2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnn canım çok sağol hep birlikte nice yaşlar görürüz inş.

Evet minişlerimiz gelmeye başladılar .... kaydirigubbakcemile2

canım gözünaydın maşşallah bıdığa.
amin sağol papatya.olmaz mı var zaten 3-4 bebeğimiz var şimdiden.seninkini Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.

Ayyy canım sağlıcakla büyüsün minişin maaşallah.Bana kalsa ben şu şubat ayından çıkayımda martta gelsin kızım istiyorum ama her şey bizim istememizlede olmuyor nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız hepimiz.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah

oyy oyy canım ya Allahından bulsun bu kadın ne istiyor senden karnın burnunda zaten
hayır erken doğum yapsan hiç vicdan azabıda çekmezler eminim vicdan olsa böyle yapmazlar zaten... Allah seni kurtarsın onların yanından...

mutlucuğum maşallah sana hala yürüyorsun ben daha bu haftada zar-zor geziniyorum...

Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?

Doğum günün kutlu olsun canım... nice güzel senelere evladınla ve sevdiklerinle...

:lepi: işte beklediğim haber delikafadulden çok sevindim
ama sezeryan olmuş ona tırstım hep normal istiyordu canım ya
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

hoşgeldin bizde 4 şubat annesi var bugünlük zaten aklinialirimsmile
bizimde olmayacağız ne malum bilmiyorumkismile

Çok teşekkür ederiz canım allah analı babalı büyütsün bebeğini birkaç tane doğum yapan arkadaşımız oldu zaten.Bugün bile iki doğumumuz var 37 haftalık.Biri doğum yapmış bir arkadaşımızdan daha alamadık bekliyoruz.

kujum maşallah kujuna:) yarın bakalım bizim çiroz kaç kg oldu umarım 3 olmuştur çok rahatlicam 3ün üstüne çıkarsak

gözünaydın seyhancım..masaalh tombişine..
anımcım benim uyku setinin içinden sadece yan korumalıklar cıktı altı için yumusak bişey koyulmamş..yani muhakkak yumusak bişey olması sart altına..

selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....

Sana da şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum, hayırlısı olur inşallah..

rabbim sanada kolay doğurmak nasip etsin inşalah sağsalm bebeğini kucağına alırsın inşallah.Senin vuslatada az kaldı desene.

canım gözünaydın maşşallah bıdığa.

amin sağol papatya.olmaz mı var zaten 3-4 bebeğimiz var şimdiden.seninkini Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.

sagolun canım benim darısı sizlere olsun.malum evet biz belirlemiyoruz tarihini.benim melekte 5 şubata dogacaktı.ı ama 28 ocakta doguverdi.evet baktım maşallah şubatta doguran var artı normal saglıklı olsunlar yeter.

yaa bnde 24ünde doğurmak isityoruuum babsıda 24 ağustos kızıda 24 şubat olsun:)

ayy zeliş doguruyorsun demk.hadi hayırlı saglıkla gelsin.beni tanıdınmı bende ikinci bebek istiyen topigindeydim.şükür kinci kızımıda aldım kollarıma darısı senen başına.neler atlattın artık sona geldin.tebrikler...

canımm insallah sende saglıkla alırsın kucagına..neden sezeryan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…