- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.881
megicim doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlar görürsün inşallah bebeğine eşinle ve tüm sevdiklerinleopuyorumnanaktan
canımm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yaşasın bir bebeğimiz daha oldu.maşşallahh küçük beye.Allah analı babalı büyütsün...
çok güzel birşey bu yaaaadelikafadulden
canım gözünaydın maşşallah bıdığa:teytey:slm kızlar ayy okuyunca nasıl mutlu oldum maşallah maşallahhh41 kere
analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah tosuncuk
darısı frambuazcım ve hepimizin başına inşallah
denizveyıldız da doğum yapmış onun bebişine de maşallahhsağlıkla büyüsün oda inşallahh
geçmişe bakamadım fazla doktordan geldik bizde az önce şimdi alışverişe gidicez çıkıcam hemen
evet teyzeleri oğlumu gördüm tombişimin kalp atışını gösterdi 2630gr olmuş 45.5cm de boyu herşey yolunda gidiyo çok şükürkendisi önde eşi arkada doğum pozisyonunda dvm ediyo 10gün sonraya da gün verdi nst ye ve çatı muayenesini de bu gidişimde bakılacak şimdilik bizde durumlar böyle sonra tekrar girerim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
amin sağol papatya.olmaz mı var zaten 3-4 bebeğimiz var şimdiden.seninkini Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.selam kızlar.biz şubat annelire artık 3+5 güne kadar hepimiz dogurup bitirecegizbartık sıra size geliyo.biz saldık sıramızı rabbim sizede zamınında güzel dogumlar verip yavrunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız.benmi..bende maalesef şubat annesi olacaktım benim kız durmadı ocak annesi yaptı benikaydirigubbakcemile3..belki aranızda şubat annesi olan bile olur ne dersiniz.
selam kızlar.biz şubat annelire artık 3+5 güne kadar hepimiz dogurup bitirecegizbartık sıra size geliyo.biz saldık sıramızı rabbim sizede zamınında güzel dogumlar verip yavrunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız.benmi..bende maalesef şubat annesi olacaktım benim kız durmadı ocak annesi yaptı benikaydirigubbakcemile3..belki aranızda şubat annesi olan bile olur ne dersiniz.
Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!
Geçen cuma günü öğlen bana geldi kaynanam, yanında da görümcemin çocuğu, sabah saat 11 falandı geldiğinde, ben tüm gece uyumamışım yine, gözler şişmiş vaziyette açtım kapıyı, birde üstüne üstlük grip olmuşum, boğazım şişmiş, öksürük var, nasıl halsizim, neyse bu girdi içeri, ben ayakta duramıyorum, oturamıyorum da, koltukta bacaklarımı uzatarak oturdum, 10-15 dk. sonra ben bir yere kadar gidecem çocuğa azıcık bakar mısın dedi, o hasta ve uykusuz halimle çocuğa baktım, bu gitti yarım saat sonra falan geldi, bende bu arada mutfağa geçmiştim, canım bişey istemiyor ama zorla bişeyler yiyeyimde ilaç içeyim diye, birgün önce geceden kalma çayı ısıttım, çok açık bir şekilde sırf ekmek boğazımdan geçsin diye içiyorum, buna da dedimki çay kötü, önceki günden kalma, o yüzden sana ikram etmiyorum anne dedim, ben zaten evde içtim de geldim istemem dedi, neyse çocuğu aldı gitti, bende ilacımı içtim vurdum kafayı yattım, cumartesi günü doktora gittik eşimle iyi hoş bişey yok, çıkışta bizi aradı nasıl geçti kontrol diye konuştuk ettik, dün yani pazar günü gündüz konuştuk ettik bişey yok, akşama kendi annemler yemeğe geldi, annem epey hazırlık yaptı, evimide temziledi sağolsun, ben kaynanamları da çağırdım gelmediler, sonra gece saat 9 gibi eşimi aradı telefonla kendi evlerine çağırdı bişeyi bahane ederek, eşim yarım saat sonra geldi sinirli bir vaziyette, dedi böyle böyle, şaşırdım kaldım, ben o gün hiç yüzüne bakmamaşım kadının, utanmadan uzanıp yatmışım yanında, kendim çay içmişimde ona vermemişim, sana veremem demişim, daha neler neler... Aldı beni bir sinir, ağlama krizine girdim, gidip kadını boğmak istiyorum, 3 gün durmuş durmuş, gecenin bir vakti eşimi dolduruyor, eşimde şaşkındı bu sefer, evet ana kuzusu ama bu sefer anasının saçmaladığının farkındaydı, tam 3 saat ağlamışım, sonra bulantı oldu sürekli kustum, zaten gripliyim burnum tıkalı, nefes alamaz hale geldim, karnıma sancılar girdi, gece saat 3:30 oldu ben hala kıvranıyorum, eşim hastaneye götürdü, nst de sancım çıktı, açılma var mı diye baktılar ama açılma yoktu, sancı durdurucu iğne yapıp eve gönderdiler, daha doğuma var diye, olan bana oldu, sabahı sabah ettim, eşimde bendde uykusuz kaldık, üzüntü yıpranma da cabası... Bu kadına nasıl davranacağımı şaşırdım, benden özür bekliyormuş şimdi, beni hastanelik edip üzen o, özürü ben dileyecekmişim, yüzüme niye söylemiyor alınıp darıldığınıda seni aracı yapıyor dedim eşime, hamile diye ben söylemedim sen söyle demiş eşime, bu şekilde hiç üzülmedim, sen söylerken hamile değil miyim dedim eşime, şaşkınım çok şaşkınım, harap oldum, sürekli beddua ettim sabah kadar, Allah onu bildiği gibi yapsın..
merhaba kızlar
nabersiniz deniz yıldız doğum yapmış bebeğini güle güle büyütsün
bende dün pazara gittim ama yokuşlarda annem itti arkamdan yürüyemedim ilk defa böyle oldu
simenay moralini bozma boşver yüz verme daha iyi yüz vermeyen gelinler daha makbul oluyor
Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?
kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastaneyi aradım dayanamayıp selkie doğurmuş annesiyle konuştum....
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
sezaryenle olmuş mecburen, bebek inmemiş doğum kanalına
selam kızlar.biz şubat annelire artık 3+5 güne kadar hepimiz dogurup bitirecegizbartık sıra size geliyo.biz saldık sıramızı rabbim sizede zamınında güzel dogumlar verip yavrunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız.benmi..bende maalesef şubat annesi olacaktım benim kız durmadı ocak annesi yaptı benikaydirigubbakcemile3..belki aranızda şubat annesi olan bile olur ne dersiniz.
Çok teşekkür ederiz canım allah analı babalı büyütsün bebeğini birkaç tane doğum yapan arkadaşımız oldu zaten.Bugün bile iki doğumumuz var 37 haftalık.Biri doğum yapmış bir arkadaşımızdan daha alamadık bekliyoruz.selam kızlar.biz şubat annelire artık 3+5 güne kadar hepimiz dogurup bitirecegizbartık sıra size geliyo.biz saldık sıramızı rabbim sizede zamınında güzel dogumlar verip yavrunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız.benmi..bende maalesef şubat annesi olacaktım benim kız durmadı ocak annesi yaptı benikaydirigubbakcemile3..belki aranızda şubat annesi olan bile olur ne dersiniz.
Sağol canım benim yaşlandık 27 olduk...
İnş. güzel başlangıçlarımız olur hep bundan sonra....
inşallah olmuştur canım benimde kontrolüm CUMA günü.kujum maşallah kujuna:) yarın bakalım bizim çiroz kaç kg oldu umarım 3 olmuştur çok rahatlicam 3ün üstüne çıkarsak
gözünaydın seyhancım..masaalh tombişine..:teytey:slm kızlar ayy okuyunca nasıl mutlu oldum maşallah maşallahhh41 kere
analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah tosuncuk
darısı frambuazcım ve hepimizin başına inşallah
denizveyıldız da doğum yapmış onun bebişine de maşallahhsağlıkla büyüsün oda inşallahh
geçmişe bakamadım fazla doktordan geldik bizde az önce şimdi alışverişe gidicez çıkıcam hemen
evet teyzeleri oğlumu gördüm tombişimin kalp atışını gösterdi 2630gr olmuş 45.5cm de boyu herşey yolunda gidiyo çok şükürkendisi önde eşi arkada doğum pozisyonunda dvm ediyo 10gün sonraya da gün verdi nst ye ve çatı muayenesini de bu gidişimde bakılacak şimdilik bizde durumlar böyle sonra tekrar girerim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
anımcım benim uyku setinin içinden sadece yan korumalıklar cıktı altı için yumusak bişey koyulmamş..yani muhakkak yumusak bişey olması sart altına..Ebru ya çok sevindim ya , kurtuldu ne güzel...İnşallah fazla ağrısı sızısı olmaz...
Ebrucum kzıımın park yatağına önce yatağını sonra yatak koruyucusunu sonra pazen çarşafını onun üstüne de lastik çarşafını serdim.Ama dediğin gibi polar battaniye üzerine lastik çarşafta serilebilir...
Ayyy canım doğumgününü kutlamaya unuttum...
Yeni yaşın kutlu olsuunnnn
Bu arada kaça girdin ???
canım ben bitane park yatak için ince şilte gibi yataklardan alıcam..annem elyaftan bende şilte yaparım diyor..Olmassa üstünede annem yaparsa onu örterim...
neden bebeklere yün pamuk önerilmiorrr
şilte ne canım??belki bende düşünüğrüm
evet sona doğru geliyoruz..ama ne demişler her son yeni bi başlangıçtır laelaelaelaelae
kızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastaneyi aradım dayanamayıp selkie doğurmuş annesiyle konuştum....
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
sezaryenle olmuş mecburen, bebek inmemiş doğum kanalına
selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....
selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....
canım gözünaydın maşşallah bıdığa.
amin sağol papatya.olmaz mı var zaten 3-4 bebeğimiz var şimdiden.seninkini Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin.
Ayyy canım sağlıcakla büyüsün minişin maaşallah.Bana kalsa ben şu şubat ayından çıkayımda martta gelsin kızım istiyorum ama her şey bizim istememizlede olmuyor nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız hepimiz.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah
oyy oyy canım ya Allahından bulsun bu kadın ne istiyor senden karnın burnunda zaten
hayır erken doğum yapsan hiç vicdan azabıda çekmezler eminim vicdan olsa böyle yapmazlar zaten... Allah seni kurtarsın onların yanından...
mutlucuğum maşallah sana hala yürüyorsun ben daha bu haftada zar-zor geziniyorum...
Doğum günün kutlu olsun canım... nice güzel senelere evladınla ve sevdiklerinle...
:lepi: işte beklediğim haber delikafadulden çok sevindim
ama sezeryan olmuş ona tırstım hep normal istiyordu canım ya
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
hoşgeldin bizde 4 şubat annesi var bugünlük zaten aklinialirimsmile
bizimde olmayacağız ne malum bilmiyorumkismile
Çok teşekkür ederiz canım allah analı babalı büyütsün bebeğini birkaç tane doğum yapan arkadaşımız oldu zaten.Bugün bile iki doğumumuz var 37 haftalık.Biri doğum yapmış bir arkadaşımızdan daha alamadık bekliyoruz.
canımm insallah sende saglıkla alırsın kucagına..neden sezeryan??selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?