- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.861
eeeeeeeeeeeeeeeeeehastanetyi aradııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay canım benim insallah cok sancı cekmemiştr saglıkla aldıya kucagına oh bee içim rahatladı ..insallah bizide saglıkla kurtarr ALLAH...:Saruboceq:kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastaneyi aradım dayanamayıp selkie doğurmuş annesiyle konuştum....
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
sezaryenle olmuş mecburen, bebek inmemiş doğum kanalına
süpersin kız hasret maşallah iki günde 100 gr daha almış tosuncuk valla.tüh yaa kızcağız bide sancı çekti çok kötü bişey.ay rabbim ömür versin bebişine darısı bizlerin başına.bebeğin inip inmeyeceğini aslında doktor bilir ama kıza çektirmiş işte.kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
Off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
Canım ya uyku seti sadece kenarlık baslıklar ve yorgandan olusuyo elyaf zaten nekadar ısıtabilir bilmem..polar battaniye serip carsaf gecirsem altına olur yani dimi..yorganı üstüne gelcek zaten..yoksa bebek kazık gibi yatakta hem ısınamaz hem uyuyamaz yaa..kadife battaniyeside üstüne örterim belki gerek b,ile kalmaz benim ew sobalı olcak bu sene..Zaten beşikte uyku setin olucak bebektedehep bir kundak sarık olucak aslında hiçbişeye gerek yok alt açmasını kullanabilirsin üşür dersen poları kullan.TÜYLÜ battaniysini kullanma hemen.
Megrayn, sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum.
Hasret Allah razı olsun. Ebru'nun da gözü aydın. Çok şükür bir bebeğiimiz daha oldu... zemuszemus
megrann frambuazın eşi kalp krizi geçirdi üzüntüdendolayı kızın sancıı ve açılması oldu o yüzden erken doğum yapacak.ya kızlar benim bu frambuaza kafam çok takıldı.neden 37+6 da doktor doğurtmak istedi?açılmamı vardı,sancısımı vardı?ne oldu birdenbire.onun karın şekli hep benimkine benzediği için korktum ben şimdi yaaa.... Benidemi 37 de alacaklar yani?ne olduda almaya karar verdiler frambuazı doğuma?
yaa bendeeee bendeeeeeeeeeeee istiyom cabucak gecse 23 günümmm ama benden öncekiler vardahaa deneymlerinizi bekliozaçılması olduğu için 3,4 cm denemişler doğal olarak doğar diye ama olmamış e tabi, bebekte iri...
ama çok iyilermiş ebrununda sesi çok iyi geliyodu ayy çok güzel şuan bebeğini emziriyorrr:sm_cool:
açılması olduğu için 3,4 cm denemişler doğal olarak doğar diye ama olmamış e tabi, bebekte iri...
ama çok iyilermiş ebrununda sesi çok iyi geliyodu ayy çok güzel şuan bebeğini emziriyorrr:sm_cool:
megrann frambuazın eşi kalp krizi geçirdi üzüntüdendolayı kızın sancıı ve açılması oldu o yüzden erken doğum yapacak.
ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylewalla her an hersey olabilir hazrlıklı olalım ..
Ayyy canım doğumgününü kutlamaya unuttum...Demi bende öyle düşündüm.Duş falan aldım güzelce birazdan çıkcam canım...
canım ben bitane park yatak için ince şilte gibi yataklardan alıcam..annem elyaftan bende şilte yaparım diyor..Olmassa üstünede annem yaparsa onu örterim...ya kısslar bidaha sorucam tam bilgi alamadım bebegin yatagının üzerine ne sericeksiniz??sonucta ortopedik yatak tmm ama sert ve ısıtmaz yani şuan..yün ve pamuk yorgan önerilmio bebegin altına..polar battaniye nasıl olur üzerinede carsaf yumusak olur?????
evet sona doğru geliyoruz..ama ne demişler her son yeni bi başlangıçtır laelaelaelaelaeAyyy ufff yaaaa sona geldik işte hepimiz sırayla gidiyoruz.Rabbim şu şubat ayından sağ salim hamiş çıkarır inş. bizleri.Bu ay olmamasını çok diliyorum ama hiç sanmıyorum.Yinede hayırlısı olsun hepimiz için....
Sağol canım benim gitcem şimdi.... :kedi:
Amin canım benim çok sağol ..... :kedi:
canımm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
Ayyy canım doğumgününü kutlamaya unuttum...
Yeni yaşın kutlu olsuunnnn
Bu arada kaça girdin ???
canım ben bitane park yatak için ince şilte gibi yataklardan alıcam..annem elyaftan bende şilte yaparım diyor..Olmassa üstünede annem yaparsa onu örterim...
neden bebeklere yün pamuk önerilmiorrr
evet sona doğru geliyoruz..ama ne demişler her son yeni bi başlangıçtır laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?