2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Megrayn, sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum.

Hasret Allah razı olsun. Ebru'nun da gözü aydın. Çok şükür bir bebeğiimiz daha oldu... zemuszemus

ay canım benim insallah cok sancı cekmemiştr saglıkla aldıya kucagına oh bee içim rahatladı ..insallah bizide saglıkla kurtarr ALLAH...:Saruboceq:

süpersin kız hasret maşallah iki günde 100 gr daha almış tosuncuk valla.tüh yaa kızcağız bide sancı çekti çok kötü bişey.ay rabbim ömür versin bebişine darısı bizlerin başına.bebeğin inip inmeyeceğini aslında doktor bilir ama kıza çektirmiş işte.

Ayyyy benimle aynı gün doğan bir mart bebişi oldu aramızda.He he çok sevindim.Maaşallah selkie ye 3900 kilo doğurmuş daha bekleseymiş 4500 kg falan olacaktı herhalde bebişi.İkiside sağlıcakla devam etsinler yaşamlarına inş.Emsin annesini minişi....

açılması olduğu için 3,4 cm denemişler doğal olarak doğar diye ama olmamış e tabi, bebekte iri...
ama çok iyilermiş ebrununda sesi çok iyi geliyodu ayy çok güzel şuan bebeğini emziriyorrr:sm_cool:

Zaten beşikte uyku setin olucak bebektedehep bir kundak sarık olucak aslında hiçbişeye gerek yok alt açmasını kullanabilirsin üşür dersen poları kullan.TÜYLÜ battaniysini kullanma hemen.
Canım ya uyku seti sadece kenarlık baslıklar ve yorgandan olusuyo elyaf zaten nekadar ısıtabilir bilmem..polar battaniye serip carsaf gecirsem altına olur yani dimi..yorganı üstüne gelcek zaten..yoksa bebek kazık gibi yatakta hem ısınamaz hem uyuyamaz yaa..kadife battaniyeside üstüne örterim belki gerek b,ile kalmaz benim ew sobalı olcak bu sene..

megrann frambuazın eşi kalp krizi geçirdi üzüntüdendolayı kızın sancıı ve açılması oldu o yüzden erken doğum yapacak.

açılması olduğu için 3,4 cm denemişler doğal olarak doğar diye ama olmamış e tabi, bebekte iri...
ama çok iyilermiş ebrununda sesi çok iyi geliyodu ayy çok güzel şuan bebeğini emziriyorrr:sm_cool:
yaa bendeeee bendeeeeeeeeeeee istiyom cabucak gecse 23 günümmm ama benden öncekiler vardahaa deneymlerinizi beklioz

Ne güzel maaşallah ikisinede kurtulmuş çok şükür...

Ama kızlar bilen varsa biriniz anlatın bana şu durumu.Frambuazın pazartesi doğumda olacağı belliymiş.Doktoru neden 37.haftada almak istediki doğuma?

megrann frambuazın eşi kalp krizi geçirdi üzüntüdendolayı kızın sancıı ve açılması oldu o yüzden erken doğum yapacak.

Canım o sıkıntılı zamanlarını biliyordum ama sancılarla bir süre daha devam eder diye düşünüyordum.Demekki açılma olunca daha fazla tutmak istemediler.Sağol canım en sonunda durumu anlayabildim kaydirigubbakcemile3
Ben onun karnını hep kendime benzettiğim için tırstım doğuma gidince bendemi şimdi 37 de gideceğim diye?Kızım mart ayında gelsin diye çok dua ediyorum ama bir yandan da korkuyorum o yüzden böyle paranoyak oldum hoş gör canım....

Ebru ya çok sevindim ya , kurtuldu ne güzel...ınşallah fazla ağrısı sızısı olmaz...
Ebrucum kzıımın park yatağına önce yatağını sonra yatak koruyucusunu sonra pazen çarşafını onun üstüne de lastik çarşafını serdim.Ama dediğin gibi polar battaniye üzerine lastik çarşafta serilebilir...

ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylewalla her an hersey olabilir hazrlıklı olalım ..

Demi bende öyle düşündüm.Duş falan aldım güzelce birazdan çıkcam canım...
Ayyy canım doğumgününü kutlamaya unuttum...
Yeni yaşın kutlu olsuunnnn
Bu arada kaça girdin ???

canım ben bitane park yatak için ince şilte gibi yataklardan alıcam..annem elyaftan bende şilte yaparım diyor..Olmassa üstünede annem yaparsa onu örterim...
neden bebeklere yün pamuk önerilmiorrr

evet sona doğru geliyoruz..ama ne demişler her son yeni bi başlangıçtır laelaelaelaelae

:teytey:slm kızlar ayy okuyunca nasıl mutlu oldum maşallah maşallahhh 41 kere
analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah tosuncuk
darısı frambuazcım ve hepimizin başına inşallah

denizveyıldız da doğum yapmış onun bebişine de maşallahh sağlıkla büyüsün oda inşallahh

geçmişe bakamadım fazla doktordan geldik bizde az önce şimdi alışverişe gidicez çıkıcam hemen
evet teyzeleri oğlumu gördüm tombişimin kalp atışını gösterdi 2630gr olmuş 45.5cm de boyu herşey yolunda gidiyo çok şükür kendisi önde eşi arkada doğum pozisyonunda dvm ediyo 10gün sonraya da gün verdi nst ye ve çatı muayenesini de bu gidişimde bakılacak şimdilik bizde durumlar böyle sonra tekrar girerim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

selam kızlar.biz şubat annelire artık 3+5 güne kadar hepimiz dogurup bitirecegizbartık sıra size geliyo.biz saldık sıramızı rabbim sizede zamınında güzel dogumlar verip yavrunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız.benmi..bende maalesef şubat annesi olacaktım benim kız durmadı ocak annesi yaptı benikaydirigubbakcemile3..belki aranızda şubat annesi olan bile olur ne dersiniz.

Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
canımm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yaşasın bir bebeğimiz daha oldu.maşşallahh küçük beye.Allah analı babalı büyütsün...
çok güzel birşey bu yaaaadelikafadulden

Sağol canım benim yaşlandık 27 olduk...
İnş. güzel başlangıçlarımız olur hep bundan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…