- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.421
merhaba kızlaaarr buyrunnnnnnnnn
8 hafta+5 günlük bi bebiş var göbüşümde
Duyduğuma göre 2010 da 21 Mart da katılacakmış ailemize e bende buradayım o zaman
herkese sorunsuz hamilelikleerr sağlıklı bebişler dilerim opuyorumnanaktan
oley kızlar ben balıkesire gidiyorum denize cumburlop yaparım hamilelğimin ilk gününden beri gitmediğim yer kalmadı doğuma kadar bi yere kıpırdamayı düşünmüyorum kötü bişey olmazsa.
opuyorumnanaktanselamlar hepinize kızlar.biz maalesef erken kalkmadığımız için sohbete katılamadık.ama hepimiz için hoş bir gün sanırım.göbeği çıkan anneler çok tatlı olmuşsunuz maşşallah.inşaallah bu güzel dönemleri sağlıkla paylaşmaya devam ederiz.
kızlar birbirimizi daha iyi tanımak için birşeyler düşünsek ya.allahın izniyle 2010 mart ta hepimiz anne olacağız.bu ortak özelliğimiz.şimdiden iyice tanışsak çok güzel olmaz mı?yerimseniben
tatile gidiyosun ha.ne güzel.git canım tebii dr izin veridkten sonra.bende gitmiştim.denizede girmişti.allahım korusun bebişlerimizi
Duyduğuma göre 2010 da 21 Mart da katılacakmış ailemize e bende buradayım o zaman
yok canım bi yere gittiğim
yaz34 mart anneleri ortak noktamız hamilelik tanışalım demiş bende atla gel ankaraya dedim oda bana balıkesire atla gel demiş ben artık ankaradayım bir yere gitmeği düşünmüyorum ilk ayda ve geçen ayda bi karadeniz iki ege yaptık artık evimde oturmak istiyorum bebişigöbüşü :CüvCüv: büyütmek istiyorum
yok yok sen otur artık çok gezmişsin.merak etme canım yakında büyür göbişler:CüvCüv:
az biraz büyüdü gibi
madensuyu içeyimde erisin sırnaşık şey:roflol::dance:
hoşgeldin ay_sheee senin de hamilelliğin sorunsuz ve bebeğin sağlıklı olsun inşallah :Saruboceq:
Arkadaşlaaar nasılsınızz ben hafif bi sırt ağrısı dışında çok iyiyim
o kadar çok konuşma olmuş ki zor bitirdim bi gün bakmadık diye ne bu eziyet yahuu :uhm:
göbiş resimleri çok şeker benim ohss den dolayı kocamandı göbeğim zaten, yavaş yavaş küçüldü daha tam küçülemeden geri büyümeye başladı sanırım yerimseniben yani tam olarak anlamış değilim bebiş mi yoksa hala kistlerin şişliğimi kafamçokkarıştı
canım kaç haftalık seninki.
selam senin bebiş ne kadarlık
çok oturunca bendede oluyor bel ağrısı
ne kisti vardı sende?
Kızzzlar birazdan işden çıkıp dok. gidicem dua edin bizim için olurmuuuu
9+6 yım ohss diye bişey yaşadım aşılamayla oldu benim bebiş yumurta oluşsun ve çatlasın die kullandığım iğneler kist yaptı doz fazla gelmiş sanırım 1 hafta hastanede yattım karnımda sıvı birikmesi oldu nefes darlığı falan baya bi problem yaşadım ama çok şükür iyiyim şimdi :Saruboceq: kistler de yavaş yavaş küçülecekmiş bakalımm
selam prenses, dimplehawk, pembe, nilüfer, simenay
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ???
eyisiniz eyisiniz maşallah, zemuszemus bebişler nasıl :CüvCüv:
prenses hemşirime ayrıca selam kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?