- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.841
ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylebenim kesin..evdede kimse olmıcakk..rahat rahaaattt yaparım artık son hazırlıklarımıııı:) ama bi süre sonra canım sıkılıcak kesin..çünkü eşim araba kullanmamı istemiyo..minibüse otobüse binmemi de istemiyo bi yere gidemem.. kendi de yok çalışıyo..evde tıkılıp kalacam bolbol yer şişmanlarım artık :)
bence sende evde o kalabalıkta daha çok yorulucağına inanıyosan ozaman hiiç izne çımkmakaydirigubbakcemile5
hı hı doğumda
haberim olan olaylardan gönüllü haberci olabilirimzemuszemus.Deniz Yıldız 2750 gr doğum yapmış..10 şubat çarşamba akşamı tv izlerken birden suyu gelmiş ve sezeryana almış doktor...hemen sütü de gelmiş ama bebiş emerken halsiz düşüp yoruluyomuş 250 gr kaybetmiş..sonra yine almış kaybettiği gramları :)
benimde şubat 18aklinialirimsmileKızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
Frambuaz sezeryan sanırım canım
Ayy inşallah çıkarsın marta canım yaaa :)
bencede şimdiye kadar olmuştur hele bir de sezeryan ise beklemezler zaten
benimde şubat 18aklinialirimsmile
bencede ii fikir bi git kendine gel güzelleş baaariii...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.KIZIN VE EŞİNLE MUTLU MESUT BİR ÖMRÜN OLUR İNŞALLAH.:içelim:
ebru normal doğum yapacak frmabuazı suni sancıyla açılma sağlamaya çalışcaklar açılmöa olmazsa sezareyene alcaklar bnce olmamıştır daha doğum 12de doğum yapan kadını hemen koydular çünkü oda yapınca 1 sata içinde koyuyolarAy Allah yardımcıları olsun.İkisidemi normal doğumdalar şu an?Ebrununki kilolu olduğu için bekliyorduk ama frambuaz stresten falanmı oldu birden gitti doğuma.Gerçi sancılarım var yazmış bir ara.Şiddetlendi galiba onunkide.Şimdi 37 haftadan çıkamadan bizim kızlar gitmeye başladı.Ben mart ayına çıkabilmek için çok dua ediyorum ama kızlar böyle 37.haftada doğuma gitmeye başlayınca korktum vallahi.Her wc ye gidişimde selpağa bakıyorum korkumdan....
Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
MEGİ bebeginle eşin sewdiklerinle nice mutlu seneleyyyyyyyyy:)
ebru normal doğum yapacak frmabuazı suni sancıyla açılma sağlamaya çalışcaklar açılmöa olmazsa sezareyene alcaklar bnce olmamıştır daha doğum 12de doğum yapan kadını hemen koydular çünkü oda yapınca 1 sata içinde koyuyolar
oyy güzelim doum günün kutlu olsun git tabi süslen püslen şımart kendini bugün..
ya kısslar bidaha sorucam tam bilgi alamadım bebegin yatagının üzerine ne sericeksiniz??sonucta ortopedik yatak tmm ama sert ve ısıtmaz yani şuan..yün ve pamuk yorgan önerilmio bebegin altına..polar battaniye nasıl olur üzerinede carsaf yumusak olur?????
ya kısslar bidaha sorucam tam bilgi alamadım bebegin yatagının üzerine ne sericeksiniz??sonucta ortopedik yatak tmm ama sert ve ısıtmaz yani şuan..yün ve pamuk yorgan önerilmio bebegin altına..polar battaniye nasıl olur üzerinede carsaf yumusak olur?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?