2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah kolay hayırlı doğum nasip etsin sana sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşaallah.korkma korkma hepimiz yaşayacağız geliyoruz arkanızdankaydirigubbakcemile.

Megrayn doğum günün kutlu olsun , eşinle kızınla nice mutlu yıllara...
Kuju maşallah bebişine...
Zeliş senin de bebişine maşallah...Senin de sezeryan tarihin belli olmuş gözün aydın.Benim bebişte 3200 civarı doğar dedi dr.Aman sağlıklı olsunlarda biz onlara kilo aldırırız...
Kızlar 2 şey soracağım.Şımdi benim 7 gün sonra doğumum var ya, ben süt arttırıcı çaylardan içmeye başlayayyım mı?Bir de şu vita malt mı ne süt arttırıcı içecek doğumdan 1 gün önce ondan içeyim mi?
2. sorumda hastaneye gelenlere ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?Biz kurupasta ve baklava ikram edelim yanında da lohusa şerbeti ve kola vb. verelim diyoruz...

ayy çok sevindim selkie'yle denizveyildiz'a :sm_cool: hihoyyyt Rabbim korusun meleklerinizi inşallah biz de öyle sağlıklı bebekler getiririz dünyaya

megryann canım doğum günün kutlu olsun a.s. eşinle bebişinle nice nice huzurlu sağlıklı yıllara inşallah
kujucuk maaşallah bebişine benim daha 2 haftam var oğluşumu görmek için
zeliş82 ohh ne güzel kavuşacaksın bebeğine sorunsuz bir doğumun olur inşallah :Saruboceq:

Sana da şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum, hayırlısı olur inşallah..

rabbim sanada kolay doğurmak nasip etsin inşalah sağsalm bebeğini kucağına alırsın inşallah.Senin vuslatada az kaldı desene.

yaa bnde 24ünde doğurmak isityoruuum babsıda 24 ağustos kızıda 24 şubat olsun:)
çok teşekkür ederim kızlar ya az kaldı ama heyecan hat safada hayırlısıyla rabbim kurtarmamı nasip eder inşallah

canım hatırlamazmıyım hatırlıyorum tabikide ay demek sen doğurdun allah analı babalı büyütsün inşallah...

canımm insallah sende saglıkla alırsın kucagına..neden sezeryan??

canım Allah kolay hayırlı doğum nasip etsin sana sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşaallah.korkma korkma hepimiz yaşayacağız geliyoruz arkanızdankaydirigubbakcemile.

çok sağolun kızlar hepimize sorunsuz doğumlar nasip eder inşallah mevlam....

kuslar ben cıktım annemle carsıya cıkcam..görüşrüz yine..bugün SAMSUN mewsimleri şaşırttı dısarda yaz havası walla tadını cıkariiim..öptüm hepnisi mucccckzemuszemus

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah...

Kuju canım maşallah bebekine

selam kızlar ,
ya güzel habarlerle dolmuş burası,bendaha yeni geldim fatura yatırmaktan
geçmişe pek bakamıyorum işlerim çok, alıntılardan anladıgım kadarıyla.
selkie yi merak ettim onun için girdim, ahh nihayaet dogmuş, allah analı babalı
büyütsün inşallah,
denizveyıldız hayırlı olsun bebegin,gözün aydın, bebeginin durumu nasıl acaba?
megayn dogum günün kutlu olsun cnm bebeginle birlikte nice mutlu yıllara inaşalllah..

yok cnm içme şimdiden doğumu tetikleyebilir göğüslerin uyarılması diye duydum. doğumdan sonra içersin zaten sütün hemn gelirse gelir o sadece olan sütü artırır belkide hiç gerek olmaz hemen gelir bol bol sütün olur..

ya kızlar bu mart bebekleri geliyor topiğini gülen açtı ama gülen bunu nasıl sürekli güncelleyecek! 27sinde oda doğum yapacak we ben malımı bilirim o daha doğum yapınca kıçını kaldırıp giremez buralara zaten ağır top.. kimö güncelleyecek listemizi...

zemuszemuszemuszemus

çokkkk sevindim yaa.. analı babalı büyüsün...bu kızın doktoruda bi alemdi.. bebek olmuş 3900 hala kıza yok normal dogum yok suni sancı...zaten biliyolar inermi inmezmi diye kızcagıza boşuna eziyet etti...allah esirgesin bide alttan yırtılacaktı kız..oda garibim ne yapsın hep normal istiyodu..neyse ikiside iyilermiş şükür.. ayyy gelsede görsek.. darısı hepimizin başına inşallah...

canım allah yardımcın olsun.. dualarımız seninle hayırlısıyla bir avazda al yavrunu kucagına..

Megrayn doğum günün kutlu olsun
Kuju maşallah bebişine...gözün aydın.

TOPRAK Kızlar 2 şey soracağım.Şİmdi benim 7 gün sonra doğumum var ya, ben süt arttırıcı çaylardan içmeye başlayayyım mı?Bir de şu vita malt mı ne süt arttırıcı içecek doğumdan 1 gün önce ondan içeyim mi?
2. sorumda hastaneye gelenlere ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?Biz kurupasta ve baklava ikram edelim yanında da lohusa şerbeti ve kola vb. verelim diyoruz...[/QUOTE

bence dr danışta öyle iç ..ben sanki bir yerde içilmez diye okumuştum ama emin degilim.ben hastanede çikolata ve seker ikram edicem.ama senin fikrinde güzel

Benim doğum 13 mart şimdilik, doktorum her şey normal diyor ama belli de olmaz. Liste nasıl güncellenir bilmiyorum, öğrenirsem ben yapabilirim sanırım.

ne güzel ebra sağsalim beebğini kucağına aldı güle güle büyütür inşallah
tam olarak kaç haftalıktı kızlar bebeği
frambuazdan hala haber yokmu
bizde sezeryan dedik normale döndük şimdi bakalım bizler nasıl doğum yapacağız son ana kadar herşey değişiyor

Sağolun kızlar.Ben bir dr. sorayım dediğiniz gibi.ınşallah hepimizn bol bol sütü olur.Bulgur bol su içmek sütü arttırıyormuş bu arada.
Mutlu Selkie bendenn 2 gün öndeydi.Yani 37+6 daydı , frambuazda hemen hemen o günlerdeydi...

ebru 37 + 6 mış simdi baktım...darısı basına .

Sağol canım benim yaşlandık 27 olduk...
İnş. güzel başlangıçlarımız olur hep bundan sonra....
bende 27 ye giricem :)

canım ben hastanede bebek kurabiyeleri yapıcam renkli renkli şeker hamurlu onları vericem..ama okadar ayrıntılı şerbet kola düşünmedim..
gerekte yok bence okadar ayrıntıya yaaa

Selkie'ye bende çok sevindim...Ama sezeryan istemiyodu ooo üzülmüştür şimdi
Ama benim doktorum olsaydı açılma başlamışsa muhakkak bekletirdi..çünkü bana diyoki 6 saatte sürebilir doğum 24 saatte diyo....Yani 24 saat sancı Allah göstermesin düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…