2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oley kızlar ben balıkesire gidiyorum denize cumburlop yaparım hamilelğimin ilk gününden beri gitmediğim yer kalmadı doğuma kadar bi yere kıpırdamayı düşünmüyorum kötü bişey olmazsa.

tatile gidiyosun ha.ne güzel.git canım tebii dr izin veridkten sonra.bende gitmiştim.denizede girmişti.allahım korusun bebişlerimizi

ne güzel bizde uyusak keşke bebişimle.
dediğin gibi ne güzel allhın izniyle hepimiz mart annesi olucaz.keşke tanışma imkanımız olsa.ama burdan paylaşlaşımlar çok güzel.bilmediklerimiz öğreniyoruz hep beraber.aynı şeyleri yaşyoruz.
allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

tatile gidiyosun ha.ne güzel.git canım tebii dr izin veridkten sonra.bende gitmiştim.denizede girmişti.allahım korusun bebişlerimizi

yok canım bi yere gittiğim
yaz34 mart anneleri ortak noktamız hamilelik tanışalım demiş bende atla gel ankaraya dedim oda bana balıkesire atla gel demiş ben artık ankaradayım bir yere gitmeği düşünmüyorum ilk ayda ve geçen ayda bi karadeniz iki ege yaptık artık evimde oturmak istiyorum bebişi göbüşü :CüvCüv: büyütmek istiyorum

canım tebrikler.hoşgeldiniz bebişinle sen.:ecrin_bebek:
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.cümlemizle beraber.
becerikli arkadaşımız nilüfere söylede senide listeye eklesin.

yok yok sen otur artık çok gezmişsin.merak etme canım yakında büyür göbişler:CüvCüv:

hoşgeldin ay_sheee senin de hamilelliğin sorunsuz ve bebeğin sağlıklı olsun inşallah :Saruboceq:

Arkadaşlaaar nasılsınızz ben hafif bi sırt ağrısı dışında çok iyiyim
o kadar çok konuşma olmuş ki zor bitirdim bi gün bakmadık diye ne bu eziyet yahuu :uhm:
göbiş resimleri çok şeker benim ohss den dolayı kocamandı göbeğim zaten, yavaş yavaş küçüldü daha tam küçülemeden geri büyümeye başladı sanırım yerimseniben yani tam olarak anlamış değilim bebiş mi yoksa hala kistlerin şişliğimi kafamçokkarıştı

canım kaç haftalık seninki.

Arkadaşlaaar nasılsınızz ben hafif bi sırt ağrısı dışında çok iyiyim
o kadar çok konuşma olmuş ki zor bitirdim bi gün bakmadık diye ne bu eziyet yahuu :uhm:
göbiş resimleri çok şeker benim ohss den dolayı kocamandı göbeğim zaten, yavaş yavaş küçüldü daha tam küçülemeden geri büyümeye başladı sanırım yerimseniben yani tam olarak anlamış değilim bebiş mi yoksa hala kistlerin şişliğimi kafamçokkarıştı
[/B][/QUOTE]

selam senin bebiş ne kadarlık
çok oturunca bendede oluyor bel ağrısı
ne kisti vardı sende?

canım kaç haftalık seninki.

selam senin bebiş ne kadarlık
çok oturunca bendede oluyor bel ağrısı
ne kisti vardı sende?

9+6 yım ohss diye bişey yaşadım aşılamayla oldu benim bebiş yumurta oluşsun ve çatlasın die kullandığım iğneler kist yaptı doz fazla gelmiş sanırım 1 hafta hastanede yattım karnımda sıvı birikmesi oldu nefes darlığı falan baya bi problem yaşadım ama çok şükür iyiyim şimdi :Saruboceq: kistler de yavaş yavaş küçülecekmiş bakalımm

hoşgeldin ay she aramıza. Hayırlı olsun bebişinde .insallah hamileliğini sıkıntısız geçirirsin sağ salim bebeğini kucagına alırsın a.s.

canım allahım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allaha şükür bebişin içinde artık.hepimizin inşllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder evlatlarımızı.

o iğneler bazı kişilere yan etki yapıyormuş bende 1 sene klomen kullandım
2sen sonra laporoskopi oldum kist çıktı
2 deneme aşılama yapıldı tutmadı kendisi oldu geçmiş olsun

selam prenses, dimplehawk, pembe, nilüfer, simenay
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ???
eyisiniz eyisiniz maşallah, zemuszemus bebişler nasıl :CüvCüv:
prenses hemşirime ayrıca selam kaydirigubbakcemile5

canımcım şu anlık çok iyiyim.fakat bi problem var,.canım İĞDE istedi,nerden aklıma geldiysedelikafadulden delikafaduldenmesai çıkışı direkt çarşıya gidemde alamm.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…