2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylewalla her an hersey olabilir hazrlıklı olalım ..

ebru normal doğum yapacak frmabuazı suni sancıyla açılma sağlamaya çalışcaklar açılmöa olmazsa sezareyene alcaklar bnce olmamıştır daha doğum 12de doğum yapan kadını hemen koydular çünkü oda yapınca 1 sata içinde koyuyolar

Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?

oyy güzelim doum günün kutlu olsun git tabi süslen püslen şımart kendini bugün..

ya kısslar bidaha sorucam tam bilgi alamadım bebegin yatagının üzerine ne sericeksiniz??sonucta ortopedik yatak tmm ama sert ve ısıtmaz yani şuan..yün ve pamuk yorgan önerilmio bebegin altına..polar battaniye nasıl olur üzerinede carsaf yumusak olur?????

Ayyy ufff yaaaa sona geldik işte hepimiz sırayla gidiyoruz.Rabbim şu şubat ayından sağ salim hamiş çıkarır inş. bizleri.Bu ay olmamasını çok diliyorum ama hiç sanmıyorum.Yinede hayırlısı olsun hepimiz için....

Sağol canım benim gitcem şimdi.... :kedi:

Ben yun yatak serıcem
Walla anam onca cocugunu yunde buyutmus bısı olmamısta bızım kıza mı olacak
Yazında kaldırırım suan hem soguk hemde bebek kucuk oldugu ıcın usur

Ya kızlar benim bu frambuaza kafam çok takıldı.Neden 37+6 da doktor doğurtmak istedi?Açılmamı vardı,sancısımı vardı?Ne oldu birdenbire.Onun karın şekli hep benimkine benzediği için korktum ben şimdi yaaa.... Benidemi 37 de alacaklar yani?Ne olduda almaya karar verdiler frambuazı doğuma?

kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastaneyi aradım dayanamayıp selkie doğurmuş annesiyle konuştum....
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
sezaryenle olmuş mecburen, bebek inmemiş doğum kanalına

Zaten beşikte uyku setin olucak bebektedehep bir kundak sarık olucak aslında hiçbişeye gerek yok alt açmasını kullanabilirsin üşür dersen poları kullan.TÜYLÜ battaniysini kullanma hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…