz mı?yerimseniben

merhaba mutlu arkadaşım
hamdolsun buna şükür diyelim
bulantı sorunlarım var sadecee işte :gitme:

merhaba kızlaaarr buyrunnnnnnnnn

8 hafta+5 günlük bi bebiş var göbüşümde

Duyduğuma göre 2010 da 21 Mart da katılacakmış ailemize e bende buradayım o zaman

herkese sorunsuz hamilelikleerr sağlıklı bebişler dilerim opuyorumnanaktan

canım selam allaha şükür iyiyiz.siz nasılsınız.ee kızlar artık iki kişiyiz hepimiz malum.o yüzden siz:ecrin_bebek:.
ya benim yanmalar hala geçmedi ve bulantı oluyor.yumurta bendede yanma yapıyor ilk etapya ama bıktım çubuk krakerden yaa

hoşbulduk geliyim canım sen iste:teytey:yada bak sen gel yaz ya buralar güzel şimdi:1hug:.

oley kızlar ben balıkesire gidiyorum denize cumburlop yaparım hamilelğimin ilk gününden beri gitmediğim yer kalmadı doğuma kadar bi yere kıpırdamayı düşünmüyorum kötü bişey olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…