2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız? ay ebru ya cok sevindim masallah bebisine. haftayada doguma gireceklere Allah kolay dogumlar nasip etsin hayırlısıyla alsınlar bebeklerini kucaklarına insallah.

Cidden bugün neden durgun burası? Kırk yılda bir izin aldım onda da susuyorsunuz... :) Herkes iyidir umarım. Benimki bugün hiç durmadı, sürekli hareket ediyor ve karnım taş gibi oldu. Ayağa kalkınca da vajinama çok fena baskı yapıyor.

frambuaz hala görünmüyo hatane kaydında onun yarın doğurma ihtimalide wardı sanki belki bu gün doğurmaz bizde beklediğimizle kalırızbilmiyorumkismile

slm canlarım hepinize tek tek çok teşekkür ediyoruz güzel teyzeler opuyorumnanaktan
bugün çok çok yoruldum hastanede hem güzel hemde üzücü iki olaya tanık oldum
40 haftalık bi hanımı doğuma aldılar tosuncuk bi bebeği olacakmış onunda inşallah sorunsuz doğum yapmıştır
üzücü olanda 19 haftalık bi hamile hanım vardı kanaması oldu beklerken hemen acil müdahele edildi sonucu bilmiyorum ama hep dua ettim inşallah bebeği iyidir onunda
haftaya doğumu belli olan arkadaşımında Allah yardımcısı olsun okudum ama bir an unuttum özür dilerim
sabah çok erken kalktım gecede hiç uyuyamadım birde üstüne alış veriş yapıp geldik çok yoruldum biraz uzanıp dinleneyim sonra yine uğrarım
ebrucum bebeğiğle birlikte şimdi gözü aydın canım yaa
frambuazcımda kavuşmuştur inşallah kuzusuna

Bence mart sonunu görecek biri olsun...
ben olurum ama liste güncellemeyi bilmiyorum Nilüfer kimseye öğretmiyooo :)

Yahu bende öle bugün de aksine işim yoktu baya uzun kalıyım dedim ama kimze yazmyaınca bende canım sıkıldı oyalanıcak iş çıkarıdm başımaaa :)

frambuaz hala görünmüyo hatane kaydında onun yarın doğurma ihtimalide wardı sanki belki bu gün doğurmaz bizde beklediğimizle kalırızbilmiyorumkismile
hııı belki de yarın olabilir dediğiniz gibi...çünkü gece doğanları bile hemen yayınlamışlarrr

kızlar simdi geldim carsıdan ama yolda fena bi adet sancısı tuttu beni yolda yürüyemedim belden kasıklarıma dogru zor attım kendimi ewe neyseki anacım yanımdaydı..doktorum erken dogum riskim oldugunu söylüyodu ama bu zamana kadarda iyi geldin diodu..dinlendim su an iyiyim..zaten ilk işim lavaboya girip iç çamasırımı kontrol etmek paranoya oldum..insallah 3 hafta daha bekler prensesim..bu agrılar korkutuyo beni..

bugün benim oğlanda çok oynak o oynadıkça ben yoruluyorum -tatlicadiarzu-

frambuazın numarası yok mu ?

yok cnm ben dün söledim senin non kimsede yokmu yada bizden birinin nosuınu aldınmı dedim
hasatnenin sitesinden bakarsınız falan dedi hıhh numarasını yediğim(( wermek istemedi sanırım:tomato:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Madem doktorun öyle söyledi, yorulma bundan sonra.

3 hafta mı 3 hafta sonra 40 haftan oluyo zaten sende he insan derki 1 hafta daha bekler falan sen 3 hafta diosun zaten bitmiş oluyo yaninaniknanik

o ağrılar bende çok sık oluyor özellikle geceleri sanki içimden birşeyler kopacakmış gibi
canım sen riskli dönemi atlatmışsın maşallah... tabii yinede zamanında doğsun prenses dikkatli ol...

yok cnm ben dün söledim senin non kimsede yokmu yada bizden birinin nosuınu aldınmı dedim
hasatnenin sitesinden bakarsınız falan dedi hıhh numarasını yediğim(( wermek istemedi sanırım:tomato:

anladım cnm bekleriz bizde acıbademde çıkacak diye
sempatiksalakcinni

canım geçmiş olsun benimde yürüyünce sancım oluyor cumartesi eşimle dolaştık enson yüzüme bakıp adam beni ilk bulduğu yere oturttusempatiksalakcinni.artık pek yorulmaya gelmeyecek sanırım...

frambuazın adı neydi???kıymet diye hatırlıyorum ama emin değilim...

kızlar ebru mesaj gönderdi şuan

aynen yazıyorum mesajı:
hayatım ancak fırsat buldum.bebiş we ben iyiyiz, yok yere suni sancı çektim, bebek inmedi. genel anestezi sezareyene alındım. 2 gün burdayım öptüm.

hoşgeldin güle güle canım..Allah şifa versin o 19 haftalık hamile olana

bugün benim oğlanda çok oynak o oynadıkça ben yoruluyorum -tatlicadiarzu-

frambuazın numarası yok mu ?
benimkide son bikaçgündür kıpır kıpır haftasonu doktordaydık eddim ki doktor bey eşimde merak ediyo son bikaç gündür hiç durmuyo sürekli tekmeliyo acaba sıkıntıya mı düştü dedim..Doktor benle dalga geçti..sende tekmeler niye tekmeliyor tekmelemez niye tekmelemiyo diyosun bebek yaranamadı sana bi türlü diyooo :)

ewet ewet kıymetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…