- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.681
bitanem bende tam olarak ne yapaçağımı bilmiyorum ama değiştirmeye niyetim var sinirlerim bozuluyo her seferinde 100 tl vermekten,hem doğum içinde ayrı üçret alaçak ,hem benim doğum yapmayı düşünmediğim bir hastanede çalışıyor,onun orda çalıştığı saatlerde benim sançım tutarsa doğuma nasıl geleçek!ben doğumu mediçanada ki doktorlar çok övdüler,sibel hn. var o çok iyimiş ama kalabalıkmış bu nedenle fazla ilgili değilmiş,diğer dr de çok kalabalık değilmiş ve çok ilgiliymiş!şimdi diyorum benim dr den ayrıladan önçe bie gideyim mediçanada muayene olayım o kalabalık olmayana!
bencede çok ii olur canım bi defa gidersin zaten başta nasıl bakıyosa sonda da öle oluyo bide gerçekten kalabalık oldumu başından atmaya çalışıyolar fazla ilgilenmiyolar ama herkes te onu seçiyo acaba güzelmi bakıyoda o yüzdenmi herkes ona gidiyo ????ablam 6 aylık hamile iken down sendromlu dedi üstelik sürekli gittiği doktor tedavide onda görmüştü ama başka bi doktora gitti hiç bişeyi yok bu çocuğun neden böyle demişler bilmiyorum demiş asla çocuğun olmazda demiştiama hamile kaldı işte bu yüzden her doktor bir olmuyo ii seçmek lazım zaten hamilelik piskolojisi..........
Günaydın Kıssslar,Kısslar Merhaba,
öncelikle fransiyum'un başına gelenlere çok üzüldüm. Allah ona sabır versin. ısteyen herkese yüce allah nasip eder inşallah. Önceki sohbetleri okumaya çalıştım ama bitmedi bitmedi :)
Yeni aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum kızlar son adet tarihinizin ilk gününü, tahmini dogum tarihinizi, hamile kalınan Kg'nuzu, cinsiyet tahminizi yazarsanız Nilücüm sizi listemize eklesin.
Bildiğiniz gibi bugün çok heyecanlydım. Bugün akşam üstü gittik doktora biraz daha ilgiliydi bugün :)
Test sonuçlarıma baktı (kan ve idrar tahlilleri 19 adet) Herşey normalmiş... Sadece hormonlarda değişikilikler görülmeye başladığı için tiroid hormonum biraz yüksekmiş (sınırda).. Takibe alalım dedi. Sanırım bendeki bu şişkinlik ve hızlı kg alımı buna bağlı çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana 3kg aldım. Bebişim 8. haftasına girdi maşallah birkaç gün önden gidiyormuş 22mm olmuş pıtpıt atıyor kalbi..
Hafif sütlü kahve renginde akıntım ve kasık ağrım oluyordu bana Progestan yazdı sabah1 tane akşam 2 tane 10gün kullanacağım. korktum biraz umarım ilacın bir zararı olmas bebişime ...
Sıksık hapşırma bende de var kısslar normalde bukadar sık hapşurmuyordum. Buarada halen mide bulantım baş dönmem yok allaha şükür bi şu akıntı olayını halledersek tamamdır :))
şimdilik bukadar ...Sabrınız için teşekkürler ... Öpüyorum hepinizi....
Kızlar herkese merhaba,
Sonunda ben de döndüm... İki hafta önce tatil için yıllık izinden alıp, eşimle tatile giitik. 4. günde kusmalarım arttı... Erken donduk... Bu hafta çarşamba günü de sabah kusarak uyandım ve sabah 8 den öğlen 12 ye kadar aralıksız kustum ve baygınlık geçirdim. Eşim acile götürdü. Aşırı kusmadan beni hastaneye aldılar. Üç gün damar yolundan beslendim. İki gün önce çıktım. Doktor, artık beslenmen önemli değil, sadece haşlanmış patates ve galeta ye dedi... Ama kusma dedi... Daha yeni yeni kendime geliyorum...
Kizlar sizde karninizda bi hareketlenme gibi bisey hissediyormusunuz?
Yoksa sadece benmiyim...henüz cok erken aslinda ama
ben bazen resmen bi taraftan bi tarfa gezdiginimi diyim ne diyim artik öyle bisey hissediyorum...
bencede çok ii olur canım bi defa gidersin zaten başta nasıl bakıyosa sonda da öle oluyo bide gerçekten kalabalık oldumu başından atmaya çalışıyolar fazla ilgilenmiyolar ama herkes te onu seçiyo acaba güzelmi bakıyoda o yüzdenmi herkes ona gidiyo ????ablam 6 aylık hamile iken down sendromlu dedi üstelik sürekli gittiği doktor tedavide onda görmüştü ama başka bi doktora gitti hiç bişeyi yok bu çocuğun neden böyle demişler bilmiyorum demiş asla çocuğun olmazda demiştiama hamile kaldı işte bu yüzden her doktor bir olmuyo ii seçmek lazım zaten hamilelik piskolojisi..........
valla kalabalık dr ye itmek istemiyorum beklemeyi hiç sevmem öyle saatlerçe,iyi seçmek lazım dr yi benim dr gerçekten iyi,burdaki en iyi dr lerden biridir,oğlumuda onda yaptım ben...çok rahatlatıyor insanı ayrıça çok ilgili,çok sıçakkanlıdır ayrıça,işinide çok iyi yapıyor,ssk olmaması tek çanımı sıkıyor işte!
Günaydın kızlar. a.s.
Sinpac, geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine. Bebeğine ve sana sağlık diliyorum.
İki gündür hiç akıntım yok çok şükür. (Maaşallah) Bugün iğne yaptıracağım ve Progestan'a başlayacağım tekrar.
Son olarak kızlar, bugün benim doğum günüm... :dance:
Günaydın kızlar. a.s.
Sinpac, geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine. Bebeğine ve sana sağlık diliyorum.
İki gündür hiç akıntım yok çok şükür. (Maaşallah) Bugün iğne yaptıracağım ve Progestan'a başlayacağım tekrar.
Son olarak kızlar, bugün benim doğum günüm... :dance:
leken kesildimi canan? Bol bol su iç çok işe yarıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?