2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizde karninizda bi hareketlenme gibi bisey hissediyormusunuz?
Yoksa sadece benmiyim...henüz cok erken aslinda ama
ben bazen resmen bi taraftan bi tarfa gezdiginimi diyim ne diyim artik öyle bisey hissediyorum...

Günaydın kızlar. a.s.

Sinpac, geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine. Bebeğine ve sana sağlık diliyorum.

ıki gündür hiç akıntım yok çok şükür. (Maaşallah) Bugün iğne yaptıracağım ve Progestan'a başlayacağım tekrar.

Son olarak kızlar, bugün benim doğum günüm... :dance:

Günaydın Kıssslar,
Herkese güsel bir hafta diliyorum...
Nilücüm, benim bebüşde 22mm olmuş ve kalbi atıyor 8. haftamıza girdik. Listemizde revize edebilirsin.
Benim tiroid hormonlarım çok hızlı çalışıyormuş sınır değer 5,6 iken benim 5,48 çıktı doktor mutlaka kontrol altında tutmalıyız dedi bugün 7 tane test için kan verdim..Bu konuda bilgisi olan varmı zannediyorum iyot eksiklğinden kaynaklanıyor.

hoşgeldin canım seni en ii ben anlarım bence bende ilk hamileliğimde 9 ay boyunca istfra ettim su içsem suyu çıkarıyodum düşün tek bi çaresi var oda temiz havaya çıkmak miden bulandığı anda o ortamdan ayrılacan mümkünse yeşillik bi alana gitmen( bahçemiz var oraya çıkıyodum ) öle yaptığım zaman biraz azalıyodu hiç te korkma bebğim beslenemez diye benim oğlum 3 800gr doğdu ama her bünye farklı oluyo tabii

Kizlar sizde karninizda bi hareketlenme gibi bisey hissediyormusunuz?
Yoksa sadece benmiyim...henüz cok erken aslinda ama
ben bazen resmen bi taraftan bi tarfa gezdiginimi diyim ne diyim artik öyle bisey hissediyorum...

bende hissediyorum bir haftadır falan ama bebekmi yoksa başka bişeymi kestirebilmiş değilim....

günaydın kızlar..herkese güzel bir hafta diliyorum canım iyi olmana sevindim bu arada doğum günün kutlu olsun Rabbim inşallah bebeğinle beraber nice nice doğum günlere nasip eder...

canımcım İYİKİ DOĞMUŞSUN,mutlu ve ailenle bebikinle güzel güzel yıllar diliyorum..:1hug: a.s.bu arada çok sevindim,durumunun düzelmesine,.stres ne yazıkki hamilelere baş düşman,bol bol dinlen..iyi şeyler düşün.DUALARIM seninle,.:Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydınn fındıklarrr
oğlumla ben geldikk kahvaltı ettik bi taraftan televizyon bi taraftan size bakıyorumm

nice mutlu senelere canım bebişinle beraber mutlu bir hayat sürmen dileğiyle sağlıkla mutlulukla

günaydın arkadaşlarrr...
biz cumartesi günü doktorumuza gittik...
yeter kese gördüğümüz artık bebek görelim değilmi dedi bir açtı ultrasonu aman allahım her şeyini gördüm başı kolları yatıyo bebişim öylece biraz nazlıyız galiba kime çekmişiz acaba dedi bana dedim ben oynadığını göremedim eşim görmüş doktorum ultrasonu biraz bastırdı oynasında göreyim diye..hacı yatmaz gibi başını salladı ya inanamıyorum daha 2 cm ama herşeyi var ne güsel bi mutluluk yarabbim...
8 eylülde cinsiyetini öğrenices teyzeleri bence kız...

Dilaa çok güzel değilmi hele benimkini görseydin takla atıyodu yaa bagdaş kurmuş şekilde ayaklarını şekiyordu tabii o öyle çekince pipisi ortaya çıtkıı alili oglumm

gülenciğime katılıyorum,canan suyun çok önemli olduğunu duymuştum,düşün idrar yolları enfeksiyonundan,herderde çare,.mutlak bol su iç..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…