- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.901
selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....
Sana da şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum, hayırlısı olur inşallah..
rabbim sanada kolay doğurmak nasip etsin inşalah sağsalm bebeğini kucağına alırsın inşallah.Senin vuslatada az kaldı desene.
çok teşekkür ederim kızlar ya az kaldı ama heyecan hat safada hayırlısıyla rabbim kurtarmamı nasip eder inşallahyaa bnde 24ünde doğurmak isityoruuum babsıda 24 ağustos kızıda 24 şubat olsun:)
ayy zeliş doguruyorsun demk.hadi hayırlı saglıkla gelsin.beni tanıdınmı bende ikinci bebek istiyen topigindeydim.şükür kinci kızımıda aldım kollarıma darısı senen başına.neler atlattın artık sona geldin.tebrikler...
canımm insallah sende saglıkla alırsın kucagına..neden sezeryan??
canım Allah kolay hayırlı doğum nasip etsin sana sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşaallah.korkma korkma hepimiz yaşayacağız geliyoruz arkanızdankaydirigubbakcemile.
Megrayn doğum günün kutlu olsun , eşinle kızınla nice mutlu yıllara...
Kuju maşallah bebişine...
Zeliş senin de bebişine maşallah...Senin de sezeryan tarihin belli olmuş gözün aydın.Benim bebişte 3200 civarı doğar dedi dr.Aman sağlıklı olsunlarda biz onlara kilo aldırırız...
Kızlar 2 şey soracağım.Şİmdi benim 7 gün sonra doğumum var ya, ben süt arttırıcı çaylardan içmeye başlayayyım mı?Bir de şu vita malt mı ne süt arttırıcı içecek doğumdan 1 gün önce ondan içeyim mi?
2. sorumda hastaneye gelenlere ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?Biz kurupasta ve baklava ikram edelim yanında da lohusa şerbeti ve kola vb. verelim diyoruz...
ayy çok sevindim selkie'yle denizveyildiz'a :sm_cool: hihoyyyt Rabbim korusun meleklerinizi inşallah biz de öyle sağlıklı bebekler getiririz dünyaya
megryann canım doğum günün kutlu olsun a.s. eşinle bebişinle nice nice huzurlu sağlıklı yıllara inşallah
kujucuk maaşallah bebişinebenim daha 2 haftam var oğluşumu görmek için
zeliş82 ohh ne güzel kavuşacaksın bebeğine sorunsuz bir doğumun olur inşallah :Saruboceq:
selam kızlar ne güzel haberler varmış ebru doğurmuş demekki allah analı babalı büyütür inşallah bende şimdi girdim eve doktordaydım benim tarihde kesinleşti haftaya çarşamba akşam saat 4 de sezeryanla bebeğimi alacaklar inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın....bu arada dr bebek için fazla iri bir bebek değil dedi 3200 gr civarında doğar dedi....
Megrayn doğum günün kutlu olsun , eşinle kızınla nice mutlu yıllara...
Zeliş senin de bebişine maşallah...Senin de sezeryan tarihin belli olmuş gözün aydın.Benim bebişte 3200 civarı doğar dedi dr.Aman sağlıklı olsunlarda biz onlara kilo aldırırız...
Kızlar 2 şey soracağım.Şİmdi benim 7 gün sonra doğumum var ya, ben süt arttırıcı çaylardan içmeye başlayayyım mı?Bir de şu vita malt mı ne süt arttırıcı içecek doğumdan 1 gün önce ondan içeyim mi?
2. sorumda hastaneye gelenlere ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?Biz kurupasta ve baklava ikram edelim yanında da lohusa şerbeti ve kola vb. verelim diyoruz...
zemuszemuszemuszemuskızlar müjde benden gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hastaneyi aradım dayanamayıp selkie doğurmuş annesiyle konuştum....
sezaryenle almışlar bebek doğmamış çok sancı çekmiş, suyuda gelince sezaryene almışlar şuan yeni kendine gelmiş bebeğini emzirmeye çalışıyormuş, 3900gram ağırlığında 51cm boyunda we gayet iyilermiş, ebrununda sesini duydum çok selamları war hepimize....
off tüylerim diken diken oldu yaaaaa
sezaryenle olmuş mecburen, bebek inmemiş doğum kanalına
ya kızlar bu mart bebekleri geliyor topiğini gülen açtı ama gülen bunu nasıl sürekli güncelleyecek! 27sinde oda doğum yapacak we ben malımı bilirim o daha doğum yapınca kıçını kaldırıp giremez buralara zaten ağır top.. kimö güncelleyecek listemizi...
ne güzel ebra sağsalim beebğini kucağına aldı güle güle büyütür inşallah
tam olarak kaç haftalıktı kızlar bebeği
frambuazdan hala haber yokmu
bizde sezeryan dedik normale döndük şimdi bakalım bizler nasıl doğum yapacağız son ana kadar herşey değişiyor
bende 27 ye giricem :)Sağol canım benim yaşlandık 27 olduk...
İnş. güzel başlangıçlarımız olur hep bundan sonra....
canım ben hastanede bebek kurabiyeleri yapıcam renkli renkli şeker hamurlu onları vericem..ama okadar ayrıntılı şerbet kola düşünmedim..Megrayn doğum günün kutlu olsun , eşinle kızınla nice mutlu yıllara...
ebru 37 + 6 mış simdi baktım...darısı basına .[/QUOTE
sağol canım hepimizede opuyorumnanaktan
ebrunun bebek erken geldiği için sanırım açılma fazla olmadan aldılar bebeği
ama daha fazla bekleseler 4,500 olurdu herhalde
benimde geçen hafta 3500 tu doğmazsa 10 güne kadar sizce ne olur bendemi sezeryan olurumki bilmiyorumkismile
ebru 37 + 6 mış simdi baktım...darısı basına .[/QUOTE
sağol canım hepimizede opuyorumnanaktan
ebrunun bebek erken geldiği için sanırım açılma fazla olmadan aldılar bebeği
ama daha fazla bekleseler 4,500 olurdu herhalde
benimde geçen hafta 3500 tu doğmazsa 10 güne kadar sizce ne olur bendemi sezeryan olurumki bilmiyorumkismile
38 hafta dolduktan sonra kilo alımıda yawaşlıyormuş bebeğin alacağını 37+6 38+0a kadar alır yani.. seninde en fazla 3600doğsun hem ultrasonlar yanıltıcı olabiliyo we eminimki senin o enteresan doktrun ultrasonuda kendi gibi önden gidiodurklava: fena taktım senin doktra çok fenaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?